Homepagina » Mens en Dier » Vlaamse arts schrijft open brief: ‘De ‘experts’ die het coronabeleid bepalen zijn geen experts’
arts
Foto: Agência Brasília CC BY 2.0

Vlaamse arts schrijft open brief: ‘De ‘experts’ die het coronabeleid bepalen zijn geen experts’

Met toenemende frustratie zie ik sinds maart dit jaar hoe de overheid en de politici blindelings de ‘experts’ volgen, schrijft arts Frank Van Tussenbroek van het Universitair Ziekenhuis Brussel in een open brief van zeven kantjes aan minister-president van Vlaanderen Jan Jambon. “Wij zien deze collega’s zelden of nooit.”

Hij wijst erop dat door de media veel aandacht is geschonken aan de schuldvraag. “Ik ga niet te veel in op het verhaal van de wc-deksels die gesloten moesten zijn bij het doorspoelen, maar dagelijks werden we overspoeld met dergelijke adviezen met als gevolg dat de burger steeds bang werd gemaakt met groeiend wantrouwen, niet alleen naar de politici, maar ook naar de medeburger.”

Ik had soms het gevoel dat de periode van de collaboratie weer was aangebroken met het verklikken van je naaste buur. Ondertussen zijn we vijf maanden verder terwijl al die tijd meer dan 99,5 procent van de Belgen gezond was en is. Niemand bij onze experts stelt de vraag waarom dit zo is, terwijl dit toch zeer besmettelijke virus – zo leek het toch – een drietal weken onbeperkt zijn/haar gang kon gaan in de periode vanaf half februari.

Pure bangmakerij

Als je ziet hoe de mensen in de winkels, maar ook daarbuiten, aan het stuntelen waren met handschoentjes en mondmaskertjes tijdens de lockdown, dan kun je alleen maar vaststellen dat dit zeker niet zou bijdragen aan de bescherming tegen dit virus. Integendeel, dit kan alleen maar bijdragen aan besmetting.

De ‘experts’ zeiden ook dat asymptomatische patiënten, die geen klachten hadden, zonder het te weten anderen konden besmetten. Als een besmette patiënt asymptomatisch blijft, betekent dit dat het viraal materiaal niet de kans krijgt om binnen te dringen in het DNA van de cel en kun je toch alleen maar aannemen dat dit viraal materiaal vernietigd wordt. Hoe zou dit kunnen gebeuren als je nog nooit met Covid-19 in contact gekomen bent? De enige plausibele uitleg is een kruisimmuniteit.

De arts wijst erop dat ziekenhuisopnames in heel België amper toenemen en dat er niets wordt gezegd over nieuwe opnames op de IC of nood aan beademing.

Wel komen de media met een lichte toename van het sterftecijfer, namelijk van 2 naar 3, wat natuurlijk onzin is, omdat de overlijdens zich pas manifesteren na een lang ziekteproces met IC en beademing. Dus dit ruikt een beetje naar fake news, om de burger wat bang(er) te maken.

Op dezelfde manier kun je de berichtgeving van de media verklaren bij het overlijden van dat meisje van drie jaar oud. Het gaat om een uitzonderlijk geval met comorbiditeiten. Om hier dan als nieuwsanker te verklaren dat dit overlijden toch maar aantoont dat iedereen kan sterven, is pure bangmakerij.

Deze mensen zijn geen experts

Het is ook opmerkelijk hoe de media de kant gekozen hebben van onze vermeende experts tegenover de politiek of de overheid, zonder dat ze de nodige kritische kijk vertonen ondanks alle tegenstrijdige verklaringen en/of adviezen. Wanneer zien de burgers en de politici in dat deze mensen geen experts in deze zijn?

