Homepagina » Buitenland » Labour-lid: “De moderne staat Israël is een schepping van de Rothschilds, niet van God”
Labour-lid: "De moderne staat Israël is een schepping van de Rothschilds, niet van God"

Labour-lid: “De moderne staat Israël is een schepping van de Rothschilds, niet van God”

In Groot-Brittannië is ophef ontstaan over een illustratie die door een lid van de Britse Labour-partij op Facebook is geplaatst. Andy Slack, een raadslid uit het district Chesterfield, postte een plaatje van een Israëlische militair met een haakneus en bebloede mond met daaronder de tekst: “De moderne staat Israël is een schepping van de Rothschilds, niet van God.”

“Wat ze nu met het Palestijnse volk doen is PRECIES wat ze in gedachten hebben voor de hele wereld,” stond er nog bij. De afbeelding verscheen voor het eerst op de website Smoloko.com. “Vandaag een Palestijns kind, maar al gauw uw kind,” aldus de begeleidende tekst.

De Britse politieke website Guido Fawkes besteedde aandacht aan het Facebookbericht van 30 september, waarna het gelijk werd verwijderd van Slacks pagina. Het raadslid is ook geschorst.

Labour-lid: "De moderne staat Israël is een schepping van de Rothschilds, niet van God"

Onderzoek

Slack heeft op Facebook zijn verontschuldigingen aangeboden voor het plaatsen van de afbeelding. Hij zegt de Palestijnen in bezet gebied te steunen, maar niet tegen het joodse volk te zijn. De Labour-partij wilde niet reageren.

Het afgelopen jaar zijn diverse leden van de Labour-partij geschorst wegens het plaatsen van soortgelijke berichten. Labour-leider Jeremy Corbyn liet vervolgens onderzoek doen naar antisemitisme binnen de partij.

Onderzoeksleider Shami Chakrabarti concludeerde in haar rapport dat Labour niet doorspekt is van antisemitisme of andere vormen van racisme, maar erkende dat er binnen de partij ‘soms een giftige sfeer is’.

Zionisme

Eerder schorste de Labour-partij oud-burgemeester van Londen Ken Livingstone omdat hij in een interview met de BBC zei dat Adolf Hitler in 1932 pleitte voor een verhuizing van de Joden naar het gebied dat later Israël zou worden.

“Hij steunde het zionisme voordat hij doordraaide en uiteindelijk zes miljoen Joden vermoordde,” zei Livingstone. In een reactie zei hij dat hij nog nooit een lid van Labour antisemitische uitspraken had horen doen.

[Jerusalem Post]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Derek schreef:

  De Labour leden geven steeds meer geluiden!

 • Jaya schreef:

  Als wel een schepping van de goden, kosmonauten, meesters en hoge wetenschappers.

 • Dinges schreef:

  En hij slaat de spijker ermee op z’n kop!
  Het is precies zoals het er staat.

 • Wim schreef:

  PvdA van Engeland, socialisten geloven zo ie zo niet in God, ja wat is nieuw.

 • Eelke Piers schreef:

  In de Bijbel wordt alleen maar de wederoprichting van Israël voorspeld. Wie dat dat doet is niet interessant.
  God Wil en het gebeurt. Trouwens het gebeurt niet vaak dat God zelf ingrijpt of iets doet. Ook de mens is gemaakt om het Paradijs te onderhouden en uit te breiden over de hele aarde

 • Bery schreef:

  Het is toch al vreemd dat hij gelijk word geschorst. Bedoel als hij dat over een Arabische land had gezegd dan was dat geen probleem geweest.
  Die smerige Zionisten bah bah bah.
  Echt als je ze in de maal molen zou gooien en vervolgens aan de honden zou voeren dan zou ik zeggen dat is dierenmishandeling. Zielig voor de honden.

  • René van Zalk uut the Middle of Nowhere schreef:

   De Joden zijn de rechtmatige eigenaars van het land tussen de middellandse zee en de rivier de Jordaan, en van Libanon tot Egypte, incl geheel (oost en west) Jeruzalem. Hier liggen de roots van de Joden.

