Mens en Dier

De juridische ‘oorlog’ tegen Rutte begint deze week

Help door dit artikel met vrienden op je socials te delen!

Juridisch adviseur Karim Aachboun kondigt op sociale media aan dat hij alle middelen zal inzetten om Nederland van demissionair premier Rutte te bevrijden. “De juridische ‘oorlog’ tegen Rutte begint deze week,” schrijft hij.

Aachboun heeft Rutte in zijn rechtszaken óók in privé (dus als burger) gedagvaard. Dit betekent dat de premier in privé zelf een eigen advocaat moet gaan nemen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Hij heeft de landsadvocaat verzocht om zich per direct terug te trekken uit zijn rechtszaak over de toeslagenaffaire. De landsadvocaat is sinds begin mei 2023 al bezig. “Deze gang van zaken is stuitend en extra pijnlijk voor de gedupeerden in de toeslagenaffaire. De gedupeerden komen door hun (onterechte) hoge schulden nauwelijks rond en hebben niet de financiële middelen om zich tegen de Staat (lees: de Belastingdienst) te kunnen verweren. Deze affaire is door Rutte veroorzaakt en hij probeert hierbij zelfs zijn eigen advocaatkosten niet uit eigen zak te betalen,” aldus Aachboun.

Staatsvijand nummer 1

“Wat mij betreft moet Rutte als ‘staatsvijand nummer 1’ worden beschouwd, gezien de schade die hij bij de Nederlandse bevolking heeft veroorzaakt.”

In zijn rechtszaak tegen Rutte heeft hij een verzoek ingediend om drie personen als getuigen onder ede te horen over de toeslagenaffaire. Het gaat om Eurocommissaris Wopke Hoekstra, staatssecretaris Alexandra van Huffelen en oud-minister Eric Wiebes.

In 2020 had het ministerie van Financiën besloten om aangifte te doen tegen de Belastingdienst wegens beroepsmatige discriminatie en knevelarij (lees: machtsmisbruik). Dit werd als een bijzondere move gezien: een ministerie dat aangifte doet tegen haar eigen ambtenaren, aldus Aachboun.

Symbolische actie

Het Openbaar Ministerie dient een aangifte die ziet op fiscale of belastingdelicten uit te besteden aan de FIOD. De FIOD is ook de opsporingsdienst van de Belastingdienst. De aangifte is dus niet onafhankelijk beoordeeld.

De uitkomst van deze aangifte was dus op voorhand al bekend. Het was een symbolische actie richting de gedupeerden.

Jarenlang aan dit plan gewerkt

Aachboun klaagt dat hij in zijn rechtszaak tegen Rutte ‘monddood’ wordt gemaakt, zodat niet iedereen hiervan op de hoogte is.

De juridisch adviseur zal géén donaties accepteren en zijn kennis kosteloos ter beschikking stellen, in het belang van onze samenleving. “Ik heb op de achtergrond jarenlang aan dit plan gewerkt en ik zal mijn macht samen met jullie delen. Ik ben er klaar voor.”

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.9 339 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel belangrijk?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

99 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Anne
Anne
1 maand geleden

Bijzonder, hoop dat hij alle succes heeft e neder-land weet te bevrijden

Riastopt
Riastopt
1 maand geleden

Symbolische symboliek……

Hans van Alphen
Hans van Alphen
1 maand geleden

Het is zeker de grootste schooier in ons land na de tweede wereldoorlog.

theo
theo
1 maand geleden

Heel mooi, echter voel ik toch weer een sisser aankomen, die ratten verdraaien alles en komen er overal mee weg. Rutte is de grootste sloopkogel die nederland ooit heeft gekend, voert zn opdrachten voor het wef kalkkeloos uit en lacht de bevolking al jaren in haar gezicht uit. Dus of heir iets uit gaat komen……..

Back to top button
99
0
We lezen graag je reactie!x