Homepagina » Binnenland » Ik ben hier gekomen om jullie te verslaan. Kijken: Baudet zet zich af tegen machtige elites
baudet
Foto: YouTube/Forum voor Democratie

Ik ben hier gekomen om jullie te verslaan. Kijken: Baudet zet zich af tegen machtige elites

In Nederland en alle andere ontwikkelde democratieën is sprake van stilstaand water aan de top, zei FvD-leider Thierry Baudet tijdens het overleg over het eindrapport van de staatscommissie parlementair stelsel, waarin aanbevelingen zijn gedaan over het beter laten functioneren van de democratie.

Er is een kleine groep mensen die overal in de westerse wereld de macht heeft verkregen, sprak hij.

Binnen die top is volgens hem geen sprake meer van een reële afspiegeling van de opvattingen die leven in de samenleving.

Eens

“We moeten onze ogen daar niet voor sluiten,” zei Baudet.

Ideologisch zijn de mainstream politieke partijen in alle westerse landen, ook in Nederland, het gewoon eens, vervolgde hij.

Ze zijn voor de EU, voor een demografische transitie waarbij we wereldburger worden en er geen herkenbare volkeren meer zijn, voor gelijke behandeling van de islam, enzovoorts.

Scheefgegroeide elites

“De bevolkingen zijn daar tegen,” benadrukte hij.

“Dat is waarom er wantrouwen is en waarom er een kloof is,” klonk het.

Baudet zei een correctie te willen aanbrengen op die scheefgegroeide elites.

Minder macht

“Ik wil niet dat die elites nog meer macht krijgen, ik wil dat ze minder macht krijgen,” zei de FvD-voorman.

“Ik wil dat de bevolkingen het voor het zeggen krijgen,” voegde hij toe.

Tegen zijn ambtsgenoten zei hij: “Ik ben hier gekomen om jullie te bestrijden en te verslaan. Ik strijd met open vizier.”

Bekijk het filmpje hieronder:Vond je deze info interessant? Klik dan hieronder om te delen op Facebook/Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

13 reacties

 1. Ja, Rutte heeft direct bij het EU kruisje getekend om de G(r)EEN DEAL te ratificeren.
  Deze man speelt met vuur en heeft niet in de gaten dat Nederland volledig gespleten wordt en dat het eenvoudig kan leiden tot guerilla tactieken.

  33 likes
 2. als je woord houdt dan krijg je mijn stem.
  elite rutte we zijn pas halverwege brexit????
  waar bemoeit hij zich mee laat engeland het zelf uitzoeken want zo,n bevolking past niet bij jou rutte.

  wij moeten naar de boeren kijken en bijstaan.
  ik schrok mij vanmorgen kapot het klimaatakkoord is (zonder polen ) erdoor de valse profeet timmermans stond te juichen of hij jesus is.

  we moeten in volle vaart ertegen aan anders wij we de pisang.

  baudet we houden je aan je woord.

  31 likes
 3. Laten we er voor de argumentatie eens vanuit gaan dat Baudet oprecht Nederland wil teruggeven aan haar bevolking…. Ook al is hij ingezworen door de Koning en is een concreet FvD kabinetsplan nog ver weg.

  Bij de verkiezingen in 2021 haalt FvD 20-25 zetels en PVV 20-25 zetels en de meeste mensen zijn toch nog maar gaan stemmen als laatste ‘redmiddel’. Het is de vraag, mede gezien de EGO’s of alleen deze partijen al in staat zijn tot samenwerking of een lijstverbinding vóór de verkiezingen. En naast de ego-tjes ook omdat de PVV bijvoorbeeld sociaal economisch en financieel een geheel andere agenda heeft als FvD.

  Maar goed, ook deze hobbel wordt voor 2021 genomen, er is een lijstverbinding en vele mensen gaan stemmen en ze halen samen 45 tot 50 zetels. Nog steeds een tekort van 25 tot 30 zetels en een samenwerking van de andere partijen (het Kartel zo je wil) levert dan nog steeds 100 zetels op.

  En dat er inderdaad vóór de verkiezingen een plan komt op 2 A4-tjes waarin NEXIT, Referenda vlgs Zwitsers model, Zakenkabinet, typische overheidstaken niet langer van de markt; etcetera.

  Dus zo strijdbaar als je wilt zijn, het Kartel of de Elites verslaan gaat niet lukken via democratische weg.
  En vandaag heeft Rutte al bij het EU kruisje getekend om de G(r)EEN DEAL te ondersteunen.

  Volgens mij is Baudet slim genoeg om bovenstaande te begrijpen dus de vraag is wat zijn échte agenda is, als het geen gecontroleerde oppositie is want dan is het wel duidelijk.

  21 likes
 4. Als hij dat echt meent en ook echt gaat doen zal hij niet lang meer leven vrees ik.. Voorlopig hou ik het erop dat fvd niets anders is dan “controlled opposition” om de boze burger te vangen.. Time will tell..

