CoronaBuitenland

Befaamde cardioloog ernstig bezorgd over toename hartproblemen: ‘Pushen mRNA-vaccins was verkeerde beslissing’

Help mee door deze info met jouw vrienden op je social media te delen!

De gerenommeerde Australische cardioloog Ross Walker is in zijn praktijk getuige van de ravage die de mRNA-vaccins aanrichten. Hij ziet steeds vaker patiënten met hartproblemen. Walker heeft kritiek op de overheid, die de experimentele mRNA-vaccins blijft aanprijzen.

Op radiozender 3AW zei de cardioloog dat ‘veel mensen die de RNA-vaccins halen problemen krijgen’. Het pushen van deze vaccins is volgens hem een foute beslissing. Walker maakt zich net als veel andere gezondheidsexperts zorgen over de impact van bijwerkingen van de vaccins, schrijft Rebel News.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
Onderliggende hartschade

In Australië is de laatste dagen veel te doen rond footballspeler Ollie Wines, die tijdens een wedstrijd uitviel vanwege hartproblemen. Volgens artsen is er geen link met het vaccin.

De cardioloog wilde daar ook graag iets over zeggen. Hij zei dat clubartsen vaak een echo laten maken en zien dat er niets mis is met de pompfunctie van het hart. Volgens Walker kan er in dergelijke gevallen toch sprake zijn van onderliggende hartschade. De schade is alleen nog niet ernstig genoeg om de pompfunctie te verzwakken.

Talloze cardiologen zien hetzelfde, maar zwijgen

Hij vermoedt dat ze in het geval van Ollie een echo hebben gemaakt van zijn hart, dat het hart er goed uitzag en vervolgens hebben geconcludeerd dat er niets mis is met zijn hart. De cardioloog wees erop dat hij veel patiënten ziet met hartklachten, pijn op de borst, hartkloppingen, kortademigheid en duizeligheid, waarbij er op het eerste gezicht weinig met het hart aan de hand lijkt te zijn. De onderliggende schade zie je in de meeste gevallen niet met een echo.

Filosoof en ondernemer Anthony Migchels vindt het interessant dat talloze cardiologen zwijgen terwijl ze hetzelfde zien. “En daarom zal de medische stand nooit herstellen van de mRNA-campagne,” stelt hij.

4.7 66 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

30 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
FVD_FAN
FVD_FAN
2 jaren geleden

Blaaahh damage control, het was pure pogingen tot moord en genocide.. helaas voor de pharma deepstate shcoften is het doek gevallen.

Al deze draainekken van dokters en chirurgen wisten donders goed wat er aan de hand was, maar het GELD was gewoon te goed.

En de verpleeg(st)ers waren zo vrolijk en druk met de TikTok dansen terwijl ziekenhuis expres op 20-40% capaciteit draaiden – door de RIVM (Pharma/Gates) b*llsh*t richtlijnen.

Want de IC’s waren nooit overbelast, omdat er nooit een pandemie of noodsituatie was.

En de brainwashed sheeple maar klappen voor de ‘helden’ – terwijl oma en opa de euthanasie prik kregen in het ‘zorghuis’.

En toen kwamen de 11 tot 16 jarigen, en toen was het nog niet genoeg en moesten de 5-11 jarigen de gifprik halen – voor ‘virus’ dat nog steeds niet bestaat en als het een griepje is er een 99,9% overlevings kans.

Kots!

Kees
Kees
2 jaren geleden

Hoelang lezen we nu al dit soort berichten en hoeveel van deze berichten komen uit eigen land?? Juist, geen. Waar blijven die berichten uit eigen land, die vind ik veel interessanter. Maarja, wie ben ik.

De Rotterdammer
De Rotterdammer
2 jaren geleden

Al hoewel een ander narratieve bezig ia rond Oekraïne en rusland en dat de andere kant van de wereld en Europa mensen aan het dood maken zijn met het vaccin en het kan geen toeval zijn dit is gewoon de bedoeling om ons dood te maken het is met een oorlog of dood te spuiten er is geen atoombom meer nodig al hoewel niet uit gesloten is dat men nooit een atoombom zal gebruiken en ik hoop dat de wereld bevolking tot inkeer komt en dat een duurzame vrede voor de mensheid aanbreekt maar dat zal helaas een een droom blijven.

Underground
Underground
2 jaren geleden

Iets van achteraf kijk je een koe in zijn reet. 😉

Back to top button
30
0
We lezen graag je reactie!x