Homepagina » Buitenaards » Overblijfselen mysterieuze Mexicaanse cultuur wijzen op contact met buitenaardse beschavingen (video)

Overblijfselen mysterieuze Mexicaanse cultuur wijzen op contact met buitenaardse beschavingen (video)

Tussen Ojuelos in de Mexicaanse staat Jalisco en Pinos in de deelstaat Zacatecas worden overblijfselen gevonden van een mysterieuze cultuur die wijzen op contact met andere beschavingen.

Er wordt gesuggereerd dat het in dit geval kan gaan om de legendarische plaats Aztlán waar onder meer de Azteekse kalenders hun oorsprong zouden vinden.

Het zou ook de plaats zijn van de voorouders van de Nahua, één van de belangrijke culturele groepen in Meso-Amerika. Na de Spaanse verovering van het Azteekse Rijk werd het verhaal van Aztlán belangrijker. Frater Diego Durán en anderen omschreven het in de zestiende eeuw als een paradijs zonder ziekten en dood dat bestond in het verre noorden. Deze verhalen zorgden ervoor dat Spaanse expedities reikten tot wat nu bekend staat als de Amerikaanse staat Californië.

Ruimteschepen

Al sinds 20 maart 2009 doet Tercer Milenio van tv-presentator Jaime Maussan onderzoek naar Aztlán. Zo’n 12 jaar geleden richtten Mexicaanse onderzoekers de stichting Nahui Ollin op. Zij houden zich voornamelijk bezig met de mysterieuze cultuur.

De artefacten die in het gebied worden gevonden tonen de oorsprong en geschiedenis van Azteekse kalenders, maar bevatten ook afbeeldingen van ruimteschepen, planeten, kometen, sterren en wezens die in geen enkel opzicht lijken op mensen.

Authentiek

Er worden buitengewone archeologische vondsten gedaan. De artefacten zijn volgens onderzoekers authentiek en bovendien vaak al geruime tijd privébezit van lokale bewoners. Eén van de objecten toont een primitieve representatie van een Azteekse kalender van graniet in rotskristal.

Wanneer ook de Mexicaanse autoriteiten bevestigen dat het gaat om authentieke artefacten zou het materiaal de geschiedenis van het land kunnen veranderen.

Bron: YouTube/OPENMINDZTV

Lees ook: Artefacten bewijzen contact tussen Maya’s en buitenaardsen (video)

Gerelateerd:

 

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

pensioen

Gefeliciteerd, je staat op het punt 35 procent van je pensioen te verliezen. ‘Onaanvaardbaar’

Afgelopen maand bereikten vakbonden, werkgevers en het ...

kanye west

Kanye West: Coronavaccin is ‘het merkteken van het beest’

Rapper en presidentskandidaat Kanye West heeft een ...