   • Elise49 schreef:

    Dat zegt niks. Lees jodendom wiki. Stamvader abraham. Stamvader van moslims/christenen en joden. Jeruzalem was een stad waarbij alle volkeren te samen kwamen om te handelen/te leven. De zeven poorten zijn hier nog het bewijs van. Je zou het een metropolische stad kunnen noemen. Het wordt ook wel niemandsland genoemd. Het zijn de machthebbers die het steeds overnamen. Daarna kwamen pas de geloven weer om de hoek kijken. Die zich door de ruzies/oorlogen sterk gevormd waren. Jezus zou/zal door die ene poort weer terugkomen. Moslims hebben die dichtgemetseld enz. We spreken eigenlijk over een familie ruzie, als je de stamboom van Adam en Eva/Noach aanhoudt.
    Leuk weetje. De heilige grafkerk in Jeruzalem vertegenwoordigt de verschillende stromingen van het christelijk geloof. Het ziet eruit als een sleutel.(plattegrond). De echte sleutel van de deur van deze kerk is in handen van een Palestijn. Jeruzalem is geschonken als erfenis aan de christenen. Wel raar dat de zionisten(ultra neo liberalisme) de dienst uitmaken in huidig Israël. Ze hebben alle huizen/gebouwen/land van de christenen en andere volkeren opgekocht. Dit voelt al niet goed. Zoals vaak gebeurt, gebeuren er dingen over de rug van de gewone mensen. incl. over de rug van de echte Joden.
    Israël is gesticht om grip te krijgen in het midden oosten. NWO streken. Tevens om de messias weer terug te laten komen en om de onafgebouwde tempel(Solomon tijdperk) weer op te bouwen. Volgens de geschriften/heilige boeken komt er eerst een nep messias, daarna komt de echte messias. Vandaar dat die ene poort is dichtgemetseld door de moslims.
    Kortom er wordt geruzied over wat komen zou gaan. Niet beseffend dat ze zelf onderdeel zijn van de uitslag/einddoel. Met uitzondering van hoogpriesters en andere hooggeplaatste figuren in de wereld.
    Land behoort moeder aarde. Dus iedereen mag er komen/leven. Ondergeschikt aan de natuur. Palestijnen hebben dus ook recht om daar te leven. Wonen/woonden daar al generatie lang. Misschien nog wel uit de tijd dat Jeruzalem een open wereld handel stad was.

    • Elise49 schreef:

     Solomon(eerste koning van Jeruzalem) en de stam Reuben wilde beelden blijven eren ipv god(heeft geen gezicht) Zij eerde het beeld van de kalf aan.(volgens mij komt hier de gouden kalf/prijs vandaan). De andere 11 stammen van Israël(gebied) zijn toen afgesplitst. Reuben stam vertrok/vluchtte naar Irak.
     Naar mijn mening zijn die stammen later gewoon weer herenigd. Bewijs: de borstenplaat.
     Overigens hebben de 12 apostelen dezelfde functie als de 12 stammen. En heb je altijd 1 slechterik ertussen. De Judas/de nep messias. Judas wordt vervangen door Mattias de dertiende persoon. 13 het ongeluksgetal. En zo blijft het cirkeltje van gebeurtenissen in de geschiedenis bestaan.

  • Marco schreef:

   Informeer onderstaande

   https://nl.wikipedia.org/wiki/Isra%C3%ABlieten

   Koninkrijk Juda
   1rightarrow blue.svg Zie Koninkrijk Juda voor het hoofdartikel over dit onderwerp.

   Na de dood van koning Salomo werd het Rijk opgedeeld. De stammen Juda, Simeon en Benjamin, samen met de Levieten die de tempeldienst verrichtten, werden bekend onder de naam Koninkrijk Juda, met als hoofdstad Jeruzalem. De inwoners ervan werden Judeeërs genoemd, en op grond van hun godsdienst ‘joden’. Oorspronkelijk waren Judeeërs alleen de leden van de stam Juda maar later werd die naam voor de inwoners van het Koninkrijk Juda gebruikt, waarin ook leden van andere stammen woonden.
   Koninkrijk Israël
   1rightarrow blue.svg Zie Koninkrijk Israël voor het hoofdartikel over dit onderwerp.