Dit lijkt meer op het verhaal van de jaarlijkse griepepidemie, waarbij dagelijks minstens 10 patiënten in de wachtkamer van elke huisarts zitten. Heeft men al eens bekeken hoeveel besmettingen we dan per dag zien? Maar ja, die worden nooit getest. Voor België zien we nu een sterftecijfer van 9817, wat 0,0839 procent inhoudt. Het reële cijfer ligt waarschijnlijk rond 6370 of 0,0544 procent.

Ondertussen hebben we geen griepdoden geteld, zijn er in mijn specialiteit geen ischemische beroertepatiënten geweest en zo zijn er nog voorbeelden. Ischemische beroertes kun je niet uitstellen, die doe je gewoon. Dus die mensen liggen ook op het Covid-19-kerkhof!

Het aantal officiële besmettingen wordt geschat op 65.199, wat 0,557 procent van de Belgische bevolking is. Er wordt vaak gezegd dat dit aantal veel hoger zou zijn, maar zoals er nu getest wordt bij een populatie die bang gemaakt werd door alle media-aandacht met tendentieuze berichtgeving, denk ik niet dat er veel gevallen gemist worden. Wel onthouden we de schatting van 6 procent immuniteit bij de bevolking op 17 mei. Dit cijfer werd naderhand nooit meer gecontroleerd. Waarom niet?

Nieuwe orde

Cru gesteld moet men alle maatregelen tegenover het echte dodental zetten en berekenen hoeveel miljoenen euro’s werden uitgegeven per dode, die meestal hoogbejaard was met een zeer beperkte leeftijdsgrens of anderzijds met ernstige comorbiditeiten (vaak cardiaal, diabetes, nierfalen, maar ook oncologische pathologie).

Ik stel voor dat men dit moet meenemen bij het aanscherpen van de maatregelen, zeker als men een tweede lockdown zou overwegen. Dit is pas dodelijk, namelijk voor de hele economie en op die manier voor onze jeugd, onze toekomst. Ik zou dit niet graag op mijn geweten willen hebben en ik zou me zeker niet laten sturen door een groep van experts die in mijn ogen absoluut geen experts zijn in deze omstandigheden.

We zien een soort paniekvoetbal, waarbij dagelijks nieuwe, niet-wetenschappelijk onderbouwde maatregelen opgelegd worden. Even geleden stelden de ‘experts’ voor dat alleen zij en enkele ambtenaren het bij een volgende lockdown voor het zeggen zouden moeten hebben, zonder de politici. Dit getuigt van een behoorlijke arrogantie gezien hun adviezen en uitspraken. Dit zou een echt technocratische dictatuur kunnen worden, een nieuwe orde, het nieuwe normaal.

De open brief van de Vlaamse arts is hier te downloaden.

[Viruswaanzin.be]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
13 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
H.J.
H.J.
5 maanden geleden

Inderdaad het zijn waarschijnlijk experts in de fantasie en leugenkunde.

In Nederland is het van het zelfde laken een pak.

Iedereen die het vaantje is gestreken is door Corona overleden.
Geen kanker.
Geen hart.
Geen ongeval.
Gewoon Corona want dat maakt de mens angstig.
En in deze laatste week veel nieuwe Corona gevallen, maar geen IC opnames en geen doden.

Rob
Rob
Reactie op  H.J.
5 maanden geleden

Het zijn wel degelijk experts. Het zijn experts in het vernietigen van het leven en het vermoorden van mensen. Geen enkel vaccin of medicijn is genezend. Genezing is een proces en dat doet het lichaam zelf. Farmaceutische medicijnen zijn chemische middelen die alleen symptomen onderdrukken waardoor je er niets meer van voelt maar daarmee is de oorzaak van die symptomen niet weg. Wat ze in wezen doen is een mens zo lang mogelijk ziek houden en de dood zolang mogelijk uitstellen. het leven zelf wordt daarmee niet ervaren. Vaccins (en de rest) zijn chemische en biologische wapens en hebben niets met gezondheid en het leven zelf te maken. Het gaat allemaal alleen maar over macht waarbij ALLES tegen de mens wordt gebruikt.

