Mens en Dier

Kijk: Europarlementariër woord ontnomen tijdens vlammende speech over toeslagenschandaal

Help anderen door dit artikel met je vrienden op je social netwerk te delen!

Europarlementariër Dorien Rookmaker vroeg maandag in het Europees Parlement voor de tweede keer aandacht voor het toeslagenschandaal in Nederland.

“Bij een vermoeden van fraude werden tienduizenden ouders bestempeld en geregistreerd als fraudeur zonder tussenkomst van de rechter. De door het ontspoorde opsporingsapparaat getroffen ouders verloren hun baan, hun huis, hun bedrijf,” zei ze.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

(Video verwijderd? Klik hier...)

Jaren onder de pet gehouden

“Duizenden kinderen zijn uit huis geplaatst. Sommige ouders zijn met kinderen naar het buitenland gevlucht. Er zijn zelfs gevallen van zelfmoord bekend. Alle getroffenen leven in een nachtmerrie en ontwaken blijkt niet mogelijk,” vervolgde Rookmaker.

De Nederlandse regering heeft schuld bekend, maar dit schandaal is eerst wel jaren onder de pet gehouden. Ze heeft fouten gemaakt bij het opstellen van de wetten, bij de naleving ervan en is nog steeds niet bezig met het vergoeden van alle schade die ze bij burgers heeft veroorzaakt, aldus de Europarlementariër.

Op zoek naar een nieuwe, mooie internationale baan

“Het ergste is: het blijkt voor diezelfde Nederlandse overheid onmogelijk om van haar fouten te leren. Sterker nog, een dergelijk schandaal speelt zich nu weer af en ik zie de toekomst somber in.”

Het systeem faalt en de burgers zijn de dupe en bestuurders zijn volledig ongevoelig voor het leed dat ze aanrichten. Ondertussen zijn de verantwoordelijken alweer op zoek naar een nieuwe, mooie internationale baan. Ik houd mijn hart vast voor wat ze daar gaan, zei Rookmaker nog, waarna de voorzitter haar het woord ontnam.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.9 189 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

79 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
5 maanden geleden

KinderHandel ??

Victor Hugo
Victor Hugo
5 maanden geleden

Overduidelijk staaltje van “de bek gesnoerd krijgen” als je de waarheid durft te zeggen.

Djennis
Djennis
5 maanden geleden

Ze zetten ook gezinnen op straat voor een paar wietplanten en vieren dat vandaag de eerste legale wiet in de coffeeshop arriveert,,, wie is hier nou gek??? Discriminatie 2.0

jessie nameles
jessie nameles
5 maanden geleden

de ring om het eu parlement word steeds groter door burgers die deze uitzuigers spuugzat zijn. daarom proberen ze ff alle plannetjes er met de snelheid van het licht er doorheen te trappen. kijk alleen maar naar dhr bosma nieuw gekozen , en hoe verloren de globalistjes er aan de linkse kant gewoon zelfmoord neigingen krijgen .haha

Back to top button
79
0
We lezen graag je reactie!x