Homepagina » Gezondheid » Kerngezonde drieling wordt enkele uren na vaccinatie autistisch. Deze video gaat momenteel viral
Kerngezonde drieling wordt enkele uren na vaccinatie autistisch. Deze video gaat momenteel viral

Kerngezonde drieling wordt enkele uren na vaccinatie autistisch. Deze video gaat momenteel viral

Een fragment uit de documentaire Vaxxed gaat viral op Brighteon.com, een alternatief voor videosite YouTube.

Een gezonde drieling vertoonde binnen enkele uren na vaccinatie symptomen van autisme.

Het gezin McDowell uit Detroit in Michigan heeft zich krachtig uitgesproken tegen vaccinaties.

Sloeg helemaal dicht

De ouders van Richie, Robbie en Claire zeiden:

Op 25 juni 2007 gingen we om 10.00 uur de prik halen. Op het been van mijn dochter is nog steeds de plek te zien waar ze de prik heeft gekregen. Rond het middaguur sloeg Claire helemaal dicht. Het was alsof ze blind en doof was. Ze was een superblij meisje dat altijd oogcontact maakte en sloeg helemaal dicht. Ze staarde alleen nog maar naar het plafond.

Om 14.00 uur sloeg ook Richie dicht. Hij zei geen ‘mama’ en ‘papa’ meer en liep ook niet meer over de meubels. Hij lachte en glimlachte niet meer. Ze knipperden niet meer met hun ogen, gaapten niet meer, hoestten niet meer, niks meer.

Ook de laatste van de drie sloeg dicht. Robbie zag eruit alsof hij door een bus was aangereden. Het was alsof hij doof was en hij zag er niet meer blij uit. Ze glimlachten niet meer, hielden elkaars handjes niet meer vast en keken niet meer naar elkaar.

Vaccinschade is echt. We kregen te horen dat het iets genetisch was, en dat het statistisch gezien onmogelijk was dat ze op dezelfde dag alle drie waren dichtgeslagen. We kregen te horen dat we niemand konden aanklagen. Dat vaccinmakers niet kunnen worden aangeklaagd. We ontdekten later dat er een vaccinrechtbank is. Zij vertelden ons dat we te laat waren en slechts drie jaar de tijd hadden om iets te doen.

Bekijk de video hieronder:

[Natural News]


Vond je dit belangrijk? Deel het dan met mensen die je kent op Social Media
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

56 reacties

 1. Kan niemand niet een keer bij die vaccinaties een aantal van die spuiten wegstoppen en meenemen en vervolgens de inhoud ervan laten controleren

  Tis toch te idioot voor woorden dat er massaal kinderen worden omgetoverd tot autistische personen, en waarom ze graag hebben dat ze autistisch worden is me een raadsel?

  21 likes
  • Autisten zouden prima werknemers zijn, ze zouden geen vragen stellen maar gewoon orders opvolgen zonder enige weerstand.

   15 likes
  • I Trust Putin The Most

   Door ome Putin laten testen. Die vertrouw ik het meest van allemaal.

   LET’S UNITE

   33 likes
   • ?
    dus we brengen onze kinderen vrijwillig,vreemden vertrouwend op hun woord,naar injecties waarvan we niet weten wat er in zit?

    en dan vertrouwen we maar weer op een vreemde ‘wereldleider’,die deze genocide moet oplossen?

    waar is hier de logica en beschermplicht van ouders naar het kind?

    fff

    9 likes
   • @ I Trust Putin The Most

    Serieus ?? Rusland word ook door oligarchen geleid. Dat is hetzelfde soort volk wat ons bestuurd, de oorlogen van de Russische adel, de Russische revolutie, WO I, WO II, Koude oorlog (inclusief alle proxy oorlogen), de conflicten in Georgië, South Ossetia etc was de elite te vinden in alle strijdende partijen. Dan zou Putin nu opeens de real deal zijn, en dat laat ik zijn KGB verleden en zijn lidmaatschappen van militaire/ridderlijke orders nog maar even buiten beschouwing.

