Homepagina » Gezondheid » Duizenden meisjes geconfronteerd met slopende ziektes na vaccinatie tegen baarmoederhalskanker
Duizenden meisjes geconfronteerd met slopende ziektes na vaccinatie tegen baarmoederhalskanker

Duizenden meisjes geconfronteerd met slopende ziektes na vaccinatie tegen baarmoederhalskanker

Toen Caron Ryalls haar 13-jarige dochter Emily liet vaccineren tegen baarmoederhalskanker, dacht ze dat het de beste manier was om de gezondheid van Emily te beschermen. De afgelopen vier jaar zijn echter een hel geweest voor het gezin. Twee weken na het de eerste HPV-injectie begon Emily duizelig en misselijk te worden.

De symptomen werden na de tweede en derde inenting steeds erger. Emily werd een aantal keren opgenomen met borst- en buikpijn en ademhalingsproblemen. “Eén keer kon ik de ene kant van mijn lichaam niet meer bewegen,” aldus de inmiddels 17-jarige Emily. “Ik wist niet wat er gebeurde.”

Emily is één van de vele duizenden tienermeisjes die sinds een routinevaccinatie aan een slopende ziekte lijden. Vóór de inentingen was Emily uit West Yorkshire kerngezond. Ze deed aan hockey, atletiek en was goed in dansen. Ze haalde goede cijfers en had een mooie toekomst voor zich.

Emily’s aandoening werd gemeld bij de Britse toezichthouder op het gebruik van medicijnen MHRA, waar in de afgelopen 10 jaar liefst 22.000 bijwerkingen van 13 verschillende routinevaccinaties tegen griep, BMR, tetanus, difterie en polio zijn gemeld.

Tienduizenden

In totaal traden bij 8228 meisjes bijwerkingen op na het HPV-vaccin, waarvan 2587 waren aangemerkt als ‘serieus’. De waakhond zei dat het in werkelijkheid gaat om veel meer bijwerkingen omdat veel gevallen niet worden gemeld.

De MHRA schat 10 procent van alle meldingen binnen te krijgen, waardoor het aantal meisjes met bijwerkingen als gevolg van het HPV-vaccin gemakkelijk kan oplopen naar enkele tienduizenden. Desalniettemin is het instituut van mening dat de risico’s van het vaccin niet opwegen tegen de voordelen.

Bij ieder doktersbezoek werd het gezin Ryalls raar aangekeken. Elke keer dat het HPV-vaccin ter sprake kwam, nam de huisarts een vijandige houding aan. “We zijn ’s morgens allemaal moe Emily,” kreeg ze te horen toen ze klaagde dat ze vaak compleet uitgeput is.

De Britse gezondheidsdienst NHS zei dat het vaccinatieprogramma ‘zeer effectief’ is gebleken. Andere landen nemen juist maatregelen vanwege het toenemende aantal meisjes dat last heeft van bijwerkingen.

Denemarken en Japan

Op de Deense tv was eerder dit jaar een documentaire te zien over het grote aantal meisjes dat blijvende schade heeft overgehouden aan het vaccin. Sommige van die meisjes zitten in een rolstoel. Afgelopen jaar besloot de Japanse overheid het HPV-vaccin niet langer aan te raden vanwege de mogelijke bijwerkingen.

In een artikel in het tijdschrift Clinical Rheumatology schreef dr. Manuel Martinez-Lavin, die al 30 jaar mensen met chronische pijn behandelt, dat artsen moeten weten dat er een mogelijk verband is tussen HPV-vaccinatie en aandoeningen als posturale orthostatische tachycardie syndroom (POTS) en fibromyalgie.

Het gezin Ryalls heeft samen met 80 andere Britse families besloten actie te ondernemen. Ze hebben een groep opgericht om meisjes die na het HPV-vaccin bijwerkingen hebben gekregen samen te brengen: de Association for HPV Vaccine Injured Daughters (AHVID).

[Independent]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Arwijn schreef:

  Niet meer doen dus!

  40 likes
  • Gab schreef:

   JA inderdaad.Wat kan je tegen doen als de criminel Nederlandse overheid het verplicht maakt? Welke zijn de mogelijkheid om in justicie te stappen tegen zulke criminelen praktijken?? Wie o wie kan ouders daarmee helpen om hun kinderen tegen te beschermen?

   49 likes
   • anna schreef:

    De vaccinatie is niet verplicht. Je krijgt wel een oproep maar je gaat dan gewoon niet. Daarna krijg je nog een of twee keer een oproep en dan stopt het gewoon. Wij hebben onze dochters ook niet laten inenten.

    65 likes
   • Chanelle schreef:

    Dit gaat helaas niet.. het klinkt ver gezocht maar het is waar… Verdiep je maar eens in de farmaseutische industrie… Ze dienen deze medicijnen dus niet alleen deze maar ook andere vaccins toe om aan onze klachten waarvoor we steeds naar de huisarts gaan en het ziekenhuis opzoeken… Nou om hier dus miljoenen aan te verdienen! Dus hier kan je hoog en laag tegen springen… Gaat niet hellpen… Beste is om bewust te zijn van het systeem en er niet meer in mee draaien… Geen vaccins en onnodige medicatie… Is er een alternatief liefst biologisch… Neem dan deze dat is mijn advies… Zelf ook slachtoffer van het hpv en heb hier ook een hoop ellende aan gehad… Loop op het moment voor baarmoederhalskanker in het ziekenhuis dus ik raad ook zeker aan de omgeving te informeren hun kids niet met deze prikken te laten enten

    29 likes
    • Bliss schreef:

     Eigen dochter niet in laten enten, moeders in de omgeving gewaarschuwd, er was er eentje die haar dochter niet in heeft laten enten, vooral ook omdat haar eigen dochter het zelf niet wilde vanwege de risico’s. Rest begreep wel dat er een risico was maar wilde dit kostte wat kost aangaan, onbegrijpelijk i.m.o. als je het beste wilt voor je kind.

