Het Complot

Mijn broer werd op 9/11 vermoord door de Amerikaanse overheid. Nabestaande opent doofpot in dit interview

Help door dit met kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Brit Matt Campbell verloor op 11 september 2001 zijn broer Geoff. Bij de aanslagen in New York kwamen in totaal 67 Britten om het leven.

De 31-jarige Geoff had op 9/11 een vergadering op de 106e verdieping van de noordelijke toren. Hij woonde met zijn verloofde in een appartement in Manhattan.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Pas een jaar later werden tussen het puin fragmenten van een schouderblad gevonden waarin het DNA van Geoff werd aangetroffen.

Verdoezelen

Matt gelooft niet dat vier vliegtuigen zijn gekaapt door handlangers van Osama bin Laden. Hij stelt dat er sprake is van een enorme cover-up om de waarheid te verdoezelen.

“Er zijn zoveel vragen die het Amerikaanse en Britse establishment weigeren te beantwoorden,” zegt hij.

“Mijn broer en duizenden anderen zijn op 9/11 vermoord en dat is vervolgens in de doofpot gestopt,” voegt hij toe.

Meerderheid

Uit een peiling door Live Science vorig jaar blijkt dat de meerderheid van de Amerikanen (53 procent) gelooft dat de Amerikaanse overheid belangrijke informatie achterhoudt over 9/11.

Daarnaast heeft een onderzoeksteam van de Universiteit van Alaska deze week na twee jaar forensisch onderzoek geconcludeerd dat WTC7 niet kan zijn ingestort door brand.

Professor David Ray Griffin stelt bovendien in een nieuw boek dat ‘geloven dat dit gebouw is ingestort zonder hulp van explosieven hetzelfde is als geloven in wonderen’.

Operation Northwoods

Griffin, Matt en anderen vragen zich af of de aanslagen een kopie waren van Operation Northwoods, een samenzweringsplan uit 1962 van de Amerikaanse overheid tot aanslagen onder valse vlag.

President Kennedy stak hier uiteindelijk een stokje voor en gaf documenten over de operatie vrij.

Professor Griffin geloofde in eerste instantie het officiële verhaal, tot hij op eigenaardigheden begon te stuiten.

Putopties

Hij begon zich af te vragen waarom de gekaapte vliegtuigen niet werden onderschept door gevechtstoestellen.

Hij vond het ook vreemd dat er zo extreem veel putopties waren gekocht op aandelen van Morgan Stanley Dean Witter, de bank die in het WTC gevestigd was, en American en United Airlines.

Iemand verdiende hier miljoenen aan.

Explosies

Professor Griffin kwam tot de conclusie dat de Twin Towers zijn opgeblazen. Brandweermannen hoorden explosies voordat de torens instortten.

“Er was een explosie,” zei brandweerman Richard Banaciski. “Het zag er net zo uit als op tv, als ze gebouwen opblazen. Al die explosies waren rond het hele gebouw te zien.”

Collega Kenneth Rogers hoorde de explosies ook. Hij zei: “Er was een explosie in de zuidelijke toren, verdieping na verdieping. De ene verdieping na de andere.”

“Ik dacht dat het een bom was omdat het synchroon leek te lopen,” voegde hij toe.

Boem, boem, boem

En brandweerchef Dennis Tardio zei: “Ik hoorde een explosie en keek naar boven. Boem, boem, boem. Ik kon niet geloven wat ik zag. Het gebouw kwam naar beneden.”

Ooggetuigen zeiden dat ze ook explosies hoorden toen WTC7 naar beneden kwam. Toch concludeerde het Amerikaanse overheidsinstituut NIST dat er geen bewijs was voor gecontroleerde sloop.

Volgens het NIST is het gebouw ingestort door brand, maar de Universiteit van Alaska zegt nu dat dat niet mogelijk is.

Medeplichtig

Maandag verzamelen Matt en andere Britten die niet in de officiële versie van 9/11 geloven zich buiten het hoofdkwartier van de BBC om te protesteren.

“Ik denk dat mijn broer Geoff en vele anderen zijn vermoord,” zegt hij. “De BBC is medeplichtig aan het in de doofpot stoppen van dit incident.”

[Daily Mail]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

15 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
predator
predator
6 jaren geleden

Allereerst vind ik het nog steeds vreselijk voor de nabestaande en wens ik de mannen heel veel succes.Word tijd dat de zaak eens heropend word en de daadwerkelijke daders opgepakt worden…!!!

Denker
Denker
6 jaren geleden

Alleen al de mistireuze dood van Bin laden doet al vermoeden dat er iets niet klopt. Public enemy nr 1 .
En als ze hem dan eindelijk hebben, schieten ze hem dood en begraven ze hem in zee. En de wereld die dagelijks gevoed is met deze(terrorist) heeft er niks van mogen zien. Je zou toch verwachten dat er een proces plaats zou vinden zodat iedereen Bin laden in het beklaagde bankje zou zien , dit hele zaakje stinkt en bij onze elite kun je de graad van granwizzard behalen als je iets voor elkaar krijgt zonder dat er bewijs is wie er achter zit. Ik denk dat er meerder zijn die de titel behaald hebben, en daarbij ook nog eens hun zakken flink hebben gevuld.

Yoepie
Yoepie
6 jaren geleden

Ik heb ooit één dag na de aanslag een filmpje gezien op het internet waar de brandweerman over beschreef. verdieping na verdieping werd opgeblazen en kwam omlaag. Toen wist ik al dat de waarheid ver te zoeken zou zijn. Ik heb het filmpje ook maar één keer gezien. en alleen die avond.
Die dag van de aanslag zat ik in de avonduren te chatten met de vele Amerikanen, daar was een new Yorker die helemaal van slag afwas. Wist niet wat ie meer moest doen. Wou helpen en bleef maar chatten. Heb toen div. keren achter elkaar ingetypt. Go help your brothers. go go. Zal het nooit vergeten. Yes Yes I’m gowing .. I’m gowing. plots was ie weg.

Herman Gooijer
Herman Gooijer
6 jaren geleden

Er verdwijnen idd filmpjes.
Zo was er ooit een film op internet waar een gevechtshelikopter van de VS een bus vol kinderen in Irak bestookt. Weg film.

Back to top button
15
0
We lezen graag je reactie!x