    Hetzelfde geld voor China, wat al een behoorlijke politiestaat is, en alleen heeft kunnen groeien doordat het groot kapitaal zich naar China verplaatste. Het is niets meer dan een spel om mensen verdeelt te houden en om mensen strijdlustig te maken zodat het gepeupel bereid is tot het voeren van oorlogen. Daarnaast wil ik niet eens weten welke misdaden tegen de menselijkheid Rusland heeft begaan onder zij bewindvoering. Trust me; daar gebeuren net zoveel dingen die het daglicht niet kunnen verdragen.

    9 likes
  • Die werken veel beter bv ze zijn heel goed in tv schermen bekijken die alles van de stad opnemen of er iets gebeurt wat niet gepast is want ze kunnen zich veel beter consentreren als jij of ik omdat ze niet snel afgeleid zijn. Zo kunen ze uren turen naar al die beelden en ze weten precies of er op 1 beeld iets loos is of niet. Ook computerwerk doen ze beter als wij en zo zijn er vele beroepen waar ze heel hoog scoren. Google enzo heeft deze mensen daarom graag in dienst.

   13 likes
  • Hier nieuwe onafhankelijke onderzoeksresultaten wat betreft de échte ingrediënten van het vaccin Infanrix Hexa.

   Vaccinegate: Initial results on Infanrix Hexa chemical composition

   Link: https://www.corvelva.it/speciali-corvelva/analisi/vaccingate-initial-results-on-infanrix-hexa-chemical-composition.html

   2 likes
 2. Even de twijfelaars de feiten op een rijtje te zetten. Met andere woorden: de twijfelaars geruststellen:

  https://www.youtube.com/watch?v=IaWsRO6XnO8

  Er is helemaal niets mis met vaccinatie. Die link van vaccinatie naar autisme is echt flauwekul.
  Het oud “wetenschappelijk” onderzoekje waar de “believers” steeds naar reiken is een onderzoek uit 1998 waar de onderzoeker de resultaten heeft verzonnen. Dit wetenschappelijk onderzoekje blijft dank zij de wonderen van het internet steeds rondhangen op het internet.

  Fake News blijft nu eenmaal langer hangen bij de mensen omdat het spectaculair is: hoe straffer het verhaal hoe meer volgers het krijgt. En meer volgers betekend dat het bericht meer vooraan in de zoekresultaten komen te staan en daardoor meer als waarheid wordt aanschouwd. Want wie gaat nu tot achteraan de lijst zoeken naar de feiten die minder spectaculair zijn? Intussen zijn onze meningen al gevormd door de paniekzaaierij die men onderweg is tegen gekomen en is het moeilijk om die paranoïde gedachtegang terug om te buigen naar ratio.

  PS: Dit is een heel interessant filmpje over informatie en misleiding:
  https://www.youtube.com/watch?time_continue=264&v=YWKUhZJp7uw

  Ik wens jullie zalige feesten en een gelukkige 2019! 😉

  23 likes
  • Er is behoorlijk wat mis met vaccinaties. Bij twijfel niet doen. Ik twijfel niet!
   Geen inentingen dus. Laat jij je gerust lek prikken, is je eigen keus.
   Bewijzen van schadelijk, waaronder authisme, wereldwijd aanwezig!
   Hou jij je flauwekul maar binnens’monds.

   Een fantastisch nieuwjaar met veel muzikale waarheden!!!

   10 likes
   • Ach. Het hardnekkige flauwekul over autisme en vaccinatie deze zal ook komende jaren blijven door bestaan, dank zij het virale internet.

    Deels klopt het wel dat de farma-industrie op winst uit is, maar dat ze mensen doelbewust ziek maken is de reinste onzin.

    De malafide farma-industrie bestaat zeker wel, die bevinden zich in de illegale zijde, maar Europa heeft een streng beleid omtrent de industrie van geneeskunde. De zwarte markt is daarentegen het grote probleem dat Europa helaas niet kan controleren. En als dokters en apothekers “spuitjes” gaan kopen via een louche onderaannemer is er misschien wel het probleem dat geneesmiddelen verkeerd terecht komen. Al is dit waarschijnlijk niet dat het autisme zou veroorzaken. In ons dagelijks eten komt meer gifstoffen (en ja ook aluminium!) in ons lichaam dan een dertig spuitjes verspreid over een jaar.