Robbe
Robbe
Reactie op  H.J.
5 maanden geleden

Dit is de reactie UZ Brussel. De waarheid mag niet gezegd worden. Een dikke pluim voor arts Frank Tussenbroek.

https://www.medi-sfeer.be/nl/nieuws/uz-brussel-distantieert-zich-van-open-brief-dr-frank-van-tussenbroek.html

Ron
Ron
5 maanden geleden

Waar kom je deze zo gezegde experts tegen? Bij de vaccinmaffia. Als het aantal virale besmettingen daalt draaien zij de kraan open zodat er een nieuwe toevloed van bangmakerij ontstaat. Kwestie van iedereen aan de spuit te krijgen zou ik zo denken. Geen en griepdode of patient met longontsteking de laatste maanden. Allen corona. Wie Fauci een beetje van naderbij bestudeerd dan is het hij die verbod kreeg van Obama met deze rotvirussen te experimenteren. Wat heeft hij gedaan? Zijn boeltje gepakt en in Wuhan verder gedaan. Toeval? Zeer ZEKER niet. Oorspronkelijk sinds 2012 was het van vleermuizen en steeds verder bewerkt om de mensen vatbaarder te maken voor deze.
Ondertussen heeft het virus NIKS meer te maken met vleermuizen maar wel met fretten, ratten en muizen tot zelfs apen aan toe met dank aan de VIRO-LOGEN.

John Doe
John Doe
5 maanden geleden

Eind maart zag ik op youtube een flimpje van een dame Diana Lenska genaamd.
Het is inmiddels ook al maanden verdwenen van youtube, en staat nu dus op Bitchute.

Voor mensen die nog steeds niet *wakker* zijn is dit echt een aanrader om te zien, ze verteld scherp wat er aan de hand is – Amerikaans georienteerd maar zeer relevant voor landen met lockdowns en c0v-19 dictatuur.

Het is echt de moeite waard om te zien, want inderdaad *de experts die het c0r0na beleid bepalen zijn geen experts*.

https://www.bitchute.com/video/46JRY4xHRMjZ/

Adriaan W
Adriaan W
5 maanden geleden

Burgers dan weet u gelijk wie uw werkelijke vijanden zijn.

wysiwygman
wysiwygman
5 maanden geleden

Het UZ van Brussel heeft zich al snel gedistantieerd van deze brief want zo zijn ze wel. De website MediSfeer (een vakblad voor huisartsen) probeert deze gerespecteerde arts op hun website opzij te zetten als “conspiracy” gek.

Intussen wordt er nogmaals geprotesteerd tegen de ongrondwettelijke maatregelen die in Belgie genomen worden :

https://www.vrt.be/vrtnws/nl/2020/07/30/corona-het-einde-van-de-rechtsstaat/

salvar
salvar
5 maanden geleden

de corona leugen.
hond(en) corona of kanker.
corona ic bijna klopt
opnames bijna geen klopt.
besmettingen o,jee elke dag minstens 300 klopt geen zak van.
je kan het virus niet testen omdat het niet bestaat.
als ze mij testen ben ik waarschijnlijk positief en morgen negatief.
als je afgelopen jaar griep heeft gehad testen ze dat nu.
het testen van mensen heeft een heel andere reden volgens mij.
normaal mogen ze niet jou dna hebben je bent soeverein en de universele wetten zeggen afblijven zonder toestemming moeten ze van je lijf afblijven.
daarom testen (willen) ze mensen en pakken zo je dna om in de databank op te slaan.
het testen op corona is onzin het bestaat niet.
het mooiste is als mensen zogenaamd positief getest zijn maar niet opgenomen worden kunnen ze van alles zeggen 300 of als het hun uitkomt 700 en zeggen ze er is weer een uitbraak en niemand die het controleert.

maar ja de leugen regeert en alle mensen die je vertrouwde zoals artsen , doktoren en andere idioten houden het sprookje instant.

