Het Complot

Familie ‘Boston Bomber’: “Aanslag marathon was onderdeel van Amerikaans complot”

Help ons door dit met je vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een jury in Boston heeft Dzjochar Tsarnajev (21) schuldig bevonden aan de aanslag op de marathon van Boston twee jaar geleden. Zijn straf wordt op een later moment vastgesteld. De snelkookpanbommen die hij gebruikte bij de aanslag worden gezien als massavernietigingswapens.

Familieleden van de ‘Boston Bomber’ zijn het oneens met de juryuitspraak. Zij zeggen dat de aanslag onderdeel was van een complot van de Amerikaanse overheid. Oom Said-Hoessein Tsarnajev vertelde aan Time dat de aanslag ‘is opgezet door Amerikaanse speciale diensten’.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

De familie van Tsarnajev beweert dat de overheid wilde kijken hoe het publiek zou reageren op een terroristische dreiging en het afkondigen van de krijgswet, aldus Time. Sommige familieleden hebben geprobeerd de advocaat van Tsarnajev, Judy Clarke, te ontslaan.

Clarke zei aan het begin van het proces tot woede van de familieleden dat Tsarnajev schuldig was, om op die manier de doodstraf van tafel te krijgen. Zijn tante zei: “Waarom hebben we advocaten nodig als ze de jury alleen maar vertellen dat hij schuldig is? Wat voor nut heeft dat?” De familie wilde dat Tsarnajev een advocaat zou krijgen die onschuld zou pleiten.

Tsarnajev werd afgelopen week schuldig bevonden aan alle 30 punten van de aanklacht. Volgens Clarke is haar cliënt een naïeve tiener die heel erg beïnvloed en geradicaliseerd werd door zijn oudere broer.

[Time]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

8 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jansen
Jansen
8 jaren geleden

Idd ook dit was een false flag zoals vele andere.

m.b
m.b
8 jaren geleden

Van dat hele Boston-gedoe klopt niks. Ook van die familie volgens mij niet.

erwin
erwin
8 jaren geleden

Typisch islamitisch, moeite om de hand in eigen boezem te steken, snel beledigd en altijd de schuld op een ander schuiven. NEXT!

Dee
Dee
8 jaren geleden

Vond het altijd apart dat de directrice van Sandy hook om was gekomen in de Boston bombing. Terwijl ze al gedood was tijdens de schietpartij op de school. Of dat er opvallend veel black ops aanwezig waren. Dat de broers een andere kleur rugzak droegen dat dat ze als “bewijs” vonden.
Wordt er zo moe van…als die false flags, al dat haat.

Back to top button
8
0
We lezen graag je reactie!x