Homepagina » Gezondheid » Duizenden meisjes geconfronteerd met slopende ziektes na vaccinatie tegen baarmoederhalskanker
Duizenden meisjes geconfronteerd met slopende ziektes na vaccinatie tegen baarmoederhalskanker

Duizenden meisjes geconfronteerd met slopende ziektes na vaccinatie tegen baarmoederhalskanker

Toen Caron Ryalls haar 13-jarige dochter Emily liet vaccineren tegen baarmoederhalskanker, dacht ze dat het de beste manier was om de gezondheid van Emily te beschermen. De afgelopen vier jaar zijn echter een hel geweest voor het gezin. Twee weken na het de eerste HPV-injectie begon Emily duizelig en misselijk te worden.

De symptomen werden na de tweede en derde inenting steeds erger. Emily werd een aantal keren opgenomen met borst- en buikpijn en ademhalingsproblemen. “Eén keer kon ik de ene kant van mijn lichaam niet meer bewegen,” aldus de inmiddels 17-jarige Emily. “Ik wist niet wat er gebeurde.”

Emily is één van de vele duizenden tienermeisjes die sinds een routinevaccinatie aan een slopende ziekte lijden. Vóór de inentingen was Emily uit West Yorkshire kerngezond. Ze deed aan hockey, atletiek en was goed in dansen. Ze haalde goede cijfers en had een mooie toekomst voor zich.

Emily’s aandoening werd gemeld bij de Britse toezichthouder op het gebruik van medicijnen MHRA, waar in de afgelopen 10 jaar liefst 22.000 bijwerkingen van 13 verschillende routinevaccinaties tegen griep, BMR, tetanus, difterie en polio zijn gemeld.

Tienduizenden

In totaal traden bij 8228 meisjes bijwerkingen op na het HPV-vaccin, waarvan 2587 waren aangemerkt als ‘serieus’. De waakhond zei dat het in werkelijkheid gaat om veel meer bijwerkingen omdat veel gevallen niet worden gemeld.

De MHRA schat 10 procent van alle meldingen binnen te krijgen, waardoor het aantal meisjes met bijwerkingen als gevolg van het HPV-vaccin gemakkelijk kan oplopen naar enkele tienduizenden. Desalniettemin is het instituut van mening dat de risico’s van het vaccin niet opwegen tegen de voordelen.

Bij ieder doktersbezoek werd het gezin Ryalls raar aangekeken. Elke keer dat het HPV-vaccin ter sprake kwam, nam de huisarts een vijandige houding aan. “We zijn ’s morgens allemaal moe Emily,” kreeg ze te horen toen ze klaagde dat ze vaak compleet uitgeput is.

De Britse gezondheidsdienst NHS zei dat het vaccinatieprogramma ‘zeer effectief’ is gebleken. Andere landen nemen juist maatregelen vanwege het toenemende aantal meisjes dat last heeft van bijwerkingen.

Denemarken en Japan

Op de Deense tv was eerder dit jaar een documentaire te zien over het grote aantal meisjes dat blijvende schade heeft overgehouden aan het vaccin. Sommige van die meisjes zitten in een rolstoel. Afgelopen jaar besloot de Japanse overheid het HPV-vaccin niet langer aan te raden vanwege de mogelijke bijwerkingen.

In een artikel in het tijdschrift Clinical Rheumatology schreef dr. Manuel Martinez-Lavin, die al 30 jaar mensen met chronische pijn behandelt, dat artsen moeten weten dat er een mogelijk verband is tussen HPV-vaccinatie en aandoeningen als posturale orthostatische tachycardie syndroom (POTS) en fibromyalgie.

Het gezin Ryalls heeft samen met 80 andere Britse families besloten actie te ondernemen. Ze hebben een groep opgericht om meisjes die na het HPV-vaccin bijwerkingen hebben gekregen samen te brengen: de Association for HPV Vaccine Injured Daughters (AHVID).

[Independent]
4.4 28 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
110 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Arwijn
Arwijn
5 jaren geleden

Niet meer doen dus!

