Mens en Dier

Oud-minister Kamp (VVD): ‘Als Rutte wat zegt, dan geloof ik hem daarin’

Help mee door dit met jouw kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Coronaminister Hugo de Jonge noemde het ‘wappiegeluid’ van FVD in een interview met het AD ‘gevaarlijk’. Voormalig VVD-minister Henk Kamp sluit zich aan bij de uitspraken van De Jonge. “Het is heel slecht dat dit soort flauwekul in de Kamer wordt verkondigd,” zei hij in WNL Op Zondag.

“Je moet als Kamerlid de regering controleren die druk is met het bestrijden van een wereldwijde pandemie. Je moet ophouden met die pandemie ontkennen en allerlei andere flauwekul verkondigen,” voegde hij toe.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png


Kamp deed nog enkele opmerkelijke uitspraken in het televisieprogramma. Woensdag vindt er een debat plaats met ex-verkenners Jorritsma en Ollongren over de uitgelekte notities waaruit bleek dat de positie van Pieter Omtzigt onderwerp van gesprek is tijdens de verkenning.

Bananenmonarchie

Oud-Kamervoorzitter Frans Weisglas zei er rekening mee te houden dat er nieuwe verkiezingen moeten worden gehouden. Martijn de Greve, presentator van het programma Haagse Lobby, zei in WNL Op Zondag ook dat je misschien wel nieuwe verkiezingen moet houden als blijkt uit het debat dat de tekst over Omtzigt van Rutte of Kaag komt.

“Ach kom toch, je kunt toch niet twee weken nadat er verkiezingen zijn gehouden, speculeren over nieuwe verkiezingen? We zijn toch geen bananenmonarchie?” reageerde Kamp.

Als Rutte zegt ‘het is zo’, dan is het zo

De Greve vroeg de oud-minister of hij zich kan voorstellen dat je met nieuwe verkenners een formatieproces ingaat als blijkt dat Rutte en/of Kaag hebben gezegd dat Omtzigt een functie elders moet krijgen.

“Daar ga ik helemaal niet over praten omdat Rutte heeft gezegd dat dat niet zo is,” zei Kamp. “Als Rutte wat zegt, dan geloof ik hem daarin. Ik ken die man al heel lang. Als hij zegt ‘het is zo’, dan is het zo.”

4.3 27 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit interessant?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

145 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Marcel
Marcel
3 jaren geleden

Kamp, ook zo’n meeloper. Slecht volk

Joop
Joop
3 jaren geleden

De ene ezel dekt de andere ezel

pien
pien
3 jaren geleden

Als een koe boe roept dan is het zo.

H. Vaes
H. Vaes
3 jaren geleden

Wat is die Kamp toch een zielig mens. Heel Nederland weet met zekerheid dat Rutte overal over liegt en bedriegt zelfs het grootste deel van de vvd ers weet dat . Maar Kamp….slijm slijm wat een slijmerd is die eikel.

Back to top button
145
0
We lezen graag je reactie!x