    ─ De vervuiling die de mens dagdagelijks veroorzaken is duizenden malen gevaarlijker. “Global Warming” dat wat de vervuilende olie-lobie en de elite van de vervuilende industrieën ontkennen, is honderden keren gevaarlijker.─

    De homeopathie en de spirituele genezingen zijn, als niet aan placebo wordt toegeschreven, ook nep en big business in de negatieve zin. Chinezen zijn daar meesters in. Met hun neushoorn- en haaivinnenpoedertjes en de vele andere kwakzalverijen.

    Ach. De meningen blijven verdeeld. We leven in een vrije wereld. Dus mensen die zichzelf niet inenten tegen de gekende ziekten is hun recht, maar zij zijn wel verantwoordelijk voor de epidemieën die daardoor wel ontstaan. Waardoor er meer doden vallen dan wanneer men wel ingeënt is.

    21 likes
    • Slaap rustig verder…

     11 likes
    • Bijna vergeten:
     “Dus mensen die zichzelf niet inenten tegen de gekende ziekten is hun recht, maar zij zijn wel verantwoordelijk voor de epidemieën die daardoor wel ontstaan. Waardoor er meer doden vallen dan wanneer men wel ingeënt is. ”

     Waar haalt u het lef vandaan om mensen die er voor kiezen hun natuurlijke afweersysteem de gelegenheid te geven zich te verdedigen tegen ziekten, impliciet uit te maken voor moordenaars?
     U bent met die redenatie van hetzelfde allooi en even verwerpelijk als diegenen die beweren dat hun ingeënte zoontje of dochtertje ziek is geworden door een ander kind wat niet is ingeënt.
     U draait, net als zij, de zaak om.
     Het ingeënte kind zou toch beschermd moeten zijn?

     11 likes
    • “Deels klopt het wel dat de farma-industrie op winst uit is, maar dat ze mensen doelbewust ziek maken is de reinste onzin.”
     Deels?
     U denkt toch niet dat in de top van die pharma bende figuren zitten die, ook maar “deels” het doel hebben de mensheid te beschermen tegen allerlei ziekten?
     Ze zouden wel gek zijn.
     De enige taak die dat soort heeft, is het tevreden stellen van hun aandeelhouders.
     Honderden miljarden gaan daar in om, denkt u nu werkelijk dat ze door het “genezen” en “preventieve vaccinatie” hun eigen inkomstenbron de nek omdraaien, door iedereen ongevoelig te maken voor ziekten?
     Daarmee zouden ze in hun eigen voet schieten.
     “In ons dagelijks eten komt meer gifstoffen (en ja ook aluminium!) in ons lichaam dan een dertig spuitjes verspreid over een jaar.”
     Er is een groot verschil met de weg via het spijsverteringskanaal en direct in de bloedbaan, of is dat u misschien ontgaan?
     En laten we het maar niet hebben over de “global warming”, ook zo’n “prachtig” verdien model.
     Wat dat betreft is het mogelijk een goed idee om even te studeren op het al dan niet voorkomen van zonnevlekken en hun effect op het klimaat.

     7 likes
    • Een virus of bacterie slaat alleen in op de juiste voedingsbodem om ons te laten overleven. Ipv ze zien als ziekmakers.
     Bij een aardbeving zijn de reddingswerkers toch ook niet de veroorzakers van de aardbeving.
     De natuur mAkt geen fouten.

     1 likes
    • Totale hedendaagse-politiek correcte lariefarie van een na kakelende papagaai!

     0 likes
  • @Maarten

   ….”Er is helemaal niets mis met vaccinatie.”….Met een dergelijke zin is de rest van je reactie(s) niet meer serieus te nemen.

   9 likes
   • Wat dit artikel betreft: het koppel hierboven in de video mag een vreemd stel worden genoemd. Want ik zie alleen foto’s van de kinderen, maar had graag video’s van voor en na de vaccinatie willen zien. Mij bekruipt het gevoel dat dit, om welke reden dan ook, een nep koppel is of dat ze op zoek zijn naar een grote som geld.

    3 likes
    • Los van dit stel, een vaccin is een substantie, een voor het lichaam vreemd materiaal wat zonder verdere uitleg en op basis van goed vertrouwen in je lijf wordt gespoten en dat op totaal onnatuurlijke wijze met een naald rechtstreeks in het lijf. Bijwerkingen op korte of lange termijn worden er niet vermeld alsof deze er niet zijn of zijn er slechts zo weinig dat ze niet noemenswaardig zijn te vermelden, volgens de farmaceutische industrie.