Gab
Gab
Reactie op  Arwijn
5 jaren geleden

JA inderdaad.Wat kan je tegen doen als de criminel Nederlandse overheid het verplicht maakt? Welke zijn de mogelijkheid om in justicie te stappen tegen zulke criminelen praktijken?? Wie o wie kan ouders daarmee helpen om hun kinderen tegen te beschermen?

anna
anna
Reactie op  Gab
5 jaren geleden

De vaccinatie is niet verplicht. Je krijgt wel een oproep maar je gaat dan gewoon niet. Daarna krijg je nog een of twee keer een oproep en dan stopt het gewoon. Wij hebben onze dochters ook niet laten inenten.

Chanelle
Chanelle
Reactie op  Gab
5 jaren geleden

Dit gaat helaas niet.. het klinkt ver gezocht maar het is waar… Verdiep je maar eens in de farmaseutische industrie… Ze dienen deze medicijnen dus niet alleen deze maar ook andere vaccins toe om aan onze klachten waarvoor we steeds naar de huisarts gaan en het ziekenhuis opzoeken… Nou om hier dus miljoenen aan te verdienen! Dus hier kan je hoog en laag tegen springen… Gaat niet hellpen… Beste is om bewust te zijn van het systeem en er niet meer in mee draaien… Geen vaccins en onnodige medicatie… Is er een alternatief liefst biologisch… Neem dan deze dat is mijn advies… Zelf ook slachtoffer van het hpv en heb hier ook een hoop ellende aan gehad… Loop op het moment voor baarmoederhalskanker in het ziekenhuis dus ik raad ook zeker aan de omgeving te informeren hun kids niet met deze prikken te laten enten

cathy
cathy
Reactie op  Chanelle
5 jaren geleden

Dit artikel gaat over de UK waar ze een gratis ziekenfonds beleid hebben. Dus voor hun heeft dat helemaal geen voordeel.

WILLEM
WILLEM
Reactie op  cathy
3 jaren geleden

BESTE CATHY,
AL IS HET ZIEKENFONDS GRATIS…DE REGERING MOET WEL DEGELIJK VOOR DEZE VACCINS BETALEN. DENK NU NIET DAT DE PHARMA HET GRATIS WERELDWIJDT AANBIEDT.
EN DE PATIENT KRIJGT EEN GRATIS VACCIN.

linda bakker
linda bakker
Reactie op  cathy
5 maanden geleden

Gratis = via de belastingbetaler. En zoals het straks in Nederland zal gaan als het bejubbelde Corona vaccin meer mensen ziek/dood/invalide maak dan je lief is, de schade zal door de Staat opgepakt worden, niet Big Farma, dus m.a.w de belastingbetaler gaat wederom betalen. En ook onze Zorg kosten zullen weer schrikbarend stijgen.

Bliss
Bliss
Reactie op  Chanelle
4 jaren geleden

Eigen dochter niet in laten enten, moeders in de omgeving gewaarschuwd, er was er eentje die haar dochter niet in heeft laten enten, vooral ook omdat haar eigen dochter het zelf niet wilde vanwege de risico’s. Rest begreep wel dat er een risico was maar wilde dit kostte wat kost aangaan, onbegrijpelijk i.m.o. als je het beste wilt voor je kind.

Wat nog schokkender is vind ik, dat er in de overheidsfolder staat dat HPV baarmoederhalskanker veroorzaakt, terwijl dit totaal niet bewezen is.
Het wordt omgedraaid, HPV lijkt zo de (enige mogelijke) veroorzaker, terwijl het niet hebben van HPV (ikzelf) er niet voor zorgt dat je geen baarmoederhalskanker kunt krijgen. Het is een van de drogredenen die aangevoerd wordt door de farmaceutische industrie i.s.m. onze overheid om miljarden te verdienen aan vaccinaties, waarna de andere tak van de farmaceutische industrie weer miljarden verdient aan het oplappen van slachtoffers van het vaccinatiebeleid. Geweldig zo’n verdienmodel. Kan ik ook nog instappen?

ben
ben
Reactie op  Chanelle
8 maanden geleden

“Is er een alternatief liefst biologisch… Neem dan deze dat is mijn advies”

hoe (bio)logisch is een vaccinatie ?

