Homepagina » UFO » Is er sprake van een cover-up rond UFO’s? Amerikaanse overheidsfunctionaris doet boekje open
Is er sprake van een cover-up rond UFO's? Amerikaanse overheidsfunctionaris doet boekje open

Is er sprake van een cover-up rond UFO’s? Amerikaanse overheidsfunctionaris doet boekje open

De Amerikaanse investeerder Christopher Mellon werkte 20 jaar voor de federale overheid. Hij heeft zich nu voor het eerst openlijk uitgesproken over de informatie die de overheid heeft over UFO’s.

Mellon was onder meer werkzaam voor het ministerie van Defensie en binnen de inlichtingengemeenschap. Voor zijn werkzaamheden heeft hij verschillende onderscheidingen gekregen. Hij bezocht onder meer Area 51 en diverse andere bases.

Hij raakte geïnteresseerd in UFO’s toen een vriend hem als kind een filmpje van een enorm schijfvormig, goudkleurig object liet zien. Hij begon boeken te lezen over UFO’s en deed er op de universiteit een onderzoeksproject over voor zijn professor natuurkunde.

Hoogst frustrerend

Mellon denkt niet dat Hillary Clinton, als ze president wordt, toegang zal krijgen tot geheime overheidsprogramma’s over UFO’s. “Ik herinner me gevallen waarbij medewerkers van het Witte Huis geen toegang konden krijgen tot geheime programma’s van het ministerie van Defensie. Mensen als Clinton kunnen jarenlang hoge posities bekleden zonder ooit toegang te krijgen tot geheime programma’s van het ministerie, die veelal gaan over nieuwe wapensystemen.”

Er waren enkele incidenten met betrekking tot UFO’s toen Mellon voor de overheid werkte. Een marinepiloot belde hem op een dag op om te zeggen dat een UFO rond een gevechtsvliegtuig cirkelde. De marine deed er voor zover hij wist verder geen onderzoek naar.

Daarnaast werden op de radar vier of vijf heldere UFO’s vastgelegd aan de avondhemel. Iedereen stond voor een raadsel, aldus Mellon. Geen enkele overheidsmedewerker toonde ook maar enige interesse, zelfs niet nadat de beelden tijdens het tv-programma Nightline waren getoond. “Ik vond het totale gebrek aan wetenschappelijke nieuwsgierigheid vanwege politieke correctheid hoogst frustrerend,” zei hij.

Geen eenduidige verklaring
Is er sprake van een cover-up rond UFO's? Amerikaanse overheidsfunctionaris doet boekje open

Christopher Mellon

Als Clinton het UFO-onderwerp tot op de bodem wil uitzoeken, kan ze volgens Mellon het beste de NORAD, een militaire organisatie die waakt over het luchtruim van de VS, onderzoek laten verrichten.

Volgens hem zijn er genoeg goed gedocumenteerde UFO-waarnemingen om een wetenschappelijk onderzoek in te stellen. Er zijn genoeg gegevens, meldingen door geloofwaardige getuigen, video’s gemaakt door getrainde militairen en politieagenten en radarbeelden, aldus Mellon.

Hij was vooral onder de indruk van de UFO-waarneming in november 1989 in België, toen 13 politieagenten en honderden andere getuigen twee driehoekige vaartuigen zagen boven het land. De Belgische luchtmacht stelde een onderzoek in, werkte samen met een groep wetenschappers en raadpleegde de VS en NAVO-landen, maar kon geen eenduidige verklaring geven.

UFO-mysterie oplossen

Op 30 maart 1993 zagen meer dan 100 getuigen, waaronder politieagenten en militairen, een driehoekig vaartuig boven Engeland. Het object was in staat om vanuit stilstand weg te schieten. Het Britse ministerie van Defensie concludeerde dat ‘een ongeïdentificeerd object (of objecten), waarvan de herkomst niet bekend was, boven Groot-Brittannië opereerde’.

Mellon benadrukt dat deze objecten geen eigendom waren van het Amerikaanse ministerie van Defensie. Hij voegt toe dat het Amerikaanse leger nieuwe vaartuigen niet test boven dichtbevolkte gebieden.

