CoronaBuitenland

Cabaretier zakt op podium in elkaar nadat ze grap maakt over boosterprik

Help ons door dit artikel met je kennissen op je social media te delen!

De Amerikaanse cabaretier Heather McDonald is op het podium in elkaar gezakt nadat ze vol trots vertelde dat ze de boosterprik heeft gehaald. Mensen in het publiek dachten in eerste instantie dat het bij de show hoorde, maar McDonald moest met spoed worden overgebracht naar het ziekenhuis.

“Ik ben gevaxt, dubbel gevaxt, geboosterd… en het griepvaccin en gordelroosvaccin en ik heb geen corona gehad en Jezus houdt het meest van mij,” zei de cabaretier tijdens een show in Tempe in de staat Arizona.

Ik kan niet geloven dat dit is gebeurd

Vervolgens viel McDonald met haar hoofd tegen de grond, meldt TMZ. Ze was nog bij bewustzijn, maar het ging duidelijk niet goed met haar. In de zaal zaten een ambulancebroeder en verpleegkundige die zich naar het podium haastten om eerste hulp te verlenen.

Een woordvoerder zei dat ze ‘mogelijk buiten bewustzijn is geraakt als gevolg van uitdroging’. Ze testte later negatief op corona. “Ik maakte één grap en voelde me zo duizelig,” zei McDonald. “Mijn God, ik kan niet geloven dat dit is gebeurd.”

Nog nooit

In een filmpje dat op de spoedeisende hulpafdeling is gemaakt, zegt de cabaretier: “Ik ben nog nooit in mijn leven flauwgevallen.”

De afgelopen maanden zijn ook talloze topsporters in elkaar gezakt. ‘Experts’ claimen dat er geen link is met de vaccins.

[Summit News]

4.6 90 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit goed?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
117 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
AnnoNimbus
AnnoNimbus
11 maanden geleden

Net zoals Tommy Cooper?

ProAsfalt
ProAsfalt
11 maanden geleden

Het kan natuurlijk van alles en nog wat zijn.

De statistieken spreken voor zich, echter deze zijn niet van toepassing op het individu, alleen op een groep.

Thoughtful
Thoughtful
11 maanden geleden

“Jezus houdt het meest van mij,”
Hoogmoed komt voor de VAL…

wolfje168
wolfje168
11 maanden geleden

God helpe de arme zielen die nog vallen gaan.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

117
0
We lezen graag je reactie!x