Silber eye
Silber eye
Reactie op  Gab
1 jaar geleden

Helemaal mee eens,

Hetzelfde voor de vaccins welke op catastrofale wijze autisme veroorzaken welke zeker weten een doel nastreven welke de overheid met ons voor heeft, vermoedelijk een inteligentie niveau bewerkstelligen welke doelmatig kan worden ingezet.
De mensen welke niet kunnen functioneren worden weggezet als negative bijvangst.
Dit zal mij wel een hoop comment opleveren, maar heb gisteravond een docu gezien over het Amerikaanse waterbedrijf FLINT.

Daar poogde de Amerikaanse overheid met succes een hele bevolkingsgroep uit te moorden (zwarte) men kon het gebeuren filteren als crimineel gedrag om hoge winsten binnen te halen door supercapitalisten, maar toen eenmaal vast stond dat het water met lood vergiftigt was, ging het bedrijf gezamelijk met de overheid door met het opzettelijk vergiftigen van de plaatselijke bevolking.

Men deinst dus niet terug voor zulke een gruwelijke methodiek, en aangezien West/Europa/Nederland een van de grote volgers is van Amerikaanse politiek
is ook hier alles mogelijk

Lennie
Lennie
Reactie op  Silber eye
2 maanden geleden

Vreselijk dat van Flint te lezen ! Overheden blijken een missie te hebben, dat is nu zeker heel duidelijk te zien! Hiervan 🚁🚁 teveel in de lucht vóór de pieken van Covid19. Zorgwekkend….maar gelukkig hebben we nog ons eigen gezond verstand!

Omami
Omami
Reactie op  Silber eye
1 maand geleden

😔

Casper
Casper
Reactie op  Arwijn
4 jaren geleden

Dit is gewoon de nieuwste melkkoe van de farmaceutische industrie. Ze slopen je immuunsysteem vanaf baby af aan met hun vaccinaties, zodat je de rest van je miserabele leven hun medicijnen kan blijven gebruiken. Dokter Mengele 2.0 dus. Effectiviteit van vaccins is vaak niet bewezen: levenslange gezondheidsklachten. Ik weet nu waar de astmatische bronchitis en mijn allergieën vandaan komen die mijn halve jeugd verwoest hebben. Uiteraard steekt onze regering zoals altijd haar kop in het zand.

Harry
Harry
Reactie op  Casper
4 jaren geleden

Niet meer op VVD of Cristellijke partijen stemmen, ze houden ook nog eens een goede orgaandonorwet tegen!!!

eNdEmiOn
eNdEmiOn
Reactie op  Harry
4 jaren geleden

Waarom zou je überhaupt nog stemmen op een partij!? Beloftes worden nooit nagekomen. Sowieso, tegenwoordig kan iedere Nederlander meebeslissen over wie “The Voice” oid wint maar meebeslissen over daadwerkelijke zaken die het volk aan gaan nee daarvoor moeten we nog altijd op een zogenaamde vertegenwoordiging vertrouwen die allang niet meer bezig zijn met het volk te vertegenwoordigen maar gewoon met hun eigen politieke carrière.

uiltje
uiltje
Reactie op  Casper
3 maanden geleden

dokter jekyl en mjster hyd

uiltje
uiltje
Reactie op  Arwijn
3 maanden geleden

bedankt day datuopmyreageert

denker
denker
5 jaren geleden

Mensen uit de bijbeltbelt,nl, hebben dus een punt!

Rolf
Rolf
Reactie op  denker
5 jaren geleden

En worden dus derhalve zwart gemaakt in de MSM.

Nietons
Nietons
Reactie op  denker
5 jaren geleden

Ze hebben helemaal geen punt als je naar hun uitgangspunt kijkt. Ze mogen dit niet van hun niet bestaande god. Sterker nog, als jij of je kind een ziekte krijgt is dit de wil van deze vertoornde god en enkel hij kan je genezen of laten sterven. Heeft dus niets te maken met voorzichtigheid jegens vaccinaties. Toeval hier is dat hun dogma ze tegen big pharma beschermt die middels vaccinaties vaste klanten voor de toekomst lijkt te creëren….