Hij merkt op dat het leger over het algemeen niet bereid is om onderzoek te doen naar UFO-meldingen, zelfs als ze afkomstig zijn van legerpiloten of hoge functionarissen, zoals oud-gouverneur van Arizona Fyfe Symington.

Mellon heeft gedurende zijn carrière geen gecrashte schotels of buitgemaakte technologie van aliens gezien, maar wil er wel alles aan doen om het UFO-mysterie op te lossen. Samen met een groep wetenschappers en ingenieurs bouwt hij een groot netwerk van meetstations die gegevens gaan verzamelen in gebieden waar veel UFO’s worden waargenomen. Vervolgens kan de wetenschappelijke gemeenschap die gegevens gaan analyseren.

[Huffington Post]


Vond je deze informatie interessant? Deel het dan met mensen die je kent op Social Media
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

7 reacties

 1. Het is ronduit belachelijk en schofterig dat er nog steeds geen UFO-disclosure is.

  21 likes
  • Helemaal mee eens! De mensheid wordt op vele vlakken voor de gek gehouden.

   Farcmaceutische industrie
   Financiele sector
   UFO’s
   etc.
   etc.

   Tijd voor eerlijk leiders, de mensheid verdient beter.

   17 likes
   • Helemaal mee eens! Ben voor! Alleen een paar “eerlijke leiders” zullen het niet overleven tegen de corrupte bende die nu heerst in de wereld, zal het helaas dan ook niet zien gebeuren zonder slag en stoot. Er zijn te veel mensen angstig en durven niet voor iets uit te komen. Maar zeg eens welk land is nu eerlijk op dit moment? Aan 1 hand heb je teveel.

    3 likes
 2. Het kan haast niet anders dan dat de mensen die het meeste te verliezen hebben bij het bekendmaken van buitenaardse bezoekers en bijbehorende technologieën, degene waren die het hard schreeuwde om het per direct in de doofpot te stoppen. Eenvoudig om de reden dat het voor hen de oplossing was om de grip van de status qua niet te verliezen.

  Het heeft mij daarom altijd verbaasd waarom uitgerekend Laurence Rockefeller in zijn nadagen zoveel publiciteit zocht en aandacht bestede om de waarheid over ufo’s bij de Amerikaanse overheid boven tafel te krijgen, want als er een familie is die geen enkele behoefte heeft aan nul punt energie, of een middel die alle ziektes kan genezen, rekening houdend met het feit dat alle medicijnen als basis uit aardolie bestaan, of andere exotische technologieën, dan is het de familie Rockefeller zelf wel. De triljoenen die er in het controleren van het olie en gas omgaan, de belangen van de banken en de wapenindustrie gingen en gaan nog steeds hand in hand. De wereld is voor hen een groots speelbord, een geopolitieke spel en dan kom je uit op titels van boeken als The Grand Chessboard van Zbigniew Brzezinski die net als Henry Kissinger kind aan huis was bij de Rockefeller familie.

  Buitenaards leven bestaat na mijn mening ongetwijfeld. We maken immers onderdeel uit van het universum, het woord zegt het al. Dat dan sommigen beweren dat we het enigste intelligente leven zijn in het heelal gaat mij een brug te ver. Of we zijn bezocht is een ander verhaal en bleek vooralsnog lastig te bewijzen.

  Een aantal zaken die bij mij het meest zijn bijgebleven is het Voronezh incident van 1989 waar een tiental buurtbewoners waaronder kinderen, een militair en een politie officier een ufo zagen landen in een park naast een gelegen woonwijk waaruit een vreemd wezen stapte die veel weg had van een robot uit een science fiction film.

  https://www.youtube.com/watch?v=jUFNJlbvgpk

  Vervolgens het Varginha ufo incident in Brazilië en de ufo landing in Ruwa, Zimbabwe. Waar een twintig tal schoolkinderen getuige waren van een landing waaruit vreemde wezens stapte. Het boeide John. E. Mack, een psychiater en hoogleraar aan Harvard in dien mate dat hij naar Zimbabwe afrees om er met de kinderen over te praten. Ook Tineke de Nooy toonde interesse waarvan enkele een paar jaar geleden opnieuw werden geïnterviewd en nog steeds geen millimeter van hun verklaring bleken af te wijken. Ook dit staat op YouTube, het oude interview met Nederlandse ondertiteling vind je hier.

