Mens en Dier

Inspectie stelt onderzoek in naar uitspraken arts: ‘Kinderen worden geboren in gevangenis’

Help ons door dit met anderen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De inspectie heeft een onderzoek ingesteld naar arts Elke de Klerk, die zich geregeld kritisch uitspreekt over het coronabeleid, schrijft het AD. “We hebben meldingen gekregen over uitlatingen over het coronavirus en het vaccin daartegen. Er is mogelijk sprake van desinformatie,” aldus de inspectie, die waarschuwt dat er ‘indien nodig’ maatregelen worden getroffen.

Het gaat om uitspraken die De Klerk afgelopen zaterdag deed tijdens een demonstratie tegen de coronamaatregelen in Eindhoven. “Het vaccin, daar zitten nanopartikels in en met die nanopartikels worden we officieel eigendom van Microsoft. Ik roep iedereen op daar niet aan mee te doen.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

De arts zei ook dat de coronatest ‘een soort vaccinatie is’. Het is een nasale vaccinatie, lichtte ze toe. “Dus ik roep ook op: stop met testen, want het lijkt erop dat je al gevaccineerd bent als je die test neemt.”

Hoogverraad jegens het volk

“Op dit moment worden kinderen geboren in een gevangenis,” zei De Klerk. “In moeders met mondkapjes op. De vrijheid zullen ze niet kennen.” Ook zei ze dat de meeste mensen een soort van ‘robotten’ en ‘slaven van de elite’ zijn.

“De overheid doet nu een terroristische aanval op de mensen,” benadrukte de arts. “Dit zijn ambtsmisdrijven. Dit is hoogverraad jegens het volk.”

Hard aangepakt

Nederlandse artsen die zich kritisch uitspreken over het coronabeleid worden hard aangepakt. Ze worden niet alleen gecensureerd, maar moeten ook vrezen voor hun baan. Zo nam huisarts Marije Berkelaar ontslag nadat ze een dreigende brief van de inspectie had ontvangen.

Daarnaast werd neuroloog Jan Bonte opzijgezet door zijn werkgever, het Ikazia Ziekenhuis, na kritische uitspraken over de coronamaatregelen. De inspectie stelde ook een onderzoek in naar psychiater Renate Tillema, nadat zij bij meerdere coronademonstraties had opgetreden als spreker.

4.9 48 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie waardevol?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

142 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Geoffrey
Geoffrey
3 jaren geleden

De hertze tegen de waarheid is in volle gang en ik denk dat je het in deze tijd, maar als een verkapt compliment moet zien als je wordt aangevallen door dit elite tuig.

Anders had ze mogen praten wat ze wilde. Dit zijn de moderne martelaren, die strijden voor ONZE VRIJHEID. En WIJ het VOLK moeten volgen om dit te stoppen.

2021 wordt het jaar van ALLES of NIETS

Budh
Budh
3 jaren geleden

Zij heeft gelijk…Type in YouTube;De Cyborgtoekomst van de Mensheid

Jean-Paul
Jean-Paul
3 jaren geleden

de censuur neemt toe, aan de andere kant is het een teken de waarheid aan het licht komt

mee 2
mee 2
3 jaren geleden

De inspectie  moet zaak van 2 kanten bekijken en niet allen van een. Allen op die manier blijf je neutraal en in vele gevallen zijn ze dat niet en dat is kwalijk zaak

Back to top button
142
0
We lezen graag je reactie!x