Great ResetMens en Dier

Kijk: Klaus Schwab en Pfizer-baas halen op het WEF uit naar ‘complotdenkers’ en ‘antivaxxers’

Help ons door deze info met je kennissen op je social netwerk te delen!

Op het World Economic Forum in Davos spraken wannabe Bondschurk Klaus Schwab en Pfizer-directeur Albert Bourla over ‘baanbrekende’ plannen voor de wereldwijde distributie van vaccins en haalden ze uit naar ‘complotdenkers’ en ‘antivaxxers’ die zich tegen hun plannen verzetten, schrijft Summit News.

Bourla zei tegen Schwab dat zijn bedrijf ervoor heeft gezorgd dat overheden in Europa en de Verenigde Staten farmaceuten blijven beschermen tegen rechtszaken als vaccinatie ‘niet goed uitpakt’.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

“In het geval van een vaccin weten we dat er een hele fanatieke groep anti-vaxxers is die achter ons aan gaan, wat er ook gebeurt,” zei Bourla. “Zij beweren dat de zon niet opgekomen is omdat mensen gevaccineerd zijn en dat hierdoor problemen bij de oogst ontstaan, ‘en dus klaag ik je aan’.”

Mikpunt

Schwab voegde toe: “Ik denk dat we allebei het mikpunt zijn geweest van de antivaccinatiebeweging en complotdenkers die claimden dat ik drievoudig – ik vraag me af wat het is – drievoudig corona had.”

“Het is mij ook overkomen,” klaagde Schwab.

“En er zijn afbeeldingen van mij op het kantoor van de FBI. Verrassend genoeg had dezelfde publicatie daarvoor geschreven dat de paus was gearresteerd door de FBI. Belachelijk,” sneerde Bourla.

“We zijn dus in goed gezelschap,” lachte Schwab.

De Pfizer-baas klaagde tijdens de sessie dat er miljarden coronavaccins in pakhuizen liggen opgeslagen omdat er niet genoeg ‘opgeleide bevolkingsgroepen zijn die geloven dat het vaccin goed werkt’.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Te treurig voor woorden

“Een seniele ouwe dwaas en een geldwolf. Het is werkelijk te treurig voor woorden. En dat wil de wereld ‘redden’,” reageert neuroloog Jan Bonte. Journalist Joost Niemoller voegt toe: “Wat toevallig. De twee grootste slachtoffers van de complotdenkers kwamen elkaar tegen in Davos! Gelukkig mochten ze even samen uithuilen.”

4.8 95 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel belangrijk?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

99 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Victor Hugo
Victor Hugo
1 jaar geleden

Bring in the clowns…

Mirjam Bikker
Mirjam Bikker
1 jaar geleden

Ze lijken zo onschuldig

Bezorgde nederlander
Bezorgde nederlander
1 jaar geleden

Zie je wel, het zijn gewone mensen.
Klagend en kletsend over hun leven.
Zoals gewone mensen.
Wonder gebeurd.

Pieternella
Pieternella
1 jaar geleden

ik kan hun gedachtegang niet meer volgen, hoor! Wat je ziet is gedrag van een psychopaat, of een narcist; zichzelf opstellen als slachtoffer van hun slachtoffers, want ZIJ initiëren immers dit vaccingeloof, de ‘complotdenkers’ reageren alleen maar op wat ZIJ doen. Ze zitten hier zielenpietje te spelen, willen geen verantwoordelijkheid dragen, want zij zijn slachtoffer, huilie, huilie. Dit kan niet meer lang goed gaan met ze. Hoe loopt het met psychopaten en narcisten af? Ze plegen vaak zelfmoord. Grote kans dat ze zichzelf massaal over de kling jagen als ze écht klem komen te zitten. Het zijn een stel waanzinnigen.

Back to top button
99
0
We lezen graag je reactie!x