Buitenland

Kolonel vertelt hoeveel Oekraïense kinderen er zijn verdwenen en het is erger dan je denkt

Help mee door dit artikel met je kennissen op je social netwerk te delen!

President Joe Biden heeft een eenmalige vergoeding van 700 dollar per persoon beschikbaar gemaakt voor mensen die alles zijn kwijtgeraakt bij de branden op het eiland Maui.

Dat is een druppel op de gloeiende plaat.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/07/nexit-nu.png

Ondertussen blijven er honderden miljoenen, miljarden stromen naar het zwarte gat dat Oekraïne heet. De gepensioneerde kolonel Douglas Macgregor sprak in de show van Tucker Carlson op X van ‘fraude en bedrog’. Hij noemde het zelfs ‘crimineel’.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Dit is het probleem

“Wanneer komt hier een einde aan?” Macgregor verwees ook naar de treinramp in Ohio. Uit de wagons kwamen allerlei chemicaliën vrij. Er wonen duizenden mensen in het gebied, maar het kraanwater is nog altijd niet veilig om te drinken, zei hij.

“Dit is het probleem. Het is America Last op elk niveau.”

Macgregor schrijft op X dat er sinds het begin van de oorlog al 60.000 kinderen uit Oekraïne zijn verdwenen. Vrouwen worden ontvoerd en tot prostitutie gedwongen, voegt hij toe.

Catastrofe

“Deze oorlog is een catastrofe. Kiev en Washington baden in bloed. Sluit vrede, mafketels!”

Eerder getuigde klokkenluider Tara Lee Rodas, die werkte voor het Amerikaanse ministerie van Volksgezondheid en Sociale Zaken, dat 85.000 migrantenkinderen die de zuidelijke grens overstaken vermist zijn.

Uit een recente publicatie blijkt dat er sinds 2018 elke dag zo’n 17 migrantenkinderen verdwijnen in Europa.

4.9 155 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

53 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
tray de pum
tray de pum
10 maanden geleden

Behoorlijke stront ad knikker,wat een afschuwelijk gegeven,Amerika denkt dan ook dat we achterlijk blijven,overal op de wereld hoor je “Yankees-go-Home” en ja dan heb je nog dat achterlijk “berber-tuig” die zijn van hetzelfde allooi,stikt het in dit land ondertussen ook de marinemoord van,,gadverrredamme wat zooi is het op de wereld!

tray de pum
tray de pum
10 maanden geleden

Hoe groter de geest,hoe zieker het beest,neem de Rockafellers,de rothchilds,de gate,s etc etc,totale verziekte geesten,uiteindelijk komt ook “Magere Hein” hen opruimen,laat dat een troost voor ons wezen!!!

Sylvie
Sylvie
10 maanden geleden

Ik hou van Jezus, maar voel enorm woede en zou het liefst Biden en Co , at least, opsluiten. Wij moeten vergeven, maar hoe kan je dit vergeven? Hoe? Zeg het maar!…

jessie nameles
jessie nameles
10 maanden geleden

mensen hebben geen idee wat er gebeurd.. 1 dag rijden en je ben er, en de corruptie wat daar gebeurd betalen we voor . ongeloofelijk. en d66 olongron maar geld en wapens sturen.??? misc tijd dat wij er een paar krijgen om je eigen te verdedigen???

Back to top button
53
0
We lezen graag je reactie!x