Mens en Dier

Kijk: Europarlementariër laat geen spaan heel van ‘corrupte’ Von der Leyen, maar dan wordt haar microfoon dichtgedraaid

Help door deze info met je vrienden op je social media te delen!

Europarlementariër Christine Anderson haalde afgelopen woensdag in het Europees Parlement snoeihard uit naar EU-baas Ursula von der Leyen.

Von der Leyen onderhandelde per sms met de Pfizer-directeur een contract uit ter waarde van 35 miljard euro. Vroeger noemde men dat vriendjespolitiek, zei Anderson.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

(Video verwijderd? Klik hier...)

Haalt lacherig haar schouders op

Het Europarlementslid wees erop dat ze nog altijd weigert alle documenten hierover vrij te geven, niet wil verschijnen voor de coronacommissie en verzoeken van de Ombudsman stelselmatig negeert.

De Europese Rekenkamer tikte Von der Leyen op de vingers, maar daar haalt ze lacherig haar schouders over op.

Rode kaart

Volgens Anderson is het hoog tijd om de voorzitter van de Europese Commissie de rode kaart te geven.

“Het is al erg genoeg dat de Commissievoorzitter corrupt is, maar een parlement dat deze corruptie toedekt is dat net zo goed…” zei de Europarlementariër nog, waarna de voorzitter haar microfoon dichtdraaide, met als argument ‘OK, that’s it. OK, no more’.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.9 249 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

83 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Klaas Vaak
Klaas Vaak
1 maand geleden

In alle eu-parlementen zitten voorzitters die de mikrofoon dichtdraaien zodra de waarheid qua corruptie en misdaad aan het licht wordt gebracht.
En het volk kijkt ernaar en slaapt verder….vooralsnog.
De chaos breekt pas uit, als er niets meer te drinken en te eten is, als verdorsting en verhongering op gang worden gebracht.
En ook dat gaan de schapen meemaken….maar dan nog keren ze zich dan tegen elkaar i.p.v. de criminele overheden.

Annette
Annette
1 maand geleden

ONGELOOFLIJK, zou je in eerste instantie denken. Maar…. in deze satanische wereld, waar wij helaas heden ten dage in leven, natuurlijk 100% te begrijpen.

Ursula Von der Leyen is niets anders dan het poppetje aan het touwtje, dat daar met opzet is neergezet in het Europese Parlement.

Zij is ZEKER niet vanwege haar kwaliteiten gekozen, simpelweg omdat zij überhaupt geen kwaliteiten heeft.

Als ik het mij goed herinner, is zij een aantal jaren geleden minister van defensie geweest. En daar bakte zij er ook al helemaal niets van. Al het militaire personeel heeft, toen zij vertrok, in gedachten de vlag uitgehangen.

NU houdt zij al enige jaren een slooptocht binnen het Europese Parlement. En er zijn maar weinige mensen, die haar kunnen tegenhouden.

Christine Anderson is zo’n kanjer van een vrouw, die nog steeds als een pitbull de geweldige misstanden van dat Duitse wijf aan de orde wil stellen, maar ja, als de voorzitter vervolgens haar microfoon dichtdraait, dan is zij, in ieder geval op dat moment, uitgesproken.

Het hele verhaal over de sms-jes tussen Von der Leyen en de Pfizer-directeur is natuurlijk ronduit een grove schande. Maar ja, dat zijn we tegenwoordig zo langzamerhand wel “gewend”.

Het KWAAD regeert. In ieder geval binnen Europa. En zolang dat gebeurt, houden misselijk makende figuren, zoals Ursula de heks, de macht in handen.

Het zal van binnenuit moeten gebeuren. Dus tientallen fantastische vrouwen, zoals Christine Anderson. EN tientallen fantastische mannen, zoals Marcel de Graaff.

dna
dna
1 maand geleden

von der nazi staat altijd op een scherm. bestaat die rat wel?

Piet
Piet
1 maand geleden

Een grote corrupte bende in Brussel. En dan van de gewone burger verlangen dat hij / zij 100% bespioneerd moet worden in het belang van …., CO2 voetafdruk, wat er uitgegeven wordt, waariaan, wat er gegeten wordt, 15 minutensteden,, straks niet meer mogen reizen, autootje weg, geen eigendom meer (in 2030 bezit u niets meer enz.), en natuurlijk de cbdc om je als slaaf te maken van de Roverheid.
Nexit .nu en ook uit al die walgelijke globalistische organisaties,

Back to top button
83
0
We lezen graag je reactie!x