   De overige 10 stammen vormden samen het noordelijke rijk, bekend onder de naam Koninkrijk Israël met de nieuwe hoofdstad Samaria, en bleven Israëlieten genoemd worden. Waarschijnlijk omdat zij de grootste groep in bevolkingsaantal bleven. In 722 v.Chr. werd het noordelijke rijk veroverd door de Assyriërs en de meeste inwoners werden weggevoerd naar het Assyrische rijk. Later werd de naam Israëliet een synoniem voor Judeeër (Jood)[bron?] en verdween het oorspronkelijke onderscheid.

 • helder schreef:

  mijn geschiedenisleraar zei altijd dat het al een wonder was dat Israel bestaat tussen al die Arabischelanden.

  • ferrimassi schreef:

   Niet echt een wonder te noemen. 200 kernkoppen en jaarlijks miljarden aan militaire steun uit amerika. Ook destabiliseren ze de buurlanden aan de lopende band. Er is geen enkel bewijs dat het volk dat nu israel bewoond ook maar iets te maken heeft met het volk uit de bijbel. De palestijnen en jordaniërs hebben een rechtmatige claim op dat stuk land.

  • Jets schreef:

   Dat zei mijn leraar ook, maar de meeste mensen vergeten dat IsraHell niet alleen kernwapens heeft, maar ook dat het Midden Oosten de speeltuin is van de US of [email protected]

   En zoals “ferrimassi” ook al aangaf is de “Balfour” declaratie van onschatbare waarde en zou door iedereen gelezen moeten worden (staat op de harde schijf EN heb het gelezen).

 • J. Hofmans schreef:

  Oh ja hoor, meteen schorsen en roepen dat het om antisemitisme gaat. Waarom ook niet? En als het andersom gaat, dan hebben we het over de vrijheid van meningsuiting.

  Ik zeg einde fantasie voor Israhell.

 • Ismaël schreef:

  Het is buitengewoon merkwaardig dat de zionistische joden (zij die zich verheven voelen),beschermd zijn doordat anti-semitisme verboden is.
  Uitsluiting is altijd verboden,maar je mag een hekel hebben aan iedereen op de wereld,behalve die arme arme joden.
  Wanneer je weet dat zij álle media,sociaal democratische partijen,financiële instellingen beheren,en met deze machtsmiddelen de wereldpopulatie manipuleren voor eigen gewin en die van hun vrienden,dan is het woord anti-semitisme niet toereikend.
  Het extreem sociaal nationalisme in Israël,is onmenselijk te noemen,omdat het joodse volk aldaar niets tot zeer weinig op heeft met iedere niet-jood.
  Maar het beloofde volk is een dom volk,wetende dat wat hen is overkomen,zij nu toepassen op Gaza.
  Wellicht is het een idee om het hele (anti)semitische gedachtengoed te laten vallen,en deze terroristen samen met de handlangers in de top een nieuw naam te geven…
  Dat geeft de normale menslievende jood rust.

  Ik ga voor racisten als naam.

  • Hoop maakt z'n eigen magie schreef:

   Zionistische joden voelen zich verheven, maar vertonen het meest on-ethische gedrag denkbaar.

   Prettige mensen (om mee om te gaan bijvoorbeeld) vertonen het tegenovergestelde;
   bescheidenheid, en hoog-ethisch gedrag.

   • Hoop maakt z'n eigen magie schreef:

    Nee, ik heb het mis.

    Ultra-ortodoxe Joden willen ook liever niet in Israel wonen.
    Omdat het teveel (vijandig)gedoe geeft.

    Deze informatie heb ik van een Orthodoxe Jood.
    Ze willen het liefst wonen op een plek waar ruimte is.
    Bijvoorbeeld Australie.

    Tja….uiteindelijk wil ieder mens hetzelfde, in vrede leven.

