Homepagina » Binnenland » Onder Rutte III is Nederland echt een puinhoop geworden. De mensen zijn het spuugzat. Kamerlid legt de vinger op de zere plek
Onder Rutte III is Nederland echt een puinhoop geworden. Kamerlid legt de vinger op de zere plek
Foto: Minister-president Rutte CC BY 2.0 Wikimedia Commons

Onder Rutte III is Nederland echt een puinhoop geworden. De mensen zijn het spuugzat. Kamerlid legt de vinger op de zere plek

Eerst waren het de boeren die in verzet kwamen. Twee keer stond het Malieveld bomvol met trekkers. Toen kwamen de bouwers in actie. Ook de leraren pikten het niet langer en legden het werk massaal neer.

“Onder Rutte III is Nederland echt een puinhoop geworden,” zei Tweede Kamerlid Alexander Kops (PVV) tijdens het debat over de begroting voor onderwijs, cultuur en wetenschap. “De mensen zijn het spuugzat.”

Hij merkte op dat in het onderwijs zelfs sprake is van een systeemcrisis.

Linkse indoctrinatie

“Het funderend onderwijs verkeert in staat van ontbinding,” zei hij. “Tegenwoordig denkt geen ambitieuze, weldenkende jongere er nog aan om voor de klas te gaan staan.”

De minister van Onderwijs wil nu zelfs ouders voor de klas gaan zetten in een wanhoopspoging het lerarentekort te bestrijden.

Kops hekelt verder de linkse indoctrinatie in het onderwijs.

Klimaatwaanzin

Afgelopen februari gingen maar liefst 10.000 leerlingen naar het Malieveld, met goedkeuring van de school en de leraren, om daar te protesteren voor het klimaat.

“De klimaatwaanzin heeft ook het onderwijs bereikt,” aldus het Kamerlid. “Er worden irreële angsten over de kinderen uitgestrooid met alle gevolgen van dien.”

Hij wees erop dat de overheid dit zelfs aanmoedigt.

Slachtoffer

Kops zegt zelf ook het slachtoffer te zijn geworden van de linkse indoctrinatie op scholen.

Toen hij voor de klas stond en zich kandidaat stelde namens de PVV voor de Tweede Kamer, ging er vanuit de school per direct een brief uit om ouders te waarschuwen.

Daarnaast werd het tijdelijke contract van Kops niet verlengd. “Zo gaat dat nu in het onderwijs.”

Dat terwijl verkiezingsposters van bijvoorbeeld de SP gewoon in de school zichtbaar aan de muur hingen.

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Overlopers vind ik het verkeerde woord. Het zijn mensen die met een juiste blik naar Nederland kijken en zien en merken dat het fout gaat. Enige juiste keuzes die gemaakt kunnen worden:

  -Uit de EU
  -Gulden terug
  -Ziekenfonds terug
  -Privatisering terug draaien (jeugdzorg zie je het al gebeuren)
  Er zal veel weerstand zijn op degelijke ideeën maar dat zijn dan ook de knuffelaars van de EU.

  48 likes
  • René schreef:

   Je vergeet nog, migratie terugdraaien en dubbele nationaliteit opheffen.

   49 likes
  • Peter schreef:

   Jan Marijnissen schreef dit al in de boeken over de kabinetten Paars van Wim Kok, lang voordat het allemaal ging gebeuren. Maar nee, het Nederlandse volk moest het eerst allemaal echt ondergaan, om decennia later tot de conclusie te komen dat hij gelijk had. En wie heeft het nu dan gedaan? De SP zeker. Het was juist de SP, die VER vooruit liep op de dingen die er nu zijn.

   9 likes
   • Barry schreef:

    Alleen is de SP een partij geworden die met de stroom mee gaat, en dat zie je ook wel aan het vertrouwen in deze partij, zakt steeds verder weg. Wel jammer, was altijd wel een hoopvolle gedachte, een partij voor werkenden.

    6 likes
 • Eelke Piers schreef:

  Onder Rutte III is Nederland echt een puinhoop geworden. De mensen zijn het spuugzat.