Harry
Harry
Reactie op  Nietons
4 jaren geleden

Met hulp van de VVD en CDA.

trackback
BOINNK!!! | Eindtijdberichten en ander nieuws, verzameld door: Arie Goedhart
5 jaren geleden
yolo
yolo
5 jaren geleden

Deze wetenschappers weten alles naar hun visie te zetten.
Nu met de griepvirus had de vaccinatie, als gevolg van de lange griepperiode van wel -tig weken, minder succes.Ja onze Ab en Ron weten alles heel leuk in te kleuren.Maar er waren ongekend veel doden te betreuren onder ouderen.
Mensen moeten zelf beslissen of ze hierin willen trappen, wetende dat als ze zich eenmaal blootstellen aan de bemoeizucht van onze gezondheidszorg, dat elke medische iingreep op ons lichaam een extra boost is waartegen de immuniteit van het lichaam moet vechten!?

eNdEmiOn
eNdEmiOn
5 jaren geleden

Stukje op wanttoknow.nl

HPV en de anti-conceptiepil..
Zijn uitspraak past perfect in wat ik ontdekte in hoe de anticonceptiepil het lichaam berooft van juist die vitaminen en andere nutriënten die de baarmoederhals nodig heeft om gezond te zijn. Door deze tekorten ontstaan er in de cervix beschadigingen (laesies), waarin zich vervolgens humaan papilloma virussen (HPVs) kunnen nestelen. De Duitse arts Rudolph Virchow (1821-1902) stelde vast: “De habitat van ziekteverwekkers is ziek weefsel.” Wanneer deze vitaminetekorten lang aanhouden, kan de baarmoederhals zodanig uit balans en beschadigd raken dat er zich in die laesies kankercellen kunnen gaan vormen. Daarmee is HPV geen oorzaak van baarmoederhalskanker, maar de aanwezigheid van HPV is het gevolg van het ongezonde milieu ter plaatse… Een signaal dus!
http://www.wanttoknow.nl/overige/kanker-de-mensheid-al-100-den-jaren-bedonderd/

Mariatje
Mariatje
Reactie op  eNdEmiOn
5 jaren geleden

Denk dat de pil niet alleen berooft van voedingstoffen maar ook de hormonenboel ontregelt. Het onderdrukt je eigen hormonen en dat kan weer meer kans geven op allerlei ziektes. De eisprong onderdrukken onderdrukt ook nog eens je eigen creativiteit.

Dnnnoz
Dnnnoz
5 jaren geleden

En nu staan de jongens op de lijst voor de HPV injecties.
Om de arme meisjes nog beter te beschermen!

Armonicus
Armonicus
Reactie op  Dnnnoz
5 jaren geleden

En straks gaan ze meisjes inenten tegen prostaatkanker!

exegese
exegese
Reactie op  Dnnnoz
5 jaren geleden

Idd @Dnnnoz, ik las het laatst ook dat ze jongens ook willen inenten tegen baarmoederhalskanker, ze hebben er ook nog een aannemelijk klinkend verhaal bij verzonnen en nou maar hopen dat men er massaal in wil trappen, ze horen de kassa al rinkelen, alles voor de poen, ook als men er jonge levens voor moet ruïneren. Onvoorstelbaar !

Visser
Visser
Reactie op  Dnnnoz
5 jaren geleden

Ze moeten die dingen toch aan iemand kwijt aangezien ze de straatstenen niet kunnen inenten

trackback
Duizenden meisjes geconfronteerd met slopende ziektes na vaccinatie tegen baarmoederhalskanker « Informatie «
5 jaren geleden

[…] De symptomen werden na de tweede en derde inenting steeds erger. Emily werd een aantal keren opgenomen met borst- en buikpijn en ademhalingsproblemen. “Eén keer kon ik de ene kant van mijn lichaam niet meer bewegen,” aldus de inmiddels 17-jarige Emily. “Ik wist niet wat er gebeurde.” Lees verder op de website ninefornews.nl […]

Marina
Marina
5 jaren geleden

Ik heb mijn dochter zelf laten kiezen of ze haar eigen wilde laten vaccineren of niet.
Nu achteraf als ik dit artikel lees ben ik blij dat ze het geweigerd heeft.
Het is toch triest dat je kind ziek wordt door een vaccin dat er eigenlijk voor moet zorgen dat er een ziekte word voorkomen. Ik stond ook volledig achter mijn dochter haar besluit want tenslotte was er ook te weinig bekend over het vaccin.

