Homepagina » Het Complot » Komplott II nu voor iedereen gratis beschikbaar. ‘Dit is raar, very strange’
komplott
Foto: Screenshot YouTube/KOMPLOT

Komplott II nu voor iedereen gratis beschikbaar. ‘Dit is raar, very strange’

Theatermaker George van Houts durfde het aan om vraagtekens te zetten bij het officiële verhaal over 9/11. Met als gevolg dat hij in de media voor van alles en nog wat werd uitgemaakt.

Hij liet zich hierdoor niet weerhouden om door te gaan met zijn populaire theatercollege over vragen en merkwaardigheden rond de aanslagen.

Er was zoveel animo voor, dat Van Houts besloot een vervolg te maken: Komplott II, dat inmiddels al 45 keer in de theaters te zien is geweest.

Bijna vrije val-snelheid

Volgens het officiële verhaal zijn er vliegtuigen in de Twin Towers gevlogen en zijn de gebouwen als gevolg van deze inslag ingestort.

Het bovenste deel van de gebouwen stortte omlaag en nam vervolgens in 12 seconden de rest van het ruim 400 meter hoge bouwwerk mee naar de grond.

“Dat is bijna vrije val-snelheid,” aldus Van Houts.

Geen weerstand geboden

Bij het lezen van het officiële verhaal zou Newton volgens hem zijn molensteenkraag opeten van ergernis.

Als je een biljartbal loslaat vanaf 410 meter hoogte, doet hij er negen seconden over om de grond te raken.

De Twin Towers gingen in 12 seconden naar de grond.

“De onderliggende constructie heeft geen weerstand geboden,” merkt Van Houts op. “Dat is raar.”

Weg van de meeste weerstand

Nog een natuurkundig raadsel: de gebouwen zijn op verschillende hoogtes en op verschillende plekken in de gevel geraakt.

“Die asymmetrische schades hebben toch identieke gevolgen,” zegt Van Houts. “Very strange.”

Derde raadsel

Het derde natuurkundige raadsel: de bovenste delen van de torens kozen tijdens hun val de weg van de meeste weerstand.

In de natuur kiest iets altijd de weg van de minste weerstand, legt Van Houts uit. Ze zouden dus eigenlijk omgevallen moeten zijn.

Bekijk Komplott II hieronder in zijn geheel. De opnames zijn op 13 december vorig jaar gemaakt in het DeLaMar Theater in Amsterdam.

[KOMPLOT]
5 4 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
14 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Pietka
Pietka
1 jaar geleden

MH17, 9/11, soleimani , oorlog in Syrië ect ect zijn nu al bewezen leugens , hoe zit het dan eigenlijk met de rest WO 1 & WO 2 Titanic en last but not least Stalin en Hitler !
Kwam een keer bij een orthodoxe priester en deze had een gigantisch grote doek met een schilderij van Stalin, was eerst verbaast en ontzet, na overleg met mijn vrouw over de periode 1937 – 1950 zei mijn vrouw dat ze alleen maar families kende die familieleden hadden verloren tijdens de belegering van sankt Petersburg , ze kende niemand die iemand aan de politieke processen had verloren !? Opmerkelijk toch hoe we denken hoe de vork in de steel stekt zonder ons ergens echt in te verdiepen ( NOS en Nieuwsuur en de andere MSM zijn de Nieuwsfastfoods handige klaargemaakte brokjes zonder smaak en inhoud )

Henk
Henk
1 jaar geleden

Controllend demolition is het enige antwoord . Eigen volk opgeofferd om oorlog te voeren in islamitische landen , en nog steeds is de U.S daar aanwezig vandaag de dag . CIA heeft eigen volk ervoor op geofferd ongelooflijk maar realiteit .

