Homepagina » Buitenland » 40 jaar leugens en schandalen: Het einde van de tot op het bot verrotte Clinton-dynastie
40 jaar leugens en schandalen: Het einde van de tot op het bot verrotte Clinton-dynastie

40 jaar leugens en schandalen: Het einde van de tot op het bot verrotte Clinton-dynastie

Het is alweer bijna 40 jaar geleden dat Bill en Hillary Clinton ten tonele verschenen. Er zal echter geen eerste Amerikaanse vrouwelijke president komen, althans niet deze keer.

Trump noemde haar ‘crooked Hillary’. Ze was de technocratische personificatie van de liberale elite waar de Rust Belt, de zogeheten roestgordel, zo’n hekel aan heeft gekregen.

Uiteindelijk waren mensen de Clintons en hun schandalen gewoon beu. Hun zombie-huwelijk werd nog één keer nieuw leven ingeblazen in een poging het Witte Huis over te nemen.

Travelgate

Het begon allemaal met ‘travelgate’. Als first lady verstrekte Hillary Clinton ‘onjuiste informatie’ over haar rol in de affaire rond het reisbureau van het Witte Huis.

Travelgate ging om zeven ontslagen binnen het reisbureau van het Witte Huis in 1993. Tijdens onderzoeken naar de affaire had Hillary onder ede ‘feitelijk onjuiste informatie verstrekt’, zo concludeerde onafhankelijk onderzoeker Robert Ray.

Het reisbureau van het Witte Huis regelt reizen voor pers en media die de president begeleiden. Kort na het aantreden van president Clinton in 1993 werden er onregelmatigheden in de boekhouding van het reisbureau ontdekt.

Whitewater-affaire

In 1996 werden drie oud-zakenpartners van president Clinton door een jury in de staat Arkansas schuldig bevonden aan fraude.

De zaak ging over de Whitewater-affaire, waarbij Clinton als gouverneur van Arkansas en als zakenman was betrokken in de jaren zeventig en tachtig.

Bill en zijn vrouw Hillary richtten samen onder de naam Whitewater een onroerend goed-project op. De firma, die zich met de bouw van vakantiewoningen bezighield, ging failliet.

De Amerikaanse belastingbetaler moest 60 miljoen dollar ophoesten. Een deel van dat geld werd gebruikt om de aandeelhouders van Whitewater schadeloos te stellen.

Zippergate

In 1999 verklaarde Juanita Broaddrick dat ze in 1978 was verkracht door Bill Clinton toen hij de procureur-generaal van Arkansas was.

Pas in januari dit jaar sprak ze weer over het incident: “Ik was 35 jaar oud toen Bill Clinton me verkrachtte en Hillary me het zwijgen probeerde op te leggen. Ik ben nu 73. Het gaat nooit meer weg.”

Paula Jones, oud-werkneemster van de staat Arkansas waar Bill Clinton gouverneur was, betichtte hem in de jaren negentig ervan haar seksueel te hebben lastiggevallen.

Clinton raakte uiteindelijk verzeild in een afzettingsprocedure als gevolg van de affaire die hij had met stagiaire Monica Lewinsky.

Bill ontkende aanvankelijk dat hij een seksuele relatie met Lewinsky had gehad, maar moest die ontkenning intrekken.

Benghazi

In 2012 werd het Amerikaanse consulaat in het Libische Benghazi aangevallen. Bij de aanslag kwamen vier Amerikanen om het leven, onder wie de ambassadeur, Chris Stevens.

Nabestaanden hebben Hillary Clinton onlangs aangeklaagd voor dood door schuld en smaad. Volgens de nabestaanden heeft het gebruik van privémail voor vertrouwelijke documenten door de toenmalige minister van Buitenlandse Zaken de aanslag direct veroorzaakt.

E-mailschandaal

Tijdens de verkiezingen laaide het e-mailschandaal rond Hillary Clinton weer op. De FBI deed tot twee keer toe onderzoek naar aanleiding van recent opgedoken e-mails.

Twee dagen voor de verkiezingen zei de FBI Clinton niet te zullen vervolgens vanwege haar e-mails. De veiligheidsdienst zei dat ze extreem nalatig was geweest, maar niet strafbaar.

Er wordt wel gezegd dat dit schandaal de laatste nagel aan haar doodskist was.

[MailOnline]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

39 reacties

 1. Bleef het maar alleen bij de Clintons !!!

  Het zijn de neocons, Rothschild’s, Rockefellers, Brushes, Clintons , Banken, multinationals, ons koningshuis, NATO, EU, VN, IMF, Worldbank, media etc etc

  Wij kunnen het tij alleen maar keren als we massaal wakker gaan worden en weigeren te stemmen !!!

