Homepagina » Gezondheid » NUcheckt gefactcheckt door NFNcheckt. Waarom je wél griep kunt krijgen van de griepprik
griepprik

NUcheckt gefactcheckt door NFNcheckt. Waarom je wél griep kunt krijgen van de griepprik

Mensen die voor de mainstream media werken zijn buitengewoon slim. Zo slim dat ze alles weten. Alles over klimaatverandering, alles over de griepprik, enzovoorts. En iedereen die twijfelt aan hun oordeel wordt de mond gesnoerd.

Neem bijvoorbeeld het medium NU.nl, dat net als vrijwel alle andere grote Nederlandse media in handen is van DPG Media.

NU.nl profileert zich als klimaatorakel dat alles weet over de werking van het klimaat. Zij is zo zeker van haar zaak, dat het voor bezoekers niet mogelijk is om reacties te plaatsen waarin klimaatverandering wordt ontkend.

Eenheidsworst

Je zou haast denken dat er bij NU.nl een D66’er aan het roer staat. Als een referendum anders uitpakt dan verwacht, schaffen we het gewoon af en zeggen we dat het niet heeft gebracht wat we ervan hadden gehoopt.

Er is alleen één probleem. Als je zo hoog van de toren blaast, zullen mensen je uiteindelijk de rug toekeren. Zo werd er in de media al vaak geschreven over ‘het noodlijdende Sanoma’, de vorige eigenaar van NU.nl.

Maar gelukkig was daar DPG Media, voorheen De Persgroep, die de grote Nederlandse en Vlaamse media één voor één opslokt en er een mooie eenheidsworst van maakt.

Mensen lopen weg bij de mainstream media en gaan op internet op zoek naar nieuws. Ze komen dan al snel uit bij de zogeheten alternatieve media.

Griepprik

Dat vinden de mainstream media vervelend en dus proberen zij de alternatieve media zoveel mogelijk zwart te maken en in diskrediet te brengen.

Neem nu bijvoorbeeld NUcheckt, waar artikelen worden ‘gefactcheckt’.

Het werkt als volgt: neem een artikel dat jaren geleden op een alternatieve nieuwssite is verschenen, bel iemand van het RIVM of een ander overheidsinstituut voor een reactie en label het als nepnieuws.

Zo verscheen er op woensdag een artikel op NU.nl over de griepprik waarin werd verwezen naar een artikel van NineForNews.

Meer kans

Het eindoordeel van NUcheckt: de griepprik kan geen griep veroorzaken.

Really?

Uit Canadees onderzoek blijkt dat iemand die de griepprik haalt, meer kans loopt om ziek te worden, meldde Global News.

Het onderzoek, gepubliceerd in het tijdschrift Eurosurveillance, heeft ook aangetoond dat de effectiviteit van de griepprik afneemt als mensen het vaccin twee keer op rij hebben gekregen.

“Een negatieve effectiviteit suggereert dat mensen door het vaccin juist vatbaarder worden voor de griep,” zei dr. Jim Dickinson van de Universiteit van Calgary.

Vatbaarder

Uit een studie die is uitgevoerd door het Ohio State University Wexner Medical Center blijkt dat vrouwen die de griepprik krijgen, in de jaren erna een verzwakt immuunsysteem hebben.

De prik biedt geen bescherming, maar maakt mensen vatbaarder voor griepinfecties.

Kinderen met een verzwakt immuunsysteem moeten eigenlijk ieder jaar een griepprik krijgen, maar het vaccin kan hen juist vatbaarder maken voor gevaarlijkere virussen.

Het jaarlijkse griepvaccin verzwakt hun immuunsysteem namelijk nog meer, blijkt uit onderzoek in het Journal of Virology.

Overleed

Dan nog een paar voorbeelden.

In 2013 liet tv-presentator Piers Morgan zich live op televisie inspuiten met een griepvaccin. Enkele dagen later was hij zichtbaar ziek en zei hij last van zijn keel te hebben.

In 2015 overleed een 5-jarig meisje uit Las Vegas aan een griepvariant waar ze eerder dat jaar tegen was gevaccineerd.

Kiera Driscoll stierf aan een hartstilstand als gevolg van influenza A, meldde zender FOX5 Vegas destijds.

Meer dan de helft

Tot slot bleek dit jaar uit onderzoek, uitgevoerd door het Orlando Health Arnold Palmer Hospital for Children, dat een ‘schokkend’ aantal ouders sceptisch is over de veiligheid en effectiviteit van de griepprik.

De peiling laat zien dat een derde van de ouders met kinderen jonger dan 18 zegt dat het vaccin niet werkt en hun kind niet beschermt tegen de griep.

Meer dan de helft gelooft dat de griepprik hun kind juist ziek maakt.

