Mens en Dier

Vrouw vertelt over de gruwelen die ze meemaakte toen ze op haar 6e aan een elitepedonetwerk werd verkocht

Help ons door dit met jouw vrienden op je social netwerk te delen!

Een voormalige seksslaaf heeft onthuld hoe haar eigen moeder haar op 6-jarige leeftijd heeft verkocht aan een aristocratisch pedonetwerk. Binnen dat netwerk werden in 1969 jongens en meisjes verkracht, gemarteld en vermoord, claimt Anneke Lucas.

Ze zei recentelijk tegen Unfiltered Stories dat ze gedwongen werd om deel te nemen aan een orgie in een kasteel, schrijft de Daily Mail.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

(Video verwijderd? Klik hier...)

‘Extreme’ mishandeling

Haar moeder beschermde haar niet, maar bracht haar persoonlijk naar het netwerk, dat bestond uit Belgische Vips. Ze waren machtig en bekleedden hoge functies. Onder meer politici, hooggeplaatste functionarissen, overheidsfunctionarissen en aristocraten maakten deel uit van het netwerk.

Anneke kreeg meteen te horen dat ze gedood zou worden als ze iets zou zeggen. Ze kwam zelfs in situaties terecht waarin andere kinderen stierven als gevolg van de ‘extreme’ mishandeling.

1700 uur

In 1972 werd ze ‘ingeruild’ en kwam ze terecht in een internationaal netwerk. Daar werd ze op 9-jarige leeftijd getraind om een ‘eliteslaaf’ te worden.

Ze wist uiteindelijk te ontsnappen uit zowel de internationale als de Belgische netwerken. Anneke, die voor haar 12e al meer dan 1700 uur was verkracht, verruilde België voor de Verenigde Staten, waar ze andere mensen helpt die als kind zijn misbruikt.

4.8 171 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit goed?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

75 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
hw.peters77@gmail.com
10 maanden geleden

WAT VERSCHRIKKELIJK !!! 6 JAAR EN DAN DOOR JE EIGEN MOEDER VERKOCHT WORDEN ALS SEXSLAAF. …..HART BREKEND.

Spooky
Spooky
10 maanden geleden

Sterke vrouw met overlevings instinct
💪

Herman R
Herman R
10 maanden geleden

Verschrikkelijk😳, maar waar, zo zijn d’r ook gruwelijke 😫 verhalen te horen van mensen die in de jeugdinstellingen waren!🙈

Rose
Rose
10 maanden geleden

O.a. Van den Boeynants, minister ooit eens vastgehouden door de bende van Nijvel. Erg hoe zo’n moeder deze hel aan haar dochter doorfaf. Misschien was die moeder ook misbruikt, maar doe dan nooit hetzelfde aan je dochter, vreselijk

Back to top button
75
0
We lezen graag je reactie!x