  Stuur allemaal u stembiljet terug met een groot rood kruis over je biljet en schrijf in rood ongeldig. Hecht er het volgende bericht aan :

  Democratie bestaat niet. Stemmen is een zoethoudertje om ons het idee te geven iets te vertellen te hebben maar in werkelijkheid regeert er een schaduwregering ! De schaduwregering bestaat uit : BV Oranje, Banken, corrupte Justitie, multinationals en enkel elite families. Ik ga pas weer stemmen als de macht terug bij het volk is !

  Dit is een perfect geweldloos protest waar je alleen maar bij kunt winnen.

  14 likes
  • Het is precies zoals je schrijft @Rose : Stemmen is een zoethoudertje om ons het idee te geven iets te vertellen te hebben .

   Ik ben zelfs van mening dat we niet alleen zoet gehouden worden maar dat we middels onze politieke stem ons vrijwillig en volledig overleveren aan leugenachtig tuig wat nooit doet wat ze beloven, zelfs het tegenovergestelde bewerkstelligen en vervolgens zeggen dat ze politiek gezien niet anders kunnen doch wel moeten handelen omdat ze immers massaal door ons gekozen zijn. Stemmen is jezelf buiten spel zetten. jezelf overleveren aan de willekeur van mensen die hebben bewezen niet te vertrouwen te zijn. Stemmen is in het huidige stelsel het domste wat een mens kan doen, stemmen is de brug voor de politiek naar voor ons ongewenste macht en misbruik. Stemmen is voor losers, voor mensen die te kennen geven niet te snappen hoe het werkt, voor mensen die steeds dezelfde fout maken in de hoop dat het dit keer anders uit zal pakken, stemmen is pure waanzin dat blijkt keer op keer. Democratie is een uitermate slim concept om macht en misbruik van het volk te genereren wanneer je het onjuist toepast. Onvolledige democratie is een tool om via misleiding inspraak van het volk te ontfutselen en ze tegen wil en dank te onderwerpen aan een dictatuur zoals bijvoorbeeld de EU. Niet meer stemmen is de enige geweldloze wijze om hen de macht af te nemen en te dwingen een echte democratie in het leven te roepen waarbij het volk met bindende referenda wordt geraadpleegd bij alle belangrijke beslissingen. Waarbij een volksvertegenwoordiger die liegt of bedriegt onmiddellijk door het volk kan worden weggestemd. Bij een echte democratie is de leider beducht voor het volk en niet andersom. Voorlopig met z’n allen niet meer stemmen dus en wachten tot er een eerlijke en rechtvaardige democratie in een eerlijk en rechtvaardig door het volk gekozen republiek tot stand komt. Eerder zien ze mij geen stem meer uitbrengen op bedriegers. Wie is overtuigd ? Wie doet er mee ? Wie overtuigd anderen van dit feit ?
   Wie helpt mee aan een structurele verandering waar iedereen mee gebaat is ?

   7 likes
   • Dat stemmen is pas in maart. Als niemand meer gaat stemmen denken die arrogantjes dat het ons niet interesseert en blijven ze nog makkelijker dan nu, aan de macht.
    Maar de hele wereld gaat op zijn kop staan door de second one van de 5th Waves of energy.
    Dat stemmen a la gevestigde orde gaat nooit meer gebeuren.
    Ik zie een Verenigde Naties soort ronde tafel gebeuren met van alle landen vertegenwoordigers die het voor het zeggen gaan krijgen meer zitten.
    Met niemand in het bijzonder aan het hoofd.
    Met vooral veel inspraak en betrokkenheid met alle burgers in de wereld.
    Het worden Gouden Tijden.
    Trump ging voorbij aan het feit dat de wereld zoals is ie altijd was gaat veranderen met vrije energie, maar hij heeft wel een gigantische doorbraak weten te maken door de duivelse kliek, die tot op het bot verrotte neocons weg te werken.
    Een heldendaad.

    7 likes
    • Je vergeet @Faith dat ze die macht alleen hebben omdat wij die in onze onbenulligheid aan hen geven. Als de massa de macht niet weggeeft maar opeist is het pakken zakken en verkopen. Ze zullen moeten beseffen dat ook geweld hen geen uitkomst meer kan bieden en het volk zich massaal tegen hen zal keren op het moment dat ze hun tricks doorzien en geen medewerking meer verlenen. Dan is het over en sluiten voor de elite.