     Onzin natuurlijk en ook gevaarlijk om daarbij blind te vertrouwen op de farmaceutische industrie die graag hun producten wegzetten als noodzakelijk en ongevaarlijk. Het woord industrie zegt al genoeg en is deze niet afgestemd op het individu, maar op de massa. De mens is geen massa en zal elk individu anders kunnen reageren op medicatie of vaccinatie. Een simpele pijnstiller heeft een bijsluiter, waarom een vaccin die heftiger kan inwerken op een lichaam dan niet? Dat alleen al is verdacht te noemen.

     3 likes
  • Maarten Keulemans, wetenschapsredacteur…..
   Tja , echt een medisch specialist nietwaar?
   Wat zou hij voor zijn l*lverhaaltje van de pharma maffia op z’n bankrekening hebben ontvangen?
   Kunt u ook komen met een verhaal van een specialist die niet aan de tiet van die pharma maffia hangt?
   Hier een voordracht van de onlangs overleden dr. Hans Moolenburgh:
   https://www.youtube.com/watch?v=kzHNaauCVIU
   En mocht u niet het geduld op kunnen brengen om dit helemaal af te kijken, hierbij wat tekst die er ook niet om liegt:
   http://www.wanttoknow.nl/gezondheid/vaccinaties-gezondheid/vergelijk-het-gevaccineerde-en-ongevaccineerde-kind/
   Maar als ik u was zou ik meer waarde hechten aan die “deskundige” Maarten Keulemans.
   U kent waarschijnlijk wel het gezegde “Wiens brood men eet, diens woord men spreekt”?
   Heeft u uw griepprikje al gehaald?
   Ook ik wens u, Maarten V, of is het Maarten K?, fijne kerstdagen en een verlichtend 2019.

   8 likes
  • Tegenstanders worden weggezet ala gekkies leugenaars en anders plegen ze zelfmoord. De gebruikelijke technieken. Ik was vroeger zo eentje die ze gekkies noemde (waarvoor excuses!) zonder me ooit in de materie te hebben verdiept. Nu deel ik wel de mening van de gekkies en vertrouw op mijn eigen boeren vertand. Als je kinderen hebt valt het echt op dat er veel autistische kinderen zijn of autistische trekken hebben. Toen ik zelf kind was kwam dat bijna niet voor.

   4 likes
  • Je bent volledig slecht ingelicht. Een Duitse mega studie met 1500 kinderen en 1500 vragen, beantwoord per kind, dus meer dan 2 miljoen gegevens, bewijst onomstotelijk dat niet-ingeënte kinderen op alle gebied gezonder zijn.

   3 likes
  • “Thimerosal was taken out of childhood vaccines in the United States in 2001.

   Measles, mumps, and rubella (MMR) vaccines do not and never did contain thimerosal. Varicella (chickenpox), inactivated polio (IPV), and pneumococcal conjugate vaccines have also never contained thimerosal.”

   In de video gaat het om pneumococcal, dus thiomersal speelt geen rol.

   17 likes
 3. En dan lees je dit:
  https://eenvandaag.avrotros.nl/item/staatssecretaris-blokhuis-wil-ouders-mogelijk-verplichten-hun-kinderen-te-vaccineren/
  In dat geval zou ik hem een waarschuwing sturen en hem daarin verantwoordelijk stellen voor al de gevolgen van zijn beleid.
  Maar er zijn ontwikkelingen.
  GlaxoSmithkline is tegen de lamp gelopen in Italië:
  https://www.wanttoknow.nl/gezondheid/vaccinaties-gezondheid/vaccin-schandaal-in-italie-aan-het-licht/
  Ik kan je verzekeren dat als dit mij zou zijn overkomen dat die psychopaten van die pharma maffiabende
  de rest van hun leven achterom zouden moeten blijven kijken.
  Dit is niets minder dan poging tot moord!
  Lijkt mij een onderwerp voor de gele hesjes.

