Homepagina » Buitenaards » Katy Perry geobsedeerd door buitenaardsen, ‘liet iedereen Ancient Aliens-reeks bekijken’

Katy Perry geobsedeerd door buitenaardsen, ‘liet iedereen Ancient Aliens-reeks bekijken’

Sinds haar scheiding is zangeres Katy Perry geobsedeerd geraakt door buitenaardse wezens. Tijdens haar streng religieuze opvoeding werd alles heel erg zwart-wit voorgesteld waardoor ze gefascineerd raakte door bovennatuurlijke onderwerpen.

Katy ziet nu meer kleur in de wereld en begint vragen te stellen. Ze heeft een belangstelling ontwikkeld voor zaken die het menselijk verstand te boven gaan.

Ancient Aliens

Ze raakte met name geïnteresseerd in het buitenaardse na het kijken van de Amerikaanse televisieserie Ancient Aliens waarin de mogelijkheid wordt onderzocht dat buitenaardsen de aarde duizenden jaren geleden bezochten. Ze kan er geen genoeg van krijgen.

Katy heeft inmiddels 50 DVD’s besteld en met kerst gaf ze vrienden onder meer het eerste seizoen van de serie cadeau. Tijdens haar tournee liet ze iedereen de reeks bekijken.

Overtuigd

De zangeres is ervan overtuigd dat buitenaardsen de aarde zullen bezoeken. Ze hoopt dat ze haar zullen herkennen wanneer ze komen. Perry schreef er zelfs een nummer over.

In 2010 legde ze 150.000 euro neer voor een vliegreis met Virgin Galactic. Het was een cadeau voor de 35e verjaardag van haar ex-man Russell Brand.

Katy Perry is niet de enige artiest die bekent gefascineerd te zijn door het bovennatuurlijke. Zo heeft de Amerikaanse rockzanger en acteur Meat Loaf regelmatig diepgaande gesprekken met geesten. En achter de schermen van het Britse programma The X-Factor sprak Robbie Williams met een oud-deelnemer van de show over buitenaards contact en UFO’s.

Actrice Fran Drescher zei onlangs in een interview dat ze gelooft dat zij en haar ex-man dezelfde buitenaardse ervaring hebben gehad. En in haar memoires schrijft actrice Anne Heche over een buitenaardse alternatieve persoonlijkheid met de naam Celestia.

Bron: HLN.be

Gerelateerd:

 

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
x

Check Also

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

lange frans

Lange Frans en hoogleraar Karel van Wolferen: ‘Dit is de grootste leugen ooit’

In de podcast van Lange Frans is ...

nederland

Hittegolven in Nederland: KNMI heeft heel wat uit te leggen

Nog nooit hebben we in Nederland zeven ...

>