     Wat nog schokkender is vind ik, dat er in de overheidsfolder staat dat HPV baarmoederhalskanker veroorzaakt, terwijl dit totaal niet bewezen is.
     Het wordt omgedraaid, HPV lijkt zo de (enige mogelijke) veroorzaker, terwijl het niet hebben van HPV (ikzelf) er niet voor zorgt dat je geen baarmoederhalskanker kunt krijgen. Het is een van de drogredenen die aangevoerd wordt door de farmaceutische industrie i.s.m. onze overheid om miljarden te verdienen aan vaccinaties, waarna de andere tak van de farmaceutische industrie weer miljarden verdient aan het oplappen van slachtoffers van het vaccinatiebeleid. Geweldig zo’n verdienmodel. Kan ik ook nog instappen?

     14 likes
    • cathy schreef:

     Dit artikel gaat over de UK waar ze een gratis ziekenfonds beleid hebben. Dus voor hun heeft dat helemaal geen voordeel.

     3 likes
     • WILLEM schreef:

      BESTE CATHY,
      AL IS HET ZIEKENFONDS GRATIS…DE REGERING MOET WEL DEGELIJK VOOR DEZE VACCINS BETALEN. DENK NU NIET DAT DE PHARMA HET GRATIS WERELDWIJDT AANBIEDT.
      EN DE PATIENT KRIJGT EEN GRATIS VACCIN.

      4 likes
   • Silber eye schreef:

    Helemaal mee eens,

    Hetzelfde voor de vaccins welke op catastrofale wijze autisme veroorzaken welke zeker weten een doel nastreven welke de overheid met ons voor heeft, vermoedelijk een inteligentie niveau bewerkstelligen welke doelmatig kan worden ingezet.
    De mensen welke niet kunnen functioneren worden weggezet als negative bijvangst.
    Dit zal mij wel een hoop comment opleveren, maar heb gisteravond een docu gezien over het Amerikaanse waterbedrijf FLINT.

    Daar poogde de Amerikaanse overheid met succes een hele bevolkingsgroep uit te moorden (zwarte) men kon het gebeuren filteren als crimineel gedrag om hoge winsten binnen te halen door supercapitalisten, maar toen eenmaal vast stond dat het water met lood vergiftigt was, ging het bedrijf gezamelijk met de overheid door met het opzettelijk vergiftigen van de plaatselijke bevolking.

    Men deinst dus niet terug voor zulke een gruwelijke methodiek, en aangezien West/Europa/Nederland een van de grote volgers is van Amerikaanse politiek
    is ook hier alles mogelijk

    4 likes
  • Casper schreef:

   Dit is gewoon de nieuwste melkkoe van de farmaceutische industrie. Ze slopen je immuunsysteem vanaf baby af aan met hun vaccinaties, zodat je de rest van je miserabele leven hun medicijnen kan blijven gebruiken. Dokter Mengele 2.0 dus. Effectiviteit van vaccins is vaak niet bewezen: levenslange gezondheidsklachten. Ik weet nu waar de astmatische bronchitis en mijn allergieën vandaan komen die mijn halve jeugd verwoest hebben. Uiteraard steekt onze regering zoals altijd haar kop in het zand.

   23 likes
   • Harry schreef:

    Niet meer op VVD of Cristellijke partijen stemmen, ze houden ook nog eens een goede orgaandonorwet tegen!!!

    4 likes
    • eNdEmiOn schreef:

     Waarom zou je überhaupt nog stemmen op een partij!? Beloftes worden nooit nagekomen. Sowieso, tegenwoordig kan iedere Nederlander meebeslissen over wie “The Voice” oid wint maar meebeslissen over daadwerkelijke zaken die het volk aan gaan nee daarvoor moeten we nog altijd op een zogenaamde vertegenwoordiging vertrouwen die allang niet meer bezig zijn met het volk te vertegenwoordigen maar gewoon met hun eigen politieke carrière.

     18 likes
 • denker schreef:

  Mensen uit de bijbeltbelt,nl, hebben dus een punt!

  61 likes
  • Rolf schreef:

   En worden dus derhalve zwart gemaakt in de MSM.

   38 likes
  • Nietons schreef:

   Ze hebben helemaal geen punt als je naar hun uitgangspunt kijkt. Ze mogen dit niet van hun niet bestaande god. Sterker nog, als jij of je kind een ziekte krijgt is dit de wil van deze vertoornde god en enkel hij kan je genezen of laten sterven. Heeft dus niets te maken met voorzichtigheid jegens vaccinaties. Toeval hier is dat hun dogma ze tegen big pharma beschermt die middels vaccinaties vaste klanten voor de toekomst lijkt te creëren….

   14 likes
 • Debora schreef:

  Zijn er mensen die dit verhaal met alle klachten herkennen bij hun dochter?