Willem
Willem
Reactie op  Henk
1 jaar geleden

Ja we weten het allemaal vanaf het begin maar er zijn nog steeds mensen die bijna 20 jaar later hun brood verdienen met boeken er over schrijven en lezingen geven, alsof dat nog ook maar iets veranderen kan,

Barry
Barry
Reactie op  Willem
1 jaar geleden

Het is toch goed dat er mensen zijn die ons er aan herinneren dat we met lieden te maken hebben die nergens voor terug deinzen, en voor mij kunnen het er niet genoeg zijn.

kuus
kuus
1 jaar geleden

Waarom komt die man dat hier vertellen hij kan beter een afspraak met Trump maken en het vertellen.

Mira
Mira
Reactie op  kuus
1 jaar geleden

Trump weet het allang. Het komt allemaal uit. Alle bedrog, corruptie en fraude.

Bas van Stapelberg
Bas van Stapelberg
1 jaar geleden

Dit kan je Bush of Blair niet wijsmaken

wolfje
wolfje
1 jaar geleden

Een kist zo een toren in boren vereist een behoorlijke stuurmanskunst en is zeker niet te leren op een op een flightsimulator programma op de computer.

M17
M17
1 jaar geleden

Het mysterie over de Bende van Nijvel werd door de Belgische OpspringsBrigade van Aalst heel snel opgelost. Het dossier werd toen overgenomen door de BOB van Mons (Bergen), de dag voor de overdracht aan de griffie, en vernietigd. Het was de bedoeling heel opvallende figuren uit te kiezen om de politiek onder druk te zetten. Dikke zever, de gangbare versie.

De PS had een illegale wapenverkoop aan Turkije geleverd voor een gewapende derde groep. Maar deze wapens waren achtergehouden tot het druggeld voor de betaling ervan was witgewassen. Om de levering af te dwingen, is de Bende van Nijvel ingehuurd.

Kijk hoe nu enorme huurlingenlegers worden betaald met de handel in cocaïne en heroïne, volledig in handen van geheime diensten, met financiële speculatie, gedwongen privatiseringen en onteigening van de bevolking.

Wat denken jullie van de Corona-crisis en de Chinese dictatuur ?

Geen anarchistische revolutie, zoals in IJsland, geen hoop. Samen sterk.

exegese
exegese
1 jaar geleden

Conclusie wederom : de macht liegt overal over ! Wie geeft hen die macht ????

:adrianus-johannes.
:adrianus-johannes.
1 jaar geleden

ALS WIJ ELKAAR AANVULLEN KAN NIEMAND ONS AANVALLEN.. zo simpel is het, in het systeem leer je dat.. daar buiten zal het nooit gaan lukken.. totdat de mens in de mens zijn ziel beroerd..
:adrianus-johannes.. 19022020..

koloth
koloth
Reactie op  :adrianus-johannes.
1 jaar geleden

we moeten er zelf ook niet moeilijk over doen en gewoon een paar ministers in elkaar trappen om te beginnen. als je dat 3 maanden vol houdt dan schijten ze in hun broek met al hun babbels.

Akkaietje
Akkaietje
5 maanden geleden

Waarom werd de schuld aan Saudi gegeven, terwijl zij Irak aanvielen

Lulletje rozenwater
Lulletje rozenwater
1 maand geleden

En waarom mag ik geen vriendinntjes en gewoon als normaal altijd populair en promiscue zijn terwijl mijn ouders en grootouders toch sorry gezegt hebbem tegen America ervoor?

x

Check Also

wtc 7

WTC 7 niet ingestort door brand, concludeert studie: ‘Kolommen begaven het vrijwel gelijktijdig’

Wetenschappers van de vooraanstaande Universiteit van Alaska ...

Amerika heeft sinds 9/11 6,4 biljoen dollar gepompt in oorlogen waarbij meer dan 800.000 doden zijn gevallen. Lees het onthutsende rapport

Amerika heeft sinds 9/11 6,4 biljoen dollar gepompt in oorlogen waarbij meer dan 800.000 doden zijn gevallen. Lees het onthutsende rapport

Een Amerikaanse waakhond heeft de kosten van ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

14
0
We lezen graag je reactie!x