Buitenland

Kijk: ‘De EU heeft zich net weer onsterfelijk belachelijk gemaakt’

Help door dit met jouw vrienden op je social media te delen!

Het Oekraïense tegenoffensief loopt vast. De tegenslagen stapelen zich op. Het Oekraïense leger weet geen doorbraak te forceren in de Russische verdedigingslinies en betaalt daarvoor een torenhoge prijs.

Er komt dagelijks een groot aantal militairen om het leven en ook de stroom gewonden neemt in ongekend tempo toe. Daarnaast is er een nijpend tekort aan wapens.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

EU-baas Ursula von der Leyen beweerde recentelijk nog tijdens haar State of the Union dat het Russische leger chips uit vaatwassers en wasmachines haalt om hun militaire hardware te repareren omdat ze geen halfgeleiders meer zouden hebben.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Dit krijg je dus als je zo vol bent van jezelf

De Russische industrie ligt helemaal op z’n gat en de Russische economie wordt kunstmatig in leven gehouden, claimde Von der Leyen. “Dit is de prijs voor Poetins spoor van dood en verwoesting.”

“Dit krijg je dus als je zo vol bent van jezelf dat je arrogantie je brein verpulvert. De EU heeft zich net weer onsterfelijk belachelijk gemaakt,” reageert advocate Carine Knapen.

Rusland is volledig zelfbedruipend

“Dat alle Europarlementsleden die naar de toespraak van Ursula geluisterd hebben, niet in de lach zijn geschoten, wijst erop dat het met hun brein niet beter gesteld is,” vervolgt ze.

Rusland heeft net een raket naar de maan gestuurd en heeft dit echt niet gedaan met halfgeleiders die uit koelkasten en wasmachines zijn gehaald. Rusland is volledig zelfbedruipend en, wat zij niet in huis heeft, kan zij halen in een ander BRICS-land, aldus Knapen. Denk bijvoorbeeld aan China, wereldleider op het gebied van halfgeleiders, chips en andere elektronica.

“Niks ‘tatters’.”

4.8 237 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info belangrijk?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

108 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Victor Hugo
Victor Hugo
10 maanden geleden

Wat wil je met zo’n belachelijke WEF puppet als voorzitter?

tray de pum
tray de pum
10 maanden geleden

Madame Ursala von der Leyen,wat een hoog irritatiegehalte heeft die vrouw,net als haar voorganger een drankorgel dat heel wat onnozels ge-orakelt heeft,of een mario drakie ook zo,n lijp figuur,wat een lachertje moet deze ondemocratische poppenkast op het wereldtoneel wezen,schaam me dat ik ongevraagd aan deze kleffe zooi belasting moet afdragen……

Mart
Mart
10 maanden geleden

Volk voor de gek houden krijgen ze een 10

wakkere
wakkere
10 maanden geleden

Dat Von Der Leyen die vaatwasser chip maar op haar bezemsteel bouwt, dan is ze zeker sneller als de russen op de maan.

Back to top button
108
0
We lezen graag je reactie!x