Great ResetBuitenland

Nieuw WEF-rapport onthult schokkend plan van de wereldelite

Help ons door dit met kennissen op je socials te delen!

Het World Economic Forum onderstreept in een nieuw rapport de ‘cruciale rol’ van je ‘digitale identiteit’ in de metaverse, die alle virtuele werelden met elkaar verbindt door middel van het internet, via virtual en augmented reality.

Het is de bedoeling dat de metaverse de digitale en fysieke wereld met elkaar laat versmelten. In eerdere rapporten werd al geschreven dat toekomstige metaversen mogelijk zo geavanceerd worden dat ze gaan functioneren als ‘nieuwe landen’.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Tim Hinchliffe van The Sociable zei dat de metaverse een essentieel onderdeel is van de Great Reset.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Versmelting

Oprichter van het World Economic Forum Klaus Schwab zei bij de lancering van de Great Reset in 2020 dat de Vierde Industriële Revolutie zal leiden tot de versmelting van onze fysieke, digitale en biologische identiteiten.

Als je de Great Reset en de Vierde Industriële Revolutie combineert, krijg je transhumanisme en de metaverse, waarbij individuele en nationale identiteiten verdwijnen, aldus Hinchliffe.

Niemand minder dan koningin Maxima zei tijdens de jaarlijkse bijeenkomst van het WEF in januari dat het voordeel van een digitale ID is dat je weet wie wel of niet gevaccineerd is.

Gedwongen vaccinatie

Auteur Michael Rectenwald zei dat de metaverse zou kunnen worden gebruikt voor gedwongen vaccinatie.

We hebben het hier over een realiteit die langzaam maar zeker wordt veranderd door middel van genetisch gemodificeerd voedsel, geo-engineering, farmaceutische middelen, terwijl de echte wereld wordt afgebroken en mensen richting een digitaal bestaan worden gedreven. Een digitale munt, digitale ID, enzovoorts. Daarom is het van groot belang om een parallelle economie op te bouwen, stelt VNN-presentatrice Maria Zeee.

[The Defender]

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.8 190 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

121 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
hoogtijd
hoogtijd
1 maand geleden

STOP MET DE DUIVELSE BOEVEN VAN HET WEF. ZE WILLEN ALLES EN DAN OOK ECHT ALLES KAPOT MAKEN. WIJ WORDEN SLAVEN VAN HET WEF. VERPLICHTE VACCINATIE? NOOIT VAN MIJN LEVEN. GA LIEVER GEWOON DOOD.

Kiekedief
Kiekedief
1 maand geleden

Knettergek ,ik doe niet mee !!

salvar
salvar
1 maand geleden

Daarom is het van groot belang om een parallelle economie op te bouwen, stelt VNN-presentatrice Maria Zeee.

laten we maar zo snel mogelijk beginnen want de tijd dringt en een parallelle wereld bouw je niet zomaar maar op en er is veel werk aan de winkel.

misschien maak ik het nog mee en meedoen ik YEP.

Martin
Martin
1 maand geleden

De mens zal zichzelf vernietigen is een bijbelse citaat en het gaat al aardig die richting op. Uiteindelijk zal ook al die kwaadwillige mensen niet eeuwig bestaan en ook zij zullen voor het Goddelijk gericht komen, al denken ze misschien anders.

Back to top button
121
0
We lezen graag je reactie!x