Homepagina » Buitenland » Koloniaal experiment: Maak kennis met de Amerikaan die binnenkort mogelijk minister-president van Oekraïne wordt
Koloniaal experiment: Maak kennis met de Amerikaan die binnenkort mogelijk minister-president van Oekraïne wordt

Koloniaal experiment: Maak kennis met de Amerikaan die binnenkort mogelijk minister-president van Oekraïne wordt

Een aantal corrupte figuren, waaronder de voormalige marionettenleider van Georgië Micheil Saakasjvili, zijn betrokken bij de schaamteloze Amerikaanse overname van Oekraïne. Dat stelt geopolitiek analist Daniel McAdams van het Ron Paul Institute for Peace and Prosperity in Texas.

Het Amerikaanse koloniale experiment in Oost-Europa heeft een nieuwe wending gekregen nu wordt gespeculeerd dat Natalie Jaresko, een vrouw met de Amerikaanse nationaliteit, zal worden voorgedragen als nieuwe minister-president van Oekraïne.

Wie is Natalie Jaresko?

Natalie Jaresko is een investeringsbankier die in december 2014 een Oekraïens paspoort kreeg nadat ze was benoemd tot minister van Financiën. “Toen Jaresko minister van Financiën werd schreef ze gelijk een brief aan John McCain waarin ze vroeg om meer wapens,” zei McAdams. “Ze is een corrupte oorlogshavik en een goed voorbeeld van de ergste, meest corrupte soort Amerikanen die naar dit soort landen worden gestuurd.”

Is Oekraïne nu een mislukte staat?

“De VS zei dat Janoekovitsj moest worden afgezet vanwege corruptie en dat ze democratische hervormingen zouden doorvoeren,” aldus McAdams. “En kijk eens hoe diep Oekraïne gezonken is.”

“De corruptie is erger dan onder Janoekovitsj,” ging hij verder. “Het land ligt economisch op zijn gat, alleen de geldstromen vanuit de VS houden het land in leven. In politiek opzicht kan er niets worden gedaan omdat er geregeld vechtpartijen uitbreken in het parlement.”

Saakasjvili komt als een duveltje uit een doosje tevoorschijn

“Micheil Saakasjvili, de door de VS gesteunde voormalige president van Georgië, sleurde zijn land mee in een verwoestende en onnodige oorlog met Rusland,” zei McAdams. “Daarna verscheen hij ten tonele als de door de VS gesteunde gouverneur van de roerige Oekraïense regio Odessa.”

“Het is heel toepasselijk dat Saakasjvili nu namens de VS de democratie afbreekt in Oekraïne, hij heeft dat namelijk al eerder gedaan,” merkte McAdams op. “In Georgië, toen de mensen de straat opgingen en hun corrupte leider weg wilden hebben, schoof Amerika Saakasjvili naar voren, die nog veel corrupter is dan zijn voorganger.”

Machtsmisbruik

Saakasjvili’s benoeming tot gouverneur in Oekraïne is omstreden, omdat hij in zijn vaderland onderwerp is van een gerechtelijk onderzoek wegens machtsmisbruik. Georgië vroeg om zijn uitlevering, maar Oekraïne weigerde dat.

In de ogen van McAdams is Amerika een slap aftreksel van het Romeinse Rijk geworden. “Na Oekraïne wordt nu Syrië onderhanden genomen en vergeet niet dat we een paar jaar terug Libië onder handen hebben genomen.”

“Het leiderschap binnen Oekraïne draait alleen maar om de Amerikaanse strategische belangen,” besloot McAdams.

[Sputniknews]
0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
17 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
exegese
exegese
5 jaren geleden

Zoals wijlen Willem Oltmans in het volgende meest geweldige interview met Witteman op talloze wijzen duidelijk maakt dat Amerika niets anders is als een nazi-staat en zich precies zo gedraagt als Hitler in de tweede wereldoorlog. Hij veegt werkelijk de vloer aan met die gluiperd van een Witteman en jaagt hem uiteindelijk zelfs zijn huis uit. Ik heb zelden een beter interview gehoord of gezien waarbij de leugenachtigheid constant het onderspit delft en waarin Amerika precies zo omschreven wordt als in bovenstaand artikel weer naar voren komt. Dit is een onomwonden omschrijving van het kwaad waar we nu zo snel mogelijk van verlost willen worden.

https://youtu.be/CfTwx_SaUx4

Harrie H. Braam
Harrie H. Braam
Reactie op  exegese
5 jaren geleden

@ exegese

Ik heb het interview bekeken op de collega-site http://www.wanttoknow.nl en onderschrijf jouw mening volledig.