  Kletskoek, bij de vorige verkiezingen en ook bij de komende verkiezingen gaan we weer massaal op Rutte (VVD) stemmen. Dus het merendeel van de Nederlandse bevolking vindt dat hij het verschrikkelijk goed doet.
  Klaag je, dan is dat alleen maar omdat Rutte jou zin niet doet

  6 likes
  • Henk Azie schreef:

   Beste, ik ben bang dat de stemmen gemanipuleerd worden. Ik kan mij niet voorstellen dat een zinnig mens op deze troep stemt. Ik ben voor stemmen, maar wel op de oude manier met waarnemers.

   28 likes
   • pietje schreef:

    stemmen heeft geen nut ! Alles wordt gemanipuleerd door de handlangers van die K*T partij VVD en poppetje RUTTE met dat vieze rattenlachje !! Dus ??????? REVOLUTIE het is tijd om al die vieze geld trekkers van hun troon te stoten !!! Ze zijn aanwezig om ons geld afhandig te maken !! Ik bedoel de arme werkzame bevolking niet de rijken want die steunen ze met maniertjes om belasting te ontduiken ! Snappen jullie het nog steeds niet ???

    17 likes
    • Henk Azie schreef:

     Stemmen op eerlijke wijze, eerlijk tellen dus, is de basis van democratie. Dat is op het moment niet gaande. Ik geloof in de jaren 80 legde een fabrikant van stemmachines uit tijdens een congres od senaat zitting, dat deze apparaten zeer gemakkelijk te beinvloeden zijn. En nog steeds worden ze gebruikt.
     Opheffen van parlement en partijstelsel brengt een beter democratisch systeem voor het volk dmv alles via referendum. Maak een dag per jaar referendum dag waarop het volk over belangrijke zaken kan stemmen. Alles op papier en eerlijk tellen, zonder dwang van msm om uitslag te bespoedigen. Elke provincie een vertegenwoordiger en uit deze groep treed een persoon op als staatshoofd.

     5 likes
     • Jelle schreef:

      Welke Democratie ?????

      5 likes
     • Barry schreef:

      Er is wel een manier om te stemmen zonder fraude, n.l. blockchain technologie. In Liberia heeft men, omdat men grote kiezersfraude verwachtte, dit systeem met succes toegepast. Alleen wil men er hier niet aan, rara hoe zou dat toch komen?

      4 likes
     • Teun schreef:

      Waar heb je het over? Ik heb al jarenlang geen stemmachine meer gezien……

      2 likes
  • Jerry schreef:

   Ik denk dat er in Nederland op grote schaal gesjoemeld wordt met verkiezingsuitslagen…

   28 likes
  • nou en schreef:

   als ze bij het knmi en rivm de realiteit bij kunnen stellen dan kunnen ze dat bij het nationaal stembureau ook

   27 likes
  • AlbertV schreef:

   Een aantal jaren geleden werd een aantal mensen vóór de verkiezingen gevraagd wie zij de betrouwbaarste politicus vonden. Roemer stond bovenaan de lijst, Rutte bungelde ergens onderaan. Op de vraag wie het beste het land kon leiden stond Rutte bovenaan en Roemer helemaal onderaan. Schiet mij maar lek.

   7 likes
  • Tja, door dit soort opmerkingen gaat Nederland dus kapot. Het maar gewoon goed vinden. Moet je ze eens horen klagen als ze met pensioen gaan.

   1 likes
 • bert s schreef:

  Noem mij 1 persoon die de moord op 70 onschuldige burgers kan vergeten, die 2 miljard euro aan Unilever wou geven, die alle werkende Nederlanders 1000 euro beloofde maar deze belofte niet na kwam zoals ook de belofte om het Oekraïne referendum te respecteren.
  Mark Rutte, een dementerende nog niet uit de kast gekomen premier van een land met 17 miljoen zombies, een land dat zich laat gijzelen door een verzonnen stikstofcrisis. We krijgen wat we verdienen.

