Buitenland

Kijk: Europarlementariër maakt indruk met krachtige speech

Help anderen door dit artikel met jouw kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een groep Europarlementariërs hield afgelopen donderdag een persconferentie in het Europees Parlement waarin ze zich uitspraken tegen verplichte vaccinatie en de coronapas. Europarlementslid Christine Anderson (AfD) gaf tijdens die persconferentie een krachtige speech.

Overal in Europa hebben overheden veel moeite gedaan om mensen gevaccineerd te krijgen. Ze beloofden ons dat de vaccinaties ons onze vrijheid zouden teruggeven. Daar was niets van waar. Ze maken je niet immuun, je kunt het virus nog steeds oplopen en verspreiden, zei de Europarlementariër.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Het vaccin heeft er wel voor gezorgd dat er miljarden in de zakken van farmaceutische bedrijven terecht zijn gekomen, voegde Anderson toe.

Waarom zou dat nu anders zijn?

Ik stemde in april tegen het digitaal groene certificaat, maar het kwam er helaas toch. Dit laat zien dat er slechts een kleine minderheid is die opkomt voor Europese waarden. De meerderheid van de Europarlementariërs is duidelijk voorstander van de onderdrukking van het volk, terwijl ze – schaamteloos – beweren dat het voor hun eigen bestwil is, aldus Anderson.

“Nooit eerder in de geschiedenis is er een politieke elite geweest die oprecht bezorgd was over het welzijn van het gewone volk. Waarom zou dat nu anders zijn?” vroeg de Europarlementariër.

Zet altijd vraagtekens bij alles wat de overheid doet of niet doet. Welke bijbedoelingen heeft zij? En cui bono? Oftewel: wie heeft er baat bij?

Niemand geeft me vrijheid omdat ik een vrij persoon ben

“Als een politieke elite een agenda zo hard doorduwt en haar toevlucht neemt tot chantage en manipulatie om haar zin te krijgen, kun je er vrijwel zeker van zijn dat ze niet het beste met je voor heeft.”

Anderson zei zich niet als een proefkonijn te laten vaccineren met een experimenteel middel. Laat me duidelijk zijn: niemand geeft me vrijheid omdat ik een vrij persoon ben, benadrukte ze.

“Dus ik daag de Europese Commissie en de Duitse overheid uit: voor mijn part gooien jullie me in de gevangenis, sluiten jullie me op en gooien jullie de sleutel weg. Maar jullie kunnen me nooit dwingen om een prik te halen als ik, de vrije burger die ik ben, ervoor kies om me niet te laten vaccineren,” besloot de Duitse Europarlementariër.

[Infowars, OffGuardian]

4.9 151 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie belangrijk?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

65 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Vout
Vout
2 jaren geleden

Ze zijn dun gezaaid maar dus ze zijn er dus wel degelijk. Mensen in het EP die wel voor hun burgers opkomen. Fijn om te weten! Zo lang het vaccin (wat helemaal geen vaccin is) nog in de testfase zit, zijn in feite alle geprikten proefkonijnen. Niemand weet de uitkomst nog.

t de vries
t de vries
2 jaren geleden

Hulde voor deze dame ,zij slaat de spijker op zijn kop .Met de uitspraak dat er nooit eerder bij onze regeringen enige bezorgdheid is geweest omtrend de gezondheid van zijn bevolking .Ook nu niet met het doordrammen over vaccinatie ,die niet werkzaam is en voor juist veel ziekenhuis opnames zorgt .Doordat het vaccin elke imuniteit afbreekt buiten al de andere bijwerkingen .En men ons met de beloftes van indien gevaccineerd u de vrijheid terug zou verkrijgen probeerd aan de vaccins te krijgen .Het tegendeel is waarheid men beperkt steeds meer onze vrijheid en ondermijnd onze democratie met beslissingen die tweedeling veroorzaken .En het lukt zr gewoon omdat het grootste gedeelte van de schapen volgzaam alles pikken en slikken .En schijnbaar lak aan de waarheid hebben ,en nog steeds de onbetrouwbare overheid geloven er zelfs on mee gaan .Wederom afstand oke mondkapjes no problem vaccinatie dwang voor een ieder ja hoor .Op de werkvloer zo niet gevaccineerd geen werk .Hier uit blijkt dat een overgroot gedeelte van de bevolking mede uitmaakt dat een gedeelte brodeloos gemaakt mag worden met alle gevolgen van dien .Zelfstandig nadenken is voor een groot gedeelte van de bevolking not done zij vinden alles wat deze psychopaten uitdokteren prima ,of dit nu een afbraak van onze democratie is of het onze persoonlijke vrijheid beperkt doet er niet toe . w aarom worden deze mensen niet eens wijzer en kijken verder dan het geen hun vereld word door die leugenaars .Die hun machtspelletjes over onze ruggen spelen en hun zakken vullen aan de corona hype .Het is nu toch overduidelijk dat het vaccin niet werkt en veel elende veroorzaakt .En dat er een medicatie is die werkt wat bewezen is in andere landen maar hier verboden word .Want geld speelt hier de hoofdrol niet u gezondheid word eens wakker

