CoronaBinnenland

Kamer weigert rondetafelgesprek met Capel, Vanden Bossche en Schetters: ‘Kritische wetenschappers wordt mond gesnoerd!’

Help ons door deze info met iedereen op je social media te delen!

Tijdens de ‘coronacrisis’ zijn kritische wetenschappers steeds buitengesloten van het debat. Dat terwijl ze keer op keer gelijk hebben gekregen. Tweede Kamerlid Pepijn van Houwelingen (FVD) nodigt hen graag uit om in gesprek te gaan. De Kamer weigert.

Van Houwelingen lichtte toe: “Het is een verzoek om een rondetafelgesprek met artsen, virologen, vaccinologen en experts die kritisch staan tegenover het huidige coronabeleid. Wij zouden graag kritische wetenschappers willen uitnodigen.”

(Video verwijderd? Klik hier...)

Erg van belang

Onlangs was er al een rondetafelgesprek, maar experts die Forum voor Democratie had aangedragen, zijn niet uitgenodigd, aldus Van Houwelingen. Wie waren wel uitgenodigd voor dat rondetafelgesprek? Onder meer de Belgische viroloog Marc Van Ranst en Agnes Kant, directeur van Bijwerkingencentrum Lareb.

Van Houwelingen kreeg alleen steun van Fleur Agema (PVV). Ze zei de indruk te hebben dat veel wetenschappelijke rapporten niet besproken worden. “Ik denk dat die diversiteit van wetenschappelijke inzichten wel erg van belang is.”

Bepaalde snit

SP-Kamerlid Hijink vond het vorige rondetafelgesprek ‘heel zinvol’. “Het punt is natuurlijk dat Forum voor Democratie wel een bepaalde snit van mensen wil uitnodigen waarvan heel veel andere fracties zullen zeggen: wat jullie critici noemen, noemen wij mensen die misschien op iets grotere afstand van de wetenschap staan,” zei Hijink, terwijl er om hem heen besmuikt werd gelachen.

“Het probleem is: Hijink zegt ‘wetenschappers van een bepaalde snit’, maar het zijn heel veel wetenschappers. Ik noem een paar namen: Pierre Capel, [Geert] Vanden Bossche, Theo Schetters; allemaal wetenschappers die hier nooit aan het woord zijn en die moeten worden uitgenodigd,” zei Van Houwelingen, waarna de voorzitter hem de mond snoerde.

4.8 112 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
118 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Victor Hugo
Victor Hugo
9 maanden geleden

Ze weten waar ze bang voor zijn : de waarheid.

ProAsfalt
ProAsfalt
9 maanden geleden

Goh, je verwacht het niet.
En je weet het, als dit niet via de massamedia wordt verspreid dan is er volgens de massa helemaal niets aan de hand en laten zij zich als een stelletje lemmings naar de slachtbank leiden.

Rob Bentvelzen
Rob Bentvelzen
9 maanden geleden

Ze kronkelen zich echt in alle bochten om een ander geluid te voorkomen

P.M.
P.M.
9 maanden geleden

Ronduit schandalig en diegene die dit nog normaal vinden dat deze superexperten de mond worden gesnoerd, kunnen naar de hel lopen!.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

118
0
We lezen graag je reactie!x