Buitenland

Kijk: gevaccineerden reageren geschokt nadat magneet aan prikplek blijft kleven

Help ons door dit artikel met jouw kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Er zijn opmerkelijke beelden opgedoken die lijken te bewijzen dat het coronavaccin sommige mensen magnetisch maakt. In een video van The Liberty Broadcast wordt getest of een magneet blijft hangen op de prikplek, zoals te zien is in talloze virale video’s op social media.

De theorie zou al zijn gedebunkt door Newsweek en andere mainstream media, maar bij kroegbezoekers in Austin in de staat Texas blijft de magneet toch op hun arm hangen.

Newsweek schreef: “De magneten lijken te blijven hangen op de plek waar het coronavaccin zou zijn toegediend (wat bewijs zou zijn voor de microchip-complottheorie). Maar experts hebben tegen Newsweek gezegd dat een magneet niet op iemands arm blijft hangen vanwege de injectie.”

Ook in Nederland zijn de ‘factcheckers’ zeker van hun zaak. Er zit niets in de coronavaccins wat de arm magnetisch zou maken, aldus DPA. En AFP stelt: Nee, coronavaccins zorgen er niet voor dat magneten op je huid blijven plakken.

Ondertussen doet het fenomeen zich wereldwijd voor:

Waarom probeert het establishment dit te verdoezelen? Hoe dan ook: tijdens het straatexperiment in bovenstaand filmpje blijft de magneet bij vijf van de 20 mensen op de prikplek hangen. Hun arm werd van tevoren schoon- en drooggeveegd met servetjes en ook lieten de proefpersonen de arm recht naar beneden hangen.

[Infowars]

4.7 39 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
66 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
1 jaar geleden

Ik zou graag hier een natuurkundige verklaring voor willen hebben want ik begrijp er geen reet van.
Zit er dan ijzer in de pseudovaccin of zo?

Fr3bzY
Fr3bzY
1 jaar geleden

NFC 2.0!
Joepie!
(Nano-Ferriet-Component) 🙂

Yollie
Yollie
1 jaar geleden

Haha, er bestaat zoiets als onzichtbare magnetische lijm. Dat schijnt gebruikt te worden binnen de cosmetische industrie voor e.e.a. Mijn dochter wist al geruime tijd van het bestaan hiervan.

Rien E
Rien E
1 jaar geleden

Spoiler, chips zijn niet magnetisch

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

66
0
We lezen graag je reactie!x