Great ResetBuitenland

Kijk: alles wat er nu gebeurt staat in het plan van de Rockefellers uit de jaren 50 om de wereld over te nemen

Help anderen door dit artikel met jouw vrienden op je social media te delen!

Sociopaat John D. Rockefeller vond dat er een Nieuwe Wereldorde moest komen, zodat de elite de hele wereld kon managen. Zijn vijf zonen hebben hiertoe het Rockefeller Brothers Fund opgezet en maakten geen geheim van hun plannen, zei biochemisch ingenieur Ivor Cummins in de podcast Ask Dr. Drew.

In de jaren vijftig werkten ze hun plannen nauwkeurig uit. Die werden onderverdeeld in vier categorieën: klimaatrampen, pandemieën, financiële crises en terrorisme. Stap 1: creëer een probleem. Stap 2: overtuig het volk ervan dat ze een wereldregering nodig hebben om dit probleem op te lossen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

We zijn inmiddels 70 jaar verder en ze zijn een heel eind gekomen. Ze wisten dat het een halve eeuw tot een eeuw zou duren om hun plannen te realiseren.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Risicoanalyse

Ze begonnen met het financieren van allerlei organisaties en activistengroepen, met als gevolg dat veel ‘klimaatwetenschappers’ nu van mening zijn dat er sprake is van een ‘klimaatcrisis’. Met dit doel zijn onder meer het klimaatpanel IPCC en de Club van Rome opgezet.

Toen de Mexicaanse griep ‘uitbrak’, begonnen de media al snel vraagtekens te zetten bij de ‘pandemie’. Men doorzag het spel en hun plannetjes vielen in duigen. Vervolgens werden alle grote media opgekocht of omgekocht zodat dit niet nog een keer zou gebeuren.

In 2006 kwam de Amerikaanse denktank RAND Corporation in opdracht van het World Economic Forum met een risicoanalyse voor de jaren 2020. De denktank, die nauwe banden onderhoudt met het Pentagon en de defensie-industrie, zag een pandemie als grootste bedreiging.

Lock step

Wat er in zo’n geval volgens RAND zou moeten gebeuren – en dit staat ook beschreven in het ‘lock step’-scenario van de Rockefeller Foundation uit 2010 – is dat overheden autoritaire maatregelen moeten nemen om de controle te krijgen over de bevolking en ‘misinformatie’ moeten bestrijden.

Cummins herhaalde nog eens dat RAND al in 2006 met deze analyse kwam.

Young Global Leaders

Ze hebben lessen getrokken uit het verleden en hun plannen geperfectioneerd om het maximale effect te bereiken.

Cummins wees er verder op dat het WEF sinds 1993 zo’n 4000 Young Global Leaders heeft geïndoctrineerd, waaronder Bill Gates, Justin Trudeau, Jacinda Ardern, Emmanuel Macron en een aantal andere onverlaten. Zij werden tijdig op sleutelposities geplaatst om in 2020 in hun rol te kunnen kruipen.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.8 172 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

68 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Riastopt
Riastopt
1 maand geleden

Gewoon sukkels. Denken God te zijn.

Riastopt
Riastopt
1 maand geleden

Begrepen.

Kans
Kans
1 maand geleden

Onze smerige rat, Rutte, hoort ook in dit rijtje thuis, en wij laten hem er gewoon mee weg komen wat een dom dom dom volk, U, verdient niet beter !!!!!

jessie nameles
jessie nameles
1 maand geleden

dat is mooi voor ze?? nu is het tijd om al die plannetjes te torpederen en aaaal hun centjes terug te pakken die ze ZEKER de laatste jaren gejat hebben van de belasting betaler.. allemaal rijp voor de bajes.

Back to top button
68
0
We lezen graag je reactie!x