Homepagina » Het Complot » Onderzoeker: “9/11 georkestreerd door CIA en Mossad”
Onderzoeker: "9/11 georkestreerd door CIA en Mossad"

Onderzoeker: “9/11 georkestreerd door CIA en Mossad”

Amerikaanse en Israëlische (militaire) inlichtingendiensten waren betrokken bij de terroristische aanslagen op 11 september 2001. Dat stelt een Amerikaanse gepensioneerde professor en onderzoeker.

“9/11 is georkestreerd door de CIA, de neocons (neoconservatieven) in het Amerikaanse ministerie van Defensie en de Mossad,” zei James Henry Fetzer, oprichter van de Scholars for 9/11 Truth.

Het doel was volgens hem om het Amerikaanse buitenlandse beleid te veranderen. Het gevolg was dat Amerika een agressorland werd en in vijf jaar tijd zeven overheden destabiliseerde, aldus Fetzer.

Hetzelfde hotel

Op vrijdag gaf het Amerikaanse Congres 28 pagina’s vrij van een rapport over de terreuraanslagen, waarin valt te lezen dat mogelijk ook de Saoedische overheid betrokken was bij de aanslagen.

“Volgens verschillende FBI-documenten en CIA-memo’s hadden sommige kapers contacten met de Saoedische overheid terwijl ze in Amerika waren,” aldus het rapport. Het gaat onder meer om contacten tussen Saoedi’s in Californië, geld dat mogelijk door de Saoedische koninklijke familie is gestuurd naar de kapers en een verklaring waarin staat dat een Saoedische minister in september 2001 in hetzelfde hotel verbleef als een kaper.

Mochten daglicht niet zien

In het rapport staat dat Omar al-Bayoumi, een Saoedische inlichtingenofficier, een ontmoeting had met twee kapers in San Diego. Na de ontmoeting kreeg de officier plotseling een riante salarisverhoging.

De Amerikaanse overheid besloot de 28 pagina’s van het rapport, dat al van 2003 dateert, onder druk van het Congres en het volk vrij te geven. Toenmalig president George W. Bush besliste dat 28 van de 900 bladzijden van het rapport het daglicht niet mochten zien. Dat tot onvrede van de auteurs en duizenden nabestaanden van de 9/11-slachtoffers.

[PressTV]


Vind je deze info interessant? Klik dan hieronder om te delen op Facebook
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

18 reacties

 1. De waarheid komt vroeg of laat toch aan het licht . Een stalen torenflat die tot de laatste kruimel rechtstandig instort door een vliegtuig , je moet wel erg naïef en goedgelovig zijn wil je dit aannemen .

  15 likes
 2. vele roepen ik heb die papieren gezien dat het een false flag is enz maar een fototje ervan maken van die papieren vertikken ze en die ons laten zien. Kom op ermee plaats van intresant te doen overal.

  1 likes
  • @ jos
   Tamelijk riskant om met ECHT bewijs voor de dag te komen, dacht je niet?
   Het heeft Danny Jowenko zelfs zijn leven gekost om openlijk op tv te verklaren dat gebouw 7 een contolled demolition was.

   5 likes
   • Oh…..en vergeet Kurt Sonnenfeld niet .
    Zie recent artikel op deze nieuws site.

    2 likes
   • Danny Jowenko, De enige Nederlander, wiens lichaam na een auto ongeluk, niet ter plaatse uit de auto wordt gehaald* maar met zeiltje erover naar de CIA werkplaats wordt gereden.

    * alleen in uitzonderings gevallen wordt een overledene niet ter plaatse uit het wrak gehaald, denk aan blokkeren van een drukke weg of dat van de auto niks meer over is.

    Bekijk de schade aan de auto en vraag aan de Volvo importeur hoe het mogelijk dat deze schade tot de dood leidt.
    http://daenel.twoday.net/stories/ueber-autounfaelle/

    2 likes
 3. De officiele 9/11-lezing is een hoax. Het gat bijvoorbeeld o.a. in de pentagon is door een raket ( georkestreerd door CIA en Mossad ) veroorzaakt en lagen er nauwelijks wrakstukken van een vliegtuig voor dit gat. De rest van de overige incidenten kloppen ook al niet, daar zijn voldoende bewijsleveringen voor aan te dragen.

  6 likes
 4. Aanslagen van 11 september 2001= inside job

  Link,
  http://hetgrotereplaatje.nl/9-11.html

  1 likes
 5. de hoeveelste onderzoeker is deze dan? ben de tel kwijtgeraakt

  2 likes
 6. directed energy was het echte wapen.

  research dr Judy Wood en bekijk haar docu’s over 9/11

  fff

  2 likes
 7. @ al uw commentaren zijn negatief. En feitenvrij. Waarvan acte.
  ff serieus. Het is wel moord op ca. 3000 burgers!
  Die 28 pagina’s, ach laat toch zitten. Zonder is er al overtuigend en zeer talrijk bewijs dat het opzet was.
  Nog nooit is een hoogbouw met stalen spanten door brand in een gestort. Dus ook niet perfect rechtstandig, in een half uurtje tijd.
  Ronduit belachelijk te blijven ontkennen dat de torens vakkundig met springstoffen waren volgehangen.

