Mens en DierCorona

Vlaamse arts schrijft open brief: ‘De ‘experts’ die het coronabeleid bepalen zijn geen experts’

Help mee door dit met vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Met toenemende frustratie zie ik sinds maart dit jaar hoe de overheid en de politici blindelings de ‘experts’ volgen, schrijft arts Frank Van Tussenbroek van het Universitair Ziekenhuis Brussel in een open brief van zeven kantjes aan minister-president van Vlaanderen Jan Jambon. “Wij zien deze collega’s zelden of nooit.”

Hij wijst erop dat door de media veel aandacht is geschonken aan de schuldvraag. “Ik ga niet te veel in op het verhaal van de wc-deksels die gesloten moesten zijn bij het doorspoelen, maar dagelijks werden we overspoeld met dergelijke adviezen met als gevolg dat de burger steeds bang werd gemaakt met groeiend wantrouwen, niet alleen naar de politici, maar ook naar de medeburger.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/07/nexit-nu.png

Ik had soms het gevoel dat de periode van de collaboratie weer was aangebroken met het verklikken van je naaste buur. Ondertussen zijn we vijf maanden verder terwijl al die tijd meer dan 99,5 procent van de Belgen gezond was en is. Niemand bij onze experts stelt de vraag waarom dit zo is, terwijl dit toch zeer besmettelijke virus – zo leek het toch – een drietal weken onbeperkt zijn/haar gang kon gaan in de periode vanaf half februari.

Pure bangmakerij

Als je ziet hoe de mensen in de winkels, maar ook daarbuiten, aan het stuntelen waren met handschoentjes en mondmaskertjes tijdens de lockdown, dan kun je alleen maar vaststellen dat dit zeker niet zou bijdragen aan de bescherming tegen dit virus. Integendeel, dit kan alleen maar bijdragen aan besmetting.

De ‘experts’ zeiden ook dat asymptomatische patiënten, die geen klachten hadden, zonder het te weten anderen konden besmetten. Als een besmette patiënt asymptomatisch blijft, betekent dit dat het viraal materiaal niet de kans krijgt om binnen te dringen in het DNA van de cel en kun je toch alleen maar aannemen dat dit viraal materiaal vernietigd wordt. Hoe zou dit kunnen gebeuren als je nog nooit met Covid-19 in contact gekomen bent? De enige plausibele uitleg is een kruisimmuniteit.

De arts wijst erop dat ziekenhuisopnames in heel België amper toenemen en dat er niets wordt gezegd over nieuwe opnames op de IC of nood aan beademing.

Wel komen de media met een lichte toename van het sterftecijfer, namelijk van 2 naar 3, wat natuurlijk onzin is, omdat de overlijdens zich pas manifesteren na een lang ziekteproces met IC en beademing. Dus dit ruikt een beetje naar fake news, om de burger wat bang(er) te maken.

Op dezelfde manier kun je de berichtgeving van de media verklaren bij het overlijden van dat meisje van drie jaar oud. Het gaat om een uitzonderlijk geval met comorbiditeiten. Om hier dan als nieuwsanker te verklaren dat dit overlijden toch maar aantoont dat iedereen kan sterven, is pure bangmakerij.

Deze mensen zijn geen experts

Het is ook opmerkelijk hoe de media de kant gekozen hebben van onze vermeende experts tegenover de politiek of de overheid, zonder dat ze de nodige kritische kijk vertonen ondanks alle tegenstrijdige verklaringen en/of adviezen. Wanneer zien de burgers en de politici in dat deze mensen geen experts in deze zijn?

Dit lijkt meer op het verhaal van de jaarlijkse griepepidemie, waarbij dagelijks minstens 10 patiënten in de wachtkamer van elke huisarts zitten. Heeft men al eens bekeken hoeveel besmettingen we dan per dag zien? Maar ja, die worden nooit getest. Voor België zien we nu een sterftecijfer van 9817, wat 0,0839 procent inhoudt. Het reële cijfer ligt waarschijnlijk rond 6370 of 0,0544 procent.

Ondertussen hebben we geen griepdoden geteld, zijn er in mijn specialiteit geen ischemische beroertepatiënten geweest en zo zijn er nog voorbeelden. Ischemische beroertes kun je niet uitstellen, die doe je gewoon. Dus die mensen liggen ook op het Covid-19-kerkhof!