Belangenverstrengeling

O, en NU.nl baseert zich voor haar ‘onderzoek’ onder andere op de website van het RIVM.

Er zijn inmiddels al genoeg artsen geweest die hebben aangetoond dat overheidsadviseurs van het RIVM zich schuldig maken aan belangenverstrengeling.

Het bekendste voorbeeld is misschien wel Ab Osterhaus, die zelf een vaccinbedrijf runde.

 

0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
16 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Herman de Graaf
Herman de Graaf
1 jaar geleden

Drie jaar op rij ontving ik de griepprik.
In alle drie de gevallen werd ik prompt geveld met hevige griepachtige verschijnselen.
Dat was in de tijd dat ik de Overheid nog het voordeel van de twijfel gunde voor wat betreft gezondheidszorg.
Naief als ik toen was (resp. 2004, 2005, 2006).
Daarna de griepprik afgezworen en de Overheid als onbetrouwbaar bestempeld.
Ik geen griepprik meer.
De hevige griepverschijnselen zijn daarna niet meer opgetreden.
Voor mij is het duidelijk: de griepprik heeft me 3 jaar achtereen behoorlijk ziek gemaakt.

Martijn
Martijn
Reactie op  Herman de Graaf
1 jaar geleden

“griepachtig” is niet direct de griep. Een fikse verkoudheid duurt ook een aantal dagen en kan je ook erg beroerd maken.
Griep en verkoudheid kun je raken, sommige hebben het zelden en andere een paar keer per jaar.

Roel Heijmans
Roel Heijmans
1 jaar geleden

Er zijn enorm veel varianten van het griep virus en deze veranderen steeds. Aan het begin van het jaar schatten deskundigen welke varianten er waarschijnlijk in de winter zullen komen en aan de hand daarvan wordt in het begin van het jaar dit cocktailtje al gebrouwen. Dus als die winter blijkt dat de varianten uit de griep prik niet heersen, zal een griep prik je immuun systeem juist alleen maar (tijdelijk) verzwakken waardoor je JUIST vatbaarder bent voor de overige griep varianten.

IIS
IIS
Reactie op  Roel Heijmans
1 jaar geleden

@Roel Heijmans

Eens met je reactie, maar wat als een griepvirus helemaal niet natuurlijk muteert of maar heel zelden, maar in het laboratorium steeds opnieuw wordt gemanipuleerd en ontwikkeld en daarna wordt verspreid waarmee een complete farmaceutische industrie jaarlijks zijn clientèle kan ‘onderhouden’.

exegese
exegese
1 jaar geleden

@Roel Heijmans,precies, en als ze al goed gegokt hebben met de variant van het virus is het nog maar de vraag of je beschermd blijkt. Het is overduidelijk gokken met rotzooi als inzet, doch zoals altijd ga je met gokken in verreweg de meeste gevallen nat. Dat is waarom er zo gigantisch veel verdiend is met gokken en waarom het voor normale mensen verboden is anderen voor geld gelegenheid te bieden om te gokken. Dat is een voorrecht dat enkel en alleen de overheid en hun handlangers is gegeven.

Vaccinaties zijn ziekmakende rotzooi zonder elke vorm van hard bewijs dat het anders zou zijn.

Mikkie
Mikkie
Reactie op  exegese
1 jaar geleden

Had vroeger, 40 jaar geleden, een (iets ouder dan ik), mannelijke collega, type stumper, die zich elk jaar liet injecteren met anti griepspuit. Prompt was hij een week ziek…elk jaar weer…

Eppo
Eppo
1 jaar geleden

Dementie verschijnselen zouden en kunnen zelf verergerd worden door de Griepprik

Bas
Bas
1 jaar geleden

Je kan ook drager zijn van het griepvirus maar er geen last van hebben als je nog genoeg antistoffen in je lichaam hebt en je immuunsysteem sterk genoeg is. Je zal dan nergens last van hebben of hoogstens een een beetje neusverkouden of een beetje hoesten. Op dat moment ben je alweer antistoffen aan het aanmaken voor de variant/modificatie virus van het jaar ervoor dit dan dit jaar heerst.
Echter als je dan de griepprik neemt sloopt dit je immuunsysteem die op dat moment bezig is antistoffen aan te maken en voila je bent doodziek.
Ik heb bijna nooit griep om de 4 a 5 jaar ongeveer maar dan ben ik ook ineens doodziek wss complete nieuwe virusstam en dan moet je juist je eigen lichaam het werk laten doen en je bent weer een paar jaar beschermd tegen varianten van die virusstam. Vaak is het nieuwe virus van het jaar namelijk een variant op die van het vorige jaar.
Neem je een griepprik en er zit een andere variant in dan dat je in je lichaam hebt kan je heel erg ziek worden omdat je lichaam tegen 2 soorten/varianten tegelijk moet vechten terwijl de griepprik je immuunsysteem sloopt.
Ben je als niet lichamelijk sterk dan kan ouderen e.d. is er zeker een kans op overlijden.