  16 likes
  • Elise49 schreef:

   Ik denk dat er meer aan de hand is, dan vaccinaties klachten. Ik denk dat de natuurlijke veranderingen ook een rol spelen. Bij wijwordenwakker staat een verhaal dat de veranderingen in de kosmos/shift duizeligheid en hoofdpijn kunnen veroorzaken. Tel daarbij de wifi/hectisch systeem enz. bij op dan zitten we gevangen in frequenties en kan het lichaam niet meer ontladen of wordt ernstig verstoord. Een vrouw is sowieso hormoon gevoeliger dan een man/jongen.
   In mijn omgeving ken ik meiden, die niet gevaccineerd zijn en dezelfde klachten hebben. Dagelijks hoofdpijn/misselijk/duizelig. Dan geraak je vanzelf wel lichamelijk en geestelijk uitgeput. Ook krijgen mensen steeds meer last van huiduitslag/schimmels/ontstekingen enz.
   Even terug komen op die anticonceptiepil. Je kunt tegenwoordig maar 1 “merk” pil krijgen. Wil je een echt merk, dan moest je erom vechten en dik betalen. Nu krijg je te horen dat die pil er gewoon niet meer is. Die is er wel, maar de tussenhandelaren willen hem gewoon niet meer bestellen, want ze verdienen er niks meer aan. Een tussen handelaar koopt massaal in en daar verdient ie op. De roverheid en verzekeraars willen alleen nog maar goedkope pillen ivm dat concurrentie alles goedkoper zou maken.(we weten inmiddels wel, dat niks goedkoper wordt) Het is allemaal bullsh*t, want er zit 54 miljard in de ziekenkas. Dat geld wordt geïnvesteerd in nieuwe technologieën enz. Dus over onze rug worden we ziek gemaakt en tegelijkertijd moeten vrouwen zelfstandiger worden. Ahem. Beide lijden tot geboortebeperking. Het lijkt erop dat de vrouw bewust wordt afgemaakt en dat de mannen langzaam getransformeerd worden naar robots.
   Ik wil dan meiden ook adviseren om dan maar geen pil meer nemen. Tja, das ook niet fijn, want vele hebben last van hun menstruatie, maar op dit moment kun je beter natuurlijk blijven en er mee leren leven. Dan moet men maar weer begrip opbrengen, als je heftig menstrueert met buikkrampen enz. Je hebt geen keuze, want andere medicijnen/anti-conceptie deugen ook niet meer.

   28 likes
   • Hansz Pint. schreef:

    Elise-49, hoi, over die meiden die last hebben van ernstige menstruatieklachten,die zouden eens 2 maanden zonder zuivel en suiker moeten leven, grote kans dat het lichaam zich kan herstellen en alles van een leien dakje verloopt.
    Verder is de `gezondheidszorg`heel goed in het zorgen voor zichzelf maar slecht in de volksgezondheid waarvan ik moet zeggen dat de mens in veel gevallen zichzelf ook niet in acht neemt in het luilekkerland waar we met zn allen in wonen…
    Het `supermarktdieet`wordt door bijna heel NL gevolgd en bestaat uit pak blik pot en zak… magneetronvoer, bespoten groenten en fruit en minderwaardig vlees… dood voer dus, wat leidt tot een disfunctioneel lichaam-systeem.
    Menstruatie zou soepel en natuurlijk moeten verlopen, elke verstoring heeft een voorgeschiedenis die leidt tot klachten.
    Medicijnen zijn symptoombestrijders die een klacht onderdrukken,ernstige bijwerkingen kunnen hebben waar je meer kans op hebt dan n prijs in de staatsloterij… dus voorkomen is veeeeeel beter dan van pissebed naar kakkebed `genezen`…

    20 likes
   • Lionleo schreef:

    Heb jaren in de ‘zorg’ gezeten. Mijn vrouw en ik hebben onze dochters, gelukkig, niet laten vaccineren. Hebben destijds ook niet de vaccinatie tegen de, o zo gevaarlijke, Mexicaanse griep gehaald, en ga zo nog maar even door. Reden: toen in de jaren 80 de geneeskunde zich volksgezondheids’zorg’ is gaan noemen is de kunde van het genezen verdwenen. Dit ministerie is ten prooi gevallen aan quasie-wetenschap en economisch malafide gedrag. CBS is hierin duidelijk, exponentiële stijging in de kosten van de gezondheids’zorg’, momenteel ongeveer 30% van het jaarlijkse staatsburger. Dit in tegenstelling tot 40 jaar geleden, 10%. Advies: luister naar uw geweten en denk vrij! Overigens, ik ben gestopt met werkzaam te zijn in de ‘zorg’ en, Oh my God, I feel free. Sorry, God bestaat niet, maar je hebt zo makkelijk de neiging om dat te zeggen. Even alle gekheid op een stokje, vertrouw op wat uw intuïtie u ingeeft en vaar niet blind.

    12 likes
   • Sabrina schreef:

    Kortzichtig gedacht…..heb mijn dochter niet laten kiezen…heb zelf gezegd NEE, mijn andere 2 oudste dochters zijn toen niet opgeroepen, omdat dat toen niet ter sprake was…dan zou ik min jongste dochter daar wel voor moeten laten gaan…no way…dus geloof wat jezelf wil, maar zo te horen heb je geen dochters, dus heb je daar ook niet over na te denken..ZIELIG persoon!!!