  50 likes
 • Louise schreef:

  Terwijl ik dacht zoek het maar uit BV Nederland…….Schrik me toch soms te pletter….Hoever kunnen we gaan ? Tja zover dus. Volslagen psychotische onbenullen die zelfs stikken in hun eigen hersen stof. Als je terug kijkt in de tijd zie je wel veranderingen en nee iedere verandering is nog geen verbetering , het gaat niet alleen om robotje Rutte, een grote groep Nederlanders verkeert in de zelfde positie, de meeste mensen gaan ten onder aan hun eigen zwakheden . .. Dat is zorgelijk want zo langzamerhand functioneert er werkelijk niets meer op welk niveau dan ook, het probleem is ook dat er niemand meer enige visie en zicht heeft op de financiën, het geld wordt rond gepompt in bodemloze burocratische putten, echt ongelofelijk . Er wordt op slinkse wijze geld uit onze portemonnee gehaald en het verdwijnt behalve in wat zakken in het grote niets…..Totaal doorgeslagen maatschappij, heet dit vooruitgang ?Is dit evolutie ? Is deze waanzin Democratisch ?Is dit vrijheid ? Kijkt men nog wel eens in een spiegel? Zijn er nog normen en waarden? Heeft men nog moraal? Is er nog verantwoordelijks gevoel? Realiseert men zich wel wat een geweldig klein Landje we hadden kunnen zijn? Met goed onderwijs , met goede voorzieningen , met de juiste woningen, gezondheids zorg…..Helaas, we zijn op alle fronten overgeleverd aan infantiele, kortzichtige en visieloze mensen die vast zitten in hun eigen dogma’s…… Wat een treurigheid … Gelukkig komt daar de zwarte Piet discussie alweer aan…..jaja, dat niveau dus, of een piloot die uitleg geeft over een belangrijke knop(!) fake natuurlijk, maar ja ach we slikken alles. Wel een mazzel dat we hier geen rode knoppen hebben want een fout is hier zo gemaakt, en dan zijn we mensheid af, maar ja ach die domme Hollanders zouden zich zelf voor zoveel onnozelheid nog op de borst kloppen ook en denken dat het vuurwerk is……

  22 likes
  • salvar schreef:

   @louise

   prachtig verwoord,niets toe te voegen behalve dan dat het landje wat we hadden verkwanselt is aan de EU met dank aan rutte en consorten.
   gelukkig zijn er nog mensen die door de fake heen kijken.

   8 likes
 • IIS schreef:

  Heel deze wereld staat op z’n kop en leven wij in een historisch unieke, doch heel zieke soort van spiegelbeeld maatschappij, waarin slecht gedrag beloond en goed gedrag bestraft wordt.

  Hoelang houdt het hardwerkende, nog mentaal gezonde deel van Nederland deze waanzin vol?? Aanstootgevend is wel dat ook onder het weldenkende deel steeds meer overlopers zijn die zich hebben overgegeven aan het zieke deel, door bijv. nog mee te doen i.p.v. zaken te boycotten.

  14 likes
  • Willem schreef:

   Inderdaad IIS, het maatschappelijk onaanvaardbare is tot het maatschappelijk aanvaardbare verworden, maar niet aanvaard door gewoon mensen in het algemeen maar door een kleine groep die het heel toevallig ook nog voor het “zeggen” heeft omdat “gewone” mensen nooit bij de bron kunnen komen om iets wezenlijks te veranderen. Regeren is allang niet meer vooruit zien maar redden wat er te redden valt, bijzaken van bijzaken zijn hoofdzaken geworden. Het valt ook niet altijd mee om positief te blijven en s’morgens vroeg weer naar je werk te gaan, boodschappen te doen en meer van die gewone dingen. We worden constant belaagd met allerlei “nieuws” uit de politiek en altijd is het negatief voor ons. Ook al volg je niks dan nog bereikt het geneuzel je,

   12 likes
 • Harriebagwan schreef:

  Pro EU=Anti soevereiniteit=Landverraad…en verraden zijn we dames en heren.

  23 likes
 • AlbertV schreef:

  De blik van dat linker meisje spreekt boekdelen.