Annette
Annette
2 jaren geleden

Met grote bewondering heb ik de speech beluisterd van Europarlementariër Christine Anderson. Zij is lid van de Alternative für Deutschland. Ik kan alleen maar zeggen: uiteraard!

Alles wat zij hier zegt is natuurlijk 100% waar.

Wat ik dan wel weer jammer vind, is, dat ze maar met een groepje van 6 daar staat.
Dat hadden er natuurlijk minimaal tientallen moeten zijn.

De rest van het Europarlement bestaat uit volksverraders. Een ander woord heb ik er niet voor.

De trein dendert maar voort en voort. En welke richting die trein gaat…. duidelijk naar de rand van de afgrond.

In die trein zitten inmiddels al miljoenen en miljoenen mensen, die naïef als ze zijn, een vals vertrouwen hebben gehad in de autoriteiten.

Wél ben ik er steeds zeker van, dat er heel veel mensen zijn, die de ECHTE prikken met gif nog niet gehad hebben.

Dat heb ik al vanaf het begin gedacht. Dat is natuurlijk met opzet gedaan. Anders waren ze zéér waarschijnlijk al veel eerder door de mand gevallen.

Dan waren er in de eerste maanden al zoveel slachtoffers gevallen, dat de rest direct de schellen van de ogen waren gevallen en niet in de rij was gaan staan voor hun prikken naar “vrijheid”.

Als je er goed over nadenkt, is het natuurlijk van de zotte, dat je geprikt zou moeten worden om je vrijheid te verkrijgen.

Vrijheid (althans zo is het altijd geweest in een democratisch land) is iets dat je bij je geboorte krijgt. En zolang je je niet misdadig gaat gedragen, behoud je die vrijheid ook.

Bij ieder experiment met nieuwe medicijnen of, zoals ze in dit geval vals noemen, een vaccin, is er altijd een controlegroep, die een placebo krijgt.

Niemand van de mensen, die die prikken heeft gehad, WEET bij welke groep hij of zij behoort. Echter nog, de meesten weten niet eens dat er ook een placebogroep bij was.

Dat verklaart natuurlijk gelijk, waarom er nu zoveel mensen “positief” blijken te zijn.
Dat kunnen de mensen zijn, die niet eens dat echte “vaccin” hebben gehad of de mensen die wel het echte spul hebben gehad.

Die testen an sich zeggen sowieso helemaal geen barst. Die zijn zo onbetrouwbaar als de pest.

Wat WEL duidelijk is voor mij: wij hebben hier te maken met heel veel verliezers. Dat geldt natuurlijk voor iedereen, die een vals vertrouwen had in overheid en bijbehorende instituties, maar dat geldt zeker ook voor ONS, die tot nu toe niet in de leugens zijn getrapt.

De allergrootste winnaars zijn de farmaceuten met de bijbehorende globalisten. Daarnaast nog even de leiders van de verschillende landen. Nog wel, totdat zij als “nuttige idioten” ook bij het grof vuil worden gezet.

Het enige wat ik hoop, is, dat deze smerige puinhoop zo snel mogelijk opgeblazen wordt.
Het begin is er in ieder geval al: ZELFS in de MSM begint het te rommelen. Er staan al kritische berichten in de Telegraaf en de NRC.

Daarnaast heeft ook Nieuwsuur zich (eindelijk) weer eens van de goede kant laten zien.

Het feit dat zowel Rutte, de Jonge en Van Dissel zich niet wilden laten zien bij Nieuwsuur spreekt boekdelen!

Locke
Locke
2 jaren geleden

Die Parlementariërs zijn geselecteerd op hun hebzucht en volgzaamheid, ze worden nu beloond op hun eigen merites, geen QR code geen ingang tot hun babbelbox en strijkstok.

Back to top button
65
0
We lezen graag je reactie!x