Mens en DierCorona

Mona Keijzer haalt nog eens uit naar kabinet: ‘Met de coronapas hameren we alles kapot behalve het virus’

Help door dit met iedereen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Voormalig staatssecretaris Mona Keijzer heeft zich zaterdag op het CDA-congres opnieuw uitgesproken tegen 2G en de coronapas. Keijzer werd in september door premier Rutte ontslagen nadat ze in een interview kritiek had geuit op het coronatoegangsbewijs.

Op het congres steunde ze twee resoluties waarin het CDA werd opgeroepen niet in te stemmen met het 2G-systeem en de invoering van de coronapas op het werk.

Eigen vrijheid

“Wat is 2G in de praktijk?” vroeg Keijzer. “Je bent 40 jaar getrouwd, je wilt een feestelijk dinertje geven, alleen je schoonzoon en twee kleinkinderen zijn niet ingeënt. Ruzies en boosheid tot gevolg.”

“Je kunt dan zeggen: laat je inenten, maar wij hebben als CDA’ers er altijd voor gestaan dat dat een eigen vrijheid is. Laten we dat alsjeblieft blijven doen,” vervolgde de oud-staatssecretaris, die zei dat dit onderwerp haar ‘ongelooflijk aan het hart gaat’.

Dat los je hier niet mee op

Vervolgens sprak ze zich kritisch uit over de coronapas. “We hebben een virus dat niet meer weggaat. Maar met het coronatoegangsbewijs hameren we alles kapot behalve het virus. We moeten dit op een andere manier oplossen. De problemen zijn in de zorg, maar dat los je hier niet mee op.”

De moties tegen 2G en de coronapas zijn door het CDA-congres verworpen. CDA-leider Wopke Hoekstra had de moties eerder ontraden.

4.8 103 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit goed?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
63 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Klaas Dijkhuis
Klaas Dijkhuis
1 jaar geleden

Mona Keijzer een vrouw die bij de keuze tussen haar politieke carrière en haar integriteit de juiste keuze heeft gemaakt.

Anja
Anja
1 jaar geleden

Mona: je bent een heldin! Je kunt je afvragen of je nog wel lid bent van de juiste partij. We hebben mensen zoals jij nodig! Misschien is het de moeite van het overwegen waard om je aan te sluiten bij de FvD, Pvv of Denk? Daar kun je een verschil maken. Het CDA is al lang niet meer het CDA van ooit en dat kun je van alle heersende partijen en grotere oppositie partijen zeggen.

Ik vind je in ieder geval een kanjer en al ben ik niet christelijk wens ik je Gods zegen, uit respect voor jouw religie 🙂

Hollewijn
Hollewijn
1 jaar geleden

“The monkey is coming out of the sleeve” zullen we naar zeggen. Wisten we al natuurlijk, maar het is goed dat Mona het CDA uit de vileine schaduw heeft gehaald!
Het moet nu dus Fopke H worden , de nieuwe dictator van het CDA. Vlak het zogenaamde afgedwaalde schaap Pieter O. niet uit.
We weten in ieder geval welke weg de nieuwe junta gaat volgen. Ook geen nieuws uiteraard.

Petrus
Petrus
1 jaar geleden

Hetzelfde geldt voor 5G Monica.
Daar was je toch voorstande van?

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

63
0
We lezen graag je reactie!x