Homepagina » Binnenland » Kamerlid Wybren van Haga: ‘De coronacrisis is voorbij’
kamerlid

Kamerlid Wybren van Haga: ‘De coronacrisis is voorbij’

Statistisch gezien is de coronacrisis voorbij, zei Kamerlid Wybren van Haga voor de camera van Ongehoord Nederland. “Er is geen enkele reden om de vrijheden nog verder in te perken.”

“Je ziet steeds minder besmettingen. De besmettingen die er zijn, zijn positieve PCR-tests. Die laten helemaal geen coronabesmetting zien. Die laten alleen zien dat er een stukje viraal RNA aanwezig is. Bovendien zie je dat het percentage van het aantal PCR-tests dat positief is, omlaag gaat. In juli was dat nog maar 0,82 procent. Het is voorbij.”

Alle grafieken die je te zien krijgt, gaan er eigenlijk van uit dat een besmetting ook daadwerkelijk een coronabesmetting is. In onderstaande video zegt Van Haga tegen RIVM-baas Jaap van Dissel dat wetenschappers aangeven dat een PCR-uitslag niet kan aantonen of iemand daadwerkelijk klinisch geïnfecteerd is.

Onderzoek naar hydroxychloroquine hervatten

Het Kamerlid merkt in een tweede filmpje op dat de Nederlandse onderzoeken naar hydroxychloroquine in combinatie met zink en azitromycine zijn stopgezet na een artikel in The Lancet. Dat artikel is inmiddels verworpen. Hij vraagt Van Dissel of het niet tijd is om dat onderzoek weer te hervatten.

“Ik denk zeker dat nu zo’n artikel is teruggetrokken, dat er voldoende mensen zullen zijn om dat opnieuw op hun agenda te zetten,” reageerde Van Dissel.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
12 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Nietjemoeder
Nietjemoeder
1 jaar geleden

Eindelijk!! De eerste die zijn smoeltje durft opentrekken!!!

Willem
Willem
1 jaar geleden

De coronacrisis is voorbij……sterker nog, er is nooit een coronacrisis geweest.

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
1 jaar geleden

https://nationalfile.com/winning-dr-scott-atlas-advises-white-house-as-the-anti-fauci/
WINNING: Dr. Scott Atlas Advises White House As The Anti-Fauci.

In het algemeen presenteert Dr. Scott Atlas zichzelf als het tegengif voor Dr. Anthony Fauci, de aan Bill Gates verbonden mainstream mediaheld wiens valse en tegenstrijdige verklaringen massale paniek hebben veroorzaakt en economische verwoesting hebben veroorzaakt.

Teun
Teun
1 jaar geleden

Misschien binnenkort reclamespotjes van bepaalde personen op tv/internet te zien die het vaccin gaan promoten. Horeca, toerisme, MKB, artiesten etc hebben het best financieel zwaar gehad of gaan het de komende periode nog zwaar krijgen, althans een aantal van hen. Uit deze mensen zoek je een ideale kandidaat uit voor een reclamespotje. Het liefst iemand met overtuigingskracht en die iedereen kent.

x

Check Also

azarkan

Azarkan over verplicht coronatoegangsbewijs: ‘Maakt het nog iets uit wat de Tweede Kamer beslist?’

Volgens bronnen moeten bezoekers van horeca, bioscopen ...

dorp

Vissersdorp blijft experts verbazen: ‘Urk bewijst dat massaal prikken onzinnig is!’

Urk blijft experts verbazen: het vissersdorp heeft ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

12
0
We lezen graag je reactie!x