Great ResetMens en Dier

Kijk: Bosma & Baudet zetten AIVD meedogenloos in hemd

Help mee door deze info met iedereen op je socials te delen!

Woensdag werd in de Kamer gedebatteerd over het AIVD-rapport ‘Anti-institutioneel extremisme in Nederland’, dat in mei dit jaar is verschenen.

Volgens de AIVD denken ‘anti-institutioneel extremisten’ dat er een kwaadaardige elite is die mensen wil onderdrukken, tot slaaf wil maken of vermoorden.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Waar macht is, dreigt corruptie, zei FVD-voorman Thierry Baudet tijdens het debat. “Macht corrumpeert. Daarom moet er controle zijn op de macht. Of het nu gaat om de financiële elite, de Big Pharma-elite, de Big Tech-elite, de elite die samenkomt bij het World Economic Forum of de Bilderbergconferenties.”

(Video verwijderd? Klik hier...)

Legitieme kritiek wordt verdacht gemaakt

PVV-Kamerlid Martin Bosma hielp Baudet aan wat extra spreektijd door enkele specifieke vragen te stellen over het World Economic Forum. Veel mensen zijn verontrust over de macht van deze organisatie.

Bosma wees erop dat de AIVD op pagina 24 van het omstreden rapport schrijft: “De Great Reset betreft een voorstel van het World Economic Forum om de wereldeconomie na de coronapandemie eerlijker verdeeld opnieuw op te bouwen.”

“Wat vindt dr. Baudet ervan dat kritiek op het World Economic Forum, die zeer legitiem is, op zo’n manier door de veiligheidsdiensten verdacht wordt gemaakt?” vroeg Bosma.

Dat past niet in een democratie

De AIVD onderkent in het verslag dat het niet haar taak is om politieke stelling in te nemen. En vervolgens zie je dat heel duidelijk een bepaalde positie wordt ingenomen, door te zeggen dat het World Economic Forum ‘een eerlijkere wereld wil’, reageerde Baudet.

“Het is duidelijk waar de AIVD staat hierin. De AIVD onderschrijft de visie van het World Economic Forum van de omstreden professor Schwab en zijn ideeën. Hieraan zie je precies hoe politiek gekleurd het hele rapport is,” vervolgde hij.

Volgens de AIVD is het nepnieuws wat critici verspreiden en wil het WEF een ‘eerlijkere wereld’. “Dat past niet in een democratie en dat past een veiligheidsdienst niet,” stelde Baudet.

Geschreven door iemand in een duikboot bij de Titanic

Bosma vroeg zich ook af waarom de AIVD niet een rapport heeft geschreven over Extinction Rebellion, dat tegen onze democratie is. Hij zei het gevoel te hebben dat het een gepolitiseerd rapport is richting een eventueel verbieden van Forum voor Democratie. “We hebben hier te maken met een zeer politiek rapport.”

Het PVV-Kamerlid was overigens op dreef. “Het lijkt wel of deze AIVD-notitie is geschreven door iemand in een duikboot nabij de Titanic. Elk contact met de realiteit ontbreekt, elke wetenschappelijke distantie ontbreekt,” zei Bosma tegen AIVD-baas Erik Akerboom en minister van Binnenlandse Zaken Hanke Bruins Slot.


4.9 195 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

73 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Yvonne
Yvonne
9 maanden geleden

Martin Bosma heeft weer geweldig geformuleerd dat de AIVD gewoon behoort tot de WEF ELITE,maar de AIVD weet dat de wakkere ze door hebben en dat zint ze niet,ben benieuwd wat voor een volgende leugen rapport zij in elkaar gaan flansen.

Sanne
Sanne
9 maanden geleden

Heeft deze corrupte complot bende ook al onderzocht waarom de covid lab leak hypothese als complot werd afgedaan en waarom dit in de doofpot had moeten verdwijnen.

Gelukkig is dit door degelijk onderzoek van echte experts weer boven water gekomen en blijkt dat dit virus toch echt uit een lab is gelekt en dat de usa de experimenten met dit virus financierde..

Gaat de aivd deze wappies nu bestrijden en laten oppakken omdat dit landverraad is.

Thom
Thom
9 maanden geleden

Bosma is een baas!

Marion
Marion
9 maanden geleden

Wat een leugen van de AIVD om te stellen dat het WEF er aan werkt om de wereld eerlijker te maken. Deze organisatie is er samen met het WHO juist op gericht om mensen te onderwerpen aan hun gewin. Door CBCD,digitale ID e.d. worden vrijheid en lichamelijke integriteit van de mens af gepakt. Er wordt meer armoede en ongelijkheid gecreëerd. Er is totaal NIETS eerlijks aan dit mens-knechtende plan. Zelfs Schwab sprak over een oorlog tussen robot en mens waarbij de mens zou verliezen tot zijn blijdschap. Onze misdadige MP vindt dit een geweldig plan.Ook worden er meer oorlogen gecreëerd,dat is een lucratief verdienmodel.

Back to top button
73
0
We lezen graag je reactie!x