CoronaMens en Dier

Geert Vanden Bossche voorspelt totale chaos: ‘Dit kan het einde van de westerse beschaving betekenen’

Help door dit artikel met je kennissen op je social media te delen!

Er zullen steeds minder ongevaccineerde mensen en steeds meer gevaccineerden in het ziekenhuis terechtkomen. Dat zei viroloog en vaccinoloog Geert Vanden Bossche in een interview met Clas Sivertsen, oprichter van Assaya.

Dus hoe langer deze pandemie voortduurt, hoe minder voorzorgsmaatregelen de ongevaccineerden hoeven te nemen. Leef gezond en vermijd extreme situaties, adviseerde Vanden Bossche.

Het is allemaal met elkaar verbonden

Hij voorspelt dat we over enkele weken of maanden een ‘enorme chaos’ gaan meemaken. “Het zal beginnen met ziekenhuizen die omvallen,” waarschuwde de viroloog.

Sivertsen merkte op dat ondertussen de cryptomarkt instort en de inflatie maar blijft stijgen. “Het is allemaal met elkaar verbonden,” reageerde Vanden Bossche.

Hij zei verder dat Afrika dit spel ‘gaat winnen’. “Waarom? Omdat zij niet vaccineren. Alleen in het noorden en het zuiden, maar zelfs in Zuid-Afrika is de vaccinatiegraad nog altijd relatief laag.”

Voortgestuwd door de mens

Daar worden hier en daar wel wat gevallen gemeld, maar doen zich geen omikrongolven voor, zei hij. “Ze ontwikkelen groepsimmuniteit. Daar moeten we allemaal naartoe. Dit zou het einde van de westerse beschaving kunnen betekenen,” zei Vanden Bossche.

De vaccinoloog wees erop dat dit niet langer een natuurlijke pandemie is, maar een pandemie die wordt voortgestuwd door de mens.

“Als ongevaccineerde hoef je je geen zorgen te maken,” verzekerde hij.

4.8 233 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel goed?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
248 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Greet Rieset
Greet Rieset
5 maanden geleden

Een niieuwe episode zonder mensenkinderen(onderdelen)handel is alvast een feit, laat een volgende stap naar beschaving maar komen.

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
5 maanden geleden

Het einde van de EU nadert… Wij gaan terug naar onze soeverein !! Euro is niks meer waard.. Gulden komt terug !!

Vlinder
Vlinder
5 maanden geleden

Ik ben niet geprikt!😃😄😇🤗

Marco
Marco
5 maanden geleden

Heb me nooit zorgen gemaakt, ook niet tijdens de 3 dagen dat ik die hoax geloofde. Niet heel ingewikkeld om die stupiditeit te doorzien, moet je alleen wel willen.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

248
0
We lezen graag je reactie!x