     2 likes
     • Dat valt reuze mee met die onbenulligheid Exegese.
      Ik kan me herinneren dat de SP een paar jaar geleden heel hoog in de peilingen stond toen de neoliberalen ons stevig aan het uitknijpen waren, en opeens was daar een hetze in de Telegraaf en de Elvezierhoek tegen de SP, en de onvermijdelijke Peter R. de Vries die in DWDD op hoge poten uit kwam leggen aan Roemer dat zijn beleid toch echt niet door de jongens van het grote geld betaald ging worden.
      Historische televisie, naast dat glas wijn wat Joran gooide.
      Die was helemaal top.
      Deze buikspreekpop van de cabal wist er een draai van 180C aan te geven met zijn grote muil en het ergste is dat je niets terug kan zeggen, dat dat geld van ons gestolen is middels klromme weten en foute regels die ze zelf ingesteld hebben.
      De Telegraaf weigert in zo’n kwestie doodleuk reacties te plaatsen die pro SP zijn. Censuur ook nog bij die nazi’s.
      En dan ga jij hier vertellen dat wij onze macht in onze onbenulligheid aan ze geven. Ze hadden de macht gegrepen.
      Hun op niets gebaseerde dominantie en brutaliteit is onmetelijk.
      Maar hun tijd zit er nu echt op, Trump maakt er korte metten mee. Grote stappen snel thuis.
      Van dik hout zaagt men planken.
      Hup Trump.

      1 likes
     • Kromme wetten en foute regels die ze zelf ingesteld hebben.
      Niets onze macht in onze onbenulligheid aan hen gegeven hebben.

      1 likes
     • Je gaat er aan voorbij @Faith dat stemmen de enige brug is naar de macht die ze hebben over ons. Er is in Den Haag niet één politicus die het verschil zal maken, nu niet en nooit niet. De enige geweldloze weg is de evenzo geweldloze weg afsnijden die hen steeds weer aan de macht helpt en dat is niet meer stemmen. En wat Trump betreft : ik heb meer bewijs nodig voor integriteit tov het volk dan een grote bek. Er is nog nooit iemand miljardair geworden door hard te werken of eerlijk te handelen. Voorlopig trekt hij mensen van dezelfde criminele kliek aan als voorheen om te gaan regeren. Mensen van Goldman Sachs. We zien nota bene Rudy Giuliani, de 911-burgemeester van New York voorbij komen. Allemaal republikeinen, bijna allemaal vanuit de bankensector en de oude politieke kliek rond de Bushes, Dat wijst voorlopig niet op zeer grote veranderingen maar waarschijnlijk uiteindelijk meer van hetzelfde. ik kijk de kat nog even uit de boom als je het niet erg vindt

      1 likes
     • Dat is nogal wiedes dat mensen van Goldman Sachs zich in het Trump camp naar binnen dringen. En je zegt ‘notabene Rudy Giuliani, de 9-11 burgermeester van New York’ alsof die puppet van te voren wist wat er zou gebeuren, daar staat een burgermeester toch echt te laag voor op de ladder.
      Dat volk gaat met de bekende betonnen plaat voor hun kop gewoon door met wat ze altijd al deden. Zich overal binnendringen en de lakens uitdelen.
      In de pharma industrie, in de voedsel industrie, in universiteiten, scholen, zelfs in gezinnen.
      Maar deze keer hebben ze de verkeerde te pakken.
      Hij geeft ze in bouwvakkerstaal wel te kennen dat ze deze keer de verkeerde te pakken hebben en dat het roer inmiddels om is.
      Wakker worden.
      En o by the way, hij was ook niet van plan om baby’s te verkrachten tot de dood er op volgt en dan hun hartjes te eten.
      Dat ze dat alvast weten.

      1 likes
     • “Censuur ook nog bij die nazi’s.”

      Censuur betekent dat jij wordt tegengehouden ook maar ergens je mening te uiten of nieuws te verspreiden.
      Dat is niet het geval als de Telegraaf bepaalde meningen niet wenst te zien op haar site. Dat mag de Telegraaf, dat mag Ninefornews ook, het zijn private onafhankelijke media.

      Als jij je eigen blog begint mag je ook alle reacties filteren naar eigen believen. Dat is géén censuur.

      0 likes
    • Jij hebt te veel fluoride ingenomen vrees ik .

     Nog meer dictatuur…. nee dank je

     1 likes
     • Hoop maakt z'n eigen magie

      Rose, Faith is één van de meest wakkere en inspirerende mensen die hier reageert.
      Bescheidenheid siert de mens.