  https://www.youtube.com/watch?v=g41mxGQPp0k

  Tot slot Roswell, en behoeft weinig uitleg want er zijn de jaren nadien zoveel personen, waaronder ooggetuigen geïnterviewd, onderzoeken en boeken over geschreven, waarbij het aan de andere kant opviel hoeveel energie de overheid en het leger er in stopte om zaken te verdraaien, te verdoezelen, door met tal van scenario’s aan te komen zetten. Als het dan toch alleen maar dummy’s waren, of een luchtballon, waarom dan zoveel heisa om het bekend te maken?

  De Russische testpiloot Marina Popovitch, beweerde ooit een foto van het Roswell wezen in handen te hebben gekregen die ze plaatse in een van haar boeken. De foto kreeg enige kritiek omdat het mensachtige wezen een pak met een ritssluiting aan zou hebben.

  http://www.galactic-server.com/TALFSTAD/ROSWELL.GIF

  Hier valt over te twisten al komt de rest van de beschrijving van het wezen in de buurt van een aantal getuigenverslagen waaronder die van Glenn Davis, de plaatselijke begrafenisondernemer die van het leger destijds de opdracht kreeg om kleine kistjes te leveren bestemd voor de lengte van een kind, en de verklaring van Eli Benjamin, die destijds werkte op de luchtmachtbasis en wat jaren geleden omschreef wat voor wezens hij in de loods had zien liggen.

  https://www.youtube.com/watch?v=0jWsJvc1f7I

  4 likes
 3. Ik ben alles behalve bijgelovig en heb zelf met eigen ogen een UFO gezien op hele duidelijke afstand recht voor me ogen met een beste vriendin afgelopen aug/sept/oktober weet de exacte datum niet meer. Maar wat ik zie met eigen ogen hoeft een ander mij niet meer te zeggen of het misschien een illusie is! UFO’s bestaan! en wat nog mooier is de snelheid waarmee ze in een mum van tijd uit de horizon verdwenne zijn is nog veel gekker. in 11 seconden was het voertuig verdwenen! vanuit stilhangend in de lucht recht voor onze ogen! heel duidelijk rood oranje licht en hij draaide. dus ik weet wel genoeg vandaag de dag en heb mijn bevestiging gehad van mogelijke specualtie tot serieuze 100% bestaans recht.

  Nu is de vraag nog is het van USA of elder of toch buitendaards en idd wat mij opvalt is dat aan alle waarnemeningen komt er altijd een soort doktertje met hoge hoed op filmpjes die alles weer weerspreekt en het laatste woord wilt hebben!

  dat is BS want wat mensen zien is echt geen leugen hoor! Ik weet wat ik zie ik weet het is waar en IK WAS NIET ALLEEN en heb een alibi die het ook zelf zag.

  DIe shit is true de grap is dat mensen pas gaan geloven als ze het zelf hebben gezien.
  En dat is mij overkomen dus ik geloof niet eens meer IK weet het zeker het betsaat.

  EN dingen die zo snel vliegen dat je het niet eens omvatten kan bestaat ook.
  Recht voor me neus in de lucht ZOOOMMMM …………….

  3 likes
 4. Als het de VS niet lukt met de Russen in oorlog komen en langszaam ook de Main Stream Media de waarheid rondom 9/11 moet gaan verkondigen, zullen UFO’s ons aanvallen en komt alles alsnog goed, aldus de woordvoerder.

  1 likes
 5. Ha, na een lange dag kom ik uit op de status qua. Wie weet vliegt de status quo zelf al rond in een ufo voor een uitje. Joost zal het weten.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

leger

Leger ingezet bij boerenprotest in Den Haag: ‘Nederlandse regering is bang’

Verbaasde reacties op de inzet van het ...

rutte

Dit optreden van Rutte bij Harry Mens in 2010 maakt pijnlijk duidelijk dat de VVD een leugenpartij is

Op 11 april 2010 was Mark Rutte ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 27 februari
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.