BuitenlandCorona

Kijk: Australische senator spreekt zich op televisie uit over ernstige bijwerkingen van de coronaprik

Help door dit artikel met iederen die je kent op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Australische senator Gerard Rennick komt op voor jonge mensen die na het coronavaccin last hebben gekregen van ernstige bijwerkingen. Afgelopen week zei hij op Sky News dat hij zich daar zorgen over maakt.

De senator zei te zijn benaderd door een 37-jarige vrouw die een beroerte kreeg na het vaccin. Ze kreeg te horen dat ze een tweede dosis moet halen, anders raakt ze haar baan kwijt.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Ook meldde zich een 19-jarige vrouw met bloedproppen in haar benen en longen. “Ze ligt in het ziekenhuis en heeft de Pfizer-prik gehaald.”

Nog erger

Rennick sprak daarnaast met een 31-jarige man die sinds begin september halfzijdig verlamd is. Hij zit al twee maanden zonder inkomen en heeft vlak voordat hij de prik haalde een hypotheek afgesloten. De man kreeg van de Australische overheid te horen dat hij een tweede prik moet halen.

Het is al erg genoeg dat mensen niet zelf mogen kiezen of ze een vaccin nemen, maar het is nog erger dat ze gedwongen worden om een tweede vaccin te halen nadat ze last hebben gekregen van een ernstige bijwerking en dat de overheid deze mensen niet financieel heeft gesteund in de periode dat ze niet konden werken, aldus de senator.

De hele video:

4.9 98 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info waardevol?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

68 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Gerrie Vossen
Gerrie Vossen
2 jaren geleden

Hoe kan ik dit delen ?????

Merijn Hugens
Merijn Hugens
2 jaren geleden

Senator Gerard Rennick heeft toch al die tijd gewoon volledig zijn Medewerking verleent aan de Cabal met hun Operatie-Depopulatie-VacciNazi? Het valt me op hoeveel Pentiti er de Laatste Tijd ineens zijn…Die zien Gewoon dat zich Donkere Wolken samenpakken aan de Horizon…De Ratten beginnen nu Massaal het Zinkende Schip te verlaten…in ijdele Wanhoopspoging hun Armzalige Leven te redden…Te laat!!! Iedereen die in de afgelopen periode Zijn of Haar medewerking heeft verleend aan de Grootste Massamoord in de Geschiedenis van de Mensheid zal binnenkort zijn of haar beweegredenen nader mogen toelichten voor een Internationaal Militair Tribunaal…Bewijsmateriaal in Overvloed…het is Zij of Wij en niks anders!!

Annette
Annette
2 jaren geleden

En WEER iemand, en dan zeker niet de eerste de beste, maar nota bene een senator, die zich durft uit te spreken over de méér dan misdadige situatie, waarin inmiddels velen, en dan vooral jongere mensen zich in bevinden.

Ik heb echt de tranen in mijn ogen, terwijl ik over het onnoemelijke leed lees, wat mensen zomaar wordt aangedaan.

Dit is misdadig. Een ander woord is er niet voor. En er is ook geen enkele rechtvaardiging voor te vinden.

Ik begrijp dat het opzetten van rechtszaken veel tijd kost, maar als het zó doorgaat en in dit tempo, zal het waarschijnlijk voor heel veel mensen te laat zijn.

Even wat Australië betreft: ik kreeg daarstraks een berichtje binnen op Telegram en dat loog er bepaald niet om.

Ze hebben de bevolking nu gedreigd, dat als ze die spuiten niet nemen, ze worden beroofd van hun inkomsten.

En dan heb ik het over uitkeringen, zoals bijvoorbeeld bij ons de AOW en andersoortige uitkeringen.

Dat betekent dan in concreto, dat je niet meer in staat bent om huur of hypotheek, energiekosten of wat dan ook te betalen.

O ja, je bankrekening wordt geconfisqueerd.

Dit wordt steeds meer een onleefbare wereld.

Wij moeten knokken en dan niet met een paar honderd mensen in Den Haag (hoewel ik daar wel veel bewondering voor heb), maar hele beroepsgroepen moeten massaal hun werk neerleggen.

Alleen dan en dan alleen zal er misschien iets kunnen veranderen in positieve zin.

Marianna
Marianna
2 jaren geleden

het volk wordt geofferd

Back to top button
68
0
We lezen graag je reactie!x