Mens en Dier

‘Keihard wordt er gelogen door de premier en minister De Jonge. Heel hard!’

Help door dit met iederen die je kent op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De ministeries van premier Rutte en zorgminister De Jonge beweren in reactie op vragen van Nieuwsuur dat er tijdens de crisis geen sprake is geweest van sturen op de zorgcapaciteit in plaats van sturen op de besmettingsgraad.

“Gedurende de crisis hebben we steeds gestreefd om de bevolking te beschermen tegen besmetting,” schrijven ze. En: “Van sturen op zorgcapaciteit in plaats van sturen op besmettingsgraad was geen sprake. Alle maatregelen die zijn genomen zijn erop gericht geweest om de bevolking tegen besmetting en (ernstige) ziekte te beschermen. […] De besmettingsgraad laag houden is altijd leidend geweest.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Dat terwijl Rutte in april zei: “We sturen dus echt, echt heel erg sterk nu op die ziekenhuizen. […] Niet zozeer op het totaal aantal besmettingen.”

Brutale onwaarheden

De ministeries beweren dat alles erop gericht was om de bevolking tegen besmetting te beschermen en dat een lage besmettingsgraad leidend was. “De hoofddoelen van het beleid zijn vaak genoemd, maar bescherming van de bevolking tegen besmetting zat daar niet bij,” merkt schrijver en columnist Diederik Smit op in een Twitter-draadje.

“Noch Rutte, noch De Jonge, noch Van Dissel wilde een interview geven aan Nieuwsuur. De enige reactie bestaat dus uit brutale onwaarheden,” aldus Smit.

Keihard wordt er gelogen

Charifa Zemouri, beleidsmedewerker en adviseur in de Tweede Kamer voor de Denk-fractie, reageert: “Keihard wordt er gelogen door de premier en de minister. Heel hard!”

4.7 95 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info goed?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

115 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
salvar
salvar
2 jaren geleden

ik heb nooit anders gehoord dan liegen door rutte.
het verschil is dat hij nu een leger om zich heen heeft dat net zo hard mee liegt.
waarom worden die lui niet ontmanteld zodat ze geen gevaar meer zijn voor nederland en zijn burgers.

Eleonora
Eleonora
2 jaren geleden

Liegen is immers het nieuwe normaal, we horen niets anders! En let op de lichaamstaal, je kunt het zien, zelfs zonder te horen wat er gezegd wordt! Waar het naar toe moet, ik heb et nul vertrouwen in.

Merijn Hugens
Merijn Hugens
2 jaren geleden

Führer Rüttler & de rest van dat Haagse Misdaad-Syndicaat van Dictatoriale Landverraders, Parasieten van Troje & Oorlogsmisdadigers Liegen & Bedriegen al Tien jaar Lang de Héle Boel bij elkaar, zoniet langer:

1000 euro voor iedere werkende Nederlander, ik ben niet voor het verhogen van het Eigen-Risico, het Oekraïne Referendum, géén Cent meer naar Griekenland, ik heb géén Media-training gehad, Teeven-Deal, Bonnetjes-Affaire, memo’s over de Dividendbelasting, Halbe Zijlstra vs. Rusland, Bombardement Hawija, Irak, Persconferentie Avondklok, Affaire “Pieter Omtzigt-Functie elders, €80.000.000 Steun aan ISIS & al-CIAda, MH-17….

En nog steeds zijn er Nederlanders die deze Pathologische Leugenaar op zijn WOORD geloven als ie beweert dat Experimentele mRNA-Gentherapie-Grafeenoxide-Spike-Eiwitten-Nood-VacciNazis GOED voor Ons zijn & Beschermen?! Hahahaha….Ik moet toegeven ze hebben zéér véél relevante informatie voor de Nederlandse Burger achtergehouden…Er was Nul Komma Nul Openheid & Transparantie alleen maar LEUGENS, waardoor een weloverwogen rationele afweging op basis van Kritisch DENKVERMOGEN om die Experimentele Gifspuit wel of niet te nemen bemoeilijkt werd…Ook de Fake-Nieuws Mainstream-Media heeft zich met hun Hersenspoelende MK-Ultra-Psyops Indoctrinerende, Conditionerende, Manipulerende Censuur & Propaganda natuurlijk ook SCHULDIG gemaakt aan Misdaden tegen de Menselijkheid & Oorlogsmisdaden…Maar daar staat tegenover dat de Hersenloze Kudde ook gewoon hun EIGEN verantwoordelijkheid hadden moeten nemen…Er was namelijk al die Tijd genoeg ÉCHTE INFORMATIE beschikbaar…maar dat werd allemaal Klakkeloos weggezet als Fake-Nieuws & een stelletje Wappies…Als Hersenloze Schapen zich werkelijk waar alles zo makkelijk laten Wijsmaken moeten ze het maar hebben ook…eigen schuld, dikke bult…

Geen schaap
Geen schaap
2 jaren geleden

Lies live on, and the truth is the victim.

Back to top button
115
0
We lezen graag je reactie!x