  9/11 – het draaiboek van ‘War on Terror’ was jaren eerder al door het Pentagon gemaakt, en door het Witte Huis aangenomen. Die ging die minuten dan ook meteen in actie. ‘Atlijd weer die vreselijke moslims’, ‘achterlijke cultuur’
  Zo achterlijk, dat de FBI, CIA, NYPD, NORAD, INTERPOL, IATA, USAIRFORCE, USARMY, NATO, en de rest van het alfabet zich door 17 van dergelijke achterlijken in de luren laten leggen.

  De tsunami van 24/7 propaganda via de kartelmedia diende als afleiding van de grootste (electronische) bankroof in de menselijke geschiedenis.

  Zo werkt het, de collaborateurs zullen alle feiten afwijzen, categorisch. Zoals die troll hierboven.
  Dus, dergelijke valse vlaggen, en staatsterreur blijven vooralsnog doorgaan. We moesten moslims haten dmv. van Charlie HEBDO, bataclan, Verviers, Orlando, Dayton, Dallas, en Nice.
  Ze denken dat we blind en doof zijn. Allemaal werk van de Gladio-B, Global Gladio.
  De ‘Facebook revoluties’ (Kleurenrevoluties, Arabische Lente; nu weer ‘Global Spring’) tonen aan hoe makkelijk het voor de globalisten is de niet-zo-‘smart’phone zombies te manipuleren naar behoeven.
  De nep coup in Turkije, duideliijk een CIA-Mossad operatie, is daar weer een recent voorbeeld van. http://www.wanttoknow.nl/overige/911-t-verhaal-van-dansende-israeli-en-palestijnen/

  Voor de nuance alle nep-terreur bij elkaar heeft nog niet een fractie van aantallen slachtoffers gevergd van die van de sadistische geallieerde bombardementen , na 4 mei ’45 op Duitse steden; 1,5 milj. Duitsers verkoold onder een regen van fosforbommen.

  Churchill kreeg er nog lintjes voor. Ze doen het zo weer.
  nogmaals de ‘radicale islam’ is een CIA-uitvinding.

  “The latest supercomputers are powerful enough to monitor the whole world’s population.

  When our brain functions are already connected to supercomputers by means of radio implants and microchips, it will be too late for protest.”
  https://it.search.yahoo.com/search?p=brain+chip+remote+mind+control+rapists+IS+refugees&fr=yfp-t-909

  Recently, a California woman and an expert in the field provided evidence to won the first court case involving today’s mind control cell tower weapon system.
  The latest supercomputers are powerful enough to monitor the whole world’s population.

  When our brain functions are already connected to supercomputers by means of radio implants and microchips, it will be too late for protest.

  Recently, a California woman and an expert in the field provided evidence to won the first court case involving today’s mind control cell tower weapon system.

  https://it.search.yahoo.com/search?p=brain+chip+remote+mind+control+rapists+IS+refugees&fr=yfp-t-909

  Nederland is kennelijk al in hypnotische toestand

  0 likes
  • “Nederland is kennelijk al in hypnotische toestand”

   Of jij bent compleet paranoïde…

   Ik hoef de overheid niet te geloven, net zo min als het bedrijfsleven, maar de “feiten” gepresenteerd zoals op deze website geloof ik nog minder, teveel fantasie en paranoia, gekoppeld aan haat tegen Amerika, Obama, Joden en andere rassen, en een geloof in een elite die er op uit is iedereen uit te roeien.

   Intussen weet ik ook wie hier de daadwerkelijke trollen zijn.
   Denk namelijk niet dat jullie dit gedrag vertonen op het werk, als jullie al werk hebben, maar dan weten wij de oorzaak wel…

   2 likes
 8. De kernkoppen waarmee de twin towers en gebouw zes zijn opgeblazen kwamen in elk geval uit Israël, hoewel oorspronkelijk uit de VS.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

pearl harbor

De aanval op Pearl Harbor kwam voor het Amerikaanse volk als een grote schok, maar niet voor president Roosevelt. Ontdek hier waarom

Tijdens de geschiedenisles heeft u ongetwijfeld geleerd ...

journaliste

Pedofielen in het parlement. De explosieve documentaire van deze journaliste legt alles bloot

De Britse journaliste en filmmaakster Sonia Poulton ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 19 december
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.