  8 likes
  • Rob schreef:

   AlbertV, de gezichten van al die drie kinderen zijn volwassener dan de tronie van Rutte. Maar inderdaad, het gezicht van dat meisje laat iets zien als ‘waar heb je het in godsnaam over’. Rutte zal het over zaken hebben waar die kinderen überhaupt het bestaan nog niet van afweten. Hij is dan ook volledig de weg kwijt want kinderen van die leeftijd kunnen daar überhaupt helemaal niets mee. Het enige wat Rutte aan het doen is is hun toekomst om zeep helpen voordat hun leven echt is begonnen.

   11 likes
  • Marie schreef:

   Ze ziet de alien in hem!

   2 likes
  • jani schreef:

   Dát, AlbertV, is nu precies wat ik hierboven bedoelde met: ‘apart’!! Zij is op haar hoede!

   1 likes
 • Elise schreef:

  De echte ellende(uitverkoop) is begonnen onder het tijdperk Bak ellende.(Balkenende).

  10 likes
  • duitinzakje schreef:

   @Elise:

   Nou nee, de echte ellende is begonnen met Den Uyl en zijn Nieuw Links wat gewoon crypto communisme is. Ook het grote ‘heropvoedingsprogramma’ is toen stevig van start gegaan.

   Wij Nederlanders, ons werd non stop schuld aangepraat over het ‘misdadig’ verleden van Nederland met de bedoeling mensen vanaf dag één de mond te snoeren wanneer ze hun bedenkingen uiten bij de grote instroom van immigranten. Je werd bijkans weggezet als het ultieme kwaad.

   Verder werden op TV alle zaken gepromoot die het gezin en een conservatieve levensstijl onderuit haalden.
   Om over godsdienstigheid maar helemaal te zwijgen. Met de eerste kletsprogramma’s zoals ‘Sonja’s Goed Nieuwsshow’ kwamen alle onderwerpen langs die een ‘spannende’ levensstijl garandeerden. Promiscue gedrag was een groot ding – ik herinner me een homosexuele meneer die mocht vertellen dat hij wel 80 sex partners per maand had. Ook pedofilie kon rekenen op veel positieve aandacht wat jaren later zelfs resulteerde in goedkeuring van onze nationale dominee Klamer :https://www.youtube.com/watch?v=nSMpAhQRDB8

   De jaren zestig en zeventig hebben de geesten rijp gemaakt voor alle gekte waar we nu mee zitten. Ook klimaathysterie kennen we al uit die periode. Toen was het nog de ‘Nieuwe IJstijd’, maar toch. En, o ja, de zure regen vergeten hahaha. Nu schijnt dat het afsterven van veel van die naaldbomen in die tijd gewoon een gevolg waren van leeftijd. Hele percelen bos werden aangeplant die dan zoveel jaren later gewoon natuurlijk weer afstierven. We werden evengoed geterroriseerd met angst voor ondergang van de wereld.

   10 likes
   • Eksegese schreef:

    Precies zo is het @duitinzakje, alles verloopt volgens plan. Den Uil zette als eerste koers op links, wat daar op volgde borduurde daarop verder, Balkenende verkocht ons met huid en haar aan de EU en Rutte sloopt onze economie en verzorgingsstaat tot aan de eerste steen. Ze zullen alles doen om ons op de knieën te dwingen en alle door hun voorgestelde bizarre maatregelen te aanvaarden. Dat kan echter alleen als wij het goed vinden en daar gewillig aan meewerken.

    1 likes
 • Dirk schreef:

  Rutte zit ons al jaren te F*cken.

  4 likes
  • jani schreef:

   Je zou bijna denken dat hij wordt gechanteerd. Anders laat je toch , ‘ dit prachtige land ‘ wat hij altijd roept, niet naar de knoppen gaan??

   7 likes
   • Henk Azie schreef:

    Hij wordt gechanteerd!