      1 likes
     • Wat ik bedoel te zeggen is
      we the people, reclaim control over our government.
      Ik zie het suffe er niet van.

      https://www.youtube.com/watch?v=EYozWHBIf8g

      1 likes
     • @Faith, een indrukwekkende speech, grote woorden en grote beloften. Hij is echter helaas 23 oktober al gepubliceerd. Dat was nog voor zijn verkiezingsoverwinning, een deel van zijn beloften heeft hij nu al ingeslikt (zoals het afschaffen van Obama-care) er was één en al lof over zijn tegenstander Hillary en haar fantastische campagne, en dan moet de inauguratie nog komen. Het uitzetten van illegalen wordt naar voren geschoven, ook de muur tussen Amerika en Mexico staan nog hoog op de lijst, allemaal maatregelen tegen het klootjesvolk maken mij nog lang niet dolenthousiast. Kijk @Faith, ik wil je enthousiasme en geloof in hem dolgraag delen, maar ik wil hem eerst eens horen na de inauguratie, nadat de macht daadwerkelijk bij hem is, dan ben ik benieuwd hoeveel water er bij de wijn gaat, of er nog wel sprake is van wijn. Ik ben klaarblijkelijk wat terughoudender in deze, sorry.

      1 likes
   • Goed gezegd! En dit roep ik nu al jaren, vaak tevergeefs. Vooralsnog wil men het niet begrijpen, zo gehersenspoeld zijn de meesten en je kunt hen dus ook niks kwalijk nemen. Maar wiens ogen zojuist opengaan dient ze wijd open te gaan sperren. rest ons de slapenden met geduld en liefde zachtjes wakker te schudden.

    1 likes
 2. Dat niemand ziet hoe corrupt Killery is jammer hoor ! Haar man met de sigaar was hetzelfde ! Hij valt op jonge meisjes en zij, ook lachen hee ! Zo corrupt en zooooooooo slecht en de mensen maar geloven dat ze het goede met het land en de wereld op hadden !!! Denk na! Trump is een apart persoon maar die wil geen oorlog ! Want hij zit niet in de wapen industrie ! De rest wel !!! Ja en wapens en fharma industrie is …..geld !!! Denk gezond !!

  31 likes
 3. De meeste politici zijn corrupt.

  27 likes
 4. volgens mij, maar ik ben geen expert, vertrekt de Elite never.

  6 likes
 5. Hoop maakt z'n eigen magie

  Momenteel is het zo, als je intentie niet zuiver is, dan gaan je plannen tegen je werken.
  Op elk gebied.

  Er is een essentieel verschil met bijvoorbeeld, nog maar een paar jaar geleden.
  Door het Aquariustijdperk, waar we nu inzitten.
  Dat betekent eigenlijk, dat je serieus, veel beter kunt ontspannen nu.

  Beter voor jezelf, en voor anderen.

  12 likes
 6. #Pizzagate

  10 likes
 7. Kijk hoe politieke partijen onze stemmen hebben verkwanseld om toch akkoord met deze regering te gaan op punten….. het zijn hoeren ! Alles voor hun eigen belang.

  We hebben 2 EU referendums gehad en tot 2X toe hebben ze de bevolking bedrogen.

  De EU is illegaal !
  Hebben wij mogen stemmen voor of tegen de EU ?
  Hebben wij mogen stemmen voor of tegen de Euro?
  Het EU parlement is een wassen neus de werkelijke macht ligt bij de EU commissieleden en hebben wij die mogen benoemen ?
  Welk land mag niet zijn President kiezen … juist ja de EU
  De bevolking stemde tegen de EU grondwet maar toch is hij door onze strot geramd… dank Balkenende.
  Nederland stemt tegen het Oekraïne handelsverdrag ( wat een grote leugen is ) toch gaat Rutten het gewoon ondertekenen.
  Er zou nooit een EU militaire macht komen en weer worden we bedrogen.
  De EU zou oorlogen voorkomen…. met hoeveel landen is de EU in een oorlog verwikkeld ?
  We staan op de vooravond van WW3 met dank aan de EU en NATO !

  Als wij niet massaal wakker gaan worden ga dan niet klagen als de WW 3 losbarst !!!

  Gaan we wachten tot het te laat is of gaan we nu eindelijk eens ons ongenoegen uiten !

  Verenig je op fb en ga starten met protesteren. Breng potten en pannen en fluiten en laat van je horen … niet een keer maar ga door tot andere zich aan gaan sluiten…. ga door totdat de politiek luisteren naar het volk.