Debora
Debora
5 jaren geleden

Zijn er mensen die dit verhaal met alle klachten herkennen bij hun dochter?

Elise49
Elise49
Reactie op  Debora
5 jaren geleden

Ik denk dat er meer aan de hand is, dan vaccinaties klachten. Ik denk dat de natuurlijke veranderingen ook een rol spelen. Bij wijwordenwakker staat een verhaal dat de veranderingen in de kosmos/shift duizeligheid en hoofdpijn kunnen veroorzaken. Tel daarbij de wifi/hectisch systeem enz. bij op dan zitten we gevangen in frequenties en kan het lichaam niet meer ontladen of wordt ernstig verstoord. Een vrouw is sowieso hormoon gevoeliger dan een man/jongen.
In mijn omgeving ken ik meiden, die niet gevaccineerd zijn en dezelfde klachten hebben. Dagelijks hoofdpijn/misselijk/duizelig. Dan geraak je vanzelf wel lichamelijk en geestelijk uitgeput. Ook krijgen mensen steeds meer last van huiduitslag/schimmels/ontstekingen enz.
Even terug komen op die anticonceptiepil. Je kunt tegenwoordig maar 1 “merk” pil krijgen. Wil je een echt merk, dan moest je erom vechten en dik betalen. Nu krijg je te horen dat die pil er gewoon niet meer is. Die is er wel, maar de tussenhandelaren willen hem gewoon niet meer bestellen, want ze verdienen er niks meer aan. Een tussen handelaar koopt massaal in en daar verdient ie op. De roverheid en verzekeraars willen alleen nog maar goedkope pillen ivm dat concurrentie alles goedkoper zou maken.(we weten inmiddels wel, dat niks goedkoper wordt) Het is allemaal bullsh*t, want er zit 54 miljard in de ziekenkas. Dat geld wordt geïnvesteerd in nieuwe technologieën enz. Dus over onze rug worden we ziek gemaakt en tegelijkertijd moeten vrouwen zelfstandiger worden. Ahem. Beide lijden tot geboortebeperking. Het lijkt erop dat de vrouw bewust wordt afgemaakt en dat de mannen langzaam getransformeerd worden naar robots.
Ik wil dan meiden ook adviseren om dan maar geen pil meer nemen. Tja, das ook niet fijn, want vele hebben last van hun menstruatie, maar op dit moment kun je beter natuurlijk blijven en er mee leren leven. Dan moet men maar weer begrip opbrengen, als je heftig menstrueert met buikkrampen enz. Je hebt geen keuze, want andere medicijnen/anti-conceptie deugen ook niet meer.

Sabrina
Sabrina
Reactie op  Elise49
5 jaren geleden

Kortzichtig gedacht…..heb mijn dochter niet laten kiezen…heb zelf gezegd NEE, mijn andere 2 oudste dochters zijn toen niet opgeroepen, omdat dat toen niet ter sprake was…dan zou ik min jongste dochter daar wel voor moeten laten gaan…no way…dus geloof wat jezelf wil, maar zo te horen heb je geen dochters, dus heb je daar ook niet over na te denken..ZIELIG persoon!!!

