CoronaBuitenland

Kijk en huiver: hel brak los nadat deze arts gevallen van vaccinatieschade meldde

Help mee door deze info met kennissen op je socials te delen!

De Canadese arts Charles Hoffe begon in 2021 net als veel van zijn collega’s met het vaccineren tegen corona. Hij gaf 900 mensen het Moderna-vaccin. Al snel ging het mis.

Twee van zijn patiënten kregen een anafylactische shock. Dat gebeurde bij een 38-jarige vrouw, een kwartier na de prik. Haar tong en keel zwollen op en ze had moeite met ademhalen. Daarna was ze zo uitgeput dat ze drie weken lang elke dag tot vijf uur ’s middags sliep. Een week na de prik trad bij haar ook aangezichtsverlamming op.

---Lees verder na dit advertentieblokje---

Een andere patiënt, een 81-jarige vrouw, zei tegen Hoffe dat ze zoveel pijn had door de vaccinatie dat ze niet meer wilde leven.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Indien nodig gestraft

Eén van zijn patiënten overleed zelfs na de vaccinatie. De man klaagde nadat hij was ingeënt over kortademigheid. Enkele weken na de prik overleed hij plotseling.

De bezorgde arts stuurde een e-mail naar de mensen die betrokken waren bij de vaccinatiecampagne en pleitte ervoor de uitrol te pauzeren. Dat deden ze niet. Sterker nog: ze stuurden brieven rond waarin ze beweerden dat de uitspraken van Hoffe over vaccinatieschade onjuist waren en dat er geen bewijs was voor de schade.

De vereniging van artsen stuurde bovendien een brief naar alle artsen waarin werd gedreigd dat iedere arts die tegen het narrartief ingaat, zal worden onderzocht en indien nodig gestraft.

Ze mogen niets zeggen

Ze zeiden dus tegen artsen dat ze bewijs voor vaccinatieschade niet mochten publiceren, aldus Hoffe tijdens de National Citizen’s Inquiry.

Als je je afvraagt waarom er nog mensen zijn die de media geloven: artsen zijn gewaarschuwd dat ze geen vraagtekens mogen zetten bij het narratief. Ze zijn te bang, ze moeten hun gezin onderhouden, ze willen hun licentie niet verliezen. Ze willen niet worden onderzocht, zoals ik, zei hij. “Ze mogen niets zeggen.”

Letterlijk gecensureerd

Arts Hoffe diende uiteindelijk 14 meldingen van bijwerkingen in. Bij elke melding kreeg hij te horen: dit is geen vaccinatieschade, maar toeval. Er werd ook bij gezegd dat de patiënten hun volgende prik moesten halen. Ze belden die patiënten zelfs op.

“Ik ontdekte dus dat het onmogelijk was om gevallen van vaccinatieschade te melden omdat ze letterlijk worden gecensureerd,” benadrukte hij.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.8 210 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel belangrijk?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

63 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
E. Schrieder
E. Schrieder
7 maanden geleden

Artsen leggen een eed af, om de mensen te helpen. Als de politiek zich ermee bemoeid weet men genoeg. Het deugd niet.

Jan
Jan
7 maanden geleden

Ik kan mijn waaarheden niet in leugens veranderen , zijn er andere die dat wel kunnen ? Geld koopt het geweten van veel mensen af of angst. Wat ben jij waard ?

prikkie-nie
prikkie-nie
7 maanden geleden

Daar ben je nu arts voor geworden, je wordt zo aan de kant gezet, door mensen die geen medische achtergrond hebben! Bil Gates, en die kerel van de WHO, het is te triest van woorden, je komt alleen te staan!!

Guerilla
Guerilla
7 maanden geleden

Je vraagt je af hoeveel Nederlandse artsen onder druk zijn gezet (ja we kennen al dr. Elens) en door wie? Ja dat weten we ook. Hier is opnieuw een bewezen criminaliteit aangetoond en dat kan ook in Nederland. Als alle corrupte regeringen dit blijven verzwijgen, ben ik gerechtigd op te roepen om deze kwaadaardige gezwellen op te pakken, en ja desnoods met geweld, de maat is vol. We hebben het lang genoeg TE lijdzaam aangezien. En deze kwaadaardige personen en instituten dienen gestraft te worden. Dit is klinkklaar een genocide.

Back to top button
63
0
We lezen graag je reactie!x