Gezondheid

VIDEO: Irma (58) verslaat lymfklierkanker met wietolie

Help ons door dit artikel met anderen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Irma Reitsma (58) had lange tijd non-hodgkinlymfoom met veel uitzaaiingen. Het ging om een zeer agressieve vorm die heel hard groeide. Ze onderging chemotherapie, maar acht zware kuren hadden weinig effect. Bovendien werd Irma ‘heel erg ziek’ van de chemo.

Haar internist stelde vervolgens een nog zwaardere chemokuur voor, die Irma weigerde. Er was slechts 15 procent kans dat de behandeling zou aanslaan.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Via een buurman die keelkanker had gehad kwam Irma uit bij wietolie. Ze begon informatie in te winnen en THC- en CBD-olie te nemen. Na enkele weken voelde ze zich naar eigen zeggen als herboren.

Er volgde een darmonderzoek, waaruit bleek dat de ziekte helemaal was verdwenen. Irma vertelde de verbaasde internist dat ze wietolie gebruikte. Die stelde daar verder geen vragen over, maar zei na afloop van het onderzoek wel: “Vooral die wietolie blijven gebruiken.”

[Stichting Mediwiet]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie waardevol?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

8 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
exegese
exegese
8 jaren geleden

Voorbeelden van de geweldige werkzaamheid van wietolie te over. En nog steeds geen erkenning hier voor. Hoe lang blijven mensen nog blind en doof voor de mogelijkheden die er zijn, recht voor je neus en voor weinig geld. Ik ken zo veel mensen die hier zoveel baat bij zouden kunnen hebben en het gewoon niet doen omdat ome dokter zegt dat het zo simpel niet zo kan zijn. Klakkeloos aannemen wat de overheid ons voorkauwt brengt uw gezondheid ernstige schade toe !

Blabla
Blabla
8 jaren geleden

Eindelijk eens een interview met levend bewijs dat de wietolie werkt!
een oom van een vriend van mij is nu ook met wietolie bezig, helaas ook een ernstige vorm van kanker, hopen dat het ook dit effect zal hebben bij hem.
de medische wereld moet dit echt gaan erkennen, we hebben het hier over mensenlevens, GEEN KOEHANDEL.
Irma veel beterschap en succes in de toekomst !!!

louise
louise
8 jaren geleden

Chapeau voor meneer Werner (stichting mediwiet) die al die jaren is blijven geloven dat hij op de goede weg is/was met z`n wiet/cbd producten……jarenlang dacht iedereen aan een pret pakket……nu heel langzaam wordt het,,gewoon,, een natuurlijk middel om te herstellen en ook voor iedereen toegangkelijk….. en natuurlijk zullen er ook mensen zijn die er geen baat bij hebben hoe verdrietig ook, we zijn maar tijdelijk op deze aarde bedenk dat wel….

Monique
Monique
8 jaren geleden

Er komt een boek over uit: cannabis en kanker.
http://www.ankh-hermes.nl/boek/kanker-en-cannabis/

Back to top button
8
0
We lezen graag je reactie!x