Hansz Pint.
Hansz Pint.
Reactie op  Elise49
5 jaren geleden

Elise-49, hoi, over die meiden die last hebben van ernstige menstruatieklachten,die zouden eens 2 maanden zonder zuivel en suiker moeten leven, grote kans dat het lichaam zich kan herstellen en alles van een leien dakje verloopt.
Verder is de `gezondheidszorg`heel goed in het zorgen voor zichzelf maar slecht in de volksgezondheid waarvan ik moet zeggen dat de mens in veel gevallen zichzelf ook niet in acht neemt in het luilekkerland waar we met zn allen in wonen…
Het `supermarktdieet`wordt door bijna heel NL gevolgd en bestaat uit pak blik pot en zak… magneetronvoer, bespoten groenten en fruit en minderwaardig vlees… dood voer dus, wat leidt tot een disfunctioneel lichaam-systeem.
Menstruatie zou soepel en natuurlijk moeten verlopen, elke verstoring heeft een voorgeschiedenis die leidt tot klachten.
Medicijnen zijn symptoombestrijders die een klacht onderdrukken,ernstige bijwerkingen kunnen hebben waar je meer kans op hebt dan n prijs in de staatsloterij… dus voorkomen is veeeeeel beter dan van pissebed naar kakkebed `genezen`…

Lionleo
Lionleo
Reactie op  Elise49
4 jaren geleden

Heb jaren in de ‘zorg’ gezeten. Mijn vrouw en ik hebben onze dochters, gelukkig, niet laten vaccineren. Hebben destijds ook niet de vaccinatie tegen de, o zo gevaarlijke, Mexicaanse griep gehaald, en ga zo nog maar even door. Reden: toen in de jaren 80 de geneeskunde zich volksgezondheids’zorg’ is gaan noemen is de kunde van het genezen verdwenen. Dit ministerie is ten prooi gevallen aan quasie-wetenschap en economisch malafide gedrag. CBS is hierin duidelijk, exponentiële stijging in de kosten van de gezondheids’zorg’, momenteel ongeveer 30% van het jaarlijkse staatsburger. Dit in tegenstelling tot 40 jaar geleden, 10%. Advies: luister naar uw geweten en denk vrij! Overigens, ik ben gestopt met werkzaam te zijn in de ‘zorg’ en, Oh my God, I feel free. Sorry, God bestaat niet, maar je hebt zo makkelijk de neiging om dat te zeggen. Even alle gekheid op een stokje, vertrouw op wat uw intuïtie u ingeeft en vaar niet blind.

Sabine
Sabine
Reactie op  Debora
5 jaren geleden

Hallo,

Mijn dochter heb ik 2 maanden geleden laten inenten.

Sinds die tijd is ze vaak misselijk. Dat zijn de dingen die me nu opvallen na dit verhaald.

Groetjes Sabine

Sabrina
Sabrina
Reactie op  Sabine
5 jaren geleden

Zo jammer…hoop dat het allemaal goed komt, maar ga geen vervccinaties meer nemen…kan allemaal voor onvruchtbaarheid lijden.sterkte.xx

jolanda
jolanda
Reactie op  Debora
5 jaren geleden

Mijn dochters hebben beiden nee gezegd tegen de vaccinatie! Maar tot mijn spijt heb ik me volledig laten inenten tegen tetanus. ……..ik heb helaas dezelfde bijwerkingen/klachten…..voel me ontzettend rot!

linda bakker
linda bakker
Reactie op  jolanda
5 maanden geleden

Tetanus, tegenwoordig ook zo’n mode. Bij het minste geringste hup een tetanus prik. Niet doen. In Afrika word hij ook overal gratis verstrekt ( lees opgedrongen) omdat hij de vruchtbaarheid verstoord.

Gonnie
Gonnie
Reactie op  Debora
3 jaren geleden

Ja zeker weten mijn dochter heeft alle klachten gehad. Ook bij de dokter geweest voor zware borst en buikklachten maar vooral ontzettend moe zijn maar niks gevonden. Uit eindelijk door gestuurd naar de kinderarts omdat ze nog geen 18 was maar ook daar verder niks kunnen vinden, gesprekken gehad met de kinderpsycholoog want dan zal het wel iets psychisch moeten zijn, toen ik aan gaf bij de kinderpsycholoog dat ze zo is na haar HPV vaccine keek ze me raar aan en heb ik er op gestaan om dit ook in haar dossier te vermelden, ik heb hier echt moeite voor moeten doen!! Ik wilde dit vermeld hebben omdat we niet in de toekomst kunnen kijken en je nooit weet waar het goed voor is.