  • EdoHamm schreef:

   “Pour en savoir qui règne sur vous, il suffit de trouver sur qui vous n’êtes pas autorisé à critiquer”. Voltaire.
   Om te weten wie over jullie regeert, de baas is, is het voldoende om uit te vinden wie jullie niet mogen bekritiseren.

 • ferrimassi schreef:

  https://nl.wikipedia.org/wiki/Balfour-verklaring

  Ik geloof dat ons hetzelfde te wachten staat. Gekoloniseerd worden en uiteindelijk genocide. Hitler werd gesponsord door 1 van de warburg broers. Een familie die zijn kapitaal aan de rothschilds te danken heeft. De andere warburg was sponsor van de amerikaanse oorlogsmachine. De creatie van Israel was het doel van de holocaust. Een permanente slachtoffer status waar ze de westerse wereld mee kunnen chanteren.

 • weg met ons schreef:

  Er bestaat geen (superieur) joods volk, het jodendom is slechts een religie net als iedere andere verzonnen en bijeengeraapte religieuze verhalen en leuke wijsheden opgetekend in boeken die men kan aanhangen en zo is men een jood, een moslim, een christen of iets in die strekking net naar gelang welk label men aanhangt. Verder zijn zionisten pseudo joden die proberen met allerlei trucjes en het grote lijden of onrecht uit het verleden wat religieuze joden is aangedaan kritiek op afstand te houden. https://www.youtube.com/watch?v=vHt3Kvz-dTk

  De staat Israël is dat wat men er van wil maken. Niks heilig, niks god, alles is een kwestie van geloven en zit in de koppen van de mens en het is niet meer dan een verovert stuk woestijn land.

 • iubuntu schreef:

  Zou niet slecht staan in het satire dagblad Charlie Hebdo.
  Maar dat kunnen we niet maken, want dat valt onder antisemitisme.

 • War on Error schreef:

  Over Joden niks dan goeds, daarover geen twijfel.
  De Staat, de BV ISrael, dát is een ander verhaal; de geest van Zionisme druist sterk in tegen de letter en geest van het Jodendom. Niet voor niks dat zoveel Joden de noodklok luiden.
  Teveel om hier op te sommen. Een paar dan:
  Son of Israeli General Exposes Israel’s Lie – Miko Peled: https://www.youtube.com/watch?v=CtQKr6f_Uwk

  “Menachem Begin was leider van de Jewish “Irgun Zvai Leumi” terrorist gang die the British High Commission in Jerusalem opblies in 1946, 91 mensen doodde onder wie 15 Joden …
  Begin werd Prime Minister of Israel. A History of Deception
  Destijds waren de grondleggers van Israel de meest geweldadige misdadigers op de planeet.
  De voormalige M.P.-en, Yitzhak Shamir en Menachem Begin, waren leiders van de Joodse terroristische militia’s die een medogenloze terreur voerden tegen de autochtone Arabieren van Palestina, alsmede tegen de het Britse koloniale gezag in de jaren ’40. “

  Ben-Gurion’s Scandals: How the Haganah and the Mossad Eliminated Jews Naeim Giladi (Author) 2004 https://dogmaandgeopolitics.wordpress.com/2015/01/26/ben-gurions-scandals-how-the-haganah-and-the-mossad-eliminated-jews/ This Internet edition is for free and “fair use” only.

  Het feit dat de meeste Joden beslist NIET in ‘het beloofde land’ willen gaan wonen zegt genoeg. Oder?

  Die afkeer is zelfs zo sterk, dat het plan van systematische vervolging voldoende aansporing vormen om ‘Project ISrael’ te kunnen doen slagen:

  Gilead Atzmon:
  “The document, later labelled as ‘Yinon Plan’, implied that Arabs and Muslims killing each other in endless sectarian wars was, in effect, Israel’s insurance policy
  In France, it was the infamous Jewish ‘philosopher’ Bernard Henri Levy who boasted on TV that ‘as a Jew’ campaigning for NATO intervention, he liberated Libya.
  The message is clear,
  The Open Society Institutes (OSI) wires Soros’s money to Jordan, Palestine and then back to the USA: http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=99274
  Gilad Atzmon, a former Israeli soldier now a writer and an award winning Jazz musician resident in London, where he lives in virtual exile

  “De aanbidding van Hitler stelt ons in staat alle Joden tot het Zionisme te bekeren”
  (Nahum Sokolow, Zionistisch leider, 1933).

