Homepagina » Binnenland » Kamerlid Wybren van Haga: ‘De coronacrisis is voorbij’
kamerlid

Kamerlid Wybren van Haga: ‘De coronacrisis is voorbij’

Statistisch gezien is de coronacrisis voorbij, zei Kamerlid Wybren van Haga voor de camera van Ongehoord Nederland. “Er is geen enkele reden om de vrijheden nog verder in te perken.”

“Je ziet steeds minder besmettingen. De besmettingen die er zijn, zijn positieve PCR-tests. Die laten helemaal geen coronabesmetting zien. Die laten alleen zien dat er een stukje viraal RNA aanwezig is. Bovendien zie je dat het percentage van het aantal PCR-tests dat positief is, omlaag gaat. In juli was dat nog maar 0,82 procent. Het is voorbij.”

Alle grafieken die je te zien krijgt, gaan er eigenlijk van uit dat een besmetting ook daadwerkelijk een coronabesmetting is. In onderstaande video zegt Van Haga tegen RIVM-baas Jaap van Dissel dat wetenschappers aangeven dat een PCR-uitslag niet kan aantonen of iemand daadwerkelijk klinisch geïnfecteerd is.

Onderzoek naar hydroxychloroquine hervatten

Het Kamerlid merkt in een tweede filmpje op dat de Nederlandse onderzoeken naar hydroxychloroquine in combinatie met zink en azitromycine zijn stopgezet na een artikel in The Lancet. Dat artikel is inmiddels verworpen. Hij vraagt Van Dissel of het niet tijd is om dat onderzoek weer te hervatten.

“Ik denk zeker dat nu zo’n artikel is teruggetrokken, dat er voldoende mensen zullen zijn om dat opnieuw op hun agenda te zetten,” reageerde Van Dissel.

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Nietjemoeder schreef:

  Eindelijk!! De eerste die zijn smoeltje durft opentrekken!!!

  0 likes
 • Willem schreef:

  De coronacrisis is voorbij……sterker nog, er is nooit een coronacrisis geweest.

  0 likes
  • Herman de Graaf schreef:

   De coronacrisus is aanval op bestaande structuren.
   Vanochtend las ik dat iemand daaraan de titel “corona-gate” gaf. Ik ben het daarmee eens.
   Niet eerder is ons zo duidelijk gepresenteerd dat onze politici het welzijn van het volk aan hun laars lappen.
   In plaats daarvan hebben ze een eigen agenda.
   De bestuurslagen binnen Nederland (en vele andere landen) zijn verziekt door infiltratie met personen die een verwerpelijk gedachtengoed bezitten. Die personen zijn op die posities neergezet met een nadrukkelijke opdracht, vanuit een weldoordacht plan. Namelijk om ons (de volk) te onderwerpen, en de meest essentiële vrijheden te ontnemen, i.e. de democratie onmogelijk maken. Dit ten gunste van een kleine groep die zich de ‘elite’ vindt, maar die in werkelijkheid zijn gevallen voor de duistere krachten die verblijven op deze wereld.

   Eendracht maakt macht.
   Het volk (her)wint.
   We gaan ze uit hun positie verjagen en berechten.
   WWG1WGA

   0 likes
   • Harrie H. Braam schreef:

    @ Herman,

    Ik ben het volledig met je eens. In Engeland bestaat sinds jaar en dag de BBC(British Broadcasting Corporation).

    In Nederland en vele andere landen is nu ook een BBC te vinden, weliswaar met een andere betekenis: Blauwe Blazer Criminelen!

    Een ieder kan de namen zelf invullen, toch?

    Zij hebben zonder kennis van zaken de mensheid in hun vrijheid beknot omwille van machtswellust en geld. Dat er een verandering komt m.b.t. een verantwoord leefpatroon is velen duidelijk, maar de BBC zal dit niet langer namens het volk uitdragen! We zijn zelf verantwoordelijk voor gezond leven op deze planeet in de meest brede betekenis van het woord gezond en daarvoor willen veel mensen zich t.b.v. henzelf en hun nageslacht inzetten! Geen politiek geleuter meer, maar ware-eerlijke-zuivere-LIEFDE, die haar draagvlak vanuit een innerlijk besef ontleent en geen kunstmatige ontwrichtingen!

    0 likes
 • Joyce Ramgatie schreef:

  https://nationalfile.com/winning-dr-scott-atlas-advises-white-house-as-the-anti-fauci/
  WINNING: Dr. Scott Atlas Advises White House As The Anti-Fauci.

  In het algemeen presenteert Dr. Scott Atlas zichzelf als het tegengif voor Dr. Anthony Fauci, de aan Bill Gates verbonden mainstream mediaheld wiens valse en tegenstrijdige verklaringen massale paniek hebben veroorzaakt en economische verwoesting hebben veroorzaakt.

  0 likes
 • Teun schreef:

  Misschien binnenkort reclamespotjes van bepaalde personen op tv/internet te zien die het vaccin gaan promoten. Horeca, toerisme, MKB, artiesten etc hebben het best financieel zwaar gehad of gaan het de komende periode nog zwaar krijgen, althans een aantal van hen. Uit deze mensen zoek je een ideale kandidaat uit voor een reclamespotje. Het liefst iemand met overtuigingskracht en die iedereen kent.

  0 likes
 • H.J. schreef:

  Waar blijft dit geluid van, van Haga op de TV en in de Landelijke pers.

  Kijk voor al die Corona leugens van de Rutte club is wel aandacht maar voor deze info van, van Haga is een Cordon Sanitair / Media stop.

  0 likes
 • salvar schreef:

  er is geen enkele reden om de vrijheden nog verder in te perken.”
  dus hij bedoeld dat de 1,5 meter moet blijven?
  OV muilkorf?
  wat hij had moeten zeggen is dat de jonge gek is en dat vaccineren uit den boze is.
  opheffen 1,5 meter en weg met de muilkorf.

  0 likes
 • Innuendo schreef:

  Het aantal positieve tests, ofwel PCR ofwel klinisch, stijgt wel degelijk. Tevens stijgt het aantal ziekenhuisopnamen wat wil zeggen dat het als klinisch bewijs fungeert. Deze man doet tevens aan leeftijdsdiscriminatie, aangezien, namens hem, jongeren tot 25 alle vrijheden moeten mogen hebben, terwijl de rest erboven zich moeten schikken. Voor dit soort figuren dienen wij een onbewoond eiland te reserveren met een grote stevige muur eromheen!

  0 likes
 • x

  Check Also

  roel coutinho

  Roel Coutinho over coronavaccin: ‘Succes beslist niet gegarandeerd’

  Robert Redfield, directeur van het Amerikaanse Centrum ...

  jonge arts

  Jonge arts legt uit waarom hij tegen het coronavaccin is: ‘Dit is ongekend’

  Het pushen van het coronavaccin heeft vooral ...

  >