CoronaBuitenland

Deze Duitse arts legt in 3 minuten uit hoe de covidprik je denkvermogen uitschakelt

Help mee door deze informatie met iederen die je kent op je socials te delen!

De Duitse arts Michael Nehls waarschuwde in Bannon’s War Room voor de gevaren van het spike-eiwit dat het menselijk lichaam aanmaakt na coronavaccinatie.

Hij zei dat de S1-subunit van het spike-eiwit in staat is om de bloed-hersenbarrière te passeren. Vervolgens wordt het mentale immuunsysteem in het brein uitgeschakeld.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

(Video verwijderd? Klik hier...)

Nog efficiënter

De productie van zenuwcellen die ons de mentale energie geven om (kritisch) te denken en die ons weerbaar en nieuwsgierig maken, wordt stilgelegd door het spike-eiwit, zei de moleculair geneticus.

In 2007 was dit al bekend na de analyse van SARS-CoV-1, benadrukte Nehls. Uit onderzoek bleek dat het spike-eiwit ontstekingen van het brein in de hand werkt. Hersenontstekingen schakelen het mentale immuunsysteem van het brein uit, ons vermogen om na te denken. Sindsdien hebben ze het spike-eiwit aangepast zodat het de hersenen nog efficiënter te lijf gaat, zei de arts.

“Het is kwaadaardig.”

Nieuw besturingssysteem

Zo maak je de kudde dus dommer, zodat je je doelen makkelijker kunt bereiken, namelijk minder dan een miljard mensen op aarde, reageerde Bannon.

Nehls zei dat er ‘een nieuw besturingssysteem’ wordt geïnstalleerd in de samenleving. “En als je een nieuw besturingssysteem installeert, moet je eerst het oude besturingssysteem verwijderen en daar helpt het spike-eiwit bij.”

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.8 178 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

79 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
julesk
julesk
1 maand geleden

Volgens mij was t denkvermogen al uitgeschakeld bij diegene die deze prik namen. Kan hen niet kwalijk genomen worden. Wel een overheid die hen daar niet in beschermd.

Margie
Margie
1 maand geleden

Een groot zwart gat is de oplossing. Dan heb je eindelijk rust. Die ratten die dit bedacht hebben gaan dan ook. En liefst zo snel mogelijk.

Kim
Kim
1 maand geleden

Klopt helemaal. Mijn moeder heeft 10 jaar terug een lichte tia gehad en was dus kwetsbaarder dan “gezonde mensen”.
Na de 2 injecties jaren terug takelt ze nu “geestelijk” heel snel af.
Als een zombie zit ze op bed op de dood te wachten, hele dagen naar een muur staren.
Dementie is het niet want ze weet evengoed nog dingen genoeg te herinneren maar de hersenen worden gewoon aangevreten door die zooi.
We hebben het over verzet maar ik denk dat je niet op de helft van de geinjecteerden hoeft te rekenen.

Frits
Frits
1 maand geleden

Waarom worden de verantwoordelijken bij de farmaceutische industrie niet opgepakt en aangeklaagd? In 2007 was dus al bekend dat het spike eiwit hersenontstekingen kon veroorzaken. Ze hebben hun product dus nog verder verbeterd. Dit hele verhaal doet denken aan het boek Inferno van Dan Brown, waarin men ook de wereldbevolking wil decimeren door onvruchtbaarheid.

Back to top button
79
0
We lezen graag je reactie!x