Doeterniettoe
Doeterniettoe
5 maanden geleden

Moedig van hem. Dégoûtant hoe mensen die de zaken anders bekijken worden weggecijferd als gekken. Hopelijk komt de waarheid snel naar boven want ondertussen is de Vlaamse bevolking gebrainwashed en wordt je op straat al aangesproken door wildvreemden om de muilkorf goed te dragen. Nazi tijden zijn terug. Net als hoe Vlamingen en walen opgezet worden tegen mekaar en hoe de media autochtonen en allochtonen tegen mekaar opzet.

Lab
Lab
5 maanden geleden

Experten ?

Pierre Van Damme maakt vaccins met de financiële steun van Bill Gates
https://www.youtube.com/watch?v=MPYbITFXPEo

Overcoming Vaccine hesitancy – Marc Van Ranst
https://www.youtube.com/watch?v=69WuuzcJ8Fk

uantwerpen
https://www.uantwerpen.be/en/research-groups/centre-for-evaluation-vaccination/vaccine-confidence-project/
The European Regional Office of the Vaccine Confidence Project™

Philip
Philip
Reactie op  Lab
5 maanden geleden

Steven Van Gucht

Steven Van Gucht is een Belgisch viroloog bij Sciensano en gastprofessor aan de Universiteit Gent.

Van Gucht groeide op in een boerderij. Als jonge man begon hij zich te interesseren voor dierenziekten. Hij ging diergeneeskunde studeren en behaalde een master in de Diergeneeskunde aan de RUG in 2000. Vijf jaar later behaalde hij zijn doctoraat in de Diergeneeskundige Wetenschappen.

https://nl.wikipedia.org/wiki/Steven_Van_Gucht

Marc Van Ranst (Bornem, 20 juni 1965) is een Belgische gewoon hoogleraar virologie aan de Katholieke Universiteit Leuven.

In het Franse maandblad Politique magazine van november 2010 werd Marc Van Ranst genoemd als een van de vijf experten van het wetenschappelijk comité van het Interministerieel Commissariaat Influenza, die het GlaxoSmithKline-vaccin tegen het Mexicaans griepvirus H1N1 hadden aanbevolen bij de federale overheid, die een financiële link hadden met datzelfde farmabedrijf. Volgens het artikel zou er bij de toekenning van het leveringscontract, dat verliep zonder openbare aanbesteding,[16] bijgevolg sprake zijn van een belangenconflict.[17] In een persoonlijke reactie op een internetforum wijst Van Ranst er op dat het normaal is dat universiteiten en onderzoeksinstituten voor hun fundamenteel of klinisch onderzoek onderzoeksgelden krijgen van farmaceutische firma’s en dat deze samenwerking zelfs wordt aangemoedigd door de diverse overheden. Bovendien moeten activiteiten van artsen(verenigingen) die gesponsord worden door de farmaceutische industrie desgevraagd worden goedgekeurd met een visum van ‘MDeon’,[18] een in 2006 opgericht, wettelijk erkend en zelfregulerend deontologisch platform dat bestaat uit vertegenwoordigers van farmabedrijven en artsenverenigingen en dat samenwerkt met het Ministerie van Volksgezondheid.[19]

https://nl.wikipedia.org/wiki/Marc_Van_Ranst

PS: Marc van Ranst is een groot voorstander van Vaccinatie, hij is de spreekbuis van Big Farma waar hij nauwe banden mee heeft.
Is al meermaals op de vingers getikt, zeker in 2009 tijdens de zgn Mexicaanse griep.
Hij voorspelde toen trouwens miljoenen doden als we ons niet lieten vaccineren.

Wie is professor Pierre Van Damme?
Pierre Van Damme wordt in het licht van de coronapandemie vaak ingeschakeld de media. Niet onlogisch, want professor Van Damme is een van Vlaanderens topwetenschappers als het gaat over infectieziektes. Aan de Universiteit Antwerpen werkt hij bij het Centrum voor Evaluatie van Vaccinaties (CEV).

Enkele straffe uitspraken:

“De nieuwe samenleving zal er een zijn met een mondmasker” (Terzake, 28 april 2020)
“Om het virus uit te roeien, heb je een vaccinatiegraad van 60 tot 65 procent van de wereldbevolking nodig. Dan mogen natuurlijk niet te veel bevolkingsgroepen zich tegen vaccinatie verzetten. Anders blijft het virus circuleren en zullen er mensen blijven sterven.” (Knack, 6 mei 2020)

https://www.uantwerpen.be/nl/overuantwerpen/faculteiten/geneeskunde-gezondheidswetenschappen/onderzoek-innovatie/onderzoek-in-de-kijk/topexperts-corona/pierre-van-damme/

Neen die zgn experts zijn geen experts, het zijn mensen die big farma voor hun kar hebben gespannen.
Van enige neutraliteit/onafhankelijkheid kan nooit sprake zijn, ze teren op belastinggeld maar nog meer op het geld van Big Farma.
Hierdoor kan men de geloofwaardigheid van die mensen altijd in vraag stellen en terecht!!
Zij gaan ook altijd uit van het ergste scenario, een mug word een olifant.
Zij baseren zich ook vaak op zgn modellen/algoritmes en statistische gegevens (gemiddelden) en laat nu dat de grote fout zijn van de politieke instellingen.
Op basis van die zgn modellen/statistische gegevens word dan een heel beleid rond gevoerd.

Het zelfde geld voor het WHO, waar het vol zit met afgevaardigden van Big Farma.
Het WHO moet teren op de zgn expertise van Big Farma.
Wederom van enige neutraliteit/onafhankelijkheid kan nooit sprake zijn!!

:adrianus-johannes..
:adrianus-johannes..
5 maanden geleden

politici blindelings de ‘experts’ volgen ja ja 1 op de 150 is derter dan de rest..
googel eerst het synoniem van politiek..
dan denk WIE doet dit niet in die politiek..
de democratie is wat het geworden is de omheining voor schapen wit bruin en zwart..

Casper
Casper
5 maanden geleden

Wat mij het meest frustreert zijn mensen die het de hele tijd over de mainstream media hebben. Waarom kun je jezelf niet brengen tot het opzeggen van je TV abbo? Waarom niet de krant gewoon opzeggen en niet meer kopen? De radio uit, en je usb stick met stoere muziek aan? Ik kijk al 15 jaar geen t.v. meer, luister geen radio, en lees geen papieren of digitale kranten meer. De macht over mijn psyche, heb ik terug getrokken hiermee. Geen conditionering meer met meningen waar ik het toch nooit mee eens was. Geen reclame! En zeker geen verkapte propaganda verwerkt in foute talk shows, of series en films. Laat staan ‘het nieuws’ kijken. Als er echt nieuws in de wereld is, dan hoor je het niet. En anders krijg je een verkapte mening voorgeschoteld die betaald is door de niet zichtbare miljonair’s club, waar U en ik toch niet in zitten.
Macht geef je zelf weg door naar die ellendige propaganda te luisteren. Al is het onbewust omdat de t.v. aanstaat en U op de telefoon bezig bent. Stop de conditionering, en zet dat ding gewoon uit!
Ik weet het, we zijn het hier allemaal wel met elkander eens. Maar dit zou de boodschap zijn die ik aan de t.v./radio/krant lezers en kijkers zou geven.

x

Check Also

fuellmich

Advocaat Reiner Fuellmich reageert op belangrijke uitspraak Duitse rechter: ‘Eerste in zijn soort’

Een rechter in Weimar in de Duitse ...

quarantaine

Duitsers die willens en wetens quarantaine weigeren, gaan naar dit coronakamp

Inwoners van de Duitse deelstaat Sleeswijk-Holstein die ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

13
0
We lezen graag je reactie!x