  22 likes
 4. “Een vaccin is een middel dat bij een persoon (of dier) een immuunrespons opwekt zonder hem ziek te maken. Hierdoor is de gevaccineerde beter bestand tegen de ziekteverwekker waar het vaccin voor bedoeld is, dan zonder de behandeling. De term vaccineren komt van het Latijnse woord vaccinia, koepokken.”

  ja ja ware het niet dat dat vaccin via de achter deur naar binnen wordt gelaten dmv een naald.. hierdoor is aan de voordeur (mond neus enz,) niet voorzien aan de portier door te geven..
  wanneer een virus zich aanmeld kijkt de portier of deze al een is geweest en merkt dat er gemanipuleerd is en wel, van binnen uit zo dat immuunsysteem verwart word in al bestaande indringer op authenticiteit..
  ” Variolatie ”
  mooi om een wat andere gedachten toe te laten.. en daarna te bedenken hoe elite (ander woord voor overdadige-zelfverrijking) hier weer misbruik van weten te maken door de naïviteit van het volk..
  te lezen in onderstaande link

  bron, https://www.nemokennislink.nl/publicaties/vaccinatie/

  6 likes
  • [ dat dat vaccin via de achter deur naar binnen ]
   Als een baby met een klein wondje door de tuin kruipt krijgt het honderden virussen en bacteriën binnen via dat wondje. De portier staat echt overal, niet alleen bij de mond en de neus

   17 likes
 5. Gefeliciteerd met je vertrouwen in de Pharmaceutische Vaccinatie Industrie! Veel succes met de rest van je leven!

  12 likes
 6. I Trust Putin The Most

  Zonder autisme werkt het verdienmodel iets minder. Het is onderdeel van een groot en ziek verdienmodel door debielen die zich wanen en regeren als elite. Het staat al op de Georgia Guidestones vermeld, zal dat ‘t zijn? Of zijn het zieke Jozef Mengele praktijken. Testen ze iets uit op ons? I.i.g klopt er geen ene moer van.

  LET’S Unite…

  21 likes
 7. Vrienden van me hebben zo fokking veel moeite moeten doen om alleen de essentiele vaccinaties te geven…
  Blij dat ik die keuze niet hoef te maken…

  Ik geloof dat vaccins autisme veroorzaken, maar ik geloof ook dat ze inderdaad werken tegen bepaalde ziektes…

  Dus de keuze is tussen je kind polio of autisme geven.
  Fijne wereld…

  3 likes
  • Wat een onzin! De kans op polio is ook zonder vaccinatie nagenoeg nul!

   7 likes
  • Je hebt ze niet nodig als je lichaam niet in babytijd verwoest is door vaccinaties heb je voldoende weerstand om tegen elke ziekte opgewassen te zijn.De meeste vaccinaties werken ook maar paar jaar dus dan is en imuunsysteem kapot en je loopt meer risico.Mijn zoon is ook kapotgeprikt door die massamoordenaars ,mijn kleindochter is niet ingeënt en de enige van haar school die zelden of nooit ziek is,en als ze ziek word is ze na avindje flinke koorts en extea vitamine c de volgende dag weer beter,zoals het hoort.Ik zie de kinderen tegenwoordig bij minste geeingste ziek en onderweg met vaak eenstige gedragsproblemen allemaal ingeent dus farma weet zeker dat het superveel gaat verdienen,zeker nu de alternatieve geneeswijzen ook niet meer vergoed word en belachelijk gemaakt word.Ik gooi bij iedereen waar baby geboren word foldertje in de bus van http://www.stichtingvaccinvrij

   6 likes
 8. Daar heb je het belangrijkste punt @ Thomas…
  Vaccinatie is gemaakt voor de massa , maar er bestaat in het menszijn geen massa alleen als getal…
  Maar ieder mens/ lichaam is anders daarom reageert elk lichaam anders op eigenlijk alles, je kunt dat uniek noemen..
  Alleen dat kost geld heel veel geld, dat is natuurlijk niet de bedoeling…
  Zolang de mens niet als een biologisch levend wezen gezien wordt met verschilende gevoeligheden blijven we met dit probleem zitten, geldt voor alle medicijnen ook de natuurlijke ………

  3 likes
  • Heel veel ouders DENKEN een keuze tussen vaccins en polio.
   Zij denken dat WEINIG polio geval door vaccins. Het is misleiden. Alleen de oorzaak van polio weet is de garantie, niet de vaccins, het is 0.00% effectief.
   99% van alle spierziekte o.a. ME/CVS, ziekte van Lyme, Fibromyalgie, Parkinson, MS, ALS en Guillain-Barré Syndroom zijn de andere vorm van Polio.