Loes
Loes
5 jaren geleden

Ik heb de vaccinatie 5 jaar geleden gekregen en ik heb nergens last van. Net als alle andere mensen die ik ken die het gehad hebben.

Debora
Debora
Reactie op  Loes
5 jaren geleden

Het zal best allemaal met elkaar te maken hebben (hectiek van alledag/wifi etc), al blijft het in ons geval wel heel frappant dat uitgerekend na de vaccinatie ineens allerlei heftige klachten ontstaan. Van een heel actief, vrolijk, levenslustige tiener naar een doodvermoeid mens…… Je staat met je rug tegen de muur want niemand in “doktersland” zal erkennen dat het met het HPV-vaccin te maken heeft. Die klachten komen toch niet zomaar uit de lucht vallen bij een gezond persoon? (denk bijv aan aantasting immuunsysteem). Uit allerlei bloedonderzoeken en scan komt niks uit, dus nu is het een geval van “probleem in de hersenen”. We hebben helaas nog een lange weg te gaan……

Daan1962
Daan1962
Reactie op  Loes
5 jaren geleden

Klopt Loes. Het vaccin is een zwakke vorm van het werkelijke virus. Het werkelijke virus oplopen zou dan een minstens zo verwoestende werking hebben. Toch is dat niet zo, ondanks de hoge besmettingsgraad.
Overigens, het ging in de uitzending vooral over kosten vs. baten. De overheid maakt veel kosten om maar een heel klein percentage vrouwen te kunnen redden van kanker. Dat is de kern van haar verhaal. Vrouwen zijn dat blijkbaar niet waard.

eNdEmiOn
eNdEmiOn
Reactie op  Daan1962
5 jaren geleden

Zwakke vorm vh werkelijke virus? Ooit misschien tegenwoordig ziet een vaccin er heel anders uit dan hoe het nog altijd onderwezen wordt.

Mima
Mima
Reactie op  Daan1962
1 maand geleden

Ik heb het virus, maar de kans dat je daar baarmoederhalsk van krijgt is enorm klein.
Gezond leven

Verstandiger dan enten!

josje
josje
Reactie op  Loes
5 jaren geleden

voor al die wijsneuzen die alles behalve die prik de schuld geven gaeen kijken bij zon kind wat het heeft,kijken of jullie dan nog zo bijdehand zijn !
feit is dat er wereldweid kinderen doodziek zijn en dan heb ik het niet over een lullig hoofdpijntje of een beetje misselijk nee zware neurologische aandoeningen,onvruchtbaar!!!!
en zoals met al die smerige geldtrekkende vacinaties zul je deze verhalen moeten zoeken ze stoppen het liever in de doofpot
net als al die kindjes die nu voor de rest van hun leven narcoleptie hebben door de mexicaanse griepprik geen hond die zich er druk om maakt…………..
ja de alternatieve die er weer een slaatje uit denken te slaan met ontsporen blabla die zijn net zo erg als die witte jassenmafia
mensen bezint eer ge begint en lees een een bijsluiter van een vacinatie een waatte ja die krijg je nooit maar hee langleve het internet wens een ieder veel wijsheid toe!!!!

Peter Cernjavski
Peter Cernjavski
Reactie op  Loes
2 jaren geleden

Ik heb jaren met asbest gewerkt, ik wist niet beter, zonder longkanker te krijgen; moeten wij nu asbest terug toelaten?
Het is statistisch afdoende bewezen dat niet gevaccineerde kinderen op alle gebied gezonder zijn dan ingeënte. Hiervoor werden in Duitsland (Instituut bekend) 18.000 ouders gevraagd om 1500 vragen te beantwoorden, dus meer dan 20 miljoen gegevens verwerkt.
Wie stopt de trein?

x

Check Also

sven

Sven Hulleman legt in 2 minuten de absurditeit van de coronavaccinatie bloot

Sven Hulleman van de populaire podcast Een ...

huisarts

Veel steun voor huisarts uit Lelystad die coronavaccin weigert te geven: ‘Respect!’

Huisarts Ramdas uit Lelystad weigert om zelf ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

110
0
We lezen graag je reactie!x