Buitenland

Labour-lid: “De moderne staat Israël is een schepping van de Rothschilds, niet van God”

Help door deze informatie met anderen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In Groot-Brittannië is ophef ontstaan over een illustratie die door een lid van de Britse Labour-partij op Facebook is geplaatst. Andy Slack, een raadslid uit het district Chesterfield, postte een plaatje van een Israëlische militair met een haakneus en bebloede mond met daaronder de tekst: “De moderne staat Israël is een schepping van de Rothschilds, niet van God.”

“Wat ze nu met het Palestijnse volk doen is PRECIES wat ze in gedachten hebben voor de hele wereld,” stond er nog bij. De afbeelding verscheen voor het eerst op de website Smoloko.com. “Vandaag een Palestijns kind, maar al gauw uw kind,” aldus de begeleidende tekst.

De Britse politieke website Guido Fawkes besteedde aandacht aan het Facebookbericht van 30 september, waarna het gelijk werd verwijderd van Slacks pagina. Het raadslid is ook geschorst.

Labour-lid: "De moderne staat Israël is een schepping van de Rothschilds, niet van God"

Onderzoek

Slack heeft op Facebook zijn verontschuldigingen aangeboden voor het plaatsen van de afbeelding. Hij zegt de Palestijnen in bezet gebied te steunen, maar niet tegen het joodse volk te zijn. De Labour-partij wilde niet reageren.

Het afgelopen jaar zijn diverse leden van de Labour-partij geschorst wegens het plaatsen van soortgelijke berichten. Labour-leider Jeremy Corbyn liet vervolgens onderzoek doen naar antisemitisme binnen de partij.

Onderzoeksleider Shami Chakrabarti concludeerde in haar rapport dat Labour niet doorspekt is van antisemitisme of andere vormen van racisme, maar erkende dat er binnen de partij ‘soms een giftige sfeer is’.

Zionisme

Eerder schorste de Labour-partij oud-burgemeester van Londen Ken Livingstone omdat hij in een interview met de BBC zei dat Adolf Hitler in 1932 pleitte voor een verhuizing van de Joden naar het gebied dat later Israël zou worden.

“Hij steunde het zionisme voordat hij doordraaide en uiteindelijk zes miljoen Joden vermoordde,” zei Livingstone. In een reactie zei hij dat hij nog nooit een lid van Labour antisemitische uitspraken had horen doen.

[Jerusalem Post]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
29 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Derek
Derek
5 jaren geleden

De Labour leden geven steeds meer geluiden!

Jaya
Jaya
5 jaren geleden

Als wel een schepping van de goden, kosmonauten, meesters en hoge wetenschappers.

Dinges
Dinges
5 jaren geleden

En hij slaat de spijker ermee op z’n kop!
Het is precies zoals het er staat.

Wim
Wim
5 jaren geleden

PvdA van Engeland, socialisten geloven zo ie zo niet in God, ja wat is nieuw.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

29
0
We lezen graag je reactie!x