    9 likes
  • Sabine schreef:

   Hallo,

   Mijn dochter heb ik 2 maanden geleden laten inenten.

   Sinds die tijd is ze vaak misselijk. Dat zijn de dingen die me nu opvallen na dit verhaald.

   Groetjes Sabine

   6 likes
   • Sabrina schreef:

    Zo jammer…hoop dat het allemaal goed komt, maar ga geen vervccinaties meer nemen…kan allemaal voor onvruchtbaarheid lijden.sterkte.xx

    3 likes
  • jolanda schreef:

   Mijn dochters hebben beiden nee gezegd tegen de vaccinatie! Maar tot mijn spijt heb ik me volledig laten inenten tegen tetanus. ……..ik heb helaas dezelfde bijwerkingen/klachten…..voel me ontzettend rot!

   6 likes
  • Gonnie schreef:

   Ja zeker weten mijn dochter heeft alle klachten gehad. Ook bij de dokter geweest voor zware borst en buikklachten maar vooral ontzettend moe zijn maar niks gevonden. Uit eindelijk door gestuurd naar de kinderarts omdat ze nog geen 18 was maar ook daar verder niks kunnen vinden, gesprekken gehad met de kinderpsycholoog want dan zal het wel iets psychisch moeten zijn, toen ik aan gaf bij de kinderpsycholoog dat ze zo is na haar HPV vaccine keek ze me raar aan en heb ik er op gestaan om dit ook in haar dossier te vermelden, ik heb hier echt moeite voor moeten doen!! Ik wilde dit vermeld hebben omdat we niet in de toekomst kunnen kijken en je nooit weet waar het goed voor is.

   4 likes
 • Loes schreef:

  Ik heb de vaccinatie 5 jaar geleden gekregen en ik heb nergens last van. Net als alle andere mensen die ik ken die het gehad hebben.

  31 likes
  • Debora schreef:

   Het zal best allemaal met elkaar te maken hebben (hectiek van alledag/wifi etc), al blijft het in ons geval wel heel frappant dat uitgerekend na de vaccinatie ineens allerlei heftige klachten ontstaan. Van een heel actief, vrolijk, levenslustige tiener naar een doodvermoeid mens…… Je staat met je rug tegen de muur want niemand in “doktersland” zal erkennen dat het met het HPV-vaccin te maken heeft. Die klachten komen toch niet zomaar uit de lucht vallen bij een gezond persoon? (denk bijv aan aantasting immuunsysteem). Uit allerlei bloedonderzoeken en scan komt niks uit, dus nu is het een geval van “probleem in de hersenen”. We hebben helaas nog een lange weg te gaan……

   11 likes
  • Daan1962 schreef:

   Klopt Loes. Het vaccin is een zwakke vorm van het werkelijke virus. Het werkelijke virus oplopen zou dan een minstens zo verwoestende werking hebben. Toch is dat niet zo, ondanks de hoge besmettingsgraad.
   Overigens, het ging in de uitzending vooral over kosten vs. baten. De overheid maakt veel kosten om maar een heel klein percentage vrouwen te kunnen redden van kanker. Dat is de kern van haar verhaal. Vrouwen zijn dat blijkbaar niet waard.

   1 likes
   • eNdEmiOn schreef:

    Zwakke vorm vh werkelijke virus? Ooit misschien tegenwoordig ziet een vaccin er heel anders uit dan hoe het nog altijd onderwezen wordt.

    7 likes
  • josje schreef:

   voor al die wijsneuzen die alles behalve die prik de schuld geven gaeen kijken bij zon kind wat het heeft,kijken of jullie dan nog zo bijdehand zijn !
   feit is dat er wereldweid kinderen doodziek zijn en dan heb ik het niet over een lullig hoofdpijntje of een beetje misselijk nee zware neurologische aandoeningen,onvruchtbaar!!!!
   en zoals met al die smerige geldtrekkende vacinaties zul je deze verhalen moeten zoeken ze stoppen het liever in de doofpot
   net als al die kindjes die nu voor de rest van hun leven narcoleptie hebben door de mexicaanse griepprik geen hond die zich er druk om maakt…………..
   ja de alternatieve die er weer een slaatje uit denken te slaan met ontsporen blabla die zijn net zo erg als die witte jassenmafia
   mensen bezint eer ge begint en lees een een bijsluiter van een vacinatie een waatte ja die krijg je nooit maar hee langleve het internet wens een ieder veel wijsheid toe!!!!

   5 likes
  • Peter Cernjavski schreef:

   Ik heb jaren met asbest gewerkt, ik wist niet beter, zonder longkanker te krijgen; moeten wij nu asbest terug toelaten?
   Het is statistisch afdoende bewezen dat niet gevaccineerde kinderen op alle gebied gezonder zijn dan ingeënte. Hiervoor werden in Duitsland (Instituut bekend) 18.000 ouders gevraagd om 1500 vragen te beantwoorden, dus meer dan 20 miljoen gegevens verwerkt.
   Wie stopt de trein?

   1 likes
 • Dnnnoz schreef:

  En nu staan de jongens op de lijst voor de HPV injecties.
  Om de arme meisjes nog beter te beschermen!

  18 likes
  • Armonicus schreef:

   En straks gaan ze meisjes inenten tegen prostaatkanker!

