Buitenaards

Overblijfselen mysterieuze Mexicaanse cultuur wijzen op contact met buitenaardse beschavingen (video)

Help door deze info met iederen die je kent op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Tussen Ojuelos in de Mexicaanse staat Jalisco en Pinos in de deelstaat Zacatecas worden overblijfselen gevonden van een mysterieuze cultuur die wijzen op contact met andere beschavingen.

Er wordt gesuggereerd dat het in dit geval kan gaan om de legendarische plaats Aztlán waar onder meer de Azteekse kalenders hun oorsprong zouden vinden.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Het zou ook de plaats zijn van de voorouders van de Nahua, één van de belangrijke culturele groepen in Meso-Amerika. Na de Spaanse verovering van het Azteekse Rijk werd het verhaal van Aztlán belangrijker. Frater Diego Durán en anderen omschreven het in de zestiende eeuw als een paradijs zonder ziekten en dood dat bestond in het verre noorden. Deze verhalen zorgden ervoor dat Spaanse expedities reikten tot wat nu bekend staat als de Amerikaanse staat Californië.

Ruimteschepen

Al sinds 20 maart 2009 doet Tercer Milenio van tv-presentator Jaime Maussan onderzoek naar Aztlán. Zo’n 12 jaar geleden richtten Mexicaanse onderzoekers de stichting Nahui Ollin op. Zij houden zich voornamelijk bezig met de mysterieuze cultuur.

De artefacten die in het gebied worden gevonden tonen de oorsprong en geschiedenis van Azteekse kalenders, maar bevatten ook afbeeldingen van ruimteschepen, planeten, kometen, sterren en wezens die in geen enkel opzicht lijken op mensen.

Authentiek

Er worden buitengewone archeologische vondsten gedaan. De artefacten zijn volgens onderzoekers authentiek en bovendien vaak al geruime tijd privébezit van lokale bewoners. Eén van de objecten toont een primitieve representatie van een Azteekse kalender van graniet in rotskristal.

Wanneer ook de Mexicaanse autoriteiten bevestigen dat het gaat om authentieke artefacten zou het materiaal de geschiedenis van het land kunnen veranderen.

Bron: YouTube/OPENMINDZTV

Lees ook: Artefacten bewijzen contact tussen Maya’s en buitenaardsen (video)

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie interessant?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
0
We lezen graag je reactie!x