UFO

Mysterieus driehoekig object gezien bij Dragon-capsule. Was het de TR-3B?

Help anderen door dit met kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Op het moment dat een SpaceX Dragon-bevoorradingscapsule aanmeerde bij het internationale ruimtestation ISS, zagen mensen die naar de livestream keken een vreemd, driehoekig object in beeld verschijnen.

Al snel draaide de camera en was het object niet meer te zien.

Sommigen wezen op overeenkomsten tussen de TR-3B en het mysterieuze object. Sceptici zeiden dat het ging om lichten van een stad op aarde die werden gereflecteerd.

Opnieuw

Anderen zeiden dat dit niet kan verklaren waarom het driehoekige object zo’n drie minuten later opnieuw in beeld verscheen.

Geclaimd wordt dat het object zelf ook licht reflecteerde en dat er dus iets fysieks langs de Dragon-capsule is gevlogen.

Ondanks vele reacties onder de video die op het officiële YouTube-kanaal werd geplaatst, hebben Elon Musk en SpaceX zich nog niet uitgelaten over de speculaties rond het mysterieuze object.

Antizwaartekrachtveld

De TR-3B zou onder meer zijn gezien bij verschillende legerbases en in de lucht boven een aantal landen.

Een patent voor de TR-3B verscheen recentelijk op Google Patents. De uitvinding staat op naam van ene John St. Clair, waar verder weinig over bekend is.

Volgens bronnen maakt de TR-3B gebruik van samengeperst kwik zodat er een plasma ontstaat dat een antizwaartekrachtveld rond het schip genereert.

Bekijk de video hieronder:

[Gaia]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Nietzoslimdieamis
Nietzoslimdieamis
3 jaren geleden

Ze stomen ons klaar om de space force aan te kondigen, trump heeft het er ja al eens over gehad… nog even en de grote aankondiging word gedaan.

JB62
JB62
3 jaren geleden

Het is niet de TR-3B, maar een toestel die lijkt op een piramide. 1 kant van de piramide straalt een “gouden”licht uit. Alsof de inzittenden de bewoners van de aarde voorzichtig bewust willen maken dat er meer is tussen hemel en aarde.
Een voorbeeld van een piramide ruimtevaartuig zou onderstaande link kunnen zijn.
https://www.wanttoknow.nl/nieuws/de-piramide-ufos-blijven-zich-melden/
Aan alle lezers een Fijne feestdagen en een gezond 2019 gewenst.

TACP
TACP
3 jaren geleden

Voor degene die het nog niet mee gekregen had, hier een korte video geschoten in Milford Texas door “Truthstream Media” waar deze Tesla transitie toren gevonden is.

https://www.youtube.com/watch?v=7ATzLkr9JXk

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

5
0
We lezen graag je reactie!x