    9 likes
    • Louise schreef:

     Rutte is een gedrocht een slachtoffer van zn eigen systeem , teveel polderen en teveel regel geving, daarnaast zijn al die lui aan elkaar vast geketend ..Het maakt niks uit wie regeert..Nerderland is ziek een soort Alzheimer , dan heb je gelijk geen verantwoording meer…Al dat weg kijken en knuffelen is behalve de eigen angst verbergen , een soort vernedering en onderdrukking ……

     2 likes
 • Eelke Piers schreef:

  Leraren tekort!
  De ene leraar wordt tegen de schenen geschopt en kutwijf genoemd door haar leerlingen en de andere leraar moet zich uit de naad werken omdat de leerlingen geen of te weinig het Nederlands beheersen en van de leraar geëist wordt dat hij arabisch spreekt zodat hij ze kan bijspijkeren en ze een diploma kunnen halen zonder dat de andere leerlingen zich vervelen en rottigheden gaan uithalen en dat alles voor een minimale beloning

  15 likes
  • Elise schreef:

   Dit soort ellende is door politieke correctheid veroorzaakt. Problemen werden niet meer opgelost vanuit het probleem zelf(bv. een ruzie onder kinderen, die vaak gewoon vriendjes van elkaar zijn), maar behandelt op kleurtje.(meestal, omdat het eindigde in een scheldkanonnade). Een ruzie/conflict begint vaak om een andere reden. bv iemand pakt iets af van een ander of diegene is jaloers op wat een ander heeft of dat je er niet bijhoort(kan onder alle kleurtjes voorkomen) Als jij dan als volwassene dit gaat oplossen vanuit racisme/discriminatie(overheids)beleid , dan geef je de ander de macht. En zo is het uit de hand gelopen.
   Oh ja en het verbieden van een correctie tik of beetnemen bij de arm heeft ervoor gezorgd dat jongeren de leraren gingen uitdagen. Dit komt onder alle kleurtjes voor.
   Dat er jongeren zijn die compleet schijt hebben aan onze maatschappij heeft niks met een geloof/kleurtje te maken. Het is meer voortgekomen uit, dat ze er niet bij horen(het gevoel). Klein voorbeeldje: Je moet tegenwoordig als student stage lopen en vele moeten dit zelf zoeken. Geen stage betekent geen diploma.(geeft druk) Mijn dochter heeft een buitenlandse naam en moet wel 50 adressen af om op gesprek te komen.(al meerdere zoekacties van stages overkomen) Mijn zoon heeft een Nederlandse naam en wordt meteen uitgenodigd. Dus mijn dochter moet harder knokken om iets te bereiken. Ook al, omdat ze een vrouw is.(ja, gebeurt hier nog steeds, omdat de meeste branches nog steeds mannen branches zijn). Als je dit soort dingen vaak meemaakt(kost energie), dan krijg je als jongere het gevoel van: mag ik wel meedoen/tel ik wel mee?
   Wil hiermee meerdere kanten laten zien wat er mis is gegaan.

   2 likes
 • Elise schreef:

  De SP heeft nog nooit echt mee geregeerd! Waar gaat dit bericht nu over? PVV versus SP? Rechts versus links?
  Wat er nu allemaal gebeurt heeft weinig met deze 2 partijen te maken.
  Het beleid van de afgelopen jaren heeft alles kapot bezuinigd door privatisering.(waardoor alles duurder werd en er minder controle uitgevoerd kon worden, zodat er zakken gevuld konden worden bij de graaiers) Rijk en arm vergroot door het systeem zelf.(belasting/regelgeving). Terwijl er bakken met geld naar de EU is gegaan en naar huidige technologie. enz enz.
  Er is gewoon veel mis, omdat er nergens geen langdurige structuur meer te bekennen is en mensen(vaak onderaan/werkvloer) steeds meer moe(s)ten doen voor minder geld. Hierdoor zijn al veel mensen uitgevallen en de mensen die dat nog niet zijn/waren moe(s)ten dat werk ook nog eens doen/overnemen.
  Het gevolg hiervan is ook nog dat mensen naar elkaar gaan/gingen wijzen. Kranten deden er nog een schepje bovenop om die tweestrijd te vergroten, zodat het werkelijk probleem niet besproken ging/gaat worden.(globalisatie opbouw/NWO)
  Kortom het moet weer menselijk invulbaar worden in de basis. Dus vooral geen politieke correctheid(eenheidsworst), maar nuchterheid/logica. Wij zijn mensen(verschillende/unieke), geen producten!

