Mens en Dier

Kijk: Europarlementariër legt de hypocrisie van Rutte bloot

Help anderen door dit met jouw vrienden op je social netwerk te delen!

Sinds 2019 ondervinden burgers de klimaatagenda van commissaris Frans Timmermans, de Europese Green Deal: een agenda van CO2-belastingen en steeds strenger wordende klimaat- en milieuwetten die boeren en burgers verstikken. Dat zei Europarlementariër Michiel Hoogeveen in het Europees Parlement.

“In Nederland is nu een rood-groen syndicaat opgestaan dat van mening is dat dit nog niet ver genoeg gaat. Dit syndicaat pleit voor nog meer belastingen, bureaucratie, wetten en regels,” voegde hij toe.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

(Video verwijderd? Klik hier...)

Tijd voor verandering

“Premier Rutte waarschuwt terecht voor deze linkse wolk. Het was echter premier Rutte die commissaris Timmermans in 2019 op de Europese klimaatpost wilde hebben en zijn benoeming als een belangrijke mijlpaal beschouwde,” aldus Hoogeveen.

“Brussel loopt vaak voor op de nationale politiek. Laat dit de komende maand niet het geval zijn. Het is tijd voor een realistisch rechtse koerscorrectie. Het is tijd voor verandering,” benadrukte het Europarlementslid.

Laat u niets wijsmaken

Over PvdA en GroenLinks zei Rutte onlangs: “Als ze de grootste partijen worden, ontwikkelen ze enorm veel zelfvertrouwen en ik vind dat de VVD die beweging nu al moet stoppen. Als de coalitie er een meerderheid krijgt, of daar in de buurt komt, kun je veel rustiger beleid voeren. We hebben geprobeerd die linkse wolk eronder te krijgen, maar het komt weer terug.”

Hoogeveen schrijft op Twitter: “Laat u niets wijsmaken. Een stem op de VVD is een stem op gure, groene belastingverhogingen.”

4.8 139 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie goed?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

70 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
theo
theo
1 jaar geleden

bs, uitslag is al klaar en posities zijn al verdeeld. U krijgt alleen nog even het idee dat u voor een democratie mag stemmen…

John Kuhles
John Kuhles
1 jaar geleden

Psychopathische Control Freaks kennen geen grenzen

A van der Klooster
A van der Klooster
1 jaar geleden

Nooit op de VVD gestemd ,zal ook nooit gebeuren .

Guus Velraeds
Guus Velraeds
1 jaar geleden

De VVD WEF “elite” zit vol in de groene agenda.

Je moet wel gek zijn.

Back to top button
70
0
We lezen graag je reactie!x