Het Complot

Onderzoeker: “9/11 georkestreerd door CIA en Mossad”

Help ons door deze informatie met jouw vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Amerikaanse en Israëlische (militaire) inlichtingendiensten waren betrokken bij de terroristische aanslagen op 11 september 2001. Dat stelt een Amerikaanse gepensioneerde professor en onderzoeker.

“9/11 is georkestreerd door de CIA, de neocons (neoconservatieven) in het Amerikaanse ministerie van Defensie en de Mossad,” zei James Henry Fetzer, oprichter van de Scholars for 9/11 Truth.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Het doel was volgens hem om het Amerikaanse buitenlandse beleid te veranderen. Het gevolg was dat Amerika een agressorland werd en in vijf jaar tijd zeven overheden destabiliseerde, aldus Fetzer.

Hetzelfde hotel

Op vrijdag gaf het Amerikaanse Congres 28 pagina’s vrij van een rapport over de terreuraanslagen, waarin valt te lezen dat mogelijk ook de Saoedische overheid betrokken was bij de aanslagen.

“Volgens verschillende FBI-documenten en CIA-memo’s hadden sommige kapers contacten met de Saoedische overheid terwijl ze in Amerika waren,” aldus het rapport. Het gaat onder meer om contacten tussen Saoedi’s in Californië, geld dat mogelijk door de Saoedische koninklijke familie is gestuurd naar de kapers en een verklaring waarin staat dat een Saoedische minister in september 2001 in hetzelfde hotel verbleef als een kaper.

Mochten daglicht niet zien

In het rapport staat dat Omar al-Bayoumi, een Saoedische inlichtingenofficier, een ontmoeting had met twee kapers in San Diego. Na de ontmoeting kreeg de officier plotseling een riante salarisverhoging.

De Amerikaanse overheid besloot de 28 pagina’s van het rapport, dat al van 2003 dateert, onder druk van het Congres en het volk vrij te geven. Toenmalig president George W. Bush besliste dat 28 van de 900 bladzijden van het rapport het daglicht niet mochten zien. Dat tot onvrede van de auteurs en duizenden nabestaanden van de 9/11-slachtoffers.

[PressTV]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel goed?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

18 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Karel
Karel
7 jaren geleden

De waarheid komt vroeg of laat toch aan het licht . Een stalen torenflat die tot de laatste kruimel rechtstandig instort door een vliegtuig , je moet wel erg naïef en goedgelovig zijn wil je dit aannemen .

wolfje
wolfje
7 jaren geleden

de hoeveelste onderzoeker is deze dan? ben de tel kwijtgeraakt

jos
jos
7 jaren geleden

vele roepen ik heb die papieren gezien dat het een false flag is enz maar een fototje ervan maken van die papieren vertikken ze en die ons laten zien. Kom op ermee plaats van intresant te doen overal.

Kalki
Kalki
7 jaren geleden

De officiele 9/11-lezing is een hoax. Het gat bijvoorbeeld o.a. in de pentagon is door een raket ( georkestreerd door CIA en Mossad ) veroorzaakt en lagen er nauwelijks wrakstukken van een vliegtuig voor dit gat. De rest van de overige incidenten kloppen ook al niet, daar zijn voldoende bewijsleveringen voor aan te dragen.

Back to top button
18
0
We lezen graag je reactie!x