  15 likes
 • ronjaspers schreef:

  Die staatsgevaarlijke landverrader rutte is aangesteld door de satanische globalistische elite (bilderberg groep) om nederland slopen,dit heeft alles te maken met de N.W.O.

  12 likes
 • Ron Swart schreef:

  We leven inderdaad in ‘interessante’ tijden, maar bij steeds meer mensen staat het water aan de lippen. De voedselbanken kunnen de vraag niet meer aan, de woonlasten rijzen de pan uit, een toenemend aantal mensen kunnen de premie van de – verplichte – ziektekostenverzekering niet meer ophoesten en last but not least: de explosief stijgende energiekosten, nog eens verergerd door een btw-stijging van 50% (van 6 naar 9%) per 01 januari 2019. Wat betreft de ziektekostenverzekering is het zo dat steeds meer medicijnen niet (meer) vergoed worden; zo wordt via ‘n omweg het eigen risico toch uitgebreid en neemt het aantal zorgmijders verder toe. Aan het verre van volledige rijtje kan ik het explosief stijgend aantal dak- en thuislozen toevoegen.
  Dit jaar heeft Nederland een bevolkingsgroei van naar schatting 120.000 inwoners vooral veroorzaakt door (kennis)immigratie en dan zijn de Marrakesh-gelukzoekers en illegalen nog niet meegerekend. Er is momenteel een tekort van plm. 300.000 huizen in Nederland hetgeen de komende jaren door verdere bevolkingsgroei, vooral veroorzaakt door immigratie nooit opgelost kan en zal worden. Als je het huizentekort in Nederland zou extrapoleren naar de situatie in de Verenigde Staten dan zou in dat land een tekort aan woningen zijn van bijna 6.000.000!
  Om de mensheid in toenemende mate te kwellen heeft de Illuminati de stikstofcrisis, het stijgende CO2-gehalte in de lucht en de verontrustende hoeveelheid PFAS in de bodem op het menu gezet. Leerlingen op basis- en middelbare school worden geïndoctrineerd, dat het leven op aarde zonder drastisch ingrijpen spoedig tot een eind zal komen.
  Ik vind het opvallend dat het GroenLinks-raadslid in Zandvoort voor het organiseren van de Formule 1 races heeft gestemd. De Raad van State heeft tot twee keer toe bezwaren van tegenstanders naast zich neer gelegd. De zandhagedis en wisent in het schitterende duingebied kunnen niet rekenen op de steun van Greta Thunberg en Marjan Minnesma van Urgenda, een typisch voorbeeld trouwens van controlled opposition. De Partij voor de Dieren laat het ook helemaal afweten.
  De stroomvoorziening op het baanvak Haarlem – Zandvoort moet op stel en sprong worden verbeterd voor een bedrag van 7,5 miljoen euro, opgehoest door de provincie en diverse gemeentes. De opbrengsten in mei 2020 als Max Verstappen zal schitteren(?) verdwijnen in de reeds diepe zakken van de organisatoren waaronder pandjesprins Bernhard.
  Seneca zei het al: geef het volk panem et circenses of te wel brood en spelen. Een significant deel van de bevolking zal volgend jaar zijn bedwelmd door het EK Voetbal, de Olympische Zomerspelen en natuurlijk het Eurovisiesongfestival, naast het gebruikelijke aanbod van sportief vermaak zoals Tour de France, Wimbledon en de Giro d’Italia.
  Wat kunnen wij als simpele zielen hieraan doen? Op korte termijn moeten de verpleegkundigen, leraren, bouwvakkers, agrariërs & zzp’ers de handen ineenslaan en samen een vuist maken richting politiek en degenen, die de politiek vanuit de coulissen aansturen en tot nu toe overal mee wegkomen: de multinationals en banken.
  Wat betreft de bankwereld blijft het een gotspe dat iemand als toenmalig ING-directievoorzitter Michel Tilmant in 2009 het bedrijf zonder strafrechtelijke vervolging heeft kunnen verlaten, nadat de Nederlandse (r)overheid ING in 2008 overeind heeft gehouden met een lening van € 10 miljard. Bijna niemand weet meer dat diezelfde Tilmant in 2007 heeft gedreigd het ING-hoofdkantoor te verplaatsen naar het buitenland, omdat diezelfde Tilmant zijn bekomst had van de maatschappelijke onvrede over het uitkeren van bonussen aan topbestuurders; sneaky verpakt in een niet-juiste opmerking over het Nederlandse onderwijsniveau.