Een bijzonder mens, the late Willem Oltmans, met een ongekende vorm van retoriek, dwars door alle bestaande geschieds-schrijvingen en/of vervalsingen en meningen heen! Een aanrader van de bovenste plank!! Je wordt er wakker van, mocht je dat nog niet helemaal zijn!

exegese
exegese
Reactie op  Harrie H. Braam
5 jaren geleden

@Harrie H. Braam

Mooi te zien dat we de bewondering voor Willem Oltmans delen.
Het was een man die zich vastbeet in de waarheid ongeacht de omvang van voor of nadelen, een man die geen genoegen nam met van horen zeggen. Een man met verhalen uit de eerste hand direct van de bron. Zulke journalisten bestaan heden ten dage jammer genoeg niet meer, ze hebben nu meer weg van hoernalisten.

Freba
Freba
Reactie op  exegese
5 jaren geleden

Je vergeet te melden dat de “gewone eenvoudige hardwerkende Amerikaan” daar eigenlijk geen moer mee van doen heeft. Dat land wordt al 150 jaar geregeerd door de Zionisten. De enige die hier wat aan zou kunnen doen is die Trump. Die kent die Schurken als geen ander vanwege zijn zakendoen, waar hij die lui altijd tegenkomt. Ook de Chinezen hebben maling aan dat volk, met hun afschuwelijk arrogantie tegen iedereen.

wolfje
wolfje
5 jaren geleden

vandaar het lage aantal stemhokjes voor het oekraïne referendum. trekpop plasterk realiseert het weer. stem tegen!

pleiadian
pleiadian
5 jaren geleden

Aldus het onafhankelijke en immer objectieve Sputniknews. De zender die volledig in bezit is van en gecontroleerd wordt door de Russische overheid.

Ph
Ph
Reactie op  pleiadian
5 jaren geleden

Belgische/Vlaamse/Waalse zenders-nieuwsbladen-dagbladen-weekbladen worden gecontroleerd/dicteert door de overheid, ze zitten ook in de raad van besturen.
Nederland, Duitsland, Frankrijk, Turkije, Morocco, Amerika, China, Iran, Saudi Arabië en ga zo maar verder is allemaal het zelfde plaatje………dus wat is dan jou probleem?????????

pleiadian
pleiadian
Reactie op  Ph
5 jaren geleden

Ik zeg ook niet dat ik de Nederlandse media geloof… Iedereen heeft een agenda.

Ph
Ph
Reactie op  pleiadian
5 jaren geleden

“Iedereen heeft een agenda.”

Dat is ook zo, maar dan moet je niet met scherp schieten op Sputniknews;)

Het is trouwens goed dat er ook alternative nieuws sites bestaan zoals 9 for news bv, alleen moeten mensen rekening houden dat zulke sites ook al eens een loopje nemen met de realiteit/of nieuws posten waarvan zij denken dat het de waarheid is…….maar ik ga er persoonlijk vanuit dat ieder weldenkend mens dat ook wel zal weten!!

Ron Blauw
Ron Blauw
5 jaren geleden

Robin, ziet u goed. Kolonialisme – in de 10e macht. IMPERIALISME. ‘Socialistische’ Heilstaat – onder VN-vlag. Gepropageerd als ONEWORLD. Leiden Universiteit, Internationale Zone – explosief expanderend – in Den Haag, trouw aan de Koning.
Had die Oltmans feilloos door. Moest monddood. Zelfde behandeling voor de Roy van Zuyderwijn. Greet Hofmans, erger verging het Eddy de Roever.
Wij allen zijn in groot gevaar. De leiding/regie? over het ‘onderzoek’/story telling-cover up MH17 spreekt boekdelen.
Ukraïne gaat om totale heerschappij over de planeet. Voedselketen volledig gentechnologisch; zo ook de gezondheidszorg, totale digitalisering – via Transhumans naar de ‘perfecte’ Cyborgs – robotmens. Vandaar TTIP, associatieverdrag is TTIP via de achterdeur -de perfectei NAZI(Neo-Amerikaans-Zionistich-Imperium)
Digestable human chipping, 24/7 tracking&tracing-mining metadata, soft- en silent-killing via gmo’s, drones, energiewapens, vaccins, antidepressiva, gedragscorrigerende drugs, en andere Biowapens, etc.
http://www.controlledtrafficfarming.com/Info/CTF-At-Colworth.aspx
zie ook: Innovatiesubsidies voor de ontwikkeling van de onnatuurlijk voedsel, in een web van patenten; de natte droom van de 1%, ten koste van het volk en de mensheid: http://www.worldpoultry.net/Genetics/Articles/2014/9/UK-joint-genome-project-awarded-grant-1604254W/?intcmp=related-content