  15 likes
  • @Coldshot, dat denk ik dus ook. Het volk gaat steeds meer zien hoe de wereld in elkaar steekt dus moet het volk de mond gesnoerd worden. Hoe doe je dat? Door een partij in in te voeren die precies dat zegt wat het volk al snapt. Zo snoer je volk de mond zodat ze niet de straat op gaan. Dan ligt de macht nog steeds in de politiek en het volk volgt braaf. De duivel is een meester in misleiden. Hij ziet er niet uit als een vuurrood monster met hoorns, hij is een heel vriendelijk iemand die mooi kan praten maar daar wel de boel mee afleidt en belazerd. De politiek bepaalt niets, ze voeren alleen maar de kapitalistische / globalistische agenda uit. FvD heeft al laten zien dat ze niet te vertrouwen zijn. Toen ze nog niet in de politiek zaten moesten we uit de EU. Toen ze in de kamer zaten stemden ze VOOR de EU. Het gif van Monsanto met zijn contract liep op een gegeven moment af. Er moest gestemd worden of het gebruik van zijn gif moest eindigen of dat het verder gebruikt moest worden. De FvD stemde VOOR verder gebruik van Monsantos gif. Mooie praatjes van de FvD waar iedereen nog steeds voor valt. Het zijn echter niet de praatjes maar de daden die laten zien waar een partij voor staat. Hoe vaak hebben mensen dat al niet gezegd in de loop der tijd. FvD is gewoon meer van hetzelfde, niet te vertrouwen.

   11 likes
   • @Rob

    Heldere analyse, helemaal eens!

    Echter de wanhoop en de slapheid van het volk maakt is wederom een voedingsbodem voor de evenzo corrupte gevestigde partijen. Verder zal met stemfraude het geheel in NL de voor de ZIO machthebbers belangrijke draai naar links worden gegeven. Partijen zullen winnen die zij nidig hebben.

    Pim Fortuyn hadden ze niet in de pocket, vandaar de twee soorten kogels van ZIO links.

    3 likes
 5. Goed betoogd Rene en mooi aangevuld door Coldshot. Het voelt bij mij ook als blussen na de brand. Het wordt tijd voor de doom scenario schoenen.

  3 likes
 6. Er moet een partij komen echt voor het volk waarbij het volk bij elk voorstel mee kan stemmen via internet polls. Nu beslist de EU waar zakkengraiers in en uit lopen om 4x 300,00 per week te innen. ( zie link https://youtu.be/vcnM2QHOauU) Iedere burger een persoonlijk inlognummer net als pin code om fraude tegen te gaan. Het eenvoudig maken om bij onderwerpen te stemmen dat de trede daarvoor laag is. De burger het gevoel geven dat hij meetelt en daadwerkelijk invloed heeft. Vermoedelijk volgen landen dan hetzelfde pad als Engeland. Wie gaat dat organiseren misschien gelijk een partij voor de hele EU alle landen rechten bij het volk de tegenhanger van het huidige EU parlement. Eu rights voor de burger!

  3 likes
 7. De Zio EUSSR is in het geheel genomen vele malen erger dan slechts de fundamenten van het voormalige Duitse Nazi rijk. De Duitse oorlog was verschrikkelijk, maar de wijze waarop de ZIO- ECB-NAZI-EU werkt is als een verschrikkelijke van binnen naar buiten vretend kankergezwel dat alles dieper en harder vernietigd dan een WOII (Rothschild) oorlog.

  In de huidige anti-volk vorm heeft de EU, de euro-schulden-negatieve-rente-berg en voor ons en Nederland geen enkele overlevingskans en gaat dit op de huidige wijze eindigen in een opzettelijk giga groot drama. Dit wordt en moet en zai een voorgeprogrammeerd einde krijgen. De werekelijke machthebbers, de pseudo joden met hun linkse Soros aangestuurde organisaties, hebben heel Europa kapot gemaakt en gekregen en dat komt nooit, nooit meer goed. Nederland is voorbij!

  3 likes
 8. ik herken mij totaal niet in die herkenbare volken. ik vind dat vaak enge groepjes.

  2 likes
 9. Ik wil.ik wil niet dat anderen de macht hebben . die wil ik zelf ,ik, en het stomme volk wat in mijn poëtische praatje tuint kunnen dan doen wat in het verleden ook al is gebeurd,

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

timmermans

Klimaatplan van Timmermans in strijd met EU-verdrag: ‘Ciao Frenske!’

De Europese Green Deal van Frans Timmermans ...

EU

EU geeft Marokko 450 miljoen tegen corona, Nederland krijgt 25. ‘Ik zeg: Nexit!’

Tunesië en Marokko krijgen gezamenlijk 700 miljoen ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 9 april
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.