Homepagina » UFO » Mysterieus driehoekig object gezien bij Dragon-capsule. Was het de TR-3B?
Mysterieus driehoekig object gezien bij Dragon-capsule. Was het de TR-3B?

Mysterieus driehoekig object gezien bij Dragon-capsule. Was het de TR-3B?

Op het moment dat een SpaceX Dragon-bevoorradingscapsule aanmeerde bij het internationale ruimtestation ISS, zagen mensen die naar de livestream keken een vreemd, driehoekig object in beeld verschijnen.

Al snel draaide de camera en was het object niet meer te zien.

Sommigen wezen op overeenkomsten tussen de TR-3B en het mysterieuze object. Sceptici zeiden dat het ging om lichten van een stad op aarde die werden gereflecteerd.

Opnieuw

Anderen zeiden dat dit niet kan verklaren waarom het driehoekige object zo’n drie minuten later opnieuw in beeld verscheen.

Geclaimd wordt dat het object zelf ook licht reflecteerde en dat er dus iets fysieks langs de Dragon-capsule is gevlogen.

Ondanks vele reacties onder de video die op het officiële YouTube-kanaal werd geplaatst, hebben Elon Musk en SpaceX zich nog niet uitgelaten over de speculaties rond het mysterieuze object.

Antizwaartekrachtveld

De TR-3B zou onder meer zijn gezien bij verschillende legerbases en in de lucht boven een aantal landen.

Een patent voor de TR-3B verscheen recentelijk op Google Patents. De uitvinding staat op naam van ene John St. Clair, waar verder weinig over bekend is.

Volgens bronnen maakt de TR-3B gebruik van samengeperst kwik zodat er een plasma ontstaat dat een antizwaartekrachtveld rond het schip genereert.

Bekijk de video hieronder:

[Gaia]


Vond je deze info belangrijk? Deel het dan met je vrienden op Social Media
meld je nu aan op onze gratis pushmeldingen!
Aanmelden
Want we publiceren binnenkort niet meer op social media!
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

5 reacties

 1. Het is niet de TR-3B, maar een toestel die lijkt op een piramide. 1 kant van de piramide straalt een “gouden”licht uit. Alsof de inzittenden de bewoners van de aarde voorzichtig bewust willen maken dat er meer is tussen hemel en aarde.
  Een voorbeeld van een piramide ruimtevaartuig zou onderstaande link kunnen zijn.
  https://www.wanttoknow.nl/nieuws/de-piramide-ufos-blijven-zich-melden/
  Aan alle lezers een Fijne feestdagen en een gezond 2019 gewenst.

  5 likes
 2. Ze stomen ons klaar om de space force aan te kondigen, trump heeft het er ja al eens over gehad… nog even en de grote aankondiging word gedaan.

  2 likes
  • Het zal inderdaad denk ik ook niet zo lang meer duren, hetzelfde geld voor het oplichten van de sluier op geheime patenten op “vrije” energie (de eerste Tesla coils zijn al gespot in het wild Milford TX) en anti verouderings technieken, het moge duidelijk zijn dat de wereld geprepareerd voor de nieuwe vijand, want word al die zaken worden niet “declassified” omdat ze ons een plezier willen doen.

   2 likes
 3. Voor degene die het nog niet mee gekregen had, hier een korte video geschoten in Milford Texas door “Truthstream Media” waar deze Tesla transitie toren gevonden is.

  https://www.youtube.com/watch?v=7ATzLkr9JXk

  2 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Bizarre 'piramide' verschijnt in de lucht boven Philadelphia. Is dit de beruchte TR-3B?

Bizarre ‘piramide’ verschijnt in de lucht boven Philadelphia. Is dit de beruchte TR-3B?

Boven de Amerikaanse stad Philadelphia is een ...

Eerste astronaut uit Verenigde Arabische Emiraten krijgt bij terugkomst gelijk vraag over platte aarde. Dit is zijn antwoord

Eerste astronaut uit Verenigde Arabische Emiraten krijgt bij terugkomst gelijk vraag over platte aarde. Dit is zijn antwoord

Begin deze maand kwam astronaut Hazzaa Ali ...