   19 likes
  • exegese schreef:

   Idd @Dnnnoz, ik las het laatst ook dat ze jongens ook willen inenten tegen baarmoederhalskanker, ze hebben er ook nog een aannemelijk klinkend verhaal bij verzonnen en nou maar hopen dat men er massaal in wil trappen, ze horen de kassa al rinkelen, alles voor de poen, ook als men er jonge levens voor moet ruïneren. Onvoorstelbaar !

   16 likes
  • Visser schreef:

   Ze moeten die dingen toch aan iemand kwijt aangezien ze de straatstenen niet kunnen inenten

   4 likes
 • eNdEmiOn schreef:

  Stukje op wanttoknow.nl

  HPV en de anti-conceptiepil..
  Zijn uitspraak past perfect in wat ik ontdekte in hoe de anticonceptiepil het lichaam berooft van juist die vitaminen en andere nutriënten die de baarmoederhals nodig heeft om gezond te zijn. Door deze tekorten ontstaan er in de cervix beschadigingen (laesies), waarin zich vervolgens humaan papilloma virussen (HPVs) kunnen nestelen. De Duitse arts Rudolph Virchow (1821-1902) stelde vast: “De habitat van ziekteverwekkers is ziek weefsel.” Wanneer deze vitaminetekorten lang aanhouden, kan de baarmoederhals zodanig uit balans en beschadigd raken dat er zich in die laesies kankercellen kunnen gaan vormen. Daarmee is HPV geen oorzaak van baarmoederhalskanker, maar de aanwezigheid van HPV is het gevolg van het ongezonde milieu ter plaatse… Een signaal dus!
  http://www.wanttoknow.nl/overige/kanker-de-mensheid-al-100-den-jaren-bedonderd/

  26 likes
  • Mariatje schreef:

   Denk dat de pil niet alleen berooft van voedingstoffen maar ook de hormonenboel ontregelt. Het onderdrukt je eigen hormonen en dat kan weer meer kans geven op allerlei ziektes. De eisprong onderdrukken onderdrukt ook nog eens je eigen creativiteit.

   18 likes
 • henkel schreef:

  Ik ken nu al 3 volwassen meiden die zijn ingeënt met het vaccin en alle drie verminderd vruchtbaar. Vraag het me toch af.

  16 likes
  • Francis van Londen schreef:

   Mijn dochter heeft vermoedelijk PCOS. Wordt nu 22 en wordt nu onderzocht.

   Ik heb heel sterk het idee dat dit door de injectie komt.

   Graag wil ik met meer meisjes van deze leeftijd die op 12 jaar massaal zijn ingeent in contact komen, ofwel weten of er meer klachten over zijn.

   5 likes
   • WILLEM schreef:

    GOEDENMIDDAG…..
    ALLEREERST MIJN MEDELEVEN MET DEZE JONGE DAMES.
    HET IS TOCH ALGEMEEN BEKEND DAT DE NWO DE WERELD POPULATIE VAN 7 MILLIARD WIL TERUGBRENGEN NAAR 500.000.000 M.A.W IS DIT EENONDERDEEL
    VAN HUN AGENDA. HOPENLIJK ZAL HUN DUIVELSE PLANNEN DOOR DE OVERHEID
    VROEGTIJDIG WORDEN GESTOPT………HELAAS IS GELD NOG STEEDS MACHT…EN ER NOG TEVEEL AMBTENAREN ER GEVOELIG VOOR ZIJN VOOR ZIJN.
    EEN VOORBEELD WAS DE MEXICAANSE GRIEP…WAAR VOOR MILLIOENEN AAN VACCINATIES DOOR DE OVERHEID WERD INGEKOCHT EN NIET GRBRUKT WERD…

    7 likes
 • Marina schreef:

  Ik heb mijn dochter zelf laten kiezen of ze haar eigen wilde laten vaccineren of niet.
  Nu achteraf als ik dit artikel lees ben ik blij dat ze het geweigerd heeft.
  Het is toch triest dat je kind ziek wordt door een vaccin dat er eigenlijk voor moet zorgen dat er een ziekte word voorkomen. Ik stond ook volledig achter mijn dochter haar besluit want tenslotte was er ook te weinig bekend over het vaccin.

  28 likes
 • yolo schreef:

  Deze wetenschappers weten alles naar hun visie te zetten.
  Nu met de griepvirus had de vaccinatie, als gevolg van de lange griepperiode van wel -tig weken, minder succes.Ja onze Ab en Ron weten alles heel leuk in te kleuren.Maar er waren ongekend veel doden te betreuren onder ouderen.
  Mensen moeten zelf beslissen of ze hierin willen trappen, wetende dat als ze zich eenmaal blootstellen aan de bemoeizucht van onze gezondheidszorg, dat elke medische iingreep op ons lichaam een extra boost is waartegen de immuniteit van het lichaam moet vechten!?

  23 likes
 • Tanja schreef:

  Helaas hebben wij t zelfde meegemaakt en idd je huisarts en de artsen in het ziekenhuis geloven je niet. Sporten is n drama en ieder keer knallende hoofdpijn duizelig en snakken naar adem. Smorgens moe opstaan en duizelig. Op de fiets stappen en voor n auto op de grond bij komen.. zelfs tijdens hockeyen, fietsen en skieen ineens k.o. gaan en na n paar minuten bijkomen en vragen wat r aan de hand is. Zelfs studeren is vervelend. Ze zat op VWO en is afgezwakt naar de HAVO omdat ze teveel miste en de puf niet meer had en haar concentratie miste. Al met al zeer vervelend en niks wat ze r aan kunnen doen. 1 advies geen inentingen meer. Dus Debora jullie zijn niet de enigste..