Uitstekende info, en commentaren op 925, followthemoney en boublog m.n..

verdrag met Oekraïne omvat ook LEGALISEREN van witwassen maffiagelden, georganiseerde misdaad, ecocide, racisme, politiestaat, dierenmishandeling, pedofilie, orgaanhandel, koehandel; alles is handel.
Schaliegas is een giga miskleun. Het verdrag wentelt de gevolgen af op de belastingbetalers in de EU – gedwongen afname, tegen monopolieprijzen en hoeveelheden. Plus alvast de ISDS claims wanneer de prognosies niet (helemaal) gehaald worden.
Nog maar 1 angel in het verdrag.

onder mom van duurzaamheid en tegengaan klimaatverandering – interessant ook; rol ‘Royal’ DSM: https://youtu.be/ITGDoD3TNsg

trackback
Eindtijdberichten en ander belangrijk nieuws, verzameld door: Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!
5 jaren geleden
Kalki
Kalki
5 jaren geleden

Amerika is de Satan.

BerendW
BerendW
5 jaren geleden

Het is vrijwel aan de VS van A. te danken dat de verhouding met de Russen zo slecht zijn en zelfs gevaarlijk, Harry S.Truman, de man die op Hiroshima/Nagasaki een atoombom liet ploffen om hun ballen aan de USSR te laten zien, heeft de Koude Oorlog van 1945-1990 in het leven geroepen in een speech, na 23 jaar het uiteenvallen van de communistische heilstaat bleef het rustig , totdat Amerika en loophondje EU wee nodig onrust moesten stoken, reden? ik kan alleen bedenken dat het iets met wapenhandel en overheersing van doen heeft.

Wim
Wim
5 jaren geleden

Ik stem NEE, zodat de EU niet meer uitbreid.

Kalki
Kalki
5 jaren geleden

Nog meer teringzooi, wordt het de hoogste tijd dat de Christus zich openbaar gaat maken.

Elise49
Elise49
Reactie op  Kalki
5 jaren geleden

Jezus Christus stamt af van Julius Ceasar(Rome) en Cleopatra(Egypte). Zie filmpje beyond the matrix bij Was Jezus een afstammeling van de farao’s? Als dit klopt dan gaat Jezus ons niet redden. Die komt uit dezelfde kliek. Allebei de afkorting J.C. bv.
Vrijwel alle verhalen van geloof/oudheid hebben met de hemel/planeten/sterren te maken. Ons leven zelf heeft ermee te maken. De agenda heeft ermee te maken. We zitten echt in een Niburu. Vraag blijft: is er echt een mini stelsel dat ons gaat overnemen of doen de elite/bloedlijnen dit zelf via technologie. En wat betekent die opname bij christelijk geloof? Geloof die door de vrijmetselarij worden aangestuurd. Die brengt geld op voor technologie. Alles droogt op. Dus de mensen met een golden ticket/hoogste op de ladder die kunnen vluchten. Ruimte(mars?)/ondergrondse steden. De gewone christen/westerse/man op deze wereld gaat er gewoon aan. Je moet jezelf proberen te redden. Maak een boot die altijd blijft drijven of accepteer je lot.

trackback
De gevolgen van een JA-stem a.s. 6 april | Silvia's Boinnk!!!
5 jaren geleden
x

Check Also

israël

Israëlische advocate slaakt noodkreet: ‘We leven in een dictatuur’

Advocate Gal Gur uit Israël deelt via ...

biden

‘Biden is een onwettige president en iedereen weet het’

Als we de media moeten geloven, kreeg ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

17
0
We lezen graag je reactie!x