Homepagina » Gezondheid » Ik heb kanker verslagen en kan niet langer zwijgen, dit is groots. Vrouw vertelt hoe cannabis haar leven redde
Ik heb kanker verslagen en kan me niet meer stil houden, dit is groots. Vrouw vertelt hoe cannabis haar leven redde

Ik heb kanker verslagen en kan niet langer zwijgen, dit is groots. Vrouw vertelt hoe cannabis haar leven redde

Een vrouw uit Queensland beweert dat ze baarmoederhalskanker heeft overwonnen door cannabis te nemen.

Shona Leigh zei tegen de Australische Daily Mercury dat ze chemotherapie en bestraling weigerde en op zoek ging naar een alternatieve behandeling.

Ze kwam al snel uit bij cannabisolie. “Ik heb kanker verslagen,” zei ze. “Wetende wat ik nu weet, kan ik niet zwijgen. Dit is groots.”

Geen kanker meer
Ik heb kanker verslagen en kan me niet meer stil houden, dit is groots. Vrouw vertelt hoe cannabis haar leven redde

Shona Leigh (Daily Mercury)

Na slechts acht maanden nadat ze was begonnen met het innemen van cannabisolie bleek uit scans dat ze geen kanker meer had.

Toen haar olie tijdelijk niet leverbaar was, kwam de ziekte terug. Ze maakt nu haar eigen cannabisolie, die ze ook aan anderen verstrekt.

Door cannabis aan andere mensen te geven, overtreedt ze de wet.

Crimineel

“Ik ben nu een crimineel,” zei ze. “Ik wil zo niet leven. Ik heb gezien dat dit levens kan redden en kan niet langer zwijgen.”

“Er zijn ook andere mensen die er heel positief op reageerden,” voegde ze toe. “Jullie moeten hun verhalen horen.”

Stigma

Ze denkt dat de behandeling populairder zal worden als het stigma wordt doorbroken. Nu is het zo dat een arts toestemming moet geven voor het gebruik van medicinale cannabis.

De arts moet bewijzen dat de patiënt baat heeft bij de behandeling met cannabis en zal opknappen. De praktijk leert dat verzoeken vaak worden afgewezen.

[Daily Mercury]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Bullandcrap schreef:

  Dit kan je niet meer tegenhouden
  Iedereen moet het zelf maken, dus gewoon 5 planten in je tuintje net als je buren..
  Belachelijk dat een onkruid verboden is!!

  22 likes
 • Eksegese schreef:

  Een onkruid ???? Dit is de meest waardevolle plant die de mensheid ooit gekend heeft of ooit zal kennen. De enige misdaad in dit geval is dat de meeste overheden wereldwijd de plant verbieden. Ook in ons land is het slechts onder bepaalde voorwaarden gedoogd. Een misdaad tegen de menselijkheid is het !!!

  22 likes
  • Bullandcrap schreef:

   Ik weet ook wel dat het geen onkruid is, het is geloof ik wel familie van de brandnetel.
   Het is idd een wonderlijk plantje..
   En het zit in ons DNA
   ECSysteem

   7 likes
 • Marcel schreef:

  Ik ben een groot voorstander van de cbd- en thc-olie, ik heb ze zelf ook.
  Toch wil ik één ding zeggen. Bij deze vrouw kwam de kanker terug toen ze de olie een tijdje niet kon krijgen. De oorzaak wordt dus niet door de olie weggenomen maar dat wordt misschien de volgende openbaring.

  Iedereen heeft zo zijn eigen opvattingen en ervaringen maar de enige opvatting die wat mij betreft naar de oorzaak gaat is die van de GNM van Ryke Geerd Hamer. Ze hebben hem niet voor niks geprobeerd kapot te maken, zoals alle pioniers die grote ontdekkingen doen (Tesla, Reich).

  Kanker begrijpen is wellicht de volgende stap, zien dat het niet is wat de medische wereld ervan gemaakt heeft. En ondertussen lekker cannabisolie blijven gebruiken, helemaal goed.