  Encyclopedia Judaica: E. Marcus, in: Yad Vashem Studies, “HAAVARA, a company for the transfer of Jewish property from Nazi Germany to Palestine. The Trust and Transfer Office Haavara Ltd., was established in Tel Aviv, following an agreement with the German government in August 1933, to facilitate the emigration of Jews to Palestine ”

  “The Zionists saw this agreement as a way of attracting Jews to Palestine.
  For a time the Nazi program of making Germany Judenrein and the Zionist policy of seeking olim coincided.”
  http://www.jewishvirtuallibrary.org/jsource/judaica/ejud_0002_0008_0_08075.html

  “In yet another example of the Jewish lobby’s control over UK politics: Hitler did support Zionism.
  He personally approved the “Transfer Agreement” with the World Zionist movement to expedite the transfer of Jews from Germany to Palestine –
  and Himmler’s SS also enthusiastically supported the Zionist project.”

  Het taboe cultiveren; zelfs strafbaar stellen, van het memoreren van uitvoerig gedocumenteerde feiten uit onze geschiedenis, bewijst uiteraard dat er alles aan gelegen is om ons de mond te snoeren.

  De geschiedenis loopt rechtstreeks door in het heden:
  According to Israel Shamir:
  Palestine is not the ultimate goal of the Jews, the world is.
  http://en.wikipedia.org/wiki/Israel_Shamir\l “Views”
  De-spiritualized and uprooted, homeless and lonely, yesterday’s Masters of the World [WASPs] will become slaves in all but name http://www.amazon.com/Cabbala-Power-Israel-Shamir/dp/1419692429/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=books&qid=1228021600&sr=1-1

  “The neocons,” Gilad Azmon comments cuttingly in a recent book,
  “transform the American army into an Israeli mission force.” http://www.gilad.co.uk/storage/41lowSAXiEL._SL500_AA300_.jpg?__SQUARESPACE_CACHEVERSION=1313090751311

  Wat AIPEC is in de VS, is het EJC in de Europese Commissie.
  Labour is corrupt tot op het bot, gelijk aan ‘Bilderberg’ PvdA:
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=132480

 • frans schreef:

  Doel en opdracht van het bijbelse volk was; de christus-Jezus voort te brengen.
  De missie van dit volk was toen volbracht.
  En wat je dan natuurlijker wijs ziet is, dat als een volk zijn missie heeft volbracht het uiteen valt.
  We zien dat de staat Israel die onvruchtbaar daar in de woestijn ligt geen toekomst heeft.
  Zij wachten op de verlosser die zij verwachten, waar zij een beeld van hebben, maar er nog steeds niet is en die niet komt.
  Wie en wat zit er achter dat de mens van Joodse afkomst van over de hele wereld weer naar Israel is gehaald?

 • Lucie schreef:

  De “joden” in Israël zijn niet de echte joden maar Khazaren,afkomstig uit de omgeving van Oekraīne.
  Deze zionisten zijn zeer crimineel en moordlustig.
  Ze willen de hele wereld veroveren,de Rothshilds,Rockefellers,Soros enz.behoren tot deze oorlgzuchtige monsters.
  De echte joden leven nog steeds in de diaspora,mogen nog geen eigen land bezitten.

 • Pinokkiocratie schreef:

  Mohammed met een bom is prima
  Een Christus onderste boven is prima.
  Maar ohwee, het vervloekte volk is heilig tegenwoordig. Sterker nog, mensen geloven dat ze door god zijn gekozen.
  The curse of canaan.

 • x

  Check Also

  trump

  Trump doet wat niemand mogelijk achtte: 3 historische vredesdeals in 29 dagen

  Israël, Bahrein en de Verenigde Arabische Emiraten ...

  artsen

  Waarom er minder patiënten sterven als artsen staken

  Er is onlangs een einde gemaakt aan ...

  >