BinnenlandCorona

Kamerlid Wybren van Haga: ‘De coronacrisis is voorbij’

Help ons door deze informatie met iederen die je kent op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Statistisch gezien is de coronacrisis voorbij, zei Kamerlid Wybren van Haga voor de camera van Ongehoord Nederland. “Er is geen enkele reden om de vrijheden nog verder in te perken.”

“Je ziet steeds minder besmettingen. De besmettingen die er zijn, zijn positieve PCR-tests. Die laten helemaal geen coronabesmetting zien. Die laten alleen zien dat er een stukje viraal RNA aanwezig is. Bovendien zie je dat het percentage van het aantal PCR-tests dat positief is, omlaag gaat. In juli was dat nog maar 0,82 procent. Het is voorbij.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---

Alle grafieken die je te zien krijgt, gaan er eigenlijk van uit dat een besmetting ook daadwerkelijk een coronabesmetting is. In onderstaande video zegt Van Haga tegen RIVM-baas Jaap van Dissel dat wetenschappers aangeven dat een PCR-uitslag niet kan aantonen of iemand daadwerkelijk klinisch geïnfecteerd is.

Onderzoek naar hydroxychloroquine hervatten

Het Kamerlid merkt in een tweede filmpje op dat de Nederlandse onderzoeken naar hydroxychloroquine in combinatie met zink en azitromycine zijn stopgezet na een artikel in The Lancet. Dat artikel is inmiddels verworpen. Hij vraagt Van Dissel of het niet tijd is om dat onderzoek weer te hervatten.

“Ik denk zeker dat nu zo’n artikel is teruggetrokken, dat er voldoende mensen zullen zijn om dat opnieuw op hun agenda te zetten,” reageerde Van Dissel.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

12 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Nietjemoeder
Nietjemoeder
3 jaren geleden

Eindelijk!! De eerste die zijn smoeltje durft opentrekken!!!

Willem
Willem
3 jaren geleden

De coronacrisis is voorbij……sterker nog, er is nooit een coronacrisis geweest.

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
3 jaren geleden

https://nationalfile.com/winning-dr-scott-atlas-advises-white-house-as-the-anti-fauci/
WINNING: Dr. Scott Atlas Advises White House As The Anti-Fauci.

In het algemeen presenteert Dr. Scott Atlas zichzelf als het tegengif voor Dr. Anthony Fauci, de aan Bill Gates verbonden mainstream mediaheld wiens valse en tegenstrijdige verklaringen massale paniek hebben veroorzaakt en economische verwoesting hebben veroorzaakt.

Teun
Teun
3 jaren geleden

Misschien binnenkort reclamespotjes van bepaalde personen op tv/internet te zien die het vaccin gaan promoten. Horeca, toerisme, MKB, artiesten etc hebben het best financieel zwaar gehad of gaan het de komende periode nog zwaar krijgen, althans een aantal van hen. Uit deze mensen zoek je een ideale kandidaat uit voor een reclamespotje. Het liefst iemand met overtuigingskracht en die iedereen kent.

Back to top button
12
0
We lezen graag je reactie!x