Mens en Dier

Trump: we gaan het Witte Huis heroveren, eerder dan je denkt

Help ons door dit artikel met je kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Amerikaanse oud-president Donald Trump hield zaterdag een zeldzame publieke toespraak waarin hij onder meer Anthony Fauci, de Amerikaanse Van Dissel, scherp bekritiseerde. Tijdens zijn speech in Greenville in North Carolina noemde hij Fauci ‘geen geweldige dokter, maar een geweldige promotor’ vanwege zijn veelvuldige televisieoptredens.

“Maar hij heeft zich in bijna elke kwestie vergist en ook in Wuhan en het lab heeft hij zich vergist,” zei hij over zijn voormalige topadviseur. Hij klaagde ook dat Amerika wordt ‘vernederd’ op het wereldtoneel. Trump zei dat ‘de misdaad explodeert’, ‘de economie naar de filistijnen gaat’, ‘drugs binnenstromen’ en dat de grens ‘wagenwijd openstaat’. “Ons land wordt recht voor onze ogen vernietigd,” zei hij.

Het wordt iets heel speciaals

Vlak voordat hij het podium betrad, zei de ex-president dat de Republikeinen het Congres en het Witte Huis gaan heroveren. “Eerder dan je denkt,” voegde hij eraan toe. Onlangs zei Trump tegen vrienden dat hij binnenkort opnieuw zal worden geïnstalleerd als president.

“Ik wil iedereen bedanken voor de geweldige steun die jullie hebben laten zien,” zegt Trump in onderstaand filmpje, dat door Benny Johnson van Newsmax op social media is gezet. “We gaan de Senaat heroveren, het Huis heroveren. We gaan het Witte Huis heroveren. Eerder dan je denkt. Het wordt iets heel speciaals.” Trump benadrukte dat de Republikeinse partij sterker is dan ooit tevoren en nog veel sterker gaat worden.

4.9 78 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
85 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Merijn Hugens
Merijn Hugens
1 jaar geleden

TRUMP: CLOWN of de GROOTSTE ACTEUR ALLER TIJDEN…that is the Question…

Één ding heb ik Trumpster altijd nagegeven: HIJ HEEFT BIJ VEEL MENSEN DE OGEN GEOPEND…

Jeff
Jeff
1 jaar geleden

Dat zou toch wat zijn zeg. Ik trek een fles champagne open, als het ervan komt.

Ondergronds.
Ondergronds.
1 jaar geleden

Kom vandaag nog maar terug. Dan hebben we een president die wel de verkiezingen heeft gewonnen. Wees tegelijk ook maar een voorbeeld voor Nederland. We wachten op je Donald.

Katootje
Katootje
1 jaar geleden

Eindelijk eindelijk

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

85
0
We lezen graag je reactie!x