jan-47
jan-47
1 jaar geleden
IIS
IIS
Reactie op  jan-47
1 jaar geleden

@jan-47

Dankjewel voor deze heel interessante link, als men het zo bekijkt dan zou dit nog wel eens een grote kern van waarheid kunnen bevatten. Inspuiten met gif waardoor men ziek wordt en dit vervolgens een virus infectie noemt waartegen men ingeënt kan worden enz. Bizar te bedenken dat dit al vele, vele decennia zo gaat.

Artografix
Artografix
Reactie op  jan-47
1 jaar geleden

Het hele virusverhaal is een massahysterie, het gaat niet om het virus, het gaat om totale controle, door nu alle middenstanders en zzp ers de das om te doen, dus daadwerkelijk te vernietigen, wordt men uiteindelijk gedwongen om voor mega corporations te gaan werken. Daarbij komt, dat men zich straks verplicht moet laten vaccineren, dus men maakt er een wet van, doe je het niet, dan krijg je boetes of sancties. En weet jij veel wat ze in je lichaam spuiten. Nederland is er goed in, het persoonsbewijs tijdens de tweede wereld oorlog om joden te vervolgen en iedereen te kunnen controleren is een Nederlandse uitvinding

Rob
Rob
1 jaar geleden

Waar al die vaccinaties werkelijk voor worden opgedrongen is bij velen inmiddels wel bekend. Het heeft niets met de griep etc te maken maar met de globalistische agenda. Of je wel of niet een vaccinatie wil is eigen keuze. Als een overheid, industrie etc gaan dwingen dan zit hun eigen agenda daar achter. In Amerika schijnt het al zover te gaan dat kinderen die niet gevaccineerd zijn niet meer naar school mogen. Op school worden ze gevaccineerd, zonder dat ouders er nog iets over hebben in te brengen. Dus ouders houden hun kinderen thuis en beginnen met thuisonderwijs. Dat zint de pharmaceutische maffia en de deep state natuurlijk niet. Wat doen ze vervolgens? Thuisonderwijs wordt verboden. Als dat niet duidelijk maakt dat ze koste wat kost alle kinderen willen volpompen met gif dan weet ik het ook niet meer.

Mikkie
Mikkie
Reactie op  Rob
1 jaar geleden

Ben tegen vaccinaties! Was vroeger onwetend en heb mijn kids 30 en 27 jaar geleden wel laten enten. 2 vd 3 autistische verschijnselen.
Denk dat het er ook ALLES mee te maken heeft dat een lijfje van gem.4 kg dat gif niet verwerken kan. Als kinderen pas op school zouden ingeent worden, als ze 20 kg zijn, zou de schade waarschijnlijk lang niet zo groot zijn. En trouwens, ik snap nog werkelijk niet waarom die giftige stoffen ( aluminium, formaldehyde, kwik) in de entingen moeten zitten. Als ze dat nou eerst eens achterwege laten…de enting kan als droge stof bewaard worden. Voor injecteren water erbij…geen conserveringsmiddel nodig. Correct me if I’m wrong..

Ricaard
Ricaard
1 jaar geleden

Ik ben halverwege 60 en 1 keer echt griep gehad, dus geen verkoudheidje. Waarom geen onderzoek naar de groep die ondanks de griepprik toch griep krijgen en de groep die geen griepprik nemen en ook vrijwel geen griep krijgen. Het lijkt op mijn werk dat medewerkers met griepprik alsnog griep krijgen en het langer duurt en zelfs daarna weer griep krijgen voor er herstel is.
In ieder geval ik heb het niet nodig….

Mikkie
Mikkie
Reactie op  Ricaard
1 jaar geleden

Ben ook 60+. Heb ook nog maar 1x in mijn leven de echte griep gehad.
Heb ook geen zin in besmettelijke dingen..na een publieke ruimte met bijv.winkelkarren, trapleuningen, deurknoppen, was ik zsm mijn handen.

Arwijn
Arwijn
1 jaar geleden

Griep bestaat omdat het in stand word gehouden door en verspreid via Vaccinaties!

x

Check Also

arts

Deze arts heeft 20.000 coronapatiënten succesvol behandeld met hydroxychloroquine

Terwijl de media corona blijven ophypen en ...

de jonge

De Jonge geeft toe dat AstraZeneca-vaccin linke soep is

Lange tijd beweerde zorgminister Hugo de Jonge ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

16
0
We lezen graag je reactie!x