  11 likes
 • salvar schreef:

  rutte is nooit bedoeld om de burger wat lucht te geven , behalve de kliek bovenaan.
  rutte voert zijn opdracht uit om dit land kapot te in zijn kielzoog de linkse bende.
  worden jullie ook zo beroert van de reclame van kinderen die niet helemaal meer sporen?
  jullie moeten ons helpen alleen kunnen wij dit niet.
  alle plastic rietjes weg en vergeet niet dat er elk jaar 800 miljoen ton aan plastic in de oceanen drijft.
  het plastic wordt door zeeschepen met containers te gelijk overboord gekiept dus daar moeten jullie zijn.
  het gedram bij elke reclame daar worden de mensen ziek van.
  vervuiling moet natuurlijk aangepakt worden maar wel op een normale manier.
  de meeste burgers scheiden hun vuil en de meesten zijn echt wel milieu bewust.
  laten we eens de leraren op hun flikker geven en de kinderen gewoon laten leren.

  10 likes
 • Japio schreef:

  Dit zijn ongeveer 40 anti Rutte (Vvd) tegenstanders in de reacties. Maar bij elke peiling voor de politieke partijen heeft de VVD nagenoeg altijd rond de 33% stemmers. Wie zijn die malloten of wordt het anders geregeld?

  4 likes
 • joep schreef:

  Ik wil ff zeggen dat Rutte 111 JA is NEE en NEE is JA niet van zijn troon nee hij heeft af wilde vandaar die wirwar wij hebben hem niet herkozen ! nee !!!!!

  4 likes
 • Mrs. No-one schreef:

  Het is ook de schuld van die idioten mensen in de maatschappij zelf en wat betreft Rutte III[ zo ook in de rest van de wereld ], de oplossing is namelijk oneindige eenvoudig, maar ‘herinnert’ men zich zelf niet en om dit daadwerkelijk toe te passen, heeft het verder ook geen zin meer om deze ‘eenvoudige oplossing’ opnieuw weer eindeloos te herhalen, HET IS NU GEWOON TE LAAT!

  3 likes
 • rop schreef:

  Word het niet eens tijd om deze te gaan vervolgen vanwege die puinhoop, als een leider alleen maar chaos veroorzaakt, dan is de veroorzaker toch het probleem van die economische puinhoop, de wet van oorzaak en vervolg is een natuurlijke wet met zijn oorzakelijke gebeuren in haar natuurlijke wezen, daar omkomt de hele natuur niet aan want het is een gevolg die verweven is in de natuur,waar oorzaak en vervolg de weg ervan is.
  Een oorzaak met gevolg voor het economie is verweven met dit natuurlijk fenomeen ,de veroorzaker [rutte] de leider heeft geen genoeg ervaring met dit economische fenomeen wat het moet de weg kunnen inzien met van wat het kan veroorzaken,en daarin de wrijving toeneemt van het volk door zijn veroorzaakte beleid die het voert,als de veroorzaker niet genoeg kennis bezit om deze in het juiste context te leiden ,dient deze te worden verwijderd, of het nu bewust is of onbewust ,dan dient deze gewoon te verdwijnen en is niet meer geschikt en acceptabel voor zijn/haar taak. Als deze in getallen en woorden alles krijgt voor geschoteld die anderen berekenen, en accepteert het omdat het denkt dat de berekeningen kloppen en het probeert uit te voeren , en het kent niet de gevolgen ervan,dan is het onbewust bezig..daardoor ontstaat schade juist aan het economische gebeuren op allerlei vlak van zorg en onderwijs enzv. en milieu. deze man heeft een Groot te kort.INZICHT .