  9 likes
  • Frans2 schreef:

   [ Bij deze vrouw kwam de kanker terug toen ze de olie een tijdje niet kon krijgen. ]
   Nou… terug…
   Ze had baarmoederhalskanker en na het stoppen borstkanker met vuistgrote tumoren. Dat lijkt eerder op uitzaaiingen dan genezing.

   ” However, after having a fallout with her supplier and coming off the cannabis oil treatment, large lumps “the size of my fist” started to appear in her left breast within four months.

   She eventually found another supplier and “within two weeks of her sending me a coconut oil infusion those lumps were gone”.

   Coconut oil? Dat is toch geen cannabisolie?

   6 likes
   • Marcel schreef:

    Je praat volgens het medische dogma Frans. “Uitzaaingen”. Ik zei niet voor niks dat kanker niet begrepen wordt. Ieder z’n mening, maar er gebeurt niks in de natuur dat geen logische grond heeft. De plek waar een tumor verschijnt zegt iets over de onderliggende conflicten.
    En dit is bewezen, volgens de juiste procedures door Ryke Geerd Hamer, zelf arts, zelf kanker gekregen, die de wetmatigheden waar de ziekte verschijnt en de verschillende factoren die altijd weer overeenkomen, ontdekte.

    Coconut oil lijkt inderdaad een foutje in het originele artikel.

    4 likes
    • Frans2 schreef:

     Kanker wordt steeds beter begrepen en het is veelal gewoon botte pech, het lichaam is niet perfect.
     Dat mensen vinden dat conflicten aan de basis liggen is al erg genoeg, als ze denken dat genezing komt door het conflict uit de weg te ruimen komen ze bedrogen uit.

     Tja, Hamer kreeg zelf teelbalkanker die hij operatief liet verwijderen. Hij heeft zichzelf niet genezen.

     4 likes
     • Marcel schreef:

      Wat is daar erg aan, dat je gewezen wordt op je eigen mogelijkheden en dat je niet machteloos bent? Het is onzin wat je zegt, ik heb twee jaar geleden zelf een ervaring gehad die me bijna fataal werd. Dankzij wat ik van de GNM wist kon ik doen wat nodig was en compleet zonder ingrijpen genezen. Het ziekenhuis weet nog steeds niet wat me mankeerde, ondanks dagelijkse bloed- en andere onderzoeken.

      Hamer’s ziekte kon hij op dat moment nog niet genezen, het was het startschot voor zijn verdere weg. Mensen genezen wel degelijk dankzij het begrijpen van de onderliggende conflicten.
      Het is makkelijk om maar wat te roepen, maar waar is je ervaring ermee?

      3 likes
     • Frans2 schreef:

      [ Het is onzin wat je zegt ]
      Nou, dat zeg ik nu juist van wat jij beweert. Want die GNM is op geen enkele wijze bewezen en wat jij persoonlijk hebt meegemaakt is gewoon een anekdote en geen bewijs.
      Dus mijn persoonlijke ervaringen doen er niet toe, en als dat wel zo was, dan veroorzaakt oscillococcinum huidkanker, want dat kreeg ik 10 jaar nadat ik eens oscillococcinum heb ingenomen.

      3 likes
 • Shadow1100 schreef:

  Het is een 1- 2tje. De voedselindustrie maakt ons ziek en de big Pharma maakt ons niet beter. Zo verdient iedereen er aan. En de staat….? Vroeg dood betekent geen AOW/pensioen, dus die verdient er ook aan.
  Werken (=belasting betalen) tot je dood valt…….

  2 likes
 • x

  Check Also

  agenda

  Presentator loopt leeg: ‘Er is een agenda om de westerse samenleving te verwoesten’

  Militanten protesteren tegen racisme, de vrijheid van ...

  presentator

  Presentator zegt waar het op staat: ‘Dit kun je toch geen pandemie noemen?’

  Sky News-presentator Alan Jones heeft iets gedaan ...

  >