  17 likes
 • Debora schreef:

  Het zal best allemaal met elkaar te maken kunnen hebben (hectiek van alledag, wifi etc) maar in ons geval,is het wel heel frappant dat na de vaccinatie ineens allerlei klachten komen. Van een heel vrolijk, levenslustige tiener naar een doodvermoeid mens…. Je staat met je rug tegen de muur want niemand in “doktersland” zal erkennen dat het met dit vaccin te maken heeft. Het is bij veel meisjes goed gegaan, maar er zijn vast ook veel meisjes die hier onder lijden en die, met hun ouders, in een intrieste situatie terecht zijn gekomen. Uit bloedonderzoeken en scan komt niks uit, dus nu is het “een probleem in de hersenen”, tja….. We hebben nog een lange weg te gaan. Ik zou heel graag ervaringen willen uitwisselen met ouders die net als wij in zo’n situatie als deze zitten. Al is het maar om gewoon te horen en te weten dat wij echt niet de enige zijn…..

  10 likes
  • Tanja schreef:

   Jullie zijn niet de enigste..wij kampen er ook mee. We zijn nu al ruim een jaar aan t dokteren en vh ene naar t andere ziekenhuis en je zou zeggen dat n academisch ziekenhuis wel wat zou vinden. Zelfs die niet… al met al is t een lange weg die de meiden moeten ondergaan. Hopenlijk komen ze met iets waar ze weer snel op de been van komen

   5 likes
 • rebbe else schreef:

  Om je niet te vaccineren hoef je niet op de bijbelbelt te wonen. buiten het geloof om, zijn er ook ander goede reden om je niet te vaccineren. Het zit bovendien ook nog in experimentele fase. We hebben nog steeds niet in de gaten wat het geweldige immuunsysteem kan uitvoeren. Mij schoonzoon die niet geloofd en onderzoeker (Doctor) is, komt van de ene verbazing in de ander. Alle gigantische vele processen in het lichaam zijn zo op elkaar ingesteld dat je al af moet vragen, kan een evolutie dat zonder creator dat zo perfect maken.
  We kunnen het immuunsysteem niet voor de gek houden, maar beter versterken.

  10 likes
 • Jean schreef:

  Mijn dochter van 14 kreeg vorig jaar maart de inenting tegen baarmoederhalskanker en 1,5 week later zat ze in een ROLSTOEL!!!!
  Het begon met griepverschijnselen en daarna kon ze haar armen, benen niet meer bewegen en viel haar zicht weg! Na 5 maanden intensieve fysio is ze uit de rolstoel gekomen en nu heeft ze weer klachten!!!!

  5 likes
 • Remco schreef:

  En ik zie nergens een bron vermelding… hoe kan ik weten of dit echt is of net?

  6 likes
 • johan schreef:

  Welcome to the new world order.

  Een hele wijze en mondige generatie word op deze manier weg genomen. Onder het motto, wij bepalen wat je mag leren en welk werk je moet doen. Zelf mag mag je dat niet.

  8 likes
 • W van der Kooij schreef:

  Heb 3 dochters, en allen niet laten enten. Men vond het maar raar en op de vraag waarom niet was mijn antwoord;
  mijn broer is een DES kind en daar wist men 45 jaar geleden ook niet exact van wat de ‘bijwerkingen’ waren. Jaren later bleek dat je er van alles door kon krijgen van onvruchtbaarheid, tot teelbalkanker. Fijn al dat experimentele gedoe. Ik ben er du nooit voor geweest

  8 likes
 • John schreef:

  dames en heren hoeveel meisjes in uw omgeving hebben deze klachten. Ik heb er in mijn omgeving niet 1.
  Kent u iemand in uw omgeving die deze klachten heeft?

  5 likes
 • Elise49 schreef:

  Opmerking. Om een goede conditie op te bouwen, daar doe je best lang over.(jaren) Krijg je een ziekte, dan gaat die conditie meteen omlaag. Na volledig herstel kun je het pas weer opbouwen. En daar doe je best weer lang over. Herstel je dus niet helemaal, dan kun je dus niet meer op het niveau komen, waar je eerst op zat. Dit kan dan weer gevolgen hebben in je verdere leven. Je functioneert dan niet meer op 100%. Als jong mens is dat heel frustrerend, want men denkt dat jongeren volop energie hebben. Vaak begrijp je als jongere ook niet wat er aan de hand is.
  Heb zelf als jongere een ernstige vorm van ziekte van Pfeifer gehad.(lag half jaar plat in bed en kon niet eten door een keelontsteking, die maar niet weg wilde. (At door een rietje en sliep eigenlijk 24 uur met kleine tussen pauzes om op het potje te plassen, die naast het bed stond))Zat voor dit op top niveau.(sport). Ik was heel veel afgevallen en voelde me heel zwak. Vrijwel niemand geloofde het.(school/sport) Behalve mensen van dichtbij(huisarts/moeder/vriendin). Met veel moeite, beetje bij beetje krabbelde ik weer op. (beetje fietsen, daarna gewoon lopen enz.) Ik heb op een gegeven moment mijn sport weer opgepakt, maar was alles kwijt. Motoriek werkte niet meer goed samen enz. Ben nooit meer de oude geworden.
  Wat ik dus duidelijk wil maken is: dat die klachten van die meiden heel erg zijn. Vooral als het niet begrepen wordt en als aanstellerig wordt gezien. Ik vond het destijds een hel en ik denk dat die meiden dat ook zo voelen.
  Is het niet gewoon een wereldwijde virus? De ziekte van Pfeifer sloeg toen in mijn tijd vooral aan bij mensen die intensief sporten.(heftiger) Nu is vrijwel iedereen 120% in de weer.

