Archeologie

‘Grote piramide’ ontdekt voor kust van Mexico

Help door dit met je kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het grootste deel van onze planeet ligt onder water. Het merendeel daarvan is nog niet verkend. Op de bodem van de Grote Oceaan ligt volgens een Marsonderzoeker een ‘perfecte piramide’ verscholen.

De Argentijnse onderzoeker Marcelo Irazusta ontdekte afgelopen maand met behulp van satellietbeelden een mysterieuze structuur met een lengte van ruim vijf kilometer. Even ten westen van Mexico stuitte hij op een vreemde gloed in de Grote Oceaan.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png
Verband

Irazusta meent zelf een ‘monumentale ontdekking’ te hebben gedaan, schrijft de Britse Daily Mail. De Google Earth-coördinaten van de structuur zijn 12° 8’1.49″N 119° 35’26.39″W. “Dit object is bijna 5,5 kilometer lang en doet qua vorm denken aan een enorm vliegtuig,” schrijft Irazusta onder de video. “Is dit bewijs voor een grote UFO in de oceaan?”

Volgens Scott C. Waring van UFO Sightings Daily is het een piramide en zou het bouwsel wel 13 tot 17 kilometer groot kunnen zijn. Hij voegde toe dat er mogelijk een verband is met de nabijgelegen piramides van de Azteken en de Maya’s in Mexico en andere Centraal-Amerikaanse landen.

Steeds vaker

Sceptici zijn van mening dat we hier te maken hebben met een geologische formatie. Google Earth wordt steeds vaker gebruikt om te speuren naar archeologische vindplaatsen. Onlangs dacht een Canadese tiener nog een verloren piramide van de Maya’s te hebben ontdekt op Google Earth.

En in 2012 zei de Amerikaanse archeologe Angela Micol via Google Earth twee nieuwe sets van piramides in Egypte te hebben ontdekt. Ze beweerde na 10 jaar nieuwe piramides te hebben gevonden in het noorden van het land, op ongeveer 145 kilometer van elkaar.

[MailOnline]

5 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

8 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
reality check
reality check
7 jaren geleden

Zou het ook iets te maken kunnen hebben met de onderwater bases?
In die buurt zijn ook veel waarnemingen van USO’s.
Zie Bill Cooper (vermoord) video’s en vele andere.

onbekend
onbekend
7 jaren geleden

archeologie en ufo’s en paranormaal = de beste combinatie

IndianaJones
IndianaJones
7 jaren geleden

Op heel veel plekken op aarde zijn onder water dergelijke bouwwerken gevonden. Niet zo vreemd als je bedenkt dat mensen graag aan de kust wonen en de waterspiegel sinds de laatste ijstijd met zo’n 120 meter is gestegen.

Volgens de wetenschap eindigde die ijstijd zo’n 10.000 jaar geleden. De bouwwerken die onder water liggen zijn volgens diezelfde wetenschappers echter slechts zo’n 3.000 jaar oud. Rara hoe kan dat?

GertJ
GertJ
7 jaren geleden

Doet me denken aan de Baltische UFO-anomalie, in 2012 ontdekt op de bodem van de Baltische zee. Erg jammer dat we hier nooit meer iets van horen en alle onderzoek blijkbaar gestaakt is. Van de autoriteiten krijg je alleen te horen: “Er is daar niks en als er niks is bestaat het ook niet en hoeven we er ook geen onderzoek naar te doen”.

Back to top button
8
0
We lezen graag je reactie!x