Buitenaards

Katy Perry geobsedeerd door buitenaardsen, ‘liet iedereen Ancient Aliens-reeks bekijken’

Help anderen door dit met jouw vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Sinds haar scheiding is zangeres Katy Perry geobsedeerd geraakt door buitenaardse wezens. Tijdens haar streng religieuze opvoeding werd alles heel erg zwart-wit voorgesteld waardoor ze gefascineerd raakte door bovennatuurlijke onderwerpen.

Katy ziet nu meer kleur in de wereld en begint vragen te stellen. Ze heeft een belangstelling ontwikkeld voor zaken die het menselijk verstand te boven gaan.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Ancient Aliens

Ze raakte met name geïnteresseerd in het buitenaardse na het kijken van de Amerikaanse televisieserie Ancient Aliens waarin de mogelijkheid wordt onderzocht dat buitenaardsen de aarde duizenden jaren geleden bezochten. Ze kan er geen genoeg van krijgen.

Katy heeft inmiddels 50 DVD’s besteld en met kerst gaf ze vrienden onder meer het eerste seizoen van de serie cadeau. Tijdens haar tournee liet ze iedereen de reeks bekijken.

Overtuigd

De zangeres is ervan overtuigd dat buitenaardsen de aarde zullen bezoeken. Ze hoopt dat ze haar zullen herkennen wanneer ze komen. Perry schreef er zelfs een nummer over.

In 2010 legde ze 150.000 euro neer voor een vliegreis met Virgin Galactic. Het was een cadeau voor de 35e verjaardag van haar ex-man Russell Brand.

Katy Perry is niet de enige artiest die bekent gefascineerd te zijn door het bovennatuurlijke. Zo heeft de Amerikaanse rockzanger en acteur Meat Loaf regelmatig diepgaande gesprekken met geesten. En achter de schermen van het Britse programma The X-Factor sprak Robbie Williams met een oud-deelnemer van de show over buitenaards contact en UFO’s.

Actrice Fran Drescher zei onlangs in een interview dat ze gelooft dat zij en haar ex-man dezelfde buitenaardse ervaring hebben gehad. En in haar memoires schrijft actrice Anne Heche over een buitenaardse alternatieve persoonlijkheid met de naam Celestia.

Bron: HLN.be

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
0
We lezen graag je reactie!x