Chemtrails

We moeten het hebben over de dingen die ze in de lucht sproeien

Help door deze info met je vrienden op je social netwerk te delen!

Een nieuwe wet in de Amerikaanse staat Tennessee die geo-engineering binnen het luchtruim verbiedt, maakt de tongen los. De term is mainstream geworden en geen complottheorie meer.

Officieel wordt er geëxperimenteerd om ‘klimaatverandering’ terug te draaien, maar er wordt al heel lang ‘geknoeid met het weer’, zoals de Nederlandse astronoom Ralf Vandebergh dat in 2012 in een artikel in de krant De Limburger noemde.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Historicus Laura Slot noemt nog enkele voorbeelden. Onder de deelnemers van een internationaal symposium in Gent in mei 2010 was het bekend dat de modificatie van cirruswolken al jaren aan de gang was.

Potje Tipp-Ex

Al in 1915 maakte Charles Hatfield in Californië een geheime mix van 23 chemicaliën waar wolken en regen mee werden gemaakt. Nadat het in de lucht werd gegooid, viel er 17 dagen lang hevige regen, met dodelijke overstromingen tot gevolg, schrijft Slot in een artikel op de website van publicist Sietske Bergsma.

Daarnaast werd Wilhelm Reich in de jaren vijftig door de Amerikaanse overheid gearresteerd – en zijn werk geconfisqueerd – nadat hij had aangekondigd een apparaat te hebben uitgevonden waarmee wolken en regen gemaakt konden worden, de ‘Cloudbuster’. Zeventig jaar later zijn vrijwel alle overheidsdossiers over zijn zaak nog steeds geheim, weet Slot. “Er zijn talloze voorbeelden zoals deze in de geschiedenis.”

Afgelopen weekend zou het in Groot-Brittannië stralend weer worden, maar zaterdagmiddag zag de lucht eruit alsof iemand met een potje Tipp-Ex in de weer was geweest.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Toxische puinhoop

“Ik zag het met mijn eigen ogen en ik weet dat het normaal noch gezond is,” zei journalist Sonia Poulton in haar show op TNT Radio. “Onze lucht was een witte, toxische puinhoop.”

Poulton kreeg foto’s van luisteraars uit Schotland, Ierland, Wales en andere delen van Groot-Brittannië. Ze zeiden allemaal dat de strepen waren getrokken in een dambordpatroon en dat het hier gaat om geo-engineering oftewel weerbeïnvloeding.

De journalist heeft de afgelopen 10 jaar met talloze mensen over dit onderwerp gesproken. Ze sprak met piloten die zeggen dat chemtrails niet bestaan en dat het contrails zijn, maar ook met onderzoekers en insiders die haar verwezen naar literatuur over experimenten met geo-engineering, ook in Groot-Brittannië.

Het volste recht

Er zijn geheime overheidsdocumenten naar buiten gekomen die bevestigen dat deze experimenten hebben plaatsgevonden.

Het is niet alsof overheden er geheimzinnig over doen. De website van de Britse overheid staat vol met verwijzingen naar geo-engineering. In 2010 kwam de overheid met een rapport waarin werd geadviseerd om geo-engineering ‘meer prioriteit te geven’, in lijn met de Sustainable Development Goals van Agenda 2030, merkt Poulton op.

“Ik ben al heel lang geïnteresseerd in dit onderwerp en er is veel bewijs dat suggereert dat onze luchten zijn veranderd,” zegt de journalist. “Als het contrails waren, zou dit iedere dag gebeuren, maar dat is niet het geval. Wij hebben het volste recht om te vragen wat er in onze luchten gebeurt.”

De Britse journalist Lewis Brackpool gaat zich ook op dit onderwerp storten en heeft een hele reeks Woo-verzoeken ingediend bij de overheid en diverse instituten.


Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.8 174 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit waardevol?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

91 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Mikkie
Mikkie
1 maand geleden

De elite ademt die lucht toch ook in?
Of zat er in hun zgn corona spuit alvast een tegengif?
En wat komt er op onze groente en fruit…beter maar een kas, dus…

Overlever van toen..
Overlever van toen..
1 maand geleden

Er wordt al met het weer “geknoeid” noch van voor de Vietnam oorlog!
Dit om beter radarzicht te verkrijgen door die nazi-amerikanen 😡

ralf
ralf
1 maand geleden

je hoeft alleen maar naar boven te kijken om de feiten te zien.
ik had lang het voornemen om mij eens in te lezen in chemtrails uit interesse, maar het is nu wel duidelijk zo

C Nagel
C Nagel
1 maand geleden

Door middel van Straling=5G ons voedsel met chemisch sproeien in drinkwater toevoegingen in producten de tv fake nieuws….dit is een grote leugen…alles doen om de MACHT te houden.Deze mensen willen minder mensen dat lukt ze zo aardig…bewijs dat ik ????ongelijk heb…waarom die kleine lettertjes fijne avond

Cor ( alles te bezien in algemene zin.

Back to top button
91
0
We lezen graag je reactie!x