   Je hebt nog een keuze: geen vaccins, ook geen Poilo, ME/CVS, ziekte van Lyme, Fibromyalgie, Parkinson, MS, ALS en Guillain-Barré Syndroom. Wel moet je verdiepen in een natuur-proces van de mens.

   De onderstaande ziektes: Poilo, ME/CVS, ziekte van Lyme, Fibromyalgie, Parkinson, MS, ALS en Guillain-Barré Syndroom kan genezen worden direct na het diagnose, anders is het te laat voor een genezing.

   3 likes
 9. Maar hoor ik nu aan het einde van het verhaal dat de vaccins besmet waren?

  5 likes
 10. Op zichzelf is de injectie helemaal niet zo gevaarlijk,,het zijn degene die deze toedienen ,deze creëren en de grootste meerderheid die erachter staan ..door deze meerderheid gaat men geloven dat het goed is ..dat is het grootste gevaar van geloven van groepjesgedrag met injecties ….is het nou wel..?.of is het nou niet.?.het is de geest van kudde en projectie gedrag…daarom verliezen vele mensen zich in geloven ..en gedragingen ..en neemt men het aan voor een zoete koek..maar vaak is die koek heeeel bitter.. .geen een injectie is goed ..als men er een krijgt mist men iets, of voorkomt iets,. net als deze twee kinderen ..het was de bedoeling om iets te voorkomen maar ze kregen er ook iets voor terug…is dat nou wel…of is dat niet…? als kinderen gezond zijn ,en.. als men dan een injectie krijgt kan het zeker averechts werken..het kan het lichaam helemaal uit zijn balans halen ..want het lichaam vroeg niet om een injectie..daar was het niet aan toe ..alleen het gedrag en het geloof daarin en de nodige angst om het te voorkomen is het grootste gevaar..

  4 likes
 11. Dit is een bewijs dat autisme niet aangeboren is.

  4 likes
 12. Het is onbegrijpelijk dat men blind achter de farmaceutische industrie aan loop.
  Jaarlijkse Zorgkosten lopen onverminderd op juist door deze verschuifgeneeskunde .
  Helaas is dit een land waar dit allemaal kan. Feitelijke is dit de echte kwakzalverij de zogenoemde door farma gestuurde ziek industrie.

  3 likes
 13. Je kunt alleen de diepste oorzaak tussen de vaccins en autisme boven de water halen met verstand van zaken hoe is de verhouding tussen het lichaam op die dag en de injectie.
  — Op 25 juni 2007 gingen we om 10.00 uur de prik halen —

  http://www.weer.nl/nieuws/detail/2007-06-25-de-tornado-van-25-juni-1967/
  In de periode van 23 tot en met 25 juni 2007 was er in West-Europa op verschillende plaatsen sprake van zware onweersbuien.

  Sommige moment is het lichaam in staat tegen de vaccins.
  Sommige lichaam is NIET in staat tegen de vaccins met een lage weerstand dat de vaccins onnodig stroomt in de hersenen en in alle hormonenklieren.

  2 likes
 14. Drie uur na de prikken… Dus iemand heeft de moeite genomen ze vóór de vaccinatie te onderzoeken en ná de vaccinaties te testen en is tot de conclusie gekomen dat ze autistisch zijn, terwijl er geen “testje” bestaat voor autisme?

  Knap.

  2 likes
 15. Ik geloof sterk in een onacceptabele productafwijking van het vaccin.

  1 likes
 16. Farmaceutische Industrie is 100% op winstjacht. Mensen betekenen niets.
  Misschien is dit een experiment om te testen of het hun lukt om authisme te veroorzaken.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

coronavirus

Ik sta midden in een apocalyps. Dit zeggen mensen in Wuhan over de uitbraak van het coronavirus

China heeft in verband met het dodelijke ...

griepprik

NUcheckt gefactcheckt door NFNcheckt. Waarom je wél griep kunt krijgen van de griepprik

Mensen die voor de mainstream media werken ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 9 april
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.