  3 likes
 • anoniem schreef:

  Zag aanvkelijk al in 2006 dat hij de boel ging kapot bezuinigen!

  3 likes
 • dna schreef:

  Onverantwoordelijk om hem bij kinderen te zetten. Indoctrinatie en exploitatie van kinderen mag niet!!!

  3 likes
 • We hebben een grote groep Nederlanders die verkeerd stemmen, die stemmen op de ondergang. Hoe zouden we die moeten gaan noemen?

  1 likes
 • Eppo schreef:

  Ze bedoelen vast Arabisch sprekende en schrijvende leraren in het Onderwijs , aangezien ik alleen maar Murken en andere geimporteerden in de klassen ziet .

  2 likes
 • Bas van Stapelberg schreef:

  Welkom in Rutteland. Heet land van de eeuwige liegende en lachende Haagse nar. Rutteland u komt toch ook?

  2 likes
 • Elise schreef:

  Als de fundering van je huis grote barsten vertoont, dan ga/probeer je die te herstellen. Je voorkomt hiermee, dat de boel gaat instorten. Andere keuze: je laat expres de boel instorten. Optie 1 lijkt me toch iets beter.

  1 likes
 • S.Freud schreef:

  Voor het geval dat…..

  Rutte regeert idd ook NIET!!!

  Hij handelt alleen maar naar zijn eigen jeugd-trauma!

  Hij is net zo als zijn hond uit zijn jeugd jaren…. Alleen de naam al ‘Droef’!
  Hoezo ‘Droevig’ als je ouders je hond zo noemt!

  1 likes
 • Arwijn schreef:

  – Nederland komt bij doctor Rutte langs;

  R: U ziet er gezond uit, weinig schulden, genoeg voeding productie op eigen bodem.
  N: Kunt u wat doen om min situatie te verbeteren?

  R: Uiteraard, er is een belangrijke trend gaande waar veel aan verdiend word, dus daar gaan wij ook aan mee doen. Dus om te beginnen moet u langer de adem inhouden, en alles word duurder om mee te kunnen doen. Ook minder voedsel productie op eigen bodem want we hebben ruimte nodig voor meer woningen om de immigranten mee te behuizen, ter vervanging van de terugnemende populatie groei op de langere termijn.
  N: Okay, wat?…. we zijn gezond dus kunnen dat best wel aan!

  R: Goed zo!… Ik zal uw vertrouwen niet beschamen, maar let wel op dat ik u niet ga behoeden voor uw eigen kortzichtigheid op de langere termijn.

  1 likes
 • Sjaakie van den Hoek schreef:

  Sjaakie van den Hoek.

  Ik vindt dat bijna alle Nederlanders te veel negatief zeuren over die klojo van een Rutte. Wanneer stoppen jullie nu eens met jullie stem aan die partij te geven.

  Jullie moeten niet l*llen maar doen.

  1 likes
 • Jeff schreef:

  Om maar een betrekkelijk positief punt te noemen: de man is in elk geval wel een consequente uitbuiter. Gewoon even afwachten, wie hij hierna afserveert. Niet meer als een vinkje in zijn boekje.

  0 likes
 • Ludo schreef:

  Kind van 9 jaar zou het beter doen dan historicus Rutte zie Tu Twente

  0 likes
 • Teun schreef:

  Kops voor de klas is ook geen aantrekkelijk idee. Dat gun je geen kind.

  0 likes
 • x

  Check Also

  overheid

  ‘Overheid maakt ons monddood. Dit is onderdrukking in zijn zuiverste vorm’

  Premier Rutte had gisteren een advies voor ...

  de jonge

  Aangifte tegen minister De Jonge wegens dood door schuld, fraude en terrorisme

  Pedro Kuit en zijn dochter Jade hebben ...

  >