  11 likes
 8. Ik ben erg blij met dit artikel in Nederlandse media.
  Maar het is wel erg onvolledig.
  Hiillery verdedigde pedofielen als advocaat, treiterde de vrouwen die door Bill Clinton waren verkracht om hen de mond te snoeren, vanuit haar advocaten bureau, houdt zich bezig met satanisme, verkocht samen met Bill Amerikaanse militaire geheimen aan China, verkocht 20% van de Amerikaanse Uranium winning aan Rusland, wordt samen met Bill verantwoordelijk gehouden van tientallen moorden waaronder top-ambtenaar Vince Foster.
  FBI, politie en officiers in het leger proberen hen al meer dan 20 jaar te arresteren, maar hun netwerk is te machtig. Ze worden beschermd, want zijn Jezuïeten Alumni.

  9 likes
 9. De onvervalste Wiki-leaks leggen het als onweerlegbare feiten midden op straat. Elk nuchter en weldenkend mens weet dan meer dan voldoende, de FBI ten spijt die met droge ogen beweert dat er niets aan de hand zou zijn. Daarmee diskwalificeert het hele zootje zichzelf om verder nog serieus genomen te worden.
  Je hoeft toch geen genie te zijn om het bedrog van meet af aan duidelijk te zien, hoe kan het toch zijn dat dat gespuis er toch nog zo lang mee wegkomt ? We leven onderhand in één grote openbare psychiatrische inrichting zo lijkt het bijna.

  6 likes
 10. In Nederland proberen ze nu ook aan land voet te krijgen, met Rutte aan het hoofd. 50 jaren Socialisme was ook geld verspilling. Wat is goed!? Messiah.

  5 likes
 11. Heerlijk dat de beesten en hun gedrag bij naam genoemd worden. Als hun beerput en ook die van Obama echt los gaan valt iedereen van zijn stoel.

  5 likes
 12. Ik ben benieuwd hoe lang het duurt totdat we het gaan hebben over de “Trump-dynastie” en de vele schandalen daaromheen.
  De eerste rechtszaken wegens fraude en aanranding lopen al.

  5 likes
 13. Wat Syrië betreft lijkt de theorie van @Faith nader bezien waarheid te zijn. Daar is inmiddels duidelijk dat het kwaad uiteindelijk steeds het onderspit moet delven en dat de laatste onafhankelijke en seculiere staat in het Midden-Oosten zich ondanks alle aanvallen nog steeds weet te handhaven. Eigenlijk ongelooflijk als ook geweldig tegelijk, alleen erg van al die mensenlevens die deze westerse smerigheid moeten kosten.

  https://herstelderepubliek.wordpress.com/2016/11/12/ondertussen-in-syrie/

  5 likes
 14. Ik las net dat de kiesmannen nog moeten gaan stemmen, zal toch niet zo zijn dat Killary alsnog als winnaar uit de bus kan komen? Maar ik hoorde ook een intervieuw van een vrouw die voorgaande verkiezingen voorspelde dat Trump 2 termijnen blijft en dat het heel goed zal gaan tijdens zijn Presidentschap..

  4 likes
  • A. heeft Hillary tot nu toe de meeste stemmen (+630.877) gekregen, en B. zijn de kiesmannen niet vrij in hun keuze, maar moeten ze in de helft van de staten volgens plicht of verplicht stemmen op diegene die de meeste stemmen heeft. Dat is weer te danken aan “The founding fathers” die tóch een vinger in de pap wilden houden, en de verkiezingen niet volkomen vrij wilden geven, bang als ze waren dat het volk anders zou kiezen, en ze hun macht zouden kwijt raken…

   0 likes
   • Er werd ook gevreesd de velen, die soms niet konden lezen of schrijven, moesten stemmen op iemand die ze niet kenden en nooit hadden gehoord of gezien.

    Onze eerste kamer wilde destijds ook niet dor het klootjesvolk gekozen worden, maar door echte notabelen. Dat werden dus de gedeputeerden van de provincie.

    1 likes
 15. Dat is ook mij reactie. De bang makkerij doen jullie net zo hard aan mee

  1 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

coronapandemie

‘Coronapandemie is een soort Joop van den Ende-theaterproductie’

Lange Frans is er heilig van overtuigd ...

michael flynn

Er is iets gaande: Trumps ex-adviseur Michael Flynn betuigt steun aan QAnon

Er is iets gaande in de Verenigde ...