Homepagina » Buitenland » De waarheid over de ‘Syrische vluchtelingen’ die Erdogan naar Europa stuurt
Syrische vluchtelingen
Foto: kremlin.ru CC BY 4.0

De waarheid over de ‘Syrische vluchtelingen’ die Erdogan naar Europa stuurt

Enkele dagen geleden meldden de media dat Turkije het bevel had gegeven om de grenzen niet langer gesloten te houden waardoor Syrische vluchtelingen ongehinderd naar Europa konden komen.

De media verspreidden massaal beelden van ‘Syrische vluchtelingen’ die naar de grens met Griekenland reisden.

Dagenlang ging het in de pers bijna alleen nog maar over de Syrische vluchtelingen.

Deugpunten

Politici probeerden ondertussen nog wat deugpunten te sprokkelen. “Afschuwelijk wat er gebeurt aan onze Europese grens. Het gesol met vluchtelingen moet stoppen, nieuwe afspraken zijn nodig: een fatsoenlijk en realistisch migratiebeleid. Nederland mag niet wegkijken waar kinderen in de knel zitten,” zei Lodewijk Asscher (PvdA).

En Jesse Klaver (GroenLinks) voegde toe: “Vluchtelingen zitten vast in een wreed geopolitiek spel tussen Turkije en de Europese Unie. Nederland moet leiderschap tonen: door echte vluchtelingen ook hier op te vangen en de opvang daar te verbeteren.”

Overgrote meerderheid

Wat blijkt nu? De overgrote meerderheid van de zogenaamde ‘vluchtelingen’ is helemaal niet afkomstig uit Syrië.

Slechts een klein percentage is Syriër. De meeste ‘vluchtelingen’ zijn jonge mannen uit Afghanistan, Pakistan, Iran, Irak, Marokko, Ethiopië en Egypte.

De cijfers

De meeste migranten die in Griekenland zijn opgepakt omdat ze het land illegaal zijn binnengekomen, zijn afkomstig uit Afghanistan, aldus de Griekse overheid.

Journalist Aris Roussinos van Vice News heeft de cijfers:


[Voice of Europe via Proto Thema]

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • William schreef:

  Het enige doel wat Erdogan wil bereiken is oorlog (met steun van de VN) met Syrie.. dit is een afleidingsmaneuvre en chantage on de VN te dwingen zijn kant te kiezen.. hij heeft NIETS te zoeken in Syrie net als de VS daar niets te zoeken heeft (behalve olie). Het is toch volslagen krankzinnig dat zij in Syrie de terroristen steunen ipv ze aan te pakken.

  40 likes
 • Henk schreef:

  Ja nou laat ze lekker daar blijven dan maar rascistisch of wat dan ook , wij hebben hier al meer dan genoeg vluchtelingen we hoeven de last van de hele wereld hier niet op ons nek te nemen trouwens dat kan ook niet ook .
  Even realistisch zijn , dan neemt Assher of Jesse Klaver ze toch lekker in huis . De mensen uit die landen horen hier niet , meestal zitten daar islam fanaten tussen die hier de boel op stelten gaan zetten en dat kunnen we helemaal niet
  meer hebben die tijd is voorbij . Op het gevoel van mensen in lopen spelen zoals Assher en Klaver doen daar zakt me broek onderhand vanaf . We kunnen en kennen als piepklein landje wat we zijn niet de ellende van de hele wereld dragen dat kan gewoonweg niet . Het is effe mooi geweest maar genoeg is genoeg basta .

  31 likes
  • Rob schreef:

   @Henk. Het zijn geen vluchtelingen. Het zijn asielzoekers. Echte vluchtelingen hebben niet eens de middelen om naar een ander land te komen als hun land plat gegooid is. Dit soort types hebben altijd mobiele telefoons op zak. Welke vluchteling heeft zo’n ding en kan dat betalen als ze zijn land is plat gegooid? Europese landen kunnen eventueel ook in getroffen oorlogsgebieden voorzieningen opzetten. Niet heel Afrika hoeft naar Europa verscheept te worden maar daar is wel een agenda vor van Cabal of deep state.

   9 likes
  • Willem schreef:

   Het werkt nog altijd, voorbeeld, bij mijn wekelijkse boodschappen vroeg in de ochtend was het al een gekkenhuis bij de supermarkt. Mensen hamsterden water en w.c.papier en allerlei lang houdbare zooi. Ben langs verschillende supermarkten gereden om te zien of het overal zo was en dat was het. De meerderheid is niet wakker, de regering (waarvan ze weten of moeten weten dat ze meestal stelen en liegen) kondigt maatregelen aan aangaande dat corona virus en iedereen gelooft het en gaat in paniek hamsteren. Het is gedaan met de mensheid, het zal nooit veranderen.

   8 likes
   • Tetragrammaton schreef:

    Beste Willem,

    In de tijd van de aankondigingen van de boeren protesten vlak voor kerst begon ik al met hamsteren; Gewoon een tasje extra mee en wat conserven en noodles en aardappelen. Na een paar dagen heb je een minimum aan voedsel, toereikend voor een maand. Ik hoef nu nauwelijks aan te vullen en wc papier kun je vervangen voor koffiefilters, kranten of een washandje of doen zoals de moslims: flesje water en met de hand!

