Graancirkels

VIDEO: Mysterieuze graancirkel verschenen bij Witte Paard in Wiltshire

Help anderen door dit met kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Afgelopen week is een mysterieuze graancirkel verschenen in Westbury in het Engelse graafschap Wiltshire. Op donderdag verscheen een graanformatie in de vorm van een bloem in een weiland bij het Witte Paard.

Graancirkelonderzoeker en fotograaf Matthew Williams, die al 20 jaar materiaal verzamelt voor de website Crop Circle Connector, besloot de formatie te onderzoeken. “We zagen een bericht op Facebook en besloten er naartoe te gaan,” zei hij. “Pas toen we bovenaan het Witte Paard stonden, wisten we dat er echt een graancirkel was verschenen.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

“Ik weet niet hoe de formatie is ontstaan, maar als aliens oogleden hadden zouden ze knipogen,” vervolgde hij. “De meest voor de hand liggende verklaring is dat de formatie is gemaakt door kunstenaars die geïnteresseerd zijn in graancirkels.”

VIDEO: Mysterieuze graancirkel verschenen bij Witte Paard in Wiltshire

Hoe dan ook maakt de graancirkel de tongen los, aldus Williams. Hij voegde toe dat er momenteel veel wordt gesproken over een Australische arts die zegt buitenaardse gezichten te kunnen zien rond graancirkels.

Graancirkels, die gemaakt zouden worden door landende UFO’s, worden al sinds de jaren 1600 gemeld. Sceptici stellen dat ze worden gemaakt door mensen die met plankjes door het weiland lopen. Bekijk hieronder een filmpje over de formatie:

[Wiltshire Times]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

8 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Opnieuw geboren
Opnieuw geboren
7 jaren geleden

Wat een bijzondere graancirkels is dit hoe langer je er naar kijkt hoe vreemder hij wordt, hij is perfect gemaakt dat kan alleen met een bol van plasma of een soort energie, wat de betekenis er van is ik weet het niet, misschien geeft hij alle zes de dimensies aan.

Hw2h
Hw2h
7 jaren geleden

Spirograph maar dan met touwen in het groot . Ik zou weleens wat ingewikkeldere graanformaties willen zien die echt zonder touwen zijn gemaakt waarvan je echt zegt van onmogelijk dat dit door mensen is gedaan . Deze is niet echt puntje gaaf alsof de maker(s) haast hebben gehad lijkt het .

Rita
Rita
7 jaren geleden

Aliens hebben een rare hobby. De boer pesten met hun schilderijtjes.

afwassen
afwassen
7 jaren geleden

De onderkanten van de ufo,s zijn net zo mooi als de muziek van de video, lekker space.
Ik snap alleen nooit dat ze een tractor als verkenningsvoertuig hebben.

Back to top button
8
0
We lezen graag je reactie!x