Buitenland

Koloniaal experiment: Maak kennis met de Amerikaan die binnenkort mogelijk minister-president van Oekraïne wordt

Help mee door deze info met iedereen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een aantal corrupte figuren, waaronder de voormalige marionettenleider van Georgië Micheil Saakasjvili, zijn betrokken bij de schaamteloze Amerikaanse overname van Oekraïne. Dat stelt geopolitiek analist Daniel McAdams van het Ron Paul Institute for Peace and Prosperity in Texas.

Het Amerikaanse koloniale experiment in Oost-Europa heeft een nieuwe wending gekregen nu wordt gespeculeerd dat Natalie Jaresko, een vrouw met de Amerikaanse nationaliteit, zal worden voorgedragen als nieuwe minister-president van Oekraïne.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
Wie is Natalie Jaresko?

Natalie Jaresko is een investeringsbankier die in december 2014 een Oekraïens paspoort kreeg nadat ze was benoemd tot minister van Financiën. “Toen Jaresko minister van Financiën werd schreef ze gelijk een brief aan John McCain waarin ze vroeg om meer wapens,” zei McAdams. “Ze is een corrupte oorlogshavik en een goed voorbeeld van de ergste, meest corrupte soort Amerikanen die naar dit soort landen worden gestuurd.”

Is Oekraïne nu een mislukte staat?

“De VS zei dat Janoekovitsj moest worden afgezet vanwege corruptie en dat ze democratische hervormingen zouden doorvoeren,” aldus McAdams. “En kijk eens hoe diep Oekraïne gezonken is.”

“De corruptie is erger dan onder Janoekovitsj,” ging hij verder. “Het land ligt economisch op zijn gat, alleen de geldstromen vanuit de VS houden het land in leven. In politiek opzicht kan er niets worden gedaan omdat er geregeld vechtpartijen uitbreken in het parlement.”

Saakasjvili komt als een duveltje uit een doosje tevoorschijn

“Micheil Saakasjvili, de door de VS gesteunde voormalige president van Georgië, sleurde zijn land mee in een verwoestende en onnodige oorlog met Rusland,” zei McAdams. “Daarna verscheen hij ten tonele als de door de VS gesteunde gouverneur van de roerige Oekraïense regio Odessa.”

“Het is heel toepasselijk dat Saakasjvili nu namens de VS de democratie afbreekt in Oekraïne, hij heeft dat namelijk al eerder gedaan,” merkte McAdams op. “In Georgië, toen de mensen de straat opgingen en hun corrupte leider weg wilden hebben, schoof Amerika Saakasjvili naar voren, die nog veel corrupter is dan zijn voorganger.”

Machtsmisbruik

Saakasjvili’s benoeming tot gouverneur in Oekraïne is omstreden, omdat hij in zijn vaderland onderwerp is van een gerechtelijk onderzoek wegens machtsmisbruik. Georgië vroeg om zijn uitlevering, maar Oekraïne weigerde dat.

In de ogen van McAdams is Amerika een slap aftreksel van het Romeinse Rijk geworden. “Na Oekraïne wordt nu Syrië onderhanden genomen en vergeet niet dat we een paar jaar terug Libië onder handen hebben genomen.”

“Het leiderschap binnen Oekraïne draait alleen maar om de Amerikaanse strategische belangen,” besloot McAdams.

[Sputniknews]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

17 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
exegese
exegese
8 jaren geleden

Zoals wijlen Willem Oltmans in het volgende meest geweldige interview met Witteman op talloze wijzen duidelijk maakt dat Amerika niets anders is als een nazi-staat en zich precies zo gedraagt als Hitler in de tweede wereldoorlog. Hij veegt werkelijk de vloer aan met die gluiperd van een Witteman en jaagt hem uiteindelijk zelfs zijn huis uit. Ik heb zelden een beter interview gehoord of gezien waarbij de leugenachtigheid constant het onderspit delft en waarin Amerika precies zo omschreven wordt als in bovenstaand artikel weer naar voren komt. Dit is een onomwonden omschrijving van het kwaad waar we nu zo snel mogelijk van verlost willen worden.

https://youtu.be/CfTwx_SaUx4

wolfje
wolfje
8 jaren geleden

vandaar het lage aantal stemhokjes voor het oekraïne referendum. trekpop plasterk realiseert het weer. stem tegen!

pleiadian
pleiadian
8 jaren geleden

Aldus het onafhankelijke en immer objectieve Sputniknews. De zender die volledig in bezit is van en gecontroleerd wordt door de Russische overheid.

Ron Blauw
Ron Blauw
8 jaren geleden

Robin, ziet u goed. Kolonialisme – in de 10e macht. IMPERIALISME. ‘Socialistische’ Heilstaat – onder VN-vlag. Gepropageerd als ONEWORLD. Leiden Universiteit, Internationale Zone – explosief expanderend – in Den Haag, trouw aan de Koning.
Had die Oltmans feilloos door. Moest monddood. Zelfde behandeling voor de Roy van Zuyderwijn. Greet Hofmans, erger verging het Eddy de Roever.
Wij allen zijn in groot gevaar. De leiding/regie? over het ‘onderzoek’/story telling-cover up MH17 spreekt boekdelen.
Ukraïne gaat om totale heerschappij over de planeet. Voedselketen volledig gentechnologisch; zo ook de gezondheidszorg, totale digitalisering – via Transhumans naar de ‘perfecte’ Cyborgs – robotmens. Vandaar TTIP, associatieverdrag is TTIP via de achterdeur -de perfectei NAZI(Neo-Amerikaans-Zionistich-Imperium)
Digestable human chipping, 24/7 tracking&tracing-mining metadata, soft- en silent-killing via gmo’s, drones, energiewapens, vaccins, antidepressiva, gedragscorrigerende drugs, en andere Biowapens, etc.
http://www.controlledtrafficfarming.com/Info/CTF-At-Colworth.aspx
zie ook: Innovatiesubsidies voor de ontwikkeling van de onnatuurlijk voedsel, in een web van patenten; de natte droom van de 1%, ten koste van het volk en de mensheid: http://www.worldpoultry.net/Genetics/Articles/2014/9/UK-joint-genome-project-awarded-grant-1604254W/?intcmp=related-content

Uitstekende info, en commentaren op 925, followthemoney en boublog m.n..

verdrag met Oekraïne omvat ook LEGALISEREN van witwassen maffiagelden, georganiseerde misdaad, ecocide, racisme, politiestaat, dierenmishandeling, pedofilie, orgaanhandel, koehandel; alles is handel.
Schaliegas is een giga miskleun. Het verdrag wentelt de gevolgen af op de belastingbetalers in de EU – gedwongen afname, tegen monopolieprijzen en hoeveelheden. Plus alvast de ISDS claims wanneer de prognosies niet (helemaal) gehaald worden.
Nog maar 1 angel in het verdrag.

onder mom van duurzaamheid en tegengaan klimaatverandering – interessant ook; rol ‘Royal’ DSM: https://youtu.be/ITGDoD3TNsg

Back to top button
17
0
We lezen graag je reactie!x