    Het is niet verkeerd om wat achter de hand te hebben, maar ja… Je hebt niet alles achter de hand. Een hongerwinter is een ander verhaal.

    4 likes
   • charlud schreef:

    Dit is wat men noemt een Self-fulfilling prophecy.Er zijn geen tekorten en logistiek is er niks aan de hand. Geen wonder dat de illuminatie het volk ziet als kuddedieren en daarom ook behandeld worden als kuddedieren.

    3 likes
  • ali schreef:

   De waarheid is dat President Erdogan leert Europeanen een lesje .En die heet koekje van eigen deeg.

   Nederland heeft ons turken meerdere keren in steek gelaten bijvoorbeeld bij turkse staatsgreep ,in plaats van coupe plegers werd Erdogan beschuldigt voor arresteren coupe plegers en anhangers.

   Vrijheid en Democratie is niet alleen voor Nederlanders. Ook voor de turken.
   Recep Tayip Erdogan wereld leider

   1 likes
 • hans schreef:

  Tja. En nou wil de EU die mensen 2000 euro vertrekpremie gaan betalen. Wat zijn we hier een slappe hap geworden. Het zootje ongeregeld Erdogan/Assad in oorlog en de gevolgen worden op het EU bordje gedeponeerd inclusief andere gelukszoekers die meeliften op de ellende. En de EU speelt de zachte heelmeester. Sukkels.

  22 likes
  • wakker schreef:

   @ hans: Ik zou nog maar eens nadenken over die opmerking ‘sukkels’. Als die gelukzoekers hier blijven en corona krijgen dan is het leed niet te overzien. Die mensen zijn hier nooit verzekerd geweest en krijgen ook medische hulp. We kunnen het hier nu al niet meer bolwerken! Het is simpeler als ze 2000 euro krijgen en thuis ziek worden. Ze hadden trouwens de moskee’s beter open kunnen houden. (vrijheid van godsdienst… 😉

   6 likes
 • Willem schreef:

  Het is tijd dat moeder aarde in gaat grijpen want het leven is en wordt er toch niet leuker meer op, de extreme domheid van mensen die op de een of andere manier alles maar kunnen beslissen is buiten proportioneel.

  21 likes
 • Henk Azie schreef:

  Ja je kunt die vluchtelingen/emigranten niets kwalijk nemen, ze zijn beter op de hoogte van het Verdrag van Straatsburg dan de gemiddelde Nederlander of Europeaan. Ga maar eens emigreren als Nederlander naar bv Canada of Australie dan moet je toch wat financieel gewicht meenemen, maar wat bij de Turkse grens staat weet donders goed dat WIJ alles voor hun betalen enregelen moeten……..wanneer worden we eens wakker in Europa..

  20 likes
 • ronjaspers schreef:

  Allemaal onderdeel van de N.W.O. agenda.Het is een mosliminvasie het zijn de soldaten van allah,ze worden met miljoenen tegelijk europa binnengehaald voor een oorlog/genocide tegen de oorspronkelijke europeese bevolking.

  9 likes
 • frans schreef:

  Niemand mag leiderschap vertonen want ze zijn allemaal puppets!.
  Rutte zelf zegt van zichzelf ; ik ben een man zonder visie. Dat moet we niet vergeten.
  Leiderschap is passe.
  Het werkt niet meer. de stekker van effectiviteit daarvan is uit het stopcontact getrokken.
  Wij zijn zelf erg verantwoordelijk voor onszelf de aarde en ons welzijn. Uiterlijke leiders zijn uitgeteld.

  6 likes
 • hadjemaar schreef:

  Economie gaat slecht, dus gauw een oorlog forceren, maakt niet uit het leed van de bevolking moet zijn ego strelen, Denk aan de overeenkomst die hij met Stalin heeft?

  3 likes
 • rop schreef:

  De meeste regeringleiders zijn knettergek, het gaat allemaal om macht en geld..we worden geregeerd door een grote stel idioten..spelen met mensenlevens voor hun politieke winst en macht, dat het volk dat nog niet door heeft is omdat vele blind zijn, en mee huppelen en dat weten zijn..we worden allemaal bespeelt en dat is hun spel als ze dat spel niet meer kunnen spelen, zijn en worden zij machteloos, ze zullen wel moeten om hun knetter gekken gedrag te blijven spelen.. het is een heel vies smerig spel met mensen levens, maar dat zal hun een bom zijn ,daarom gooien ze ook graag en dreigen ze ook graag ermee .waanzinnigheid ten top.

  3 likes
 • Karel schreef:

  Corona eet deugers als ontbijt….

  1 likes
 • stevan schreef:

  emphatie werk duidelijk te zien.Zo werkt EU en gaat jullie vernitigen

  0 likes
 • x

  Check Also

  coronavaccin

  Meer problemen met coronavaccin AstraZeneca: tweede proefpersoon ziek

  Tijdens testen met het coronavaccin van AstraZeneca ...

  huisarts

  Huisarts schrijft manifest tegen 5G: ‘Kan enorme impact hebben’

  Huisarts Liesbeth Adriaansens roept artsen op een ...

  >