  4 likes
  • Sabrina schreef:

   Heb de ziekte van Pfeiffer pas op mijn 26ste gekregen met 2 kinderen…je lichaam hersteld langzaam….6 maanden hulp gehad, wilde zelf wel maar kon niet meer, zorgen en verzorgen…maar vergelijk Pfeiffer niet met dit virus….wat deze jonge meiden ingespoten krijgen…..mag niet meer MOGEN!!!

   4 likes
 • Ria schreef:

  Heb mijn dochter ook de vaccinatie laten geven ook in overleg met haar.
  Maar nu dat ik dit lees zij heeft ook last van hoofdpijn klaagt ook over de ademhaling dat ze soms geen lucht krijgt.
  En zoals ze vaak ook zeg geen kracht hebben dus regelematig ziek thuis is.
  Eigenlijk zou ik nu willen weten wat daar dan toch aangedaan kan worden of is er helemaal nu niks aan te doe dan was dit de laaste vaccinatie die zij of ik heb genomen .
  Lees nu meer slechten dingen dan goeie over vaccinate ongeacht welke dan ook.

  7 likes
 • Ana schreef:

  Hoi, toen in die tijd was ik niet opgeroepen, maar mijn moeder had me toch die vaccin gegeven. Ik heb nergens last van, zo nu en dan heb ik hoofdpijn door mijn werk stress, even dutje doen en het is weg. En in mijn omgeving heeft niemand last van deze vaccin. Ik vind dit toch wel beetje raar hoor maar goed. Suc6 met jullie dochters! Gr

  7 likes
 • Narin Koebeer schreef:

  Dag allen,
  Dit beticht heb ik eigenlijk niet toevallig onderschept. Want er klopt veel dingen niet. Heb enorm geschrokken van jullie verhaal mbt vaccinatie. De elite is allang bezig ons te vergiftigen. Hebben jullie van “Chemtrails” gehoord?
  Er zijn nog veel dingen die wij onwetend worden gehouden. Pas op met de chemische troep.
  Een paar voorbeelden:
  Drink curcuma en zwatrepeper.
  Kaneel met honing.
  Gember in eten of als thee drinken.
  Mensen ga googelen en zoek naar geneeskrachtige groenten
  Narin Koebeer

  7 likes
 • lorraine schreef:

  Ik ben nu net 23 en sinds ik die injecties heb gehaald, ben ik elke dag super moe. Ik heb al verschillende keren bloedgeprikt en telkens kreeg ik het zelfde te horen: alles is in orde, we hebben niks kunnen vinden waar de vermoeidheid vandaan komt. Tot mijn moeder dit pas geleden op het nieuws te horen kreeg. Ik schrok hier best wel van: je denkt je lichaam te beschermen en dan blijk je al jaren ziek te zijn uit eindelijk.

  Ik vind het heel fijn dat er een groep is op gerichg waar mensen steun kunnen vinden bij elkaar.

  6 likes
 • AK schreef:

  oproep gekregen voor 2e inenting voor onze dochter van 13 jaar.
  had bij de 1e keer al heel erg mijn twijfels, er is zeker te weinig onderzoek/ bekendheid aan deze inenting.
  toch laten enten, nu enorm mijn twijfels….wil eigenlijk niet maar kan dit?? wie heeft hier ervaring mee?

  2 likes
  • eNdEmiOn schreef:

   Natuurlijk kan dit, je hebt toch geen contract getekend voor een x aantal keer laten prikken en dan nog betreft het niet je eigen lijf. Dat laatste is natuurlijk meer een morele kwestie aangezien er hier een arbitraire grens van 18j wordt gehanteerd waarop iemand als volwassen geld (in juridische kringen).

   Ofwel gewoon geen gehoor geven aan de oproep.

   3 likes
 • Noa schreef:

  Ik wil die prik niet ????mijn nicht had dat ook

  3 likes
 • Sylvia schreef:

  Zitten er tussen al deze deskundigen ook nog mensen die daadwerkelijk ervoor gestudeerd hebben? Iedereen roept maar beschuldigingen over en weer, en duistere praktijken worden genoemd … Ik ben eigenlijk wel blij dat ik mijn dochters heb laten inenten en ze hebben nergens last van. Ik geloof mijn huisarts die ervoor gestudeerd heeft, en mij aanraadde het wel te doen.

  1 likes
  • Yoep schreef:

   Sylvia laat je wereld is open gaan. Er gestaan geen deskundigen en wetenschap.
   Googel er anders is naar. Dan kom je te weten waar je dochters mee ingeent zijn.
   Misschien dat dan je wereld open gaat!

