CoronaBuitenland

Japanse hartchirurg: stop met boosterprikken vanwege ernstige risico’s

Help anderen door deze informatie met jouw vrienden op je social media te delen!

Na acht maanden hebben mensen die twee coronavaccins hebben gehad een lagere hoeveelheid antistoffen dan ongevaccineerden. Het Europees Geneesmiddelenagentschap (EMA) is sceptisch over herhaaldelijke boosterprikken omdat ze het immuunsysteem nadelig kunnen beïnvloeden. Dat schrijft de Japanse hartchirurg Kenji Yamamoto in het Virology Journal.

Yamamoto, verbonden aan het Okamura Memorial Hospital, pleit ervoor om ‘te stoppen met de boostervaccinaties’, schrijft TrialSiteNews. De gerespecteerde chirurg merkt daarnaast op dat de media vaccinatieschade, waaronder sterfgevallen, censureren.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
Propaganda

Sinds eind 2021 worden artsen van het Okamura Memorial Hospital geconfronteerd met gevallen van corona en gordelroos die lastig onder controle te krijgen zijn. Als gevolg van de coronavaccinatie zijn na openhartoperaties ontstekingen ontstaan, die in sommige gevallen dodelijk waren.

De media hebben de bijwerkingen van de vaccins onder het tapijt geveegd, aldus de chirurg, die de pers beschuldigt van het verspreiden van propaganda. Yamamoto schrijft dat vier mensen zijn overleden als gevolg van trombotische trombocytopenische purpura, een stollingsaandoening waarbij er te weinig bloedplaatjes zijn, door de prik.

Belangrijke risicofactor

Kwetsbaren en mensen die tot risicogroepen behoren, zouden uit voorzorg geen boostervaccinatie meer moeten krijgen, aldus de chirurg. Voor ernstig zieke patiënten zijn de coronavaccins een ‘belangrijke risicofactor’, schrijft hij.

Yamamoto stelt ook een aantal maatregelen voor om een afname van afweerstoffen tegen te gaan, waaronder het beperken van het gebruik van ontstekingsremmers, stoppen met roken en het verminderen van stress.


5 65 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit goed?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

37 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jos
Jos
1 jaar geleden

We worden geleid en misleid door kwade moordenaars psychopaten op en top.

Nick
Nick
1 jaar geleden

Ach we kunnen het wel telkens herhalen maar wie luistert daar nu nog naar, prik is ongezond en zonder prik gezond, maar de teststraten lopen al weer over. Dom volk hou je altijd.

Fred
Fred
1 jaar geleden

Maar de kwetsbaren moeten beschermt worden met de boosterprik. Hoe nu verder dan?

Interfuik
Interfuik
1 jaar geleden

Laten we kijken of de boemerang hard terugkomt bij de prikdictatoren en hun hulpjes.

Back to top button
37
0
We lezen graag je reactie!x