CoronaMens en Dier

Geert Vanden Bossche voorspelt totale chaos: ‘Dit kan het einde van de westerse beschaving betekenen’

Help mee door deze info met iederen die je kent op je socials te delen!

Er zullen steeds minder ongevaccineerde mensen en steeds meer gevaccineerden in het ziekenhuis terechtkomen. Dat zei viroloog en vaccinoloog Geert Vanden Bossche in een interview met Clas Sivertsen, oprichter van Assaya.

Dus hoe langer deze pandemie voortduurt, hoe minder voorzorgsmaatregelen de ongevaccineerden hoeven te nemen. Leef gezond en vermijd extreme situaties, adviseerde Vanden Bossche.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
Het is allemaal met elkaar verbonden

Hij voorspelt dat we over enkele weken of maanden een ‘enorme chaos’ gaan meemaken. “Het zal beginnen met ziekenhuizen die omvallen,” waarschuwde de viroloog.

Sivertsen merkte op dat ondertussen de cryptomarkt instort en de inflatie maar blijft stijgen. “Het is allemaal met elkaar verbonden,” reageerde Vanden Bossche.

Hij zei verder dat Afrika dit spel ‘gaat winnen’. “Waarom? Omdat zij niet vaccineren. Alleen in het noorden en het zuiden, maar zelfs in Zuid-Afrika is de vaccinatiegraad nog altijd relatief laag.”

Voortgestuwd door de mens

Daar worden hier en daar wel wat gevallen gemeld, maar doen zich geen omikrongolven voor, zei hij. “Ze ontwikkelen groepsimmuniteit. Daar moeten we allemaal naartoe. Dit zou het einde van de westerse beschaving kunnen betekenen,” zei Vanden Bossche.

De vaccinoloog wees erop dat dit niet langer een natuurlijke pandemie is, maar een pandemie die wordt voortgestuwd door de mens.

“Als ongevaccineerde hoef je je geen zorgen te maken,” verzekerde hij.

4.8 234 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel goed?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

249 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Greet Rieset
Greet Rieset
1 jaar geleden

Een niieuwe episode zonder mensenkinderen(onderdelen)handel is alvast een feit, laat een volgende stap naar beschaving maar komen.

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
1 jaar geleden

Het einde van de EU nadert… Wij gaan terug naar onze soeverein !! Euro is niks meer waard.. Gulden komt terug !!

Vlinder
Vlinder
1 jaar geleden

Ik ben niet geprikt!😃😄😇🤗

Marco
Marco
1 jaar geleden

Heb me nooit zorgen gemaakt, ook niet tijdens de 3 dagen dat ik die hoax geloofde. Niet heel ingewikkeld om die stupiditeit te doorzien, moet je alleen wel willen.

Back to top button
249
0
We lezen graag je reactie!x