   2 likes
 • Knuffelbeer schreef:

  Ik geloof dit wel ja. De griepprik heb ik ook weleens een paar jaar lang gehaald, en ik werd er juist alleen maar ziek van. Later bleek dat ik migraine patiënt ben en toen wist ik pas waarom ik vaak ziek werd. Ziek worden en pijn in m’n arm hadden kreeg ik er dus bovenop, dat voelde anders dan migraine.

  Ben er snel mee gestopt. Kwalijk allemaal, met die chemische troep van tegenwoordig. En bovendien zijn er proefdieren voor gebruikt, eveneens vreselijk 🙁

  2 likes
 • HansPolderman schreef:

  Ik vroeg mij af of deze vergiftigingen ook in Israel worden toegediend, iemand ?

  2 likes
 • trix schreef:

  define and conquer protocol… zeer effectief… stop in angst leven en ga leven dan hebben ze ook geen macht over je.

  2 likes
 • Anoniem schreef:

  Hoi, ik moet van me moeder de prik mar zelf wil ik niet en ben ik bang dat me leven verpest word door1 prik groetjes een 12 jarig meisje

  2 likes
 • Riny schreef:

  Ga naar de biophotonen therapeut.

  1 likes
 • Fibrogirl schreef:

  Ik heb de vaccinatie ook gehad toen ik een jaar of 13 was.
  Toen ik 17 was heb ik de diagnose fibromyalgie gekregen.
  Nu ik dit zo lees vraag ik mij inderdaad af of het komt door de vaccinatie die ik toen gehad had.
  Als ik het toen had geweten, had ik nooit de keuze gemaakt om mijzelf te laten inenten.
  Ik hoop dat er zo snel mogelijk goede onderzoeken naar gedaan worden om ook te kijken naar de bijwerkingen ipv wat het zou kunnen voorkomen.

  1 likes
 • Thomas schreef:

  Ik heb in 2013 in wanttoknow uitgelegd over het gevaar van de baarmoederhalsprik.
  Vaccins is veilig getest. Maar IN de laboratorium en IN de kooi.
  Meisjes zijn geen dier, geen proefkoning en niet opgesloten in de kooi.

  https://www.wanttoknow.nl/overige/en-roel-coutinho-die-liegt-gewoon-verder/

  1 likes
 • Bee schreef:

  Is dit niet iets om de mens af te zwakken of onder de duim te houden? Inspuiten met een nano-technologie? Beter om voor buitenaardsen om je kinderen te kunnen ontvoeren en/of te gebruiken voor voortplantingsprojecten ….? Of buitenaardse virussen tegen betaling op ons uit te testen ….voor fossiele aliens? Elite? Cabal? Illuminate? tja…door alle zogenaamde technologische snufjes kun je het kaf van koren niet meer scheiden….

  1 likes
 • […] De symptomen werden na de tweede en derde inenting steeds erger. Emily werd een aantal keren opgenomen met borst- en buikpijn en ademhalingsproblemen. “Eén keer kon ik de ene kant van mijn lichaam niet meer bewegen,” aldus de inmiddels 17-jarige Emily. “Ik wist niet wat er gebeurde.” Lees verder op de website ninefornews.nl […]

 • BOINNK!!! schreef:

  […] Bron: NineForNews.nl […]

 • […] van vaccinatie genegerd en gecriminaliseerd met alle gevolgen van dien. Ondertussen zijn er duizenden meisjes die lijden onder verschrikkelijke ziektes door vaccinaties. Deze brief is dan ook in mijn ogen mosterd na de maaltijd. Feitelijk maakt dit deel uit van de […]

 • […] van vaccinatie genegerd en gecriminaliseerd met alle gevolgen van dien. Ondertussen zijn er duizenden meisjes die lijden onder verschrikkelijke ziektes door vaccinaties. Niemand leek er tegen op te staan. Jarenlang werd het kwam de farmaceutische industrie hiermee […]

 • Anonresist schreef:

  Het is inderdaad om je te verzwakken. Er is op dit moment een gender reversal aan het plaatsvinden. Meiden worden groter, sterker en intelligenter. We gaan weer terug naar de oorspronkelijke vreedzame matriarchale samenleving. Wat mij opvalt is dat (om het maar zo te noemen) sterke meiden nergens voor terug lijken te deinzen en veel moediger zijn dan de meeste mannen. Dit is een bedreiging voor de elite. Daarom proberen ze dit tegen te gaan met dit soort vaccinaties.

  0 likes
 • jan jansen schreef:

  De regering probeert het verhaal te houden dat bijbelbelt niet wil vaccineren.
  Maar dat doen ze om te verbloemen dat er veel niet gelovigen zich niet laten vaccineren.
  Het is hoe het verhaal wordt gebracht.
  Overigens is bij de bijbelbelt maar een kleine groep die om geloofs- redenen niet laat vaccineren en dat wordt erg opgeblazen.

  0 likes
 • x

  Check Also

  ouders

  Ouders die dochtertje weigeren te vaccineren krijgen 800 euro boete. ‘Deze toxische stoffen horen niet thuis in haar lichaam’

  Een stel uit het Belgische Waregem is ...

  zoontje

  Zoontje Tamara Elbaz belandt in ziekenhuis na verplichte vaccinatie: ‘Mijn grootste nachtmerrie kwam uit’

  Het zoontje van model en ondernemer Tamara ...

  >