Het aantal officiële besmettingen wordt geschat op 65.199, wat 0,557 procent van de Belgische bevolking is. Er wordt vaak gezegd dat dit aantal veel hoger zou zijn, maar zoals er nu getest wordt bij een populatie die bang gemaakt werd door alle media-aandacht met tendentieuze berichtgeving, denk ik niet dat er veel gevallen gemist worden. Wel onthouden we de schatting van 6 procent immuniteit bij de bevolking op 17 mei. Dit cijfer werd naderhand nooit meer gecontroleerd. Waarom niet?

Nieuwe orde

Cru gesteld moet men alle maatregelen tegenover het echte dodental zetten en berekenen hoeveel miljoenen euro’s werden uitgegeven per dode, die meestal hoogbejaard was met een zeer beperkte leeftijdsgrens of anderzijds met ernstige comorbiditeiten (vaak cardiaal, diabetes, nierfalen, maar ook oncologische pathologie).

Ik stel voor dat men dit moet meenemen bij het aanscherpen van de maatregelen, zeker als men een tweede lockdown zou overwegen. Dit is pas dodelijk, namelijk voor de hele economie en op die manier voor onze jeugd, onze toekomst. Ik zou dit niet graag op mijn geweten willen hebben en ik zou me zeker niet laten sturen door een groep van experts die in mijn ogen absoluut geen experts zijn in deze omstandigheden.

We zien een soort paniekvoetbal, waarbij dagelijks nieuwe, niet-wetenschappelijk onderbouwde maatregelen opgelegd worden. Even geleden stelden de ‘experts’ voor dat alleen zij en enkele ambtenaren het bij een volgende lockdown voor het zeggen zouden moeten hebben, zonder de politici. Dit getuigt van een behoorlijke arrogantie gezien hun adviezen en uitspraken. Dit zou een echt technocratische dictatuur kunnen worden, een nieuwe orde, het nieuwe normaal.

De open brief van de Vlaamse arts is hier te downloaden.

[Viruswaanzin.be]

5 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie belangrijk?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

13 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
H.J.
H.J.
3 jaren geleden

Inderdaad het zijn waarschijnlijk experts in de fantasie en leugenkunde.

In Nederland is het van het zelfde laken een pak.

Iedereen die het vaantje is gestreken is door Corona overleden.
Geen kanker.
Geen hart.
Geen ongeval.
Gewoon Corona want dat maakt de mens angstig.
En in deze laatste week veel nieuwe Corona gevallen, maar geen IC opnames en geen doden.

Ron
Ron
3 jaren geleden

Waar kom je deze zo gezegde experts tegen? Bij de vaccinmaffia. Als het aantal virale besmettingen daalt draaien zij de kraan open zodat er een nieuwe toevloed van bangmakerij ontstaat. Kwestie van iedereen aan de spuit te krijgen zou ik zo denken. Geen en griepdode of patient met longontsteking de laatste maanden. Allen corona. Wie Fauci een beetje van naderbij bestudeerd dan is het hij die verbod kreeg van Obama met deze rotvirussen te experimenteren. Wat heeft hij gedaan? Zijn boeltje gepakt en in Wuhan verder gedaan. Toeval? Zeer ZEKER niet. Oorspronkelijk sinds 2012 was het van vleermuizen en steeds verder bewerkt om de mensen vatbaarder te maken voor deze.
Ondertussen heeft het virus NIKS meer te maken met vleermuizen maar wel met fretten, ratten en muizen tot zelfs apen aan toe met dank aan de VIRO-LOGEN.

John Doe
John Doe
3 jaren geleden

Eind maart zag ik op youtube een flimpje van een dame Diana Lenska genaamd.
Het is inmiddels ook al maanden verdwenen van youtube, en staat nu dus op Bitchute.

Voor mensen die nog steeds niet *wakker* zijn is dit echt een aanrader om te zien, ze verteld scherp wat er aan de hand is – Amerikaans georienteerd maar zeer relevant voor landen met lockdowns en c0v-19 dictatuur.

Het is echt de moeite waard om te zien, want inderdaad *de experts die het c0r0na beleid bepalen zijn geen experts*.

https://www.bitchute.com/video/46JRY4xHRMjZ/

Adriaan W
Adriaan W
3 jaren geleden

Burgers dan weet u gelijk wie uw werkelijke vijanden